Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

fasulyeleri ayıklayıp suya koydum. birazdan yapayım. kalanları da 7den sonra yaparım sanırım.

ellerim ayaklarım yanıyo, sanırım ateşim var. bugün ne sıcak yine ya.

ne mezunusun sen canım? aklındaki bölüm ne?

ben türk dili ve edebiyatı 3. sınıfım açıktan okuyorum canım bir de şimdi adalet mi okusam atatürk üniversitesinden yani ikisini bir götüreyim diyorum ama aklım çok karışık malum işte var :26:

selamun aleyküm kızlar
yoruldum öldüm bittim geldim.çarşı işini hallettim.bayram alışverişini azalttım market işleri kaldı. kp.e bayramlık aldım. kızlara şal örtü aldım. yeni gelinlere bayramda köyde giyerler diye şalvar aldım.kız çocuklarına çeşit çeşit tokalar, erkek çocuklara bilyeler, ortaya karışlık balonlar aldımşekerimi, kahvemi aldım. birde damla sakızlı kahve aldım.daha ıvır zıvır ne varsa hallettim.akşamada yeğenler gelecek daha hiç yemeğim yok.sadece bamya ayıklayıp gitmiştim içinede biraz kuşbaşı çıkartmıştım.yarım tencere yeşil mercimek var bakalım birşeyler ilave edicez artık. biraz uzandım acayip uykum geldi biraz kestirsem uyur kalırmıyım acaba :44:

Son düzenleme:
ben türk dili ve edebiyatı 3. sınıfım açıktan okuyorum canım bir de şimdi adalet mi okusam atatürk üniversitesinden yani ikisini bir götüreyim diyorum ama aklım çok karışık malum işte var :26:

adalet aslında çok avantajlı ataması yapılırsa. ama iş de varken kendini zorlamasan mı bilemedim canım. biraz üzerinde düşün, belki hevestir geçer :) benim hiç gözüm almıyor yeniden okul falan da kimse istemez sanıyorum

bi duşamı girsen canım iyi gelir ılık bi duşşş

öyle üşeniyorum ki ona da :) su yutacağım diye de aklım çıkıyor, tükür tükür bi hal oluyorum

Dafi abla Allah sizin eksikliğinizi göstermesin kimseye. ne şanslılar, 41 kere maşallah. akşama da bulduklarını yesinler boşver, o kadar şey almışsın onlara :))

Son düzenleme:
slm arkadaşlar..yine bir hafta yazamadım iftar davetleri vardı bir de yatılı misafirim var kaynım bizde...

sadece kilo bildirimi yapayım ve çıkayım ....
geçen hafta 95.3
bu hafta 95.2

herkese iyi iftarlar ve kolaylıklar diliyorum...

Yena hnm başınız saolsun...Allah sabır versin ailenize..
Hasta olan arkadaşlar vardı onlara büyük geçmişler olsun..
nursena arkadaşımızın dı sanırım bebişi daha iyidir inş ...
kib...

ay ne güzel olursun sen düğünde kesin, merakla bekliyorum
İnşallah kuzum bakalım artık foto koyarım düğünden sonra bakarsınız

Dafi ablacım sen nasıl birisin ben inanamıyorum senin bu yaptığını kimse kimseye yapmaz Allah senden razı olsun ablacım

regl olduuuuumm artışlardayıım o yüzden kilom aynı diyroum
regl sonrası görüşürüz hatuncaaazlarrr

Ben de hukuk okusam benimde gözüm almazdı aslında Hayırlısı olsun canım ben iyice bi araştırayım

Ben de oruçken banyo yapamayanlardanım o zaman akşam yap valla iyi geliyor cnm

dafi maşşallah çocuk sevindirmek ne kadar güzel bende bayramlarda hep balon falan dağıtırdım bu bayram biz çocukuz kaynannamların eşimin babannesinin yanına gidiyoruz bana haçlık almak düşer demi:))))))))))))

ikramlarım hazırr misoları beklyorum gideyim pide alıp geleyimm eşm sanırım ezana yetişecekmiş

hasan paşa köfte
mercimek çorba
kabak kavurma yoğurtlu cevili mayonez koydum az
pilav bide
milföy börek var
peynirli söğüş domates salatalık doğrmayı düşündüm
dünden soğuk çorbamda var aralara koyarım onuda bugün cuma menü bildirebilirim sanırım:))

Kızlar bildirim yapayım

Geçen hafta 98
Bu hafta 97

Giden kilocuk 1 kg

Spor 100 dk

Bu hafta böyle oldu sporum az çünkü az yapıyorum bu hafta arttırıcam biraz ahh şu sekizleri görseydim ağır ağır gidiyorumm inşallah önnümüzdeki ay görürüm

Esram Elizim ellerinize sağlık listeler için şimdiden

kaş göz arası bildirim yapıp kaçayım sonra uğrarım

kilo : 89.6
spor : 120 dk. yürüyüş

merhaba kızlar bugün hatim yaptık şükur mukabele bitti cok güzel di hatim kilom 91.2 spor yok hoşçakalin

tamda bahsettiğim model işte buydu...

Meyracım bende aynı şekilde kullanıyorum çünkü önler uzun olunca çıkmıyor dışarı o yüzden...
yemeyle olsaydı enemm rapunzel gibin olurduk benim saçım hepten pisik kadar ama baya dalgalı kıvırcıklı açıkken ordan yırtıyorum.
bu arada bebeler hasta olmuş geçmiş olsun canım...

ablacım ben uyudum kaldım bile...

eve geldim malzemelerimi çıkardım dolaptan...ama sıcaktan piştiğim için biraz yatayım eşim gelirse uyanırım nasılsa dedim..

eşim gelmiş evde takılmış hatta işe geri gitmiş bişey halletmeye saat 9a geliyordu beni arıyor orucunu açmadınmı diye...
adam hem geç kaldı hemde kavun peynire talim ettirdim üzüldüm ama napıyım...birde benim telefonun sesinide kısmış biri arayıp uyandırmasın diye...

bu arada yeni arabanız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah...

aiyet şeker olsun menü süpermiş..

kızlar herkes yemeklerini yemiştir artık hala uykum var ya 3 saatten fazla uyuduğum halde kaç gündür uykusuz olunca sızıp kalmışım...

kavun peynir+pide bu akşamki menüm ama çok iyi gitti...şimdi yeşil çay yudumluyorum...

Esracım kilom 98 aynı yani..uyumadan önce tartılmıştım iyi ki..yeni saçını güle güle kullan kuzum ne cesaret bu sıcakta dışarı çıktın gezdin..ben gelene kadar yandım saat 16 gibi...

kızlar ıyı aksamlar

cok yorgunum yarın gecmısı okurum uzun uzun da anlatırım

bıldırım yapmak ıcın geldım

gecen hafta hatırlamıyorum bır cuma bır pazrtesı bıldırım gunum oldugu ıcın artık rakamları cızelgede hatırlıyorum sadece.

bu hafta kılom: 98.9

spor :340 dk

selammm + lar kraliçesi geldi ((( spordan geldim yogurtla meyve karıstırıp yedim ama hala deli gibi terliyorum.Esram saçlarını güle güle kullan çokhoş olmuş.Daficim arabanızını Allah kazasız belasız kullandırmak nasip etsin.Nursena yarışma kralicesi hediyeleri güle güle kullan kuzum kızlar toparladımı biraz? Nevinim görünüyosun nasılsın canım ? Asummmm nirdesin sess verrr

iyiyim canım sen nasılsın...iyileştin mi inşallah...sana çok özeniyorum spor yapıyorsun maşallah...
ablacım artıları takma ödemdir...bende netten bişiler araştırıyorum...kpss 2014 e hazırlansammı acaba diye düşünmeye başladım...

Iyi geceler,

Annemler hala bizde. Güzel bi akşam oldu. Liste için bikaç bildirim daha var beklediğim.

Nevincim kuzum uykusuz kalıyorsun, çok normal böyle olması. Bayram en çok sana gelecek dinleme anlamında.

Yasemin abla o artılar haftaya misliyle gidecek sen de bu azim varken. Hiç sıkma canını, öpüyorum kocaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…