Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihoyyythihoyyytbende katılmak istiyorum bu yarışmayaaaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayrıca şunu da söylliyim bu gün dayanamayıp tartıldım .. cumaya en az 2 kilo vermiş olarak karşınızdayım. inşallah
merhaba bende size katilabilirmiyimmmm benim durum cok acilmartin sonuna kadar 15-20kilo vermem lazim nisamin olacak hay rezil olacamm yaa benide alin aranizaaa böyle bari bi destek güc eglenceli oluyor hep beraber 1.57boyundayim 18yasindayim ve 95kiloyum
![]()
sen nerelerdesin güzelim yaaa.bence sayımızın biraz daha artmasını bekleyelim derim canım az kişiyiz.bide aynı topikte 2 grup zor olur gibime gelio ama siz bilirsiniz tabi..
huzun kiz 118 olcan mi merak ediyorum cuma sabahina? yerimseniben
iyi etmişsin güzelim en iyiysi vallakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_cool:ya kzlar bende spor yapmak istiyorum en azindan yürüyüs,ama kosu bandim yok disarda da yürümek istemiyorum...bende actim mezdekeyi oohh göbecikler atiyorum:dance:
selam cimcimem nasilsin canimcim? hihoyyyt mesajlari okudum, bence iyiye gidiyoruz hepimiz insallah. :sm_cool: tamam sayi biraz artinca yine bakariz. biraz heyecan olur. kaydirigubbakcemile3
ben de biraz regl dolayisiyla sislik var ama bakalim cumaya ne diycek tarti..![]()
bugun kahvaltimi iyi yapamadim, telase ile evden ayrilinca. 3 adet kraker ince bi dilim kasar peyniri.