Benim kimsenin kilosuyla, diyetiyle, yaşam tarzıyla, bünyesiyle, özel sorunlarınlarınla ilgim yok... Hepimizin geçmişi bildiginizi biliyorum. Benim tek sorunum, burada kilo vermeye çalışan kişilerin, yaptiği kaçamaklara destek verilmesine tepki göstermemdir. Hatirlatma nedenimde bir değişiklik yokmu acaba, deyip yaşanılanların esra tarafindan unutmamış olmasıdır.
esra,
"unutmak güzel şeydir. yanlış yaptığınızda bunun unutulmasını beklemek, ummak daha da güzel... umarım herkesin içi rahattır."
bu cümlene istinaden yaziyorum. (yazikların ve yaşadıklarımız okadar çok çelişik ki...)
unutabilseydin ben, bu topige gelip bunları yazıp subat ayinin tablosunu buraya ekliyor olmazdim. Geçen sefer özür dilerim kelimesini kullanmamak için elinden geleni yaptın.
Dün gece sanki ben bu topiktekinlere hakaret etmişim gibi bir cümle kurdun. Bu durum benim iyi niyetim senin tarfindan suistimal edilmesidir. Espiri adi altinda bile olsa...benim canim aciyor gülmüyorum. Bu cümleni düzeltmeni ve vicdanli bir insan gibi özür dilemeni bekliyorum.
benim şuan seninle tarafsız bi şekilde konuşacağıma emin ol lütfen.
hem tarafsız, hem samimi, hemde dürüst olarak konuşacağımada emin ol lütfen nuhan.
sana şimdi sadece samimice birşey sorcam kendimce, ve bu sorum sadece seni beni onu bunu şunu değil herkesi bağlayan bi söz üzerine. sence şimdi yazdığım bu söz doğrumudur???
bence çok doğru. peki sence? peki hepimizce???
"ne edersen kendine, edersin kendi kendine........"