Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız :KK3:

butterfly hoşgeldin aramıza inş hep birlikte vericez kilolarımızı
birazcık da kendini tanıtsana bize kaynaşalım :KK9:

yena hayırlı olsun anlatışından orda hissettim kendimi bi okadr bende sevindim valla
kızın ve senin adına mutlu oldum gerçekten anne kız duygusallaşmışsınız epey maşallah size :nazar:

meyraa kuzum sen nerelerdesin kaç gündür göremedim seni nerelere saklandın bakem :44:

Yerim ikinizi de çok tatlısınız:KK16:
Hayırlı olsun inşallah darısı da bize olsun

İnşallah asucum darısı size..daha göremedim işteyim..

Eşim çıldırmış vaziyette oğlanı da aldı hep beraber hastanedeler :KK66:)
Koridor da sürekli koşup duruyomuş :KK66:

slm kızlar nasılsınız :KK3:

yena hayırlı olsun anlatışından orda hissettim kendimi bi okadr bende sevindim valla
kızın ve senin adına mutlu oldum gerçekten anne kız duygusallaşmışsınız epey maşallah size :nazar:

Sorma canım çok sevindim ve duygulandım ses tonundan dolayı...

Kızım 15 yaşın da özellikle son yıl çok takmıştı tellerine nihayet kurtulduk...

Sorma canım çok sevindim ve duygulandım ses tonundan dolayı...

Kızım 15 yaşın da özellikle son yıl çok takmıştı tellerine nihayet kurtulduk...

gözünüz aydın maşallah genç kız artık takması çok normal ama sonunda kurtuldunuz gün bugunmüş demekki :21:
hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin Rabbim :KK16:

$1016153_606938619339576_1698563269_n.jpg

:KK9::KK9::KK55::KK9:

hoş bulduk zehracım .bu kadar koşturmaya artıdayım ona canım sıkkın biraz. bakalım birde akşam çıkıcam tartıya. sen nasıl oldun canım ben giderken canın sıkkındı düzelmiştir inşallah
Sağol dafi ablacım Allaha şükür iyiyim artıları takma kafana ablacım sen halledersin ramazandan sonra onları :KK16::KK16:
Gününüz aydın olsun şişmandaşlar :KK66:

Bugün ailecek sevinçliyiz,kıpır kıpırız..yaklaşık 3 yıllık tellerinden bugün kurtuluyor kızım...
bilenler bilir son zamanlar da özellikle 9.sınıfa başladığından beri çok takmıştı canım benim.çok üzülüyordu.
Dolayısıyla ben acaip seviniyorum..Babasıyla gittiler epey uzun sürecekmiş heyecanla bekliyorum bakalım...
Gerçi şeffaf plaka gibi bişey hazırlanıp takılıcak yine geri dönüşüm olmaması için ama en azından sabit değil o...
Allah başka keder vermesin....

Mehtapçım,demek sen de filmi beğenmedin adam'ı severiz ama olmamış bu sefer.. o yüzden bızımle değıl :KK66:
Bu arada kızımın kitap okumasına engel olurmuyum hiçç.. benim hayalim,beklentim bu yöndeydi zaten darısı oğluma inş...

daficim
,sen insan değilsin anladım ben...Robot falansın :KK66:
Bir de şekerim eriklere zeytin gibi bir kaç çizikmi atıyoruz yoksa tek çizik yeterlimi.??
Yenam kızının ve senin adına çok sevinidim nasıl mutludur o şimdi canım benim rabbim dermansız dert vermesin tek herşeyin bi çözümü var çok şükür canım :KK34::KK34:
KIZLAR SÜPERSİNİZ YAAA BENDE ARANIZA YENI KATILDIMM 1 GUNDE NELER YIYOSUNUZ BENDE105 KILOYUMM NE YAPTIYSAM VEREMEDIM TIROİD HASTASIYIM BİDE YARDIMLARINIZI BEKLIYORUMEn Büyük KK
Sende hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallah :KK3::KK3::KK3:

Selam kızlar,

Sabah okudum okudum yazamadan çıktım. şimdi yemek telaşı falan. annemle çarşıdaydık yeni geldim. size bakayım dedim...

Bu arada Zeynebimizin (yolcu) selamı var. haftasonu morali bozuk olunca arayım dedim, canı sıkkınmış ama şimdi daha iyiymiş şükür.

Şimdi kızımla konuştuk...

Kızım..Titrek ses tonuyla, anneeee çıktı teller...

Ben..Hiii çok sevindim annem, gözümüz aydın..ağlıyormusun annecim.??

Kızım..Yoooo.:KK43: tuhafıma gidiyor sadece çok alışmıtım.:KK43:

Ben..:KK43::KK43: yaşasın çok sevindim bir an önce görmek istiyorum...

Kendime ne kızıyorum ben doğurdum ne bekliyorum ki...

ya siz ne kadar duygusalsınız ana kız, zaten kızın yengeç :) hayırlı olsun canım, inşallah hayatı boyunca başka hiç sıkıntı yaşamaz tıbbi olarak. belki foto da eklersin, merak ederim ben :)))

Şimdi kızımla konuştuk...

Kızım..Titrek ses tonuyla, anneeee çıktı teller...

Ben..Hiii çok sevindim annem, gözümüz aydın..ağlıyormusun annecim.??

Kızım..Yoooo.:KK43: tuhafıma gidiyor sadece çok alışmıtım.:KK43:

Ben..:KK43::KK43: yaşasın çok sevindim bir an önce görmek istiyorum...

Kendime ne kızıyorum ben doğurdum ne bekliyorum ki...
hadi gözünüz aydın yenacım bak o kadar üzüldüğüne değmedi son hayal kırıklığından sonra iki ay geçtimi :44:

Son düzenleme:
daficim[/COLOR],sen insan değilsin anladım ben...Robot falansın :KK66:
Bir de şekerim eriklere zeytin gibi bir kaç çizikmi atıyoruz yoksa tek çizik yeterlimi.??
ah yenacım köydekileri bir görsen bu sıcakta öğleye kadar tarladalar. susuzluktan boğazımız mideye kadar kurudu diyorlar .birde eve gelip yemek yapıyorlar. onları görünce yoruldum demeye utandım :KK1: eriklere ne kadar çizik atarsan o kadar çabuk kurur.

Yarın iftara misafirim var bugün biraz temizlik yaptım salonun camını perdesini hallettim kızım da süpürüp sildi yarın sadece toz alınır
Bayrama da yıkamam bir daha
Bugün menüde şehrine çorbası tavuk sulu
Barbunya ve bulgur pilavı var tatlı da dünden yoğurt tatlısı ve Keşkül
Yarın misafire hasanpaşa köfte yapacağım zeytinyağlı barbunya pilav sigara böreği güllaç çorbaya karar vermedim şimdilik

ah yenacım köydekileri bir görsen bu sıcakta öğleye kadar tarladalar. susuzluktan boğazımız mideye kadar kurudu diyorlar .birde eve gelip yemek yapıyorlar. onları görünce yoruldum demeye utandım :KK1: eriklere ne kadar çizik atarsan o kadar çabuk kurur.

Allah kolaylık versin bu sıcakta dışarda çalışanlara iz evin içinde azcık iş yaptık mı pilimiz bitiyor valla

bende limontuuzu atarım suya kaynatırım bamyaları bi atarım içine rengi dönene kadar haşlar alırımm soğuyunca dolaba
afiyet olsunn
bende aynı yöntemi uyguluyorum.

dafide yok gelmemişş
geldi geldi :KK1:

Allah kolaylık versin bu sıcakta dışarda çalışanlara iz evin içinde azcık iş yaptık mı pilimiz bitiyor valla
amiinn gerçekten çok zor. ablamda hergün tarlada, bahçede bende birazcık faydam olsun dedim. ikindiye kadar temizlik yaptım, ikindiden sonra yemek hazırlayıp hergün birkaç kişi iftara çağırdım.kp. de ramazan başından beri bende.birkaç gün iftardan sonra evine gitti, sonra kaldı birdaha gitmedi. oda diyor ne zaman bitecek senin bu davet faslı :KK1: bende diyorum oruçlu doyurmak gibisi varmı? fırsat bu fırsat ramazan bittimi bir daha nerde bulucaz. iftar hasenat kapısı kapanacak. ne kadar istifade edebilirsek kârdır. senin gözünden bakınca farklıymış dedi. bende sen yoruluyorsun diye üzülüyordum dedi.

merhaba kızlar kusura bakmayın geçmiş yapamadım ..gündüz malum mesai falan .eşim nöbette olduğundan anneme gideceğim şimdi gece kalacğım orda yarın mesai yine akşamına gelirim artık hepinizi öpüyorum hayırlı iftarlar

canım yuruyemıyorum demıssın ben ınan o anı bıle gozumde canlandırdım cok kotu oldum cok cok gecmıs olsun nazara mı geldın bılmıyorum kı. neysekı daha ıyıymıssın bak buna cok sevındım sen once ıyılesmeye bak tamam mı,kılocuklar da gıder spor da yapılır yeter kı saglıgın yerınde olsun

Aynen öyle yapıyorum Filizim diyetimi bozmuyorum dikkat ediyorum su tüketimim yok denecek kadar az ve spor da yok hiç sızlanmıyorum bu hafta sabit kalsam yeter bana önce şu hastalığım tamamen geçsin çok şükür ilk günler gibi değil adım atamamak hayatla ilişkini kesiyorsun ama artık daha iyim regl bitince daha iyi olucam inşallah o zaman ufaktan spora başlarım gibi geliyor saol bitanem benim:KK16:

doktora gorunsem bırsey degısmez canm, buaralar zaman zaman olacak dıyorlar platının etkısıymıs vs ıste.

yogun spordan da olabılır agrı, yagmur yagdı romatızmamdan da kaynaklanmıs olabılır canım.

sukur ıkı gundur hıc agrım yok ınsaallah tekrarı da olmasın cunku ozaman kendımı cok kotu hıssedıyorum

ıse gelınce valla basıt bır hata degıl be canım bıldıgın gıbı degıl yerımızde kım olsa aynı hatayı yapardı ama yıne de ıste patron anlamaz bunu.

artık hayırlısı

sen yine de dikkat et sporada çok yüklenme tamam biliyoruz sıkı hatunsun iyice sıkılaşmak istiyosun ama her işin başı sağlık :KK76::KK76::KK34::KK34:

Zaten sen sabırlı kızsın eminim güzel kilolar vereceğinden ama bugünlerde azalt sporunu bebeğim :KK16:

Ayy Filizim naptınız o işi merak ediyorum ??????

Selamün Aleyküm milletttttttttt :KK3:

Sonunda eve gelebildik şükür ve bugünde bir KVyle buluşmayı sağ sağlim atlatabildim :KK1:
Hatun yine başka yemek bilmiyormuş gibi bezelye pilav yapmış :KK1:
Birde benim nefret ettiğimi bildiği halde mercimek çorbasına, cacığa birde müçvere basmış dereotunu :KK53: ama ilk kez inada bindi ve sevmediğim halde yedim :KK60: kadına inat yedim ve hatun fena bozum oldu :KK60: :KK60: :KK60:
Masaya oturduğumuzda sen bu tarafa geç diyip oturmak istediğim yerden kaldırdılar beni ve ana kız yan yana oturup sen ocağa daha yakınsın servisi sen yap diye gülüştüler :26: birde resmen kendileri söylüyor biz seni bilerek oradan kaldırdık diye :KK35:
Bende gayet rahat bir şekilde hiç umurum değil elime yapışmaz nasılsa dedim :KK1: iyice fit oldu hatun :KK1:

Benim canımı sıkacak hesapta ama başaramayıncada bozuluyor :KK1:
Yine üzerine basa basa benim telefonumu gösterip bende bunun aynını alacağım dedi kızına :KK35: ay valla çıldıracaktım ama gayet sakin birşekilde eşime dönüp annene s3 mini yeter çok bile dedim :KK1:
Onun bana geçen gün yaptığı gibi ağzımın içinde eline sağlık dedim ama kendi duymadı :KK1: yemin etsem başım ağrımaz eşimde birşey diyemez :KK1:

Bir tek sinir olduğum konu eşimin yeğenlerinin hiç fikrimi almadan eşime dayı cuma sana yatıya geliyoruz demeleriydi :KK20: Eşimde tabi o an birşey diyemedi ve dönüp aşkım cuma bak çocuklar geleceklermiş işimiz varmı dedi bende emin değilim bakarız o güne bir çıkalım diye kestirip atmayı düşünürken benim akıllı kocam ablasıyla anasına cuma iftara gelirsiniz sonrada çocuklar bizde kalır diye emrivaki yaptı bana :KK47::KK47::KK47::KK47: tabi yüz ifademden anladı uyuz olduğumu çünkü büyük yeğenini günahım kadar sevmiyorum ve bir araya gelmeye tahammülüm yok şimdide eşimin yüzünden hem iftar çıktı başıma hemde onlara sabaha kadar hizmet etmem gerekecek ( bir bardak suyunu bile almaz ayağına ister uyuz :KK47: heee bir kaç kere fena kalaylayınca bana karşı bu akşam inanılmaz kibardı ama geçmişte söylediği ağır sözler hala aklıma geldikce beni çıldırtıyor :KK36: )
Alışmışlar her istedikleri olsun istiyorlar ama ablası bile demedi o an ya salı günü bu kadının kızı gelicek çarşamba yeğeni için hastanelere koşturacak eee bu çocuk gelince çamaşırıda olucak valiz boşaltılacak falan diye :KK50:
Tabi işine geliyor çocukları başından atıp keyif yapacak uyuz ne olucak. En son kızım hala sizde bir gece kalabilirmiyim dediğinde çocuğa aaa kusura bakma benim çamaşırım var ütüm var kabul edemem demişti sanki kızım engel olacakmış gibi ama kendi sıpaları birşey istedimi herkes kabul etmek zorunda hesapta :KK47::KK47:

Bende eşime hiç ses etmedim ama eğer bir gün evvel bende hastayım ayağına yatıp bütün temizliği herife yaptırmazsam banada Banu demesinler :KK60: :KK60: :KK60: Geçen günki gibide bir sürü hazırlık yapmıyacağım :KK33: aynı KVnin yaptığı gibi bir çorba bir yemek birde pilav okadar :KK53: Çayın yanınada birşey yapmam getirirse çıkartırım getirmezsede geçen gün geldiğinde aldığı dondurmadan koyarım önlerine birer kase okadar :KK33:
Çok istiyorsa eşim yapsın yine güllaç falan umurum değil :KK35: Küçük kardeşinide çağırmıyacağım ( hanım cumartesi günü ablasını iftara alıyor ve abisine sırf benden dolayı abi sende gel hep bir arada olalım demiyor bile üstelik bizim bugün geleceğimizi bildiğinden annesine dün iftara gitmiş neymiş yarın iş günüymüşte eşi gelemeyiz pazar demişmiş ( duyanda fizanda oturuyor sanacak :KK1: alt tarafı arabayla 15 dakikalık yol üstelik Ramazanda kimse 12den önce yatmaya gitmezken :KK36: )

Neyse nasılsa ben eşimden bunun acısını çıkartırım :KK47: daha şimdiden emrivaki yaptığı için kızdığımın farkında eve geldiğimizden beri aşkım iyimisin, aşkım regl sancınmı var, aşkım şunu istermisin modunda dolanıyor yalaka :KK60: :KK60: :KK60: tabi biliyor başına gelecekleri :KK60:

Canım size şimdiden hayırlı yolculuklar :KK3:
Sağlıcakla gidip gelin ve çok çok güzel vakit geçirin canım :KK34:
Ayyy ne güzel arabayla gidiceksiniz :KK16: Bir sürü yer görüyorsunuz ve geze geze hatta piknik yapa yapa geliyorsunuz :KK1:
Ben eskiden çok severdim arabayla gidip gelmeyi ama işte yolda vakit geçiyor.
Umarım döndüğünde de süper kilolar verip şu tontiş halimizden kurtuluruz :KK34:

Eminim Bayramdan sonra çok daha güzel kilolar vereceğiz ve sende en kısa zamanda 2li haneleri göreceksin :KK34:
Herhalde iftar öncesi tartılmak daha mantıklı gibime geliyor :KK34: ama yine sen bilirsin :KK34:

Banucummm sen ve kv nin yaşadıklarını dizi gibi okuyorum ama ne komedi iyi başediyorsun helal sana ben olsam suratımı döker otururum ama sen hiç taviz vermiyosun :KK9::KK9: kaynananda görümcelerinde çok gıcıklar yahu ben sinnir oldumm sen nasıl olmayasın zaten ben bu kaynana olayına takıntılıyım hiç sevmem heleki nankör olanları :KK47:

Neyyyseee yaa sen zaten gayet güzel çözümünü bulmuşsun :KK1: aynen devam arkası cuma :KK1::KK1: bekliyorumm :KK34::KK34:

merhabalar.ben ilk defa buraya yazıyorum yeni üyeyim.18 yaşındayım 90 kilonun üzerindeyim.normaldede kiloluydum ama her yıl onar kilo ala ala bu hale geldim.şimdi ise üniversiteye başlıyorum ve artık kilolu olmak istemiyorum çünkü kendimi yeteri olarak gösteremediğimi düşünüyorum.hep başka kalıplar içine sıkışmış gibiyim.Fakat iradesizim ve çevremde bana bu konuda yardımcı olacak kimse yok.yardımlarınızı bekliyorum.tartım yok o yüzden bilmiyorum 100 kilo olabilirim 1.70 boyum var.üst beden normaldi bu sene göbek oldu ama alt kısım hep öyle 46 bedenim şu an.yaşıma uygun kıyafet bulmakta zorlanıyorum.kollarımda çok kalın.sizin burda birbirinize yardımcı olduğunuzu gördüm lütfen bana da yardım edin

asucum puf böreği yaptım..
Gece gece bir sürü de yedik...:KK50:

Zeynepçiğim,umarım herşey yoluna girer bir şekil de...Üzülme sen..:KK16:

Çok geçmiş olsun tatlım...Antibiyotiğin var öyle yan etkisi..KEşke hiç gerek olmasa da kullanmasak..
ÖZellikle çocuklar da kullanınca çok üzülüyorum ben zararlarından dolayı...

Krep hiç aklıma gelmedi nursenacım...
Bir daha ekmeksiz kaldığımızda artık :KK66:

İlknurcuğum hayırlı yolculuklar,iyi tatiller...
Güle güle gidip gelin..:KK16:

Biz detaylı kahvaltı yaptık bu akşam...
PAzara gittik eşimle peynirci den güzel peynirler aldık...
taze sebzeler boşa gitmesin deyu kahvaltı ettik :KK66:
OĞluma spagetti yaptım istek üzerine..

Kızım o kadar kitap okuyor ki bu tatil de..
takmış fantastik kitaplara..

:KK16::KK16:

saol Yenamm sorma antibiyotik içmezdim ama 20 lik diş için mecburdum gerçi kestim dişe katlanırım ama mantar fena

Bu arada kızının telleri çıkmış gözünüz aydın ağlamaklı halleriniz hep sevinçten olur inşallah :KK16:

KIZLAR GÜNAYDIN :KK3::KK3:
Herkeslere güzel bi hafta diliyorum ben uykusuzluktan kafamı kaldıramıyorum benim tek derdim uyku başka bi derdim yok çok şükür:KK16::KK16:

Canım inşallah sorununuz çözüme ulaşır dualarımız seninle :KK34::KK34::KK34:

Dün bende uyuttum çok güzel çok hafif bi tatlıymış ilk defa yedim ama beğendim doğrusu :KK34::KK34::KK34:

Canım bizde seni özledik
Umarım önemli bişey yoktur bitanem dikkat et kendine :KK34::KK34:

Canım güle güle gel buralara rabbim hayırlı yolculuklar versin :KK34::KK34:

Banu abla kızın geliyomuş hadi gözün aydın sevindim :KK16::KK16::KK16:

Esram00 kuzum çok geçmiş olsun umarım biran önce toparlanırsın:KK34::KK34::KK34:

Tşk ederim bitanem inşallah en kısa sürede geçer :KK16:

Eveeet Kızlar ;

Yoğun bir iş gününün ardından herkese merhaba;

Şöyle bir geçmiş yaptım herkes iyi çok şükür Asuman abla yine döktürmüş şu yoğurt tatlısı irmikle yapılıp üstüne kremşanti konulan mı ?

Esram annenlerdeymişsin çok sevindim sanada değişiklik olmuş bugün aklımdan geçtin merak etmiştim ki Allahtan keyfin yerinde :nazar::nazar::nazar:amannn nazar değmesinn :KK16:

Bende artık daha iyim regl bitince inşallah tamamen geçer az kalması bile psikoljikmen etkiliyor sinirlerim bozuluyor

X