Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

alış esra normalde böle şeyler olmaz ya tatiled e ya misafirin gelceği zaman çocuklar hastalanır kii elin ayağına dolansın:)

istifra ediyo boğazdan dolayı bişeyde yemiyo boş miğde içirdim artık mecbur antibiyotiği inşallah düzelirde yola gidene kadar

öyle bi durum var değil mi, hepsi süt üste gelsin ki anne saç baş yolsun :) inşallah düzelir canım, daha var bikaç gününüz herhalde.

slmm valla bugün sabahtan bi çıktım evden akşama kadar dışarıdaydım beynim kaynadı resmen sıcaktan ağrıyan başıma ağrılar girdi yeni yeniden
sabah küçük kızın gözü kanlandı dr a götürdüm alerjii dedi krem damla falan yazdı ordan hangi akla hizmetse bayramlık bakmaya gittim kızlarla adam oruç kıyamadımm anam zaptetmekte oadar zorlandımki küçükbi ara kendini kabine bile kitledi o kadar yani içine canavar kaçtı kurtluu en son ben mağzadan çıkarken askıdaki kıyafetlerin altına tünemiş parmak emiyodu yatmış bide rafa allahım çok şükür bayramlıkları aldık ankarada zaman olmayacak arife yolda olucaz çünkii

sonra eve geldim duşa aatık kendimizi bu sefer büyük kız başladı anne bademciiim ağrıyo yutamıyom haydee geri sağlık ocağıana gittik bademcikler şişmiş felaket derecede antibiyotik başladık arında davet var yalan oldu benim yaprak saarma güya saracaktım ordanda pazara gittim şuan klimayı açtım çamaşır asılacak makinada beni bekliyoo mayıştım kaldım valla daha ne yapcamada karar veremedimm

hhaa bu arada geçen face de selpak sitesine girmiştim anket vardı kazanmışım 2 koli selpak tuv kağıdı havlu kağıt peçeteler renk renk silat havlu kağıtlar geldii eşime diyorum boşuan dirsek çürütmüyomuşum demekkii:KK51::KK51:

kuzularına geçmiş olsun
tebrikler tuvalet kağıtları için güle güle kullan :nazar::KK52:

1.73 !!!!!!!

Canım seninle konuştuğumuz hamim ipini cuma günü sela okunurken açmak lazımış inşallah girip okursunda yarın açarsın annemle konuşurken bugün söyledi ben kadir gecesi diye hatırlamıştm ama değilmiş yarın açman lazım

ahanda hemen kapatıp abdest alayım birazdan okunur sela allah razı olsun canım

Günaydınlar,
herkese hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler. ramazan ayının son cuması bugün, inşallah nasipleniriz. bugün eşmin de ramazanda son iş günü, çok seviniyorum uykusunu alacak diye. darısı çalışan arkadaşlarıma, Yasemin abla, Zehra, Nevin, Filiz, Esra, 1.73e..
ben annemleri çağırdım bu akşam. yemek teferruatlı bi şeyler yapmıyacağım. önce evi süpürüp ardından saçlarımı kestirmeye gideceğim. akşama kadar pek uğramayabilrim. listeyi de sanırım sahura doğru yaparım. hepiniz öpüldünüz :KK16:

uykuluyken algılayamamışım ben ablacım, hayırlı olsun arabanız. beyler için araba deyince akan sular duruyor, bizlerin de onlar kadar coşkulu karşılayacağımızı sanıyorlar :KK1:

kolay gelsin canım, umarım bugün dinlenebilirsin biraz. dün çok yoruldun zaten koşturmadan :KK43:

------

Yasemin abla, Filizcim, Esracım, Zehracım sizleri de öpüyorum. çalışkan arkadaşlarım benim.

Şimdiden sıhhatler olsun da niye kestiriyorsun canım ?

Sen listeyi hazırlarım yazmasan ben bugünün tartı günü olduğunu unutmuştum yaaa akşam tartılır yazarım acep kaç :26:

öpüyorummmm

asuman ablaaa nerelerdesiiiin......

bu topikte kimseleri göremeyince; bende başımı alıp gidesim geliyo bazen.......
birine gülmüştüm sıkıştığı zamanlarda "başımı alıp gitcem" dediğine, gülünce başıma geldi heralde.....
kötülüğüne gülmemiştim ama.....
eh işte; "iyi niyet ve güzel çaba" diye boşuna değil heralde......:44:

neyse ben sahuru hazırlamaya gidiyorum artık....
yarında misafirlerim gelcek, sadece kvler değil eşimin babanesigilde gelcekler....
gece kalırlar belki, belkide kalmazlar bilmiyorum.....
çünkü 2saatlik yoldan gelcekler.....
pazar günüde annemler gelicek inşaallah:)
biz bayramda evde olmicaz ama annemler bizde kalcaklar.....
biz kvlerde olcaz....
misafirlerim gidene kadar giremeyebilirim nete.

haydi ben kaçtım:KK3:
yaz dı ramazan dı böyle oluyor ..
inşşallah kışa doğru toparlanırız

selamun aleyküm kızlar
yine tenhalarda buralar
bende sayfalar birikmiştir diyordum.nursena uğramış neyseki. ama asunun sesi soluğu yok yine
bende bugün küçük eltime gittim iftara. eşim yoktu. onlarda üç arkadaş birleşip fomara metdanında ASKON çadırında iftar verdiler.birde bana sürpriz yapmış güya:44: arabayı değiştirmiş :KK53: bende kapıda araba arıyorum :KK1: ben evin alt katlarını yapsak derken adam araba değiştirmiş:KK1:

nursena geçmiş olsun.nazaramı geldiniz ne
bol bol selpak var diye yaz günü grip olmaya kalkmayın sakın :)
misafirlerede yap bir çorbayla pideli köfte ortayada birşey ayarladınmı tamamdır. doyurucu oluyor fazla çeşit gerekmiyor.pilava bile gerek olmuyor.

arabanız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşalah

uhhhhh rahatladımmm valla şükür okudun :KK52::KK52:

çok sağol canım ..
ben çıkıyorum ..

allahım dualarımızı ibadetlerimizi dileklerimizi kabul ve makbul etsin.
bu dünyada da ahirette de onu sevenlerden ve onun sevdiklerinden etsin.
cumanız mübarek ve hayırlı olsun..

ben akşama nöbete gideceğim gelemem bir daha yarın görüşürüz inşallah
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN :KK3::KK3:
Herkeslere sağlıklı mutlu huzurlu bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun arkadaşlar:KK16::KK16:
Şuan belimin ortasına kocaman bi fil oturmuş benimle birlikte yaşıyo orda valla çok fena bi sökmedi gitti şu hastalık :KK50::KK50:
Neyse ben varam gidem işlerime öpüyorum sizleri:KK54::KK54:

geçmiş olsun canım.....

kızlarrrrrrrrr herkese gunaydınnnnnnnn

hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

umarım herkes ıyıdır

yarın cumartesı yasasınnnnnnnnn

kızlar ben menumu yazıp hemen cıkıyorum bugun asırı yogunum. uc tane ıhracat var hepsının evrakları elımden operrrrrrrr

dun spora gıtmedım ayagım gercekten kotu. aksayarak yuruyormusum hatta bu gunlerde. hem esım hem kuzenım farketmıs. esım normalde mudahele etmez ama gıtmemı ıstemedı mudahale ettı bu kez bu surece. ben de daha kotu olabılır dıye korktugum ıcın mantıklı geldı bu uyarısı. pazartesı ve salı gıtmıstım. bugun ıyı gıbıyıım. bugun gıderım yarın da gıderım ve haftada 4 kez gıtmıs olurum bu da az olmaz dıye dusunuyorum. dun spora gıtmedım ama baya yurudum kuzenımle terzıye gıttık markete gectık falan derken ben toplam 6000 adet adım yapmıs oldum
ee

geçmiş olsun tatlım.....

selamun aleyküm...

sahurda geldim baktım Esra foto yüklemişmi diye..eşim beni aldıktan sonra büyükbabasının oraya geldik çay içmeye diye eve gidince direk uyudum zaten...

yorumlar için herkese tekrar teşekkürler...

Yarın Kadir gecesi kandil simidi yapılıyor...uykum var...bugün eve bi atsam kendimi uyucam inşallah...

öptüm herkesi gelirim yine...

kolay gelsiiiiin......
:KK19:

yenii kilommmmm:85.900
indrimme girmiş gibi 86 deil 85.900:)))))

teşekkürederimmmmm şimdiden

evet indirime girmişte ondan:))))

Hayırlı cumalar canlarım
Dün birazyoğundum gündüz uğrayamadım pek gece de eve geldiğimizde 1 i geçiyordu sonra da nette sorun vardı girip yazamadım bir türlü
Bir arkadaşın eşi ve oğlu şehirdışında o da kızıyla burda biz de eşleri ekip diğer bir arkadaşla ona iftara gittik 3 bayan 5 genç kız ben bir de kızkardeşimi çağırdım 2 de küçük çocuğumuz oldu :))
Arkadaş hamile bişey yaptırmadık pide yaptırdık güzel geçti iftar benim minik prenses yabancılayıp sürekli ağlamasa süper olacaktı
Tereavihten sonra da balkonda çay keyfi ve sohbet çok iyi geldi
Dün görünmeyişimin nedeni böyle işte
Nevincim ve esracım buluşmuş çok sevindim birazdan bakarım fotolara
Nursenacım geçmiş olsun canım kızlara selpaklarını güle güle kullan
Daficim arabanızhayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah canım

Hayırlı cumalar canlarım
Dün birazyoğundum gündüz uğrayamadım pek gece de eve geldiğimizde 1 i geçiyordu sonra da nette sorun vardı girip yazamadım bir türlü
Bir arkadaşın eşi ve oğlu şehirdışında o da kızıyla burda biz de eşleri ekip diğer bir arkadaşla ona iftara gittik 3 bayan 5 genç kız ben bir de kızkardeşimi çağırdım 2 de küçük çocuğumuz oldu :))
Arkadaş hamile bişey yaptırmadık pide yaptırdık güzel geçti iftar benim minik prenses yabancılayıp sürekli ağlamasa süper olacaktı

iyi olmuş, değişiklik olmuş ablacım toplanıp vakit geçirmeniz:)

merak etmiştim bende seni:))):KK16::KK16::KK16:

Şimdiden sıhhatler olsun da niye kestiriyorsun canım ?

Sen listeyi hazırlarım yazmasan ben bugünün tartı günü olduğunu unutmuştum yaaa akşam tartılır yazarım acep kaç :26:

öpüyorummmm

saçlarımın önünde kahkül var, arkası da çok kısa canım. ikisine birden şekil vermek zor oluyor. ben de şimdi bob modeli kestireyim de hem kolay olsun hem de bir uzasın istiyorum. şöyle kestirmeyi planlıyorum.

Eki Görüntüle 770200 $bitmap87jd0nr9.jpg

Hayırlı cumalar canlarım

ablacım yokluğun belli oluyor, özledik yauvv.

selamun aleyküm kızlar cumanız mübarek olsun.
iyisiniz inşallah.
ben hemen çıkıyorum. bugün çarşı işlerim vardı. cuma saatinde otobüste olurum. tesbihimi çeker giderim. cumadan sonrada alışverişimi yapar gelirim.yeğenler eşimi aramış akşama iftara sizdeyiz demişler. bugün yemeğimde yok ama birşeyler yaparım herhalde. hazırlanayım. abdestimi alıp çıkayım.

hayırlı olsun yeni arabanız o zaman ablacım:)

Dafi ablacım hayırlı uğurlu olsun yeni arabanız rabbim kaza bela vermesin inşallah :KK16::KK16::KK16:

uykuluyken algılayamamışım ben ablacım, hayırlı olsun arabanız. beyler için araba deyince akan sular duruyor, bizlerin de onlar kadar coşkulu karşılayacağımızı sanıyorlar :KK1:

arabanız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşalah

kızlar çok sağolun daha güzeli sizlerin olsun inşallah.ben eskisini seviyordum yaa :KK43:

saçlarımın önünde kahkül var, arkası da çok kısa canım. ikisine birden şekil vermek zor oluyor. ben de şimdi bob modeli kestireyim de hem kolay olsun hem de bir uzasın istiyorum. şöyle kestirmeyi planlıyorum.

Eki Görüntüle 770200 Eki Görüntüle 770203

ablacım yokluğun belli oluyor, özledik yauvv.

benim saçımın modelinden, sadece kakül farklı, kakül yok yani direk uzun iniyor.
kilolular için ideal bi model ama:)))):KK53::KK53:
çünkü kiloyu baya kapatıyo diğer modellere göre.....
hemde kullanışlı bi model.
benim saçlarımda uzadı baya, bi kuaför istiyo artık.....:KK12:
yeniden aynı modeli kestircem bende:)

foto paylaşcanmı kuaför sonrası bugün:):KK53::KK53::KK53:
merak ettim şimdi sen nasıl olcan bu modelle:):KK54:

X