- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 42
cimcime rastlaşamadık bi türlü öğlenden beri:):):)
geldim burdayım:)))))))))haftasonu çok giremiyorum eşimi yalnız bırakmamak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cimcime rastlaşamadık bi türlü öğlenden beri:):):)
Tamda canım sıkılmış dolanıyodum burayı gördüm.Bayadır girmiyodum diyet bölümüne çok iyi düşünülmüş kiloya özel topicler efferim püsküüt Şeniz
Acaba bende dahil olsam mı :sm_confused: çok yılgınım bu konuda :1no2:
Geliyim yaa desteğe çok ihtiyacım var.
Şu an 97 kiloyum :çok üzgünüm: nerdeyse 1 ay olucak lahana hapı kullanıyorum.
bugün itibariyle 1 hafta protein diyetine basladim kizlar bakalim sonuc ne olacak..
sabah kahvaltim
2 adet yumurta - 160 kalori
5 adet siyah zeytin - 65 kalori
yarim bardak sekersiz kusburnu cayi.
güzelim benimle kıyaslarsan yanımda kaybolursun tabi...:roflol:ask olsun :))
zayifladik ama o kadarda deil :roflol:
burdayimm ben :)
e veremezsen dünyanın sonu değil ya...hem verirsin ben inanıyorum...caymak yok yaza kadar zayıflatcam ben seni valla karar verdim....hem yazdım bile listeye...yarın yazarsın yediklerini falan bak bekliyorum..klava::1shok: yarışmamı yav ben ya veremezsem :1no2:
Neyse şimdi çıkmam lazım yarın yine uğramaya çalışırım.Çok teşekkür ederim sıcaklığın için cimcime a.s.
Çokta acıktım bi bardak süt içimde öyle yatim bari.Gece yamak krizine girip kalkıp yemek yiyorum :mymeka:
İyi geceler
canim kahve zayiflamaya , yani yag yakmaya engel diye biliyorum .. azaltsan?
hmm öylemi bilmiyordum:uhm:, hatta bir arkadas buraya yazmisti kahve kilo vermeye yardimci oluyormus .ama cok seviyorum ya diyet yaparken bir tek yasak olmayan o vardi en sevdigim seyler arasinda simdi oda olmazsa :çok üzgünüm: