Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kaynanama göre vardırr katiyan tartışamayacaksın he anne haklısın anneee telefonu kapatımm kahkahayı patlatacaksınn:))))))okadarrr

ohh afiyet olsun bende gidiyorummm hoşcakalınnn

yasemin üzüldüm yanan ormanlarımıza az daha dikkatli olsak ne olurrr yazık ne emeklerle büyüyooo

orman mı yanıyormuş :KK50: çok üzüldüm ya...

ben de sıcaktan insanlar yanıyor muhabbeti yapıyorsunuz sandım, Yasemin abla ciğerler yanıyormuş deyince demek çok sıcak öyle etkiliyor diyorum kendi kendime. çok yazık gerçekten.

herkese selam kızlar ben o kadar uğraştım kilo vermedim artı 2 kg aldım şimdi 3 gündür doktora gidiyorum kolestrol tavan yapmış tahliller berbat üstelik psikiyatriye sevk etti doktorum hipotiroidi testlerim berbat sanırım pazartesi doktor kontrolunden sonra diyetisyene başlıcam insilün direnci araştırılıyor bende o kadar sağlıklı besleniyorum artı kalori hesabı ile yiyiyorum çıldırıcam sanırım benim için profosyonel yardım zamanı gelmiş .....

Kızlar ay içim gitti sohbetinize valla bide ben olamadım şu sohbetin içinde yanarım yanarım ona yanarım yani :KK50::KK50::KK50:
neyse hepiciğiniz gitmişiniz öpüldünüz kızlar:KK54::KK54:
Kızlar,

Ben çok susadım..Dışarıda işlerim vardı güneşin altında mahfoldum..:KK50:
Ev de bir yığın iş var yemek yok kafam çok dolu..

Yenam bide bana sor bugün telefonla konuşup dert anlatmaktan helak oldum yemin ederim dilim damağıma yapıştı resmen

slm arkadaşlar..bir haftadır yazamıyorum yine :) kardeşim ve eşini misafir etmiştim bu hafta onları ist. yolladık..sonrası malum ramazan iş güç ve çocuk derken vakit geçiyor...
iftara almam gereken kişiler var ama bende ki bu tembellik yüzünden daha davet edemedim...

kilo durumuna gelince tatlı konusu kötü ama pilav makarna ve ekmek yok yani ekmek bulamassan pasta ye durumundayım:) şükür ki sahurlar hafif geçiyor:)

geçen hafta 96.8
bu hafta az önce tartıldım 95.3:) inş bayrama şöle 93 filan olsa :)

liste için tşk şimdiden ellerinize sağlık..

YENA hnm tşk edrm kızım çok şükür iyi şimdi su çiçekleri birer birer soldu... aeo grş...

Öncelikle bildirimimi yapayım
Geçen hafta 84.7
Bu hafta 84.2
Fark 500 gr
Daha aşağı da görüyordum ama bugün böyle oldu 12 gibi tartıldım
asuu iyisin hadi :KK9::KK9:

Kızlar,

Ben çok susadım..Dışarıda işlerim vardı güneşin altında mahfoldum..:KK50:
Ev de bir yığın iş var yemek yok kafam çok dolu..
Allah sabır ve kolaylık versin

Dün iftar mönümüz kahvaltı idi..Bugün dolma yapmak planım akşama var daha halledeirm inşallah...
sen helledersin yenacım. hamarat hatunsun.
bende böreğimi yaptım ocağın üzerinde.tam buğday unuyla yaptım.üç tepsi böreğe 1 bardak yağ gitti.birazcık yerim.kp. beğenirmi bilmiyorum. o kv. nin bol yağlı beyaz unlu böreğine alışkın :KK1: eşim hamur işini fazla sevmez onada haşlama koydum. birde çorba yaptımmı tamamdır.ama sıcaktanmıdır nedir birazcık başağrısıyla birlikte boş dönmesi var.ayağa kalkınca başım dönüyor, gözlerim kararıyor. süpürge yapacaktım göze alamadım. sıcaktan kaynıyor burasıda.dışarda çalışanlara Allah kolaylık versin

Dolma iyi fikir doyurucu olur yaparsın sen hamarat yenam:KK16:
Ben bugün iftara davetliyim söylemesi ayıp :KK53:
Kızlarda teyzesiyle dışarda yapacaklar iftarı
bizde ilk defa kimsesiz yapıcaz iftarı:KK43: neyse akşama çok daha belki bir gelen olur :KK34:sahi bir kere yanlız yapmıştım bu ikinci :KK1:

Merhaba selamun aleykum...eve zor attim kendimi otobustede gecmisi okudum...
Kilom 98
Sporum 100 dk
Telden yaziyorum..3 gundur esimin babaevine geliyorum is cikisi kendi evim 4.kat cikacakgucu bulamiyorum.burda yiyip eve geciyoruz..az once eski model tarti ile tartildim 97 cikti ama evde hep 98 cikiyordum onu yazdim..
Simdi uyukluyim gelcem yine..sohbet etmeyi ozledim...:KK50::KK16:
ve aleyküm selam. bizde seni özlüyoruz nevincim daha sık uğra

Kızlar ay içim gitti sohbetinize valla bide ben olamadım şu sohbetin içinde yanarım yanarım ona yanarım yani :KK50::KK50::KK50:
neyse hepiciğiniz gitmişiniz öpüldünüz kızlar:KK54::KK54:

Yenam bide bana sor bugün telefonla konuşup dert anlatmaktan helak oldum yemin ederim dilim damağıma yapıştı resmen
kıyamaam canım çok yoruluyorsunuz yaa Allah bütün çalışanlara kolaylıklar ve sabır versin

Son düzenleme:
selam millet.....

geçmiş baya birikmiş, onları hallettim epeydir bende:):nazar:

yalnız bi ara net gitti geldi, o arada galiba alıntılarım gitmiş hep yaaa, şimdi farkettim:KK43:((
neyse kusura kalmayın bu seferde aklımdakilerle yazayım artık, oldumu?......

nurgucum
canım başınız sağolsun.
mutlaka anne için çok zor bi durum:KK43:

eliz
canım ablan hayırlısı ile doğumunu yapar inşaallah hayırlı bi şekilde canım......
ve enişte bence seni çok seviyor, güzelde bi davranış sergilemiş bence. ama sen bazı şeylerden emin değilsin kendi içinde belirttiğine göre, acele etme derim, içinde emin ol ona göre adım at bişeylere, çünkü evlilik bu, evlilik insanın hayatının dönüm noktası ve bu yüzden çok iyi düşünülmesi gereken bi konu.
mesela bazen karşıdakinin çok iyi olması yada seni çok sevmesi bile yeterli olmuyo bence evlilik için; seninde onu sevmen lazım ve vs vs işte canım.....
hassas konular bu konular yani canımcım, çok iyi düşünmek lazım.
seni seveni bulmakta önemli tabiki sende hoşlanıyorsan bence.....
:KK54::KK54:

nilayım senide öpeyrum, karadenizli arkadaşım benim:)))))):KK9::KK9::KK54::KK54::KK54::KK54:
dün naptınız? enişteyemi yıktınız pazarı?:))))
merak ettim.....

orman mı yanıyormuş :KK50: çok üzüldüm ya...

ben de sıcaktan insanlar yanıyor muhabbeti yapıyorsunuz sandım, Yasemin abla ciğerler yanıyormuş deyince demek çok sıcak öyle etkiliyor diyorum kendi kendime. çok yazık gerçekten.

yangına bende üzüldüm yaaaa:KK43:((((
ama kontrol altına alınmış artık galiba okuduğum habere göre canım.

birde sıradan biri değil kız benim dediğim:)
acunun yarışşma programında ünlü olan kız benim dediğim, uzaktan çok benzettim ona da:)))))
Nursel Ergin fotoraflar [Fotobiyografi]
uzaktan baya benziyo ama:))))
ve bu kadında güzel kadın maşaallah yaaa......
zaten mavi göz hastası biriyimdir....:))))

bende unutmadan bildirim yapayım.
dün 9 görmüştüm ama bugün gitmiş :KK53:akşam tartılmanın faydaları :KK52:

kilo : 89.5
spor yok

bildirimlerimide yapayım.

kilo bildirimi:
bu hafta: 98.5kg

spor bildirimi:
240dk ispor:)))

bu hafta -300gr:)))):nazar:
sevindim buna.....
yeşilçayın faydası bunlar hep diyorum, ama sanki yeşilçay mideme dokunuyo gibime geldi, kararda veremedim kendi içimde dokunup dokunmadığına, dolayısıyla biraz yeşilçaya ara verme kararı aldım bugün malesef......:KK50::KK50:
çokta içmiyorum aslında, günde sadece 1su bardağı içiyorum(1çay kaşığı açık yeşilçay ile demliyerek).

neyse ben kaçıyım artık canlarım, işler beni bekler.....
görüşürüz:KK16::KK16:

canım topıgı uzun zamandır tanımıyorum oyuzden yorumum yanlıs olabılır elbette benı az cok tanıdınız ozellıkle sen ıyı tanıyorsun ıyı nıyetımden suphen yok oyuzden ama ıste cok ıyı tanımadıgım ıcın yanlıs yorumlar yapmıs olabılırım ayrıca senın gıbı herkesın dusuncelı davranmak adına menu paylasmadıgını ınan dusunemedım aklıma gelmedı sayet herkesın sebebı buysa. ben gercekten ozur dılerım dusunemedıgım ıcın. ve ne buyuk bır ıncelık gercekten bu.

dedıgım gıbı cok ıyı tanımıyorum oyuzden hem kendılerı ıcın hem hepımız ıcın herkesın toplanmasını toplanabılecegını umut edıyorum ozaman senın soyledıklerın sayesınde.

ben dıger konuyu dıle getırmek ıstemedım ama ben de rahatsızım bu konuda. kısılerın ozel hayatları, etrafındakı ınsanlar, eslerı, vs gıbı konularda dedıkodu yaparcasına yazmaları ya da herseyı ınce ınce yazmalarını dogru bulmuyorum yanlıs anlasılmamak adına bunu dıle getırmemıstım ama senden guc alarak ben de dusuncelerımı yazmak ıstedım bu konuda. ozellıkle ramazanda dedıkodu yapar gıbı olmak zaten dogru degıl, herkese ozel hayatımızın ayrıntılarını anlatmak dogru degıl cunku burdakı herkes ıle aynı samımıyette degılız ayrıca herkes burda asıl olarak zayıflamak adına bırada. elbette arkadas ve hatta dost olunuyor ama herkesın zevkle okumayacagını da dusunmek lazım. gunluk hayatımızın en ınce ayrıntılarını anlatmak gercekten sıkıcı. menu yok dıyet yok spor yok ama dedıkodu varsa, ınsanlara dertlerımızı anlatmanın otesınde gunluk tutar gıbı hayatlarımızı anlatmak varsa bence dıyet topıgı degıl sohbet topıgıne donusur bence ortam. bunun da sohbet etmekten daha ote faydası olmaz kımseye bence.

benimki tamamen vakitsizlikten..doğru düzgün okuyamıyorum aceleden yarım yamalak okuyup bikaç begeni yapıp kaçmak zorunda kalıyorum çok üzgünüm sizlere vakit ayıramıyorum:KK14:
ama sizleri seviyorum:KK16::KK16::KK16::KK16:

merhabalarr

neredeyse kılomu yazmayı unutuyordum

kılom 91,5
gıden 300 gr
spor da 70 dk

kılo veren veremeyen herkezı tebrık ederım hoşcakalın:KK16::KK16:

günaydın herkese hayırlı cumalar....
sahurda kötü bi haberle uyandık annemim teyze oğlu vefaat etmiş
emes hastasıydı zaten hastalık beyne ulaştığı zman ölür diyorlardı
ayaklardan başlıyor beyinde bitiriyor
4-5 yıldır belkide daha fazla çekiyodu çok üzüldüm
ama kurtulduda diyebiliriz başkasının bakımına muhtaçtı sürekli
yaşı gençti (35) 2 oğlu var,herkesi üzende o oldu beklenen bi ölümdü ama yine de bi umuutttt işte......,
4 ay önce babası vefaat etti şimdi oğlu o anne nasıl dayansın:KK43::KK43:
allahım güç kuvvet dayanma gücü versin..
çektikleri günahlarının kefareti olsun inşallaahh:KK37::KK37::KK37:

kilom aynı YENA ABLACIM şimdiden teşekkürler....:KK54::KK54:

başınız sağolsun allahım yerinde dinlendirsin mmekanı cennet olsun

Geçen haftaki kilom 99.8
Bu haftaki kilom 98.0

Giden kilo : 1,8
Spor : hiç yok :KK50:

Kızlar merhaba herkese ;

Hastalığım yüzünden hiç girip bakamıyorum aklım fikrim onda olduğu için elim bişeye gitmiyor.Kusura bakmayın nolur toparlanınca psikilojikmen yine aranıza gelicem.Geçmişide okuyamadım.Bu hafta bu kadar kilo kaybını beklemiyordum ama regl döneminden çıkışım etki etti sanırım çünkü baya yoğun geçiriyorum.Beslenme konusunda çok kötü bir haftaydı doğrusu hiçbişey yemiyorum eksik besleniyorum ama yoğurt ve maydonoz tüketiyorum hareket hiç yok ama hiç yani paso yatış eve gelince.Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.Yenam ve Eliz şimdiden ellerinize sağlık liste için .Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.

Mekkeden selamlarr ,sevgilerr , hayırlı cumalar canlarııımmmm :KK16::KK16:

hepinizi çooookk özlediimmm ...

12 gündür mekkedeyiz , bayramın 2. günü medineye geçeceğiz :KK66:

olmayacak bişey oldu , ilaç içmediğim halde adet oldum , 2 gündür ara verdim maleseff :KK43:((

kızlarrr inanılmazzz bir duygu burası ,anlatılmaz yaşanırr , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,dualarımdasınız , öpüyorum ,sizi seviyorum , Allaha emanet olunn :KK16::KK54::KK54::KK54:

olmayacak bişey oldu , ilaç içmediğim halde adet oldum , 2 gündür ara verdim maleseff :KK43:((

kızlarrr inanılmazzz bir duygu burası ,anlatılmaz yaşanırr , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,dualarımdasınız , öpüyorum ,sizi seviyorum , Allaha emanet olunn :KK16::KK54::KK54::KK54:

tam çıkıyordum ki seni gördüm çok mutlu oldummm nasıl sevindimm anlatamam biz de seni çok özlüyoruz bu mübarek ayda dularından bizi eksik etmedğin için Allah razı olsun senden :KK54: İnşallah Rabbim bizede nasip eder çok öpüyorum seni :KK54:

senden haber almak çok güzel duygulandım kuzum.Allah ibadetlerini kabul etsin dualrını eksik etme bizden bizde hepimiz seni çok seviyoruzz

oraları gören gözlerini :KK54::KK54::KK54:
canım seni görmek bizi çok mutlu etti. örtünde çoookk yakışmış güzelliğine güzellik katmış.ne güzel bir ayda, ne güzel bir günde, ne güzel yerlerdesin her salisesini değerlendir :KK19:unutma mültezemde yapılan dualar geri çevrilmez. rukni yemaniden hacerülesvede kadar olan yerde yapılan duaya melekler amiinn der. adetlide olsan 45. ci kapıya git kapının önüne dur kabeyi görürsün ordan duanı et. orda otelde yaptığın dualar bile burdakinden daha ecirli. bizide dualarda unutma canım. Allah kabul etsin.

resim ekledim cücüşlerim , internet gidiyo , bilgisayarı emanet aldım , öperim herkesiii :KK16::KK16:

KG 92 Gecen hafta 94.1 Sporum 260 dk geçen haftada sporum 260 dk idi ama sanırsam karıştı bişeyler olabilir.şimdiden Başgana ve Elizime teşekkürlerrrr

Canım çok mutlu oluyorum senden haber alınca
Allah dualarını ibadetlerini kabul etsin inşallah
Peygamber efendimize selamımı ilet mutlaka canım:KK54::KK54::KK54:

X