Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

başgan olarak arkayı dörtlemenizi emrediyorum :KK9:

kucağınıza da ben yatacam, hah alın başınıza belayı :KK53:

biri beni kovsunn akşama kahvaltı hazırlıcam daa pazara gidilecek klimanın karşısından kalkmam lazım ama nası yaaa

yasemin dün gittiydin banada alsan 2 kilo domates olmamıydıııı:)))

ayrıca domates diyince aklıma geldii yenaa bu ara bende çok domates yedim topuklarım çatladı çott etkisi varmış diyo lokman hekim kaynanam:))))))))))))))

Domates güzelleri sizi hadi işinizi gücünüzü yapın
Benim işim yok :)
Nursena topuk ve domates ilgisini ilk defa duydum valla

Yok anam kurtuluş yok bu cadıdan:KK16:

kaçabilirsiniz ama saklanamazsınız :KK52:

$640x480_6960yigit-ozgur-karikaturleri-593.jpg

gel sen yatma kavun karpuz yata yata büyür az sıkışırız otururz inşallah

sünhaneke dinimiz amin :KK53:

$dinimiz-amin_1011.jpg

Merhaba selamun aleykum...eve zor attim kendimi otobustede gecmisi okudum...
Kilom 98
Sporum 100 dk
Telden yaziyorum..3 gundur esimin babaevine geliyorum is cikisi kendi evim 4.kat cikacakgucu bulamiyorum.burda yiyip eve geciyoruz..az once eski model tarti ile tartildim 97 cikti ama evde hep 98 cikiyordum onu yazdim..
Simdi uyukluyim gelcem yine..sohbet etmeyi ozledim...:KK50::KK16:

biri beni kovsunn akşama kahvaltı hazırlıcam daa pazara gidilecek klimanın karşısından kalkmam lazım ama nası yaaa

yasemin dün gittiydin banada alsan 2 kilo domates olmamıydıııı:)))

ayrıca domates diyince aklıma geldii yenaa bu ara bende çok domates yedim topuklarım çatladı çott etkisi varmış diyo lokman hekim kaynanam:))))))))))))))

benim de çamaşır asmam lazım, başka işim yok. anneme gidecez yine akşama. yemekliği yokmuş da, yiyeceğinizi getirin burada yiyelim dedi kadın bu sıcakta dışarı çıkma deyinece ben. gidip ızgara yapacam orada da.

Domates güzelleri sizi hadi işinizi gücünüzü yapın
Benim işim yok :)
Nursena topuk ve domates ilgisini ilk defa duydum valla
kaynanama göre vardırr katiyan tartışamayacaksın he anne haklısın anneee telefonu kapatımm kahkahayı patlatacaksınn:))))))okadarrr
benim de çamaşır asmam lazım, başka işim yok. anneme gidecez yine akşama. yemekliği yokmuş da, yiyeceğinizi getirin burada yiyelim dedi kadın bu sıcakta dışarı çıkma deyinece ben. gidip ızgara yapacam orada da.

ohh afiyet olsun bende gidiyorummm hoşcakalınnn

yasemin üzüldüm yanan ormanlarımıza az daha dikkatli olsak ne olurrr yazık ne emeklerle büyüyooo

X