- 25 Ağustos 2007
- 402
- 0
- 47
rica ederim güzelim bişi diilsaol cimcime81arkadaşım çok çok teşekkürlerrrrr mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))yaptım sanırım.bende birazdan sütümü içecegim yarımda armut yedim.bugünüde böle tamamladık gitsin kilolar:))
ankara455 canım benim bir arkadaşım vardı 150boyunda 86kilodaydı,sonra akapunktura gitti hırs yaptı 1senede 56 kiloya indi,kiloları verdikçe hayatı öle güzelleştiki önce ataması oldu ögretmendi kendisi sonra eşini buldu,çoçukluk aşkı komşusunun ogluna acıldı,güveni yerine geldi,şimdi evleniyorlar,kendi motivasyonunu sagla canım inan kilolar gittikçe güzel şeyler oluyor,hayat toz pembe oluyor,kilo9 üstümüüze karabasan gibi cöküyor valla moral falan kalmıyorr,hep birlikte başaracagız canım,enkısa zamanda bir diyetisyene git,saglıklıca verelim bu kiloları,azmedelim.öpüldün canım.
inşalah citolcum sende verirsin,üstelik ben polikistik over hastasıyım 6ayda verdim bu kiloyu,ayda 1kilo zor veriyorum ilaç kullanıyorum üstelik,benverdikten sonra herkes verir canım,inşalah hepberaber yaza süper motive olmuş ve zayıflamış gireriz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))
cnm az geçmiş sayfalara bak çogumuzun derdi aynıydı ama ççok şukür burda birbirimize tutunduk kilo veremeyenimiz yok senide listeye alsın cimcimecimya kızlar ben yeni geldim 95 kiloyum nasıl verecemi bilemiyom habire canım bişey atıştırmak istiyo yarın başlıyorum
inşallah veririm
zeynep seni ilk kez görüyorum sanirim hosgeldin canim ne güzel seyler yazmissin .. allah yardimcin olsun.
bugün yediklerim
cok az
havuc salatasi
haslanmis brokoli
haslanmis kabak
haslanmis taze fasulye toplaminda 100 kalori bile etmez.
bir parca hindi eti 100 kaloride ona diyelim :)
bir fincan sütlü kahve 78 kalori
yarim tabak cekirdek 548 kalori
(tutamadim kendimi )
tonbaligi.. 140 kalori
elma suyu 58 kalori
1024 kalori ile günü bitirmis bulunuyorum :lepi: