- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
ne mezunusun sen canım? aklındaki bölüm ne?
fasulyeleri ayıklayıp suya koydum. birazdan yapayım. kalanları da 7den sonra yaparım sanırım.
ellerim ayaklarım yanıyo, sanırım ateşim var. bugün ne sıcak yine ya.
ben türk dili ve edebiyatı 3. sınıfım açıktan okuyorum canım bir de şimdi adalet mi okusam atatürk üniversitesinden yani ikisini bir götüreyim diyorum ama aklım çok karışık malum işte var :26:
bi duşamı girsen canım iyi gelir ılık bi duşşş
selamun aleyküm kızlar
yoruldum öldüm bittim geldim.çarşı işini hallettim.bayram alışverişini azalttım market işleri kaldı. kp.e bayramlık aldım. kızlara şal örtü aldım. yeni gelinlere bayramda köyde giyerler diye şalvar aldım.kız çocuklarına çeşit çeşit tokalar, erkek çocuklara bilyeler, ortaya karışlık balonlar aldımşekerimi, kahvemi aldım. birde damla sakızlı kahve aldım.daha ıvır zıvır ne varsa hallettim.akşamada yeğenler gelecek daha hiç yemeğim yok.sadece bamya ayıklayıp gitmiştim içinede biraz kuşbaşı çıkartmıştım.yarım tencere yeşil mercimek var bakalım birşeyler ilave edicez artık. biraz uzandım acayip uykum geldi biraz kestirsem uyur kalırmıyım acaba :44:
İnşallah kuzum bakalım artık foto koyarım düğünden sonra bakarsınızay ne güzel olursun sen düğünde kesin, merakla bekliyorum
selamun aleyküm kızlar
yoruldum öldüm bittim geldim.çarşı işini hallettim.bayram alışverişini azalttım market işleri kaldı. kp.e bayramlık aldım. kızlara şal örtü aldım. yeni gelinlere bayramda köyde giyerler diye şalvar aldım.kız çocuklarına çeşit çeşit tokalar, erkek çocuklara bilyeler, ortaya karışlık balonlar aldımşekerimi, kahvemi aldım. birde damla sakızlı kahve aldım.daha ıvır zıvır ne varsa hallettim.akşamada yeğenler gelecek daha hiç yemeğim yok.sadece bamya ayıklayıp gitmiştim içinede biraz kuşbaşı çıkartmıştım.yarım tencere yeşil mercimek var bakalım birşeyler ilave edicez artık. biraz uzandım acayip uykum geldi biraz kestirsem uyur kalırmıyım acaba :44:
adalet aslında çok avantajlı ataması yapılırsa. ama iş de varken kendini zorlamasan mı bilemedim canım. biraz üzerinde düşün, belki hevestir geçer :) benim hiç gözüm almıyor yeniden okul falan da kimse istemez sanıyorum
öyle üşeniyorum ki ona da :) su yutacağım diye de aklım çıkıyor, tükür tükür bi hal oluyorum
Dafi abla Allah sizin eksikliğinizi göstermesin kimseye. ne şanslılar, 41 kere maşallah. akşama da bulduklarını yesinler boşver, o kadar şey almışsın onlara :))
tamda bahsettiğim model işte buydu...saçlarımın önünde kahkül var, arkası da çok kısa canım. ikisine birden şekil vermek zor oluyor. ben de şimdi bob modeli kestireyim de hem kolay olsun hem de bir uzasın istiyorum. şöyle kestirmeyi planlıyorum.
Eki Görüntüle 770200 Eki Görüntüle 770203
ablacım yokluğun belli oluyor, özledik yauvv.
Meyracım bende aynı şekilde kullanıyorum çünkü önler uzun olunca çıkmıyor dışarı o yüzden...benim saçımın modelinden, sadece kakül farklı, kakül yok yani direk uzun iniyor.
kilolular için ideal bi model ama:))))
çünkü kiloyu baya kapatıyo diğer modellere göre.....
hemde kullanışlı bi model.
benim saçlarımda uzadı baya, bi kuaför istiyo artık.....
yeniden aynı modeli kestircem bende:)
foto paylaşcanmı kuaför sonrası bugün:)
merak ettim şimdi sen nasıl olcan bu modelle:)
yemeyle olsaydı enemm rapunzel gibin olurduk benim saçım hepten pisik kadar ama baya dalgalı kıvırcıklı açıkken ordan yırtıyorum.kızlar saç modelini bende çok seviyorum ama saçlarım kat kat kesili benim olmuyo o model önlerin az uzun olması lazımm bende uzatıyorum ama çok zor uzuyo nedense saçım
okadarda düzenli kuvvetli yiyorum halbuki:))))))
selamun aleyküm kızlar
aiyet şeker olsun menü süpermiş..dafi maşşallah çocuk sevindirmek ne kadar güzel bende bayramlarda hep balon falan dağıtırdım bu bayram biz çocukuz kaynannamların eşimin babannesinin yanına gidiyoruz bana haçlık almak düşer demi:))))))))))))
ikramlarım hazırr misoları beklyorum gideyim pide alıp geleyimm eşm sanırım ezana yetişecekmiş
hasan paşa köfte
mercimek çorba
kabak kavurma yoğurtlu cevili mayonez koydum az
pilav bide
milföy börek var
peynirli söğüş domates salatalık doğrmayı düşündüm
dünden soğuk çorbamda var aralara koyarım onuda bugün cuma menü bildirebilirim sanırım:))
selammm + lar kraliçesi geldi((( spordan geldim yogurtla meyve karıstırıp yedim ama hala deli gibi terliyorum.Esram saçlarını güle güle kullan çokhoş olmuş.Daficim arabanızını Allah kazasız belasız kullandırmak nasip etsin.Nursena yarışma kralicesi hediyeleri güle güle kullan kuzum kızlar toparladımı biraz? Nevinim görünüyosun nasılsın canım ? Asummmm nirdesin sess verrr