- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam güzeller
herkesler iyimi???
elizcim hayırlısıyla git hayırlısı ile yeğeni kucağınıza alırsınız inşallahh
kızlar boğazlarım şiş ateş tavan yapmış ve ben çok yoğunum halsizlik had safhada çözümde yokkkk.çaktırmadan sıcak bişeyelr içtimm.yarına oruca başlıycaktım bakalım az erken kaçarsam dinlenirim cumada spora gitmedim bugün nasıl olcak bilmem
hepiniz sevgiyle klaınnn
Selam arkadaşlar,
Babam gibi kokan,babama çok benzeyen,gözlerinin elalığın da babamı gördüğüm tek insan halamı kaybettik..
uzun zamandır hastaydı, bekliyorduk.. hazırdım sanıyordum ama değilmişim..
Yaşam işte...Bir varmış bir yokmuş...
KAlp kırmanın,sidik yarıştırmanın hiiç bir anlamı yokmuş meğer.....
Bir süre olmayabilirim merak etmeyin..
Allaha emanet olun...
selam güzeller
herkesler iyimi???
kızlar boğazlarım şiş ateş tavan yapmış ve ben çok yoğunum halsizlik had safhada çözümde yokkkk.çaktırmadan sıcak bişeyelr içtimm.yarına oruca başlıycaktım bakalım az erken kaçarsam dinlenirim cumada spora gitmedim bugün nasıl olcak bilmem
hepiniz sevgiyle klaınnn
selamun aleyküm kızlaarr
bugün çok yorgun hissediyorum ama işlerim var .dışarıya çıkmam gerekiyor
akşam üstü belki uğrayabilirim. akşam iftara davetliyiz.
canım Allah nice güzel mürvetlerini görmeyi nasibetsin
Dafi abla yazınca farkettim canım, hayırlı uğurlu olsun şimdiden düğününüz :) Allah büyük düğününü de göstersin inşallah. fotoğraf isteriz düğünden sonra
Dafi ablacım,Esram,Nursena ablacım çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim o günlerini görmeyi nasip etsin inşallahefemmmm hayırlı olsun darısı büyük düğününe olur inşallah
Yasemin ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar vücudun çok zayıf kaldı demekki oyüzden böle oldu kıyamam sanaselam güzeller
herkesler iyimi???
hepiniz sevgiyle klaınnn
Kuzum çok sağol rabbim senin sıpanada naip etsin inşallahefeeem cnm şimdiden hayırlı ugurlu olsun şehzadenin düğünü inşallah evliliğinide görmeyi nasip eder Rabbim
Dafi ablacım,Esram,Nursena ablacım çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim o günlerini görmeyi nasip etsin inşallah
Yasemin ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar vücudun çok zayıf kaldı demekki oyüzden böle oldu kıyamam sana
Kuzum çok sağol rabbim senin sıpanada naip etsin inşallah
Amiiin cnm benimm bizimki bayram dönüşüne kaldı inş kolaycacık atlatırız bizde
nursena barbunya deyince bir den korktum iki gündür barbunyayla uğraşmaktan gına geldi.günayydınn kzılarr ay er yanım ağrıyo valla ama tartı gene eksi gösterdi çok şükür gramda olas eksi yanii
sahurda eşime eşlik ettim 1 dlm patatesli kek yapmıştım onla domates peynir salatalık yedimm
şimdide acıktım tarhana çorbası var onu içicem
akşama da allhha büyükk yemek yok henüz eşim evde nöbetten geldi uyuyoo öle olunca kızlarla tv karşısında ses yapmadan oturuyoruz:)))
o oruç oluncada yemek yiyemiyoda insan evde
iftara barbunyam var onu pişiricem sanırımm
yasemin geçmiş olsun. Allah şifalar versin.selam güzeller
herkesler iyimi???
hepiniz sevgiyle klaınnn
bebeğin ne kadarlık bilmiyorum canım ama altı bezlenirken yaptırılırsa biraz sıkıntılı oluyor diye biliyorum.Amiiin cnm benimm bizimki bayram dönüşüne kaldı inş kolaycacık atlatırız bizde
İnşallah canım hiç merak etme ilk gün biraz zorlanıyosun sonra kolay oluyo ki seninki dah aküçük daha kolay olur
bebeğin ne kadarlık bilmiyorum canım ama altı bezlenirken yaptırılırsa biraz sıkıntılı oluyor diye biliyorum.
kolay olur inşallah.altını bezlemez ilgilenirsin birkaç gün.ağustos 6 da yaşına gircek ablacım yani altı bezli malesef
dr da 1 yaşında ya da en geç 2 yaşına kadr yaptırın dedi ondan sonra 6 yaşına kadr beklemek zorunda kalırsınız dedi
sanırım travmatik sıkıntı oluyomus bizde yaptıralım okadr büyümeden diyoruz
merhaba...
çokkk sıcak yandım eve gelene kadar otobüste Rabbim yardımcımız olsun...
herkesler iyidir inşallah...bende uyusam iyiydi başağrım var...size bi bakıyım dedim...
Zehracım düğününüz varmış Allah damatlığını da göstersin inşallah...
Yasemin ablacım çok geçmiş olsun yaz günü yorgunluktan olmuştur kesin..eğer faranjittense spreyleri var ondan kullan...kendine iyi bak...hiçbişey senden önemli değil...
Esoşum şafak 3 heyecanlandım şimdiden...
Asuman ablam misafirler varmış epeyde kalabalıksınız ne güzel kolay gelsin...
ben bu hafta doluyum misafirliğe gidicem gitmediğim günlerde baba evinde yicez öyle karar verdik eşimle 1 gün yemek yapıyorum ertesi gün evde olmayınca kalıyor dün buzdolabını ve dolap içlerini temizledim de neler atmak zorunda kaldım çok üzüldüm...neyse hayvanlar yer ama yinede çok üzücü...
şimdik ben biraz uyumayaçalışıcam ikindi sonrası iyi değil ama sıcak fena çarptı...
herkese hayırlı iftarlar...
kolay olur inşallah.altını bezlemez ilgilenirsin birkaç gün.