Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim kimsenin kilosuyla, diyetiyle, yaşam tarzıyla, bünyesiyle, özel sorunlarınlarınla ilgim yok... Hepimizin geçmişi bildiginizi biliyorum. Benim tek sorunum, burada kilo vermeye çalışan kişilerin, yaptiği kaçamaklara destek verilmesine tepki göstermemdir. Hatirlatma nedenimde bir değişiklik yokmu acaba, deyip yaşanılanların esra tarafindan unutmamış olmasıdır.

esra,

"unutmak güzel şeydir. yanlış yaptığınızda bunun unutulmasını beklemek, ummak daha da güzel... umarım herkesin içi rahattır."

bu cümlene istinaden yaziyorum. (yazikların ve yaşadıklarımız okadar çok çelişik ki...)

unutabilseydin ben, bu topige gelip bunları yazıp subat ayinin tablosunu buraya ekliyor olmazdim. Geçen sefer özür dilerim kelimesini kullanmamak için elinden geleni yaptın.

Dün gece sanki ben bu topiktekinlere hakaret etmişim gibi bir cümle kurdun. Bu durum benim iyi niyetim senin tarfindan suistimal edilmesidir. Espiri adi altinda bile olsa...benim canim aciyor gülmüyorum. Bu cümleni düzeltmeni ve vicdanli bir insan gibi özür dilemeni bekliyorum.

benim şuan seninle tarafsız bi şekilde konuşacağıma emin ol lütfen.
hem tarafsız, hem samimi, hemde dürüst olarak konuşacağımada emin ol lütfen nuhan.

sana şimdi sadece samimice birşey sorcam kendimce, ve bu sorum sadece seni beni onu bunu şunu değil herkesi bağlayan bi söz üzerine. sence şimdi yazdığım bu söz doğrumudur???
bence çok doğru. peki sence? peki hepimizce???

"ne edersen kendine, edersin kendi kendine........"

Bugün nerden baksak 2 saat yürüdüm epey yoruldum ama mutluyum
Nursena eşime parfüm aldım :))) şimdi de balkonda iftar saati bekliyoruz yemeği ben yapmadım tabiii:)))
Herkese hayırlı iftarlar

maşşallah oruç oruç iyi yürümüşsün ohhh yemeğide hak etmişsinnn güle güle kullansın parfümü
allah ayırmasın niice senelere inşallah arkadaşım

Selamün aleyküm :KK3:

Geçmişi okudum geldim ama keşke okumasaymışım dedim içimden acıkcası :KK53:
Neyse herkes iyidir inşallah

ceco neden uğramadın acep merak ettimmmm:KK25::KK25::KK25::KK25:

Gündüz dışarda akşamda görümcede iftara davetli olunca uğrayamadım canım :KK34: Ancak gelebildik :KK34:

bende seni merak ediyordum neden sesi çıkmıyo diye.....

tekrar çok geçmiş olsun canım.....
öpüyorum kocaman:KK54::KK54::KK54:

amin.......

çok şanslısın canım.......

sende Allaha emanet olasın......
:KK54::KK54::KK54:

maşaallah tebareke Allah........

dişlere karşı benimde ilgim vardır:KK53::KK53::KK53:
karşımdakinin diş yapısını hep incelerim, hatta bazen kendime göre yorumlar üretirim diş-karakter yapısına göre:KK1:

bende iyiyim şükür canım, sağolasın.

oh iyi olmuş keyifte, pazarı enişteye yıkmakta:)
enişte bey pazar konusunda dediğimi duymasında dermişim:):KK1::KK1:

kilo konusunda da yerimizde saymakta bir hüner bence canım benim.....:21::21:

öpüyorum canım, görüşürüz:KK54::KK54::KK54:

çok geçmiş olsun canımcım.......

saol bitanem iyimmm iyimm artık çok teşekkür ederim merak ettiğin için mucksss

Kızlar menümü yazayım yoksa uyku bastırıyor kalkıp bi abdest alıp yasin okucam

sahur
iki dilim ekmek
bir yumurta
2-3 çatal peynir
bir kase yoğurt
bir bardak çay
domates salatalık maydanoz

akşam
yarım kase ezo gelin çorbası
bir posiyon haşlama tavuk eti ( göğüs kısmından )
4-5 elma dilim haşlama patates
salata
bir litre su

ara
bir yeşil elma

suyum yatana kadar 2,5 lt olur spor olarak yürüyüşüm sayılabilir

Bugün yemekleri babam yaptı güzeldi ama makarnada sanki gözüm kaldı :KK53: amannn neyse zaten pek sevmemm böyle yani yemekler arttı yarında yeriz artık öpüyorum hepinizi sabah görüşmek üzere

Hayırlı sahurlar
Biz acıktık da yedik bile eşimle :)

oooo afiyet olsun ablacım:)

ben daha 3te kalkcam hazırlık için, beyefendileri:)))) 15dkda yermişde ondan 3,5ta kalkarmış mış mış mış:))))):KK9::KK9::KK9:
öyle söylediler kendileri bana dün:))))

ahanda davulcu geçiyo burdan:)
tak tak tak tak tak taktak tak.......

öpüyorum ablacım, bende biraz tesbih çekip mutfağa doooğru gideyim:)
iyi sahurlar....

oooo afiyet olsun ablacım:)

ben daha 3te kalkcam hazırlık için, beyefendileri:)))) 15dkda yermişde ondan 3,5ta kalkarmış mış mış mış:))))):KK9::KK9::KK9:
öyle söylediler kendileri bana dün:))))

ahanda davulcu geçiyo burdan:)
tak tak tak tak tak taktak tak.......

öpüyorum ablacım, bende biraz tesbih çekip mutfağa doooğru gideyim:)
iyi sahurlar....
Çok şekersin:KK16:öpüyorum meyracım seni size de hayırlı sahurlar

ben geldim kimse yok nirdesiniz bacılar??
misafirlikten yarımda kalktık sonra sahilde gezdik heryer cıvı cıvıl...2 de geldik eve uyumadan sahuruda ettik...

çayımı yudumluyorum ezanı beklerken...

ben geldim kimse yok nirdesiniz bacılar??
misafirlikten yarımda kalktık sonra sahilde gezdik heryer cıvı cıvıl...2 de geldik eve uyumadan sahuruda ettik...

çayımı yudumluyorum ezanı beklerken...

Hayırlı sahurlar canım:KK16:
Ben de gelip bakıp gidiyorum akşamdan beri kimseler yok :KK43:
Ben de ezanı bekliyorumbizim 5 dk felan var çok da uykum geldi

Ben bugün hiç bekleyemeyeceğim hemen namazı kılıp yatarım ama su durumu bende de aynı ilk bikaç saat defalarca aynı yollara düşerim ben de :)
İyi uykular nevincim :KK16::KK54:

okundu ezan burdada..

iyi uykular sana ve herkese...
sabah namazı sonrası Mısırdaki kardeşlerimize dua edelim inşallah...

Son düzenleme:
selamün aleyküm hayırlı sahurlar şekerler:KK3:
ara ara özellikle sahur vakti uğrayıp ,neler yapyosunuz nasılsınız diye bakıyorum:KK1:

asumancım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,nice mutlu,huzurlu yıllarınız olsun:nazar::KK54:
bizimde 22 temmuzdaydı,yıl olarak daha kıdemliyiz:KK1:

dafim dünürümmm,nişan çok ufaktı canımcım ve topikten takip ettiğim kadarıyla sen de köydeydin o yüzden rahatsız etmek istemedim,yoksa ne demek başımın üzerinde yeriniz var hepinizin:KK16:

aynurum umredeymiş,hayırlısıyla gider gelir ve kısa zamandada bebek müjdesi alırız inşallah.rabbim herkeze gidip görmeyi nasip etsin.aminn.

gözüme çarpanlar bunlardı,kaçırdığım unuttuğum vardır,hepiniz benim için aynısınız hepinizi çok seviyorum:KK16:
fırsat buldukça okumakla kalmayıp yazarımda inşallah:KK34:
kocaman öpüldünüz:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

günayyyyyyyyyyyyydddddddddddddddddddıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr minnak kızım uyutmadı anne acıtım talkk diyee neyse şimcik sosili yumurta yiyom ayranla ayran istedi sabah sabah anasına çekmiş :))

sanırım kırızı kart yicemm belim kopuyooo

bu hafta ara vercem gibi

şimdilik iyi günler diliyorum

X