Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada tek eksigim hareketsizlik yani spor yapmiyorum ise yürüyerek gidiyorum ama 10 dakikalik yer,vede su icmiyorum .. alissam iyi olucak su icmeye

Yaaa adamı hasta etmeyin 350 nasıl çekiyonuz yaaa.Ben 10 ar 10 ar 2 set yapıyom ölüyom bitiyom yaaa.Donumu paçamı ne bulursam asılıyom kalkacam diyeeee.

kız alemsin öldüm gülmekten...bi an seni paçandan tutunup kalkarken hayal ettim ya:roflol::roflol::roflol:

Yaaa adamı hasta etmeyin 350 nasıl çekiyonuz yaaa.Ben 10 ar 10 ar 2 set yapıyom ölüyom bitiyom yaaa.Donumu paçamı ne bulursam asılıyom kalkacam diyeeee.

tatlım ben 1000 tane çekiyom ama yarım mekik göbek ve ide için 17 dakika sürüyo çekmem durmadan çekiyom :):) bunu ispatlıyabilirimde:)

buseciğim tatlım kendine işkence yapma paçana falan gerek yok kır dizlerini elleri enseye at göğsüne kadar kaldır kafayı göbeğinin ve midenin haraket ettiğini hissedicen boynunuzu çok zorlamayın zorlandığını hissettiğiniz anda bırakın ama

kızım ıspata ne gerek var......adam çatlatıyosun valla
biz çekemiyoz diye dalga geçiyosun demi....ama ahdım olsun..önümüzdeki aya kadar 500 çekicem bende

ya eşim msn'den görüştüde giremedim.Ama geç oldu yarın görüşürüz öptüm herkesi şimdilik iyi geceler rüyanızda beni görün hemide zayıf olaraktan laelaelaelaelae

ben düm düz uzatıyodum ayaklarımı bükükmü olacakmış.....demekki ondanmı kalkamazdım ki

citol cnm bende sütü sevmiyorum icine tarcin katiyom sütlüas gibi iciyorum , zararlimi tam bilmiyorum ama zayiflamaya sade benim fikrim
hem tarcın şekerede iyi geliyomuş düzenliyo ve düşürüyormuş şekeri .genelde soguk içerim ben sütü geçen kaynamış içtim güeldi aslında ama yogurt olarak yiyorum ben fark eden bişey olmaz sanırım ..

Bu arada kızlar var ya hani elif80 size anlatmıştı 2 hafta önce ben bir kotuma sığmaya çalımış ama başaramamıştım.Ve hüngür hüngür ağlamıştım.Bacaklarımdan geçmişti ama düğmeler arasında koca bir karış vardı.Bugün onun içine girdim.Rahat kapattım yani yatarak giymedim valla.Ama miğdem fırtaldı.Olsun fırtlam mırtlak girdim ya...hihoyyyt

ooo gözün aydın cnmm inşall 38 beden kotada girersin

:roflol: sen çok yaşa buse sabah sabah iyi güldüm
ben çok eringeçim ya spor sıfır hayatımda ama şu mekik olayı banada şart şünkü kilo vermeye başladıgımdan beri göbekte baya küçülme var ama sanki cıvıdı bende deneyim bakım

cuma zayıflama yarışmasına katıldım bende yeni bir heyecan olsun bakalım banada 13 takımdayım ...

günaydinlarrrr ...ben bugün dayanamadim tartildim allahhhh bide ne göreyim 91.8kg :)))) bi sevindim bi sevindim uzun zaman sonra sonunda 91li bise görebildim kilo vermis oldugumu görünce daha bi hirslaniyorum ya mutlu oluyorum :)) ayrica bi rüya gördüm..mc donaldstan cheesburger aliyormusum ama yemeden uyaniyorum yaaa :KK43:(( bari rüyamda yeseydim kilo almazdimki:eek:kaydirigubbakcemile3aman rüyamda istedigim kadar yiyeyim ama gercekteee artik yokkk yemicemmmm :)

aferin kız insanın kilo verdigini görmesi kadar mutluluk verici bir his yok demi güven geliyo kendine sanki incecik olmusun gibi oluyo ... dün nasıl yaptım akaşam ve akşam öncesi ara ögünde ne yedin anlatsana merak ettim

vallahi yaaa dün 92.4 ciktim bugün 91.8 dedigin gibi güven geliyor insana ya:)
dün sabah 8te 1dilim ekmek diyet salam üstüne domates koyup yedim
11bucuk 12ye dogru quark yedim yogurt gibi bise türkiyede varmi bilmiyorum
1bucuk ta süt ictim
3bucukta 1dilim ekmek iste yumurta yaptim yedim
3saat sonrada yattim ama yine spor yapmadim yaa cok yoruldum dün ama dükkanda cok hareket ettim spor gibi oldu :))))

citolcum iyiki bana bu ara ögün durumunu söyledin :))) böyle ac kalmiyorum ve daha keyifli oluyor sanki

herkese günaydınnnnnnnnn çitolcüğüm mekik olayını ii düşünmüşsün bl çevresini düzenliyor ve sıkılaştırıyor:):)
zanzu tatlım mutlu olmana çok sevindim aç kalma zaten belki bana kızıcan ama yarın tartılma neden dersen eksik yada fazla çıkabilirsin vücuttaki suya ve gaza bğlı bence haftada 1 tartıl zaten kilo vericeksinnn o zaman daha mutlu olucaksın

ben bugün kalkamadım valla bu hastalık beni maf etti:KK43:

evet ya iste dayanamadim tartildim meraktan :)))bide regl olcam cuma günü fazla cikarsam üzülürüm yaaa sislik falan olur :KK43:(

bende dün regl oldum ama şişkinlik olucağını biliyoruz canım kimsecikler yok gene:S

günah çıkarmak istiyorum bir tane doritos yedim güneydogu anadolunun haşhaşlı ve kurutulmuş domatesli olanındann hımm tadı damagımdaa :jeyyar:

tmm kızmayın yaa bu haftalık kaçamak hakkım bitmiştirr senağlama

X