Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim saçımın modelinden, sadece kakül farklı, kakül yok yani direk uzun iniyor.
kilolular için ideal bi model ama:)))):KK53::KK53:
çünkü kiloyu baya kapatıyo diğer modellere göre.....
hemde kullanışlı bi model.
benim saçlarımda uzadı baya, bi kuaför istiyo artık.....:KK12:
yeniden aynı modeli kestircem bende:)

foto paylaşcanmı kuaför sonrası bugün:):KK53::KK53::KK53:
merak ettim şimdi sen nasıl olcan bu modelle:):KK54:

aa sevindim :)) dün Nevin de diyordu onun modeli de bunun gibiymiş sanırım, kahkülsüz :))

paylaşırım canım gelince o zaman. tek başıma çekmeyi beceremiyorum ama elimden geleni yaparım :KK16:

aa sevindim :)) dün Nevin de diyordu onun modeli de bunun gibiymiş sanırım, kahkülsüz :))

paylaşırım canım gelince o zaman. tek başıma çekmeyi beceremiyorum ama elimden geleni yaparım :KK16:

tamam canım teşekkür ederim:):KK53::KK53:
bence sana çok yakışcak......

birde ben açık biri olsaydım kaküllü kestirirdim, daha hoş oluyo bence kaküllü.
kapalı olduğum için eşarp altında sıkıntı oluşturuyo diye kakülsüz direk uzun kestiriyorum, bence nevininkide ondan uzun olabilir:)
öptüm şeniii:):KK54::KK54:

Son düzenleme:

çok sağol canım ..
ben çıkıyorum ..

allahım dualarımızı ibadetlerimizi dileklerimizi kabul ve makbul etsin.
bu dünyada da ahirette de onu sevenlerden ve onun sevdiklerinden etsin.
cumanız mübarek ve hayırlı olsun..

ben akşama nöbete gideceğim gelemem bir daha yarın görüşürüz inşallah
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

aminnnn inşallahhh ne güzel dualar böyle :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

saçlarımın önünde kahkül var, arkası da çok kısa canım. ikisine birden şekil vermek zor oluyor. ben de şimdi bob modeli kestireyim de hem kolay olsun hem de bir uzasın istiyorum. şöyle kestirmeyi planlıyorum.

Eki Görüntüle 770200 Eki Görüntüle 770203

ablacım yokluğun belli oluyor, özledik yauvv.

aaaa eski modelim 3 sene önce yaptırmıştım belimde olan saçlarımı böyle yapınca küstü saçın bana uzamadı bana yakışmıştı hatta ben de bir foto ekliyeyim görürsün sonra çok uğraştım saçımla şükür uzadı biraz sana yakışır canım düz de güzel oluyor ama ben dağınık maşa yapardım çok hoş oluyordu benimde kahkulum yoktu :KK34:

aaaa eski modelim 3 sene önce yaptırmıştım belimde olan saçlarımı böyle yapınca küstü saçın bana uzamadı bana yakışmıştı hatta ben de bir foto ekliyeyim görürsün sonra çok uğraştım saçımla şükür uzadı biraz sana yakışır canım düz de güzel oluyor ama ben dağınık maşa yapardım çok hoş oluyordu benimde kahkulum yoktu :KK34:

aa merak ettim canım, ekle valla. seni de merak ediyorum zaten.

ben de günlük köpükle hafif dalga veririm diyorum. hep uzatmaya çalışıyorum çok sıkılıyorum. ara saçlar benim saçlarım, anladım en sonunda :)

misafir gelcek, evde iş kaynıyo ben buralarda ağnanıyorum halaaa:KK4::KK4:
nilay yetiş bacııııııım, şu yontulcak taraflarımı az yontuver yetişte........:KK4::KK4::KK4:
arkamdan şöyle itiver, kakalayıver, ne biliyim bişeyler yapıverde kalkıyım işte artık işlerime:))))

neyse ben kaçıyım artık, ancak olar işler güçler......
gitmeden size güzel bi saz videosu, çok hoş çalmış adam.....
Adam sazı ağlatmış resmen.. - YouTube

görüşürüz kızlar:KK3:

aa merak ettim canım, ekle valla. seni de merak ediyorum zaten.

ben de günlük köpükle hafif dalga veririm diyorum. hep uzatmaya çalışıyorum çok sıkılıyorum. ara saçlar benim saçlarım, anladım en sonunda :)

evet o model köpükle de çok güzel oluyor az uzayınca ben daha çok sevmiştim şimdilerde ablam kullanıyor o pek sevmedi ama onada yakışmıştı bence arada böyle değişiklik iyi oluyor bende pazar saçımı boyucam inşallah:21:

misafir gelcek, evde iş kaynıyo ben buralarda ağnanıyorum halaaa:KK4::KK4:
nilay yetiş bacııııııım, şu yontulcak taraflarımı az yontuver yetişte........:KK4::KK4::KK4:
arkamdan şöyle itiver, kakalayıver, ne biliyim bişeyler yapıverde kalkıyım işte artık işlerime:))))

neyse ben kaçıyım artık, ancak olar işler güçler......
gitmeden size güzel bi saz videosu, çok hoş çalmış adam.....
Adam sazı ağlatmış resmen.. - YouTube

görüşürüz kızlar:KK3:

sorma meyra bende sıcaktan iiş yapasım gelmiyooo büyük kız ilaçların etkisiyle uyudu küçükte tv izliyoo
bende ezanı bekledim annem cuma sela zamanı temizlik yapılmaz derr seladan önce bitiricekmişim nerde ama öyle hamarat hatun:))

anneme diyom aman gurbette kaynana yok kayınbabayok akşama kadar az yaparım narin yaparım gerisinide yarın yapparım:)))))))))))

kızlar saç modelini bende çok seviyorum ama saçlarım kat kat kesili benim olmuyo o model önlerin az uzun olması lazımm bende uzatıyorum ama çok zor uzuyo nedense saçım

okadarda düzenli kuvvetli yiyorum halbuki:))))))

Son düzenleme:
evet o model köpükle de çok güzel oluyor az uzayınca ben daha çok sevmiştim şimdilerde ablam kullanıyor o pek sevmedi ama onada yakışmıştı bence arada böyle değişiklik iyi oluyor bende pazar saçımı boyucam inşallah:21:

kestirdim canım ben de şimdi. gelirken de köpük aldım. artık bana anlatırsın şekil verme olayını :)

1 ay önce kadar kuaförüm kahkül kesmişti saçıma, ben gaza geldim o da getirdi. kısa kesmiş, kötü duruyordu. şimdi de kahkül kısa olduğu için pek hoş olmadı. başka kuaföre gittim bu sefer kızdığımdan :) adam 2 ay sonra gel, o zaman önler uzar düzeltiriz dedi.

iki fotoğraf eklicem şimdi. makyajsız, aç susuz çok sefil görünüyorum ama artık olsun o kadar :)

kızlar saç modelini bende çok seviyorum ama saçlarım kat kat kesili benim olmuyo o model önlerin az uzun olması lazımm bende uzatıyorum ama çok zor uzuyo nedense saçım

okadarda düzenli kuvvetli yiyorum halbuki:))))))

Nursena benim de saçlar son bikaç aydır zor uzuyor ve çok dökülüyor. aslında uzun süre diyet yapınca bunlar olurmuş. araştırayım da diyete günlük badem ceviz ne gerekiyorsa ekleyeyim. önceden bileğim kadar olan saçlar şimdi iki parmağımın kalınlığı kadar kaldı.

slm kızlar :KK3:

hemencecik bildirimlerimi yapayım;

Kilo bildirimim: 99.6

Spor bildirimim: 210 dk

şimdi geçmişe dalabilirim :KK55:

kestirdim canım ben de şimdi. gelirken de köpük aldım. artık bana anlatırsın şekil verme olayını :)

1 ay önce kadar kuaförüm kahkül kesmişti saçıma, ben gaza geldim o da getirdi. kısa kesmiş, kötü duruyordu. şimdi de kahkül kısa olduğu için pek hoş olmadı. başka kuaföre gittim bu sefer kızdığımdan :) adam 2 ay sonra gel, o zaman önler uzar düzeltiriz dedi.

iki fotoğraf eklicem şimdi. makyajsız, aç susuz çok sefil görünüyorum ama artık olsun o kadar :)

Nursena benim de saçlar son bikaç aydır zor uzuyor ve çok dökülüyor. aslında uzun süre diyet yapınca bunlar olurmuş. araştırayım da diyete günlük badem ceviz ne gerekiyorsa ekleyeyim. önceden bileğim kadar olan saçlar şimdi iki parmağımın kalınlığı kadar kaldı.

Canım şöyle yapıyosun aslında saçın yapısına bağlı dalgalıysa zaten çok güzel oluyor ama benimki gibi düz de biraz uğraşıyorsun dalgalıysa ıslak saçına sür elinle şekir ver kurusun

Ama düzse ıslak saçına sürdükten sonra tutamlara ayırarak fön makinesinden yardım al o büyük başlık varya hani adına hatırlamadım onunla kurut gayet güzel oluyor :21::21:

Canım şöyle yapıyosun aslında saçın yapısına bağlı dalgalıysa zaten çok güzel oluyor ama benimki gibi düz de biraz uğraşıyorsun dalgalıysa ıslak saçına sür elinle şekir ver kurusun

Ama düzse ıslak saçına sürdükten sonra tutamlara ayırarak fön makinesinden yardım al o büyük başlık varya hani adına hatırlamadım onunla kurut gayet güzel oluyor :21::21:

tamam canım, çok hafif dalgası var. ben o aparatı bulayım da kullanayım en iyisi :) teşekkürler :KK16:

geçmiş olsun canım.....

geçmiş olsun tatlım.....

kolay gelsiiiiin......
:KK19:

evet indirime girmişte ondan:))))
Sağol kuzum Allah razı olsun :KK34::KK34::KK34:
saçlarımın önünde kahkül var, arkası da çok kısa canım. ikisine birden şekil vermek zor oluyor. ben de şimdi bob modeli kestireyim de hem kolay olsun hem de bir uzasın istiyorum. şöyle kestirmeyi planlıyorum.

Eki Görüntüle 770200 Eki Görüntüle 770203

ablacım yokluğun belli oluyor, özledik yauvv.

Esram kuzum saatler olsun güle güle kullan saçlerını bende kestircem düğünü bekliyorum bakalım:KK16::KK16:
:KK34::KK34:

X