arkadaşlar merhaba bende malesef şişman hamile kaldım 85 le.evlenince bir rehavet çöktü eşimede banada sallamadım açıkçası hiç çok zayıf olmadım ama bu kiloyada çıkmadım.tam zayıflaayım dedim yürüyüş bandı aldık bebekle uğraşınca 3 kilodan fazla veremedim.normalde özelde gittiğim doktor birşey dememişti doktor değiştirdik.ilk anda kilona dikkat ediyorsun değilmi dedi tabi kötü oldum.anlattı dikkat et hamilelikte kilo almak sıkıntılıdır bebek için dedi.halam obez,şeker hastası anneannem şeker hastası doktor sendede çıkabilir dedi.bulantılarım var zaten.ikimizde çalışıyoruz.kız kardeşim geldi geçen haftada bizi doyurdu desem yeridir.82.800 e kadar düştüm geçen hafta kardeşim ne desek yapınca dün tartıldım 82.700 olabilmişim.bunları size niye anlatıyorum kesinlikle yanlış anlamayın boş vermek istemiyorum birlikte kilo verelim istiyorum evlenene kadar 78i geçmemiştim.açıkçası nefsime de hakim olamayanlardanım.birlikte birbirimizi motive ederek zayıflayalım istiyorum.eğer böyle zayıflayanlar varsa anlatırlarsa sevinirim
doktor bi hastam 95le hamile kaldı 90 la doğurdu dedi demekki olabiliyormuş.ben kkden çok şey öğrendim umarım sizlerdende öğrenirim
arkadaşım boyunu yazmamışsın boyun kaç .
Lütfen hamilelikte kilo almıcam daha da zayıflıcam diye bebeğini riske atma. Ben de doktorla görüştüm seninle aynı kilolardayız. Henüz hamile değilm bu ay çalışmalara başlıcam kısmetse. Ama yinede doktorla görüşmemde 5-7 kilo arası alabileceğimi hamilelikte asla diyet yapmamam gerektiğini ancak çok dikkatli beslenmem gerektiğini söyledi. O nedenle lütfen sende kilo almayayım derken kendine ve bebeğine zarar verme istemeden de olsa