- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nursena yerimizde gözleri var bu hatun kişilerin:))
haşaaaa ni demek hiç yerinizde gözümüzmü olurrr
hem 3 kişi 4 kişi sığışırız demi koltuğaaa
bayram sonu topuklarız 80 lerden şekerimm sonrada topiği terk eder arada zayıfladık diye hava msj ları atarız:)))))))))))))
koptummm
sizin boylar da uzun olunca kaçınılmaz son
bayram sonu topuklarız 80 lerden şekerimm sonrada topiği terk eder arada zayıfladık diye hava msj ları atarız:)))))))))))))
başgan olarak arkayı dörtlemenizi emrediyorum
kucağınıza da ben yatacam, hah alın başınıza belayı
biri beni kovsunn akşama kahvaltı hazırlıcam daa pazara gidilecek klimanın karşısından kalkmam lazım ama nası yaaa
yasemin dün gittiydin banada alsan 2 kilo domates olmamıydıııı:)))
ayrıca domates diyince aklıma geldii yenaa bu ara bende çok domates yedim topuklarım çatladı çott etkisi varmış diyo lokman hekim kaynanam:))))))))))))))
yasemin dün gittiydin banada alsan 2 kilo domates olmamıydıııı:)))
kaynanama göre vardırr katiyan tartışamayacaksın he anne haklısın anneee telefonu kapatımm kahkahayı patlatacaksınn:))))))okadarrrDomates güzelleri sizi hadi işinizi gücünüzü yapın
Benim işim yok :)
Nursena topuk ve domates ilgisini ilk defa duydum valla
benim de çamaşır asmam lazım, başka işim yok. anneme gidecez yine akşama. yemekliği yokmuş da, yiyeceğinizi getirin burada yiyelim dedi kadın bu sıcakta dışarı çıkma deyinece ben. gidip ızgara yapacam orada da.