Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

listeye beni katarmısınız nasıl oldunu bilmiyorum yeni katılıyorum bende kilo vermek istitorum
165 boy 95 kilo:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

bu arada benimde günüm var mantı var gitmesemmi tutamıyom boğazı ya napacam çıldırıyorum off verirmiyim aceba bende kilo başarılarınıza hayranım hiç rejim yapmadım ömür boyu aldım kilo desteklerinizi bekliyorumÇok üzgünüm çoook

bence 4yk mantı yiyebilirsin citolcum sende çok 4yk pilav yiyebilirsin tavuk yagda kızartılmışsa yeme ama ögle yemegi yerine gecer öglen bişey yemeyin ama canlarım olurmu:))size iyi gezmeler:))

15gün tartılamama işini başarabilecekmiyim bilmiyorum ama :))olmazsa ben 15gün sonraki kilomu belirteyim.diyetisyenimi dinleyim dimii o herşeyin endogrusunu bilir:)))hergün ne yediklerimi ne spor yaptıgımı yazarım ben yinede citolcum.y.k yazdıgım yemek kaşığı demek istedim:))az önce anneme ve teyzeme özel hastaneden diyetisyen ayarladım,öle iyi bir iş yaptımki:))inşalahh analı teyzeli yaza bomba gibi gircez yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok mutluyummm..

kızlarrrrrr günaydın şekerler yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldinizzzz
topik bugün boş deil süperrr
annem geldide hasret gideriyoruz
bende bir dilim kepek ekmeği ve içine 2 dilim domatesle yedim kahvemi içdim:):)şimdide bitki çayımı içicem

gün meselesine gelince tabiki gidiceksiniz ama porsiyon azaltarak yiyin 1 hafta nasıl uğraştığınızı aklınıza getirin yeter mantı:):)of olsada yesek dicem ama yemicemmmmm:):)
anneme krep yaptım ama ben yemedin insan isteyince başarıyor öğlen için ıspanak yapıcam azcık demir alalım dimi ama:)

secilcim maşallahh nekadar cok kilo evrmişsin öle nasıl verdin canımcımm maşalalhhhh maşalahhhh darısı bizlere nice 24kilolar vermeler inşallahhhh:))

günaydin fistiklar.

citolcum diyette biraz ayarsiz olmak gerekiyor canim :)
vücudu kandirmak gerekiyor :)) bi cok yemek veriyorum bi az :)))
yaksam mi yakmasammi oluo :roflol:

secilcim senmi yapmistin protein diyeti cnm?
neler yemistin ??
cumartesi basladim protein diyetine 2 günde 600 gram gitmis yahu..

askito sen kilo larını veririken spor yapıyomusun sadece diyetlemi verdin çok güzel vermişsin inşallah bende yazarım böle kilolarımı

kızlar nabersiniz.anca geldim.malum işler bitmiyo.kahvaltımı yarım yağsız gözlemeyle yaptım içindede lor vardı.başka bişey yemedim.kaydirigubbakcemile2hareket edicem ama öncelik yazılanları okuyum dedim.
citolcüm bence tam porsiyon yeme tatlım.tavugu cok pilavı az olsun.rejimdeyim de torpil yaptır.
secilim sen napıyon.gözün aydın.annenle dedikoduları bitiremedinizni gözükmüyon buralarda.cok azimlisin.bana güç veriyosun:1hug:

zeynep2630 sende hoşgeldin arkadaşım aramıza.kader arkadaşıyız aynı zamanda.bende pko hastasıyım.gercekten zor.allah dermnansız dert vermesinde bunada şükür.
yumurtlayamıyoz işte kızkaydirigubbakcemile3
ben en son aralık 3 de oldum .daha yok piyasadadelikafadulden
gercekten bende cok zor kilo veriyorumb
.biliyosun kısır döngüdeyiz kilo aldıkca adet düzensizligi,,,,adet düzensizligi oldukcada cabuk ve kolay kilo alma eğilimi:bbo:kafamçokkarıştı
inşallah aşıcaz hep beraberr:içelim:

nursena sende hoş geldin aramıza.geldine göre artık değişcek bişeyler.gercekten sıkıldıkca abur cubur yerdim. şimdi sıkıldıkca gelip burdaki yazıları okuyorum..cok azimliyim coook... mantı ya gelince her zamankinin yarısını yiyebilirsin .ben gecen gün güne gittim.her zaman siler süpürürdüm-tatlicadiarzu-
şimdi yarısını yedim.üstelik gelince yemekde yerdim:eek:
kesinlikle yemedim
bunda bi gelişme hemide büyüğündenkaydirigubbakcemile3

canım aynen öle aslında tokum ama masa kuruluyo ya illa ye diyo içimdeki şeytan halbuki günde bi tabak yedin yeme işte yok kocanın artanını ye yok çocuğun tabağını sil aman bide bakmışım nerdeyse bi tencereyi ben yemişim dur malıyım artık demi bide nekadar zamanda verdiniz bu kadar kiloyu kocam hiç inanmıyo vereceğime destekde deil zaten

slm kızlar evet annemle konuşcaklarımız baya birikmiş:):) zeynepciğim herşeyin başı istemek önce kilo vermeyi iste zaten istiyosunki burdasın sonrada azmet yapılmayacak hiç bişey yoktur rahatsızlığın için üzüldüm ama kilo almaktansa yavaş yavaş vermek daha mantıklı dimi tatlım:):)
yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum 24 kiloyuda mayıs ayından itibaren verdim şuan ahfatada 1 kilo falan verebiliyorum
ixsir tatlım bizim liste ne oldu :):)gözleme yoktuki:KK43::KK43:
cimcime nerde??

canım aynen öle aslında tokum ama masa kuruluyo ya illa ye diyo içimdeki şeytan halbuki günde bi tabak yedin yeme işte yok kocanın artanını ye yok çocuğun tabağını sil aman bide bakmışım nerdeyse bi tencereyi ben yemişim dur malıyım artık demi bide nekadar zamanda verdiniz bu kadar kiloyu kocam hiç inanmıyo vereceğime destekde deil zaten

canım zaten yazık olur artan ziyan olur dökülmesin diye diye bu hale gelmedikmi:mymeka:artıkartık buna dur diycez dur demedikce gidiyodelikafadulden
zaman olarak kendini şartlandırma.uzun bi zamanda olabilir maksat yaşam biçimi haline getirip saglıklı yemek,,saglıklı kilo vermek...
cok hızlı verilenler cok hızlı geri alınabiliyosenağlama
kocan inanmazsa inanmasın işte ona kendini kanıtlama fırsatı
citolün kocası zorlaçikolatalar...vs yedirmeye calışıyoda kadın yemiyosengözlerimebaksanab
yaniii istersen YAPARSINNN:eek:klava:

:eek::eek:
slm kızlar evet annemle konuşcaklarımız baya birikmiş:):) zeynepciğim herşeyin başı istemek önce kilo vermeyi iste zaten istiyosunki burdasın sonrada azmet yapılmayacak hiç bişey yoktur rahatsızlığın için üzüldüm ama kilo almaktansa yavaş yavaş vermek daha mantıklı dimi tatlım:):)
yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum 24 kiloyuda mayıs ayından itibaren verdim şuan ahfatada 1 kilo falan verebiliyorum
ixsir tatlım bizim liste ne oldu :):)gözleme yoktuki:KK43::KK43:
cimcime nerde??

-tatlicadiarzu-:a015::1ninca:
secilim bugün kacamak günüm demiştim yaaaa:tomato::çok üzgünüm:
fisfisfisŞeniz

selamlar bayanlar .....ne güzel topik dolu
...yeni gelen arkadaşlara da selamlar...

yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar..cuma günü en geç 2 ye kadar topikte kişo bildirimi yaparlarsa listeye eklicem...

Selam kızlar bende sabah 1 dilim kepekli ekmek, 1 domates, 1peynir,3 zeytin, 3 biber yedim.Ama 2 gündür spor yapmıyorum.Yapasım gelmiyor.Uyuşukluk,halsizlik var üzerimde.

askito sen kilo larını veririken spor yapıyomusun sadece diyetlemi verdin çok güzel vermişsin inşallah bende yazarım böle kilolarımı

insallah canim ..
spor yapiyorum canim .. bir kac haftadir biraktim ama günde 100 mekik ve en az 2 saat dag tepe yürüyüs. haftada 3 saat yüzme ve su jimnastigi.

ayagim sakat ... o yüzden bu hafta sadece 3 saat yüzcem .

size az geliyor banada cok fazla geliyor bu süre. nisan a kadar 62 olmak istiyodum ama olamayacagim .. neise temmuzda oglum 1 yasina girecek insallah o zamana kadar veririm .

merhaba arkadaşlar,
ben hafta sonları giremiyorum internete.geçen hafta tartıldığımda kıyafetlerimle 95,6 gelmiştim bu hafta sonu hangi kıyafetle tartıldığımı hatırlayamadığımdan iç çamaşırlarımla tartıldım 94.200 geldim. Bundan sonra böyle tartılacağım.Ama ben ancak ctesi günleri tartılabiliyorum.O yüzden ancak ptesi günü haber verebilirim.
arkadaşlar bir de ben sabahları biraz fazla mı kaçırıyorum.evde kahvaltı yapamıyorum sabahları 1 adet simit yiyorum.bu hafta sonu çok kaçırdım zaten.inşallah verdiğim 1 kiloyu da geri almamışımdır.öğlen 2 kase çorba ve
3 kaşık haşlanmış makarnayla nnaneli yağsız yoğurt karıştırıp yedim.ama geceleri bebeğim için kalktığımda hep canım bişeyler yemek istiyor. Ne yapacağımı bilemez oldum.:çok üzgünüm:

kartanesi...seni bildirim yapmadığın için listeden çıkardım...önümüzdeki haftanın listesine eklerim...cuma günü tartılma şansın hiç mi yok...eğer olursa çok ii olur

X