Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar hatunlar

spor olsun diye pöpüşle hızlı hızlı yarım saat yürüdüm geldim öncesi tartıldım 1,2 + dayım offff sanırım regldendir değilmi:KK53::KK53:

yani öle teselli olayım:KK19:

Selam arkadaşlar,

Babam gibi kokan,babama çok benzeyen,gözlerinin elalığın da babamı gördüğüm tek insan halamı kaybettik..

uzun zamandır hastaydı, bekliyorduk.. hazırdım sanıyordum ama değilmişim..

Yaşam işte...Bir varmış bir yokmuş...

KAlp kırmanın,sidik yarıştırmanın hiiç bir anlamı yokmuş meğer.....

Bir süre olmayabilirim merak etmeyin..

Allaha emanet olun...

Esracım dün akşam güzeldi, eğlendik baya. Bu akşam da dışardayız. Ne güzel sen de işlerini halletmişsin.

Yasemin abla regldendir o artışlar. Benimkiler de bugün azaldı daha biraz. Senin de toparlanır cumaya kadar, metal etme. Köpüşü de yerim yaa, sevimli şey :)

Selam arkadaşlar,

Babam gibi kokan,babama çok benzeyen,gözlerinin elalığın da babamı gördüğüm tek insan halamı kaybettik..

Allaha emanet olun...

canım; Yenam başın saolsun Allah taksiratını affetsin

sizlere sabır versin dediğin gibi herşey boş bir varız bir yokuzz:KK43:

iyi akşamlar hatunlar

spor olsun diye pöpüşle hızlı hızlı yarım saat yürüdüm geldim öncesi tartıldım 1,2 + dayım offff sanırım regldendir değilmi:KK53::KK53:

öledir bende tartılmaya korkuyom elim yüzüm şiş valla tartılıpta canımı sıkmayımm sende cumaya kadar çıkma tartıyaaa
Selam arkadaşlar,

Allaha emanet olun...

allah rahmet eylesin bende anne anem aylarca yatti ölümü kurtuluş olur çok çekiyo du ama onun ohastanede sessiz yatması bile güç veriyomuş allah rahmet eylesinn sizlere uzun ömür versinn yenacım öpt

yani canım kuran ı kerimin sonlarına doğru dualar var onları okurken dilek tutuyorsun her dilek için de bir ipe bir tane açılacak şekilde düğüm atıyorsun toplamda sanırım 7 oluyordu anneme sorarım hangi surelerde kaç tane oluyor diye işte sonra bu ipi alıyorsun kadir gecesinde açıyorsun tek seferde sorunsuz açılırsa dileğin oluyor kendimi bildim bileli bizimkiler böyle yapıyorlar kabul oluyor da dileklerimiz inşallah bu da kabul olur :KK34:

Bu arada biz iftarımızı açtık bulaşıkarımı bile halledip geldim açmayan herkese hayırlı iftarlar Oruçlarımız kabul olsun inşallah :)

hımm bilmiyordum .
ben bu sana mukabelede hatim yaptım ama son 4 cüz kaldı hocamızda adet oldu ara verdik.
perşenmbe cuma okunacak.enson kadir gecesi günü cumartesi toplayıp duasını edecek.bu ip işi olursa ne zaman yapmalıyım annene sorarmısın ben bilmiyorum hiç..
allahım kabul etsin inşallah dualarınızıhatimlerinizi ibadetlerinizi

Selam arkadaşlar,

Allaha emanet olun...

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

Selam arkadaşlar,

Allaha emanet olun...

yena basın sagolsun cok zor ve kelımelerın anlamını yıtırdıgı bır nokta o nokta allah sabır versın

bende 1aydır kayınpederın hastalıgı vefatı vefat sonrası işlemler derken sanırım son 1ayda verdıgım 2kıloyuda gerı aldım bugun yemekden snra tartıya cıkıp artı2 yı gorunce kendımı sahıle atıım hemen yuruyuse...yarın pazartesı ve yarın sabahdan ıtıbaren baslıorum tekrardan....saglıcakla kalın ...En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

2 gündür azcık spor yapayım diyorum yok anam 15 dakika ancak yapıyorum leslie den..sanırım kanım düştü şu sıra yine:26:

Selam arkadaşlar,

Allaha emanet olun...
Canım başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin inşallah size de sabırlar versin

Selam arkadaşlar,

Allaha emanet olun...

uzun zamandır en cok etkılendıgım olum haberlerınden bırı oldu. oyle bır anlatım ve duygu var kı gozlerım doldu yenacıgım basınsagolsun halacıgının mekanı cennet olsun ne desek bos ama gercekten uzun zamandır en cok etkılendıgım anlardan bırı oldu

sen de ALLAHA emanet olu

Selamün aleyküm kızlarrr :KK3:

Yoğun ve yorucu bir günden sonra bir uğrayayım dedim :KK34:

iyi akşamlar hatunlar

Canım dert etme reglden dolayı daha bile fazla artı görebilirsin dua et sadece 1,2 :KK34:
Bol bol su iç eminim reglden sonra eksi bile görürsün :KK34:

Selam arkadaşlar,

Allaha emanet olun...

Yenacığım çok üzüldüm...Başınız sağ olsun :KK71:
Rabbim sizlere sabır, sağlıklı ve uzun ömürler versin....Aminnnnnnn
Mekanı cennet olur inşallah...Aminnnnnnn

selamun aleyküm kızlar. ben yorgun, bitkin, ve gömden uyku akarak geldim. biraz geçmişe baktım.leptop elimden düşmek üzere birazcık uyuyayım
kızlar merhaba herkese ıyı bır haftasonu olmasını dılıyorum.

yena yerıne esra lısteyı yayınlacakmıs her ıkısınden de ozur dılıyorum ıftardan sonra hstanedeydık anneannem ıftardan sonra hastalanmıs hastaneye kaldırmıslar bız de oraya gıttık tansıyon fırlamıs cok sukur sımdı ıyı. bıraz once cıkarttılar hastaneden. sahura dogru eve geldık yorgunluktan 1 de uyandım bugun spor da yapmıstım hem spor hem uykusuzluk mahvettı nasıl uyumusum bılmıyorum o telasta zaten telefonum da evde kalmıs esramm00 ya da esraya bıldırım yapardım gec bır saatte bıldırım yapmak mesaj atmak dogru olmaz dıye yapamadım maalesef. suan evde mısafırler var anneannemın yanına gelen akrabalar. kısacaık yazıp cıkmam lazım. evde cok ısım var. yarına kalabalık bır mısafırım var kuzenım ben de onun staj defterını dolduracagım yanımda staj yapıyor. ben de haberler boyle kısaca.

kılomu esra bıldırmıs 99.2 geldım.

sporda bırıncı olmusummmmm cok sevındım ellerıne saglık elızcıgım. esracıgım sen de beklemıssın benı baya hakkını helal et canım cok cok ozur dılerım. senın de ellerıne saglık. kılo veren tum arkadasları, basarılı sporcularımızı tebrık edıyorum basarıların devamı gelsın daıma ınsaallah alan ya da veremeyen arkadaslara da bu hafta ıcın basarıla ve --- ler dılıyorum.
canım anneannene geçmiş olsun. Allah şifalar versin.

selamün aleyküm hayırlı sahurlar şekerler:KK3:
ara ara özellikle sahur vakti uğrayıp ,neler yapyosunuz nasılsınız diye bakıyorum:KK1:

asumancım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,nice mutlu,huzurlu yıllarınız olsun:nazar::KK54:
bizimde 22 temmuzdaydı,yıl olarak daha kıdemliyiz:KK1:

dafim dünürümmm,nişan çok ufaktı canımcım ve topikten takip ettiğim kadarıyla sen de köydeydin o yüzden rahatsız etmek istemedim,yoksa ne demek başımın üzerinde yeriniz var hepinizin:KK16:

aynurum umredeymiş,hayırlısıyla gider gelir ve kısa zamandada bebek müjdesi alırız inşallah.rabbim herkeze gidip görmeyi nasip etsin.aminn.

gözüme çarpanlar bunlardı,kaçırdığım unuttuğum vardır,hepiniz benim için aynısınız hepinizi çok seviyorum:KK16:
fırsat buldukça okumakla kalmayıp yazarımda inşallah:KK34:
kocaman öpüldünüz:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Aleykümselam dünürüm
takıldım sadece
Allah hayırlı etsin canım.

Selam arkadaşlar,

Allaha emanet olun...
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
yenacım başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.mekanı cennet olsun.

Selamün aleyküm kızlarrr :KK3:

Yoğun ve yorucu bir günden sonra bir uğrayayım dedim :KK34:

Canım dert etme reglden dolayı daha bile fazla artı görebilirsin dua et sadece 1,2 :KK34:
Bol bol su iç eminim reglden sonra eksi bile görürsün :KK34:

Yenacığım çok üzüldüm...Başınız sağ olsun :KK71:
Rabbim sizlere sabır, sağlıklı ve uzun ömürler versin....Aminnnnnnn
Mekanı cennet olur inşallah...Aminnnnnnn
ve aleykümselam cecoşum

Selam arkadaşlar,

Allaha emanet olun...

Başın sağolsun ablacım, mekanı cennet olsun inşallah.

X