Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceco gözün aydın kızın geliyormuş
Yenacım sana da kolay gelsin yorgun yorgun şimdi bir de hamur mu yapacaksın makarna severseniz makarna yap bari
Selamün aleykümm...
günaydınn...namazdan sonra yattım 4 saattir yatakta dönüp duruyom uyuyamadım..kalktım bende biraz size bakam dedim ama kimsecikler yok...geçmiş okumayada halim yok başım fena...bugünlerde iyi değilim..morall sıfırın altında....diyet yerlerde sürünüyo...ama şuan onu bile düşünücek halim yok...gece anneme geldikk ve bugün eve geçicez bi daha bakabilirmiyim size bilmiyorum...özlüyorum sizi...neyse kaçıyorum şimdi bana dua edin öptüm hepinizi...Allaha emanet olun....
Günaydın kızlar
Dün doğru düzgün giremedim çünkü inanılmaz hastaydım İyice azdı hastalığım akşam eve gelemiyordum yani adım dahi atamııyordum şirket arabasıyla bıraktılar yürüme mesafem 2 dk düşünün yani...Eve geldim üstümü çıkarıp uzandım biraz geçer diiye ama geçmedi...ündüz eczaneden bir ilaç almıştım iftarda hemen onu içtim geçtim yine uzandım ağrıyı unutmak içi uyumak istedim öyle de yaptım sürekli huzursuz bir şekilde uyumaya çalıştım...Sahura annem kaldırınca kendimi daha iyi hissediyordum kaşıntım neredeyse yoktu ..Nasıl sevindik anlatamam..Dün yapmadığım şey kalmamıştı...Meğer antibiyotik kullanınca mantar azarmış.Ben de dişim için antibiyotik kullanıyordum ya ondan olmuş.Şükür ki o ilacı buldum içinde bir tane tek var içiyorsun iyi de geliyor.Bugün de daha iyim ama regl oldum.Zaten günlerimdi ama ilaç yaptı sanırım artık bir hafta oruç yok ...
Bunları yazdım çünkü bu çok kötü bir hastalık belki aramızda mantarı olan vardır önemli bir detay bu yüzden paylaştım...
Durum böyle olunca ben bu haftayı çok hareketsiz geçirdim .Ye ve yat misali ...İncirleri de uyutamadım artık iyileşince yapıcam...
esrada uğramamışş
yenaa sahura ne yaptın ecep krep yapsaydın keşke
slm tontisleriiiimmmmm
hayirsiz ben gitmeden bi ugrayip selam vereyim dedim
Ramazan bi yana izin hazirliklari bi yana inanin hergünüm yogun gecti
Ama cok sükürki bugün valizlerimizide kapattik nasipse sali günü sabah namazindan sonra yola cikiyoruz
Insallah yollar bosturda carcabuk variriz memleketimize Arabayla gelicez yorucu gecsede icim kipir kipir
Umarim sizdede hersey yolundadir ben Ramazanda kilo alirim sanmistim ama bütün artilarimi verdim simdilerde 93 küsürlerdeyim Ramazan boyunca burda olsaydim 80leride ucundan görücektim heralde Allahim sabrini veriyo cok sükür iyi geciyo Ramazan baya gec aciyoruz ama yinede zevkli gecti simdiye kadar
Hakkinizi helal edin canlarim iyi kötü birsürü sey paylastik gitmek var dönememek var ama iyiki sizi tanimisim cok öpüyorum hepiniziiiiii kendinize iyi bakinnn insallah geldigimde kaldigim yerden devam edicem
Hayırlı pazarlar
Esracım geçmiş olsun neyseki daha iyisin
İlknurcum hayırlı yolculuklar sağlıkla gelip dönün inşallah
Eminecim maşallah oğluna annenle ilgili sorun Bayrama kalmadan atlatılır inşallah
Benim kızlar babalarıyla kitap fuarına gittiler ben de süt almıştım onu kaynattım iftara ne yapsam derdindeyim bugün hiç yemeğim yok
Edebiyatçı olduğunu da hiç belli etmiyorsun
Benim kızlar da sever hem kitapları hem de okumayı
Gerçekten çok uzaktasın hemşerim napalım gönüller bir olsun
Yena da gelmiş
canlar iyi ve hayırlı geceler,zaten yatıyorumda uyumamda lazım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz işe gitcezz topikdeki herkese hayırlı gecler sevgiyle kalınn
Üşenmeyip iyi yapmışsın yorgun yorgun püf böreğini ekmek de olmayınca mecbur yiyecen başka çare yok:)
Benim küçük kız da fantastik hatta korku türü kitaplar okuyor büyük daha duygusal ama
Ben arada da faydalı bişeyler okuyun diye sıkıştırıyorum tabii :))
Ev de bir sürü kitap var benim eşimin..hiç birini okumadı.. bazen alıp bakıyor tekrar bırakıyor..
sarmıyor nedense...
Acaba değişirimi ilerde..
Kıvanç'ın filmini izlemek istiyor kızım...''Hadi anne hadin anne'' deyip duruyor...
Bi koşu kelebeğin rüyasını izleyip geleyim )
Banucum,
mercimek çorbasına dereotu konurmu hiç bilmiyordum ben ve duymadım da.. ki dereotunu çok severim...
KAynanan bayağı yaratıcıymış )
Benim büyük kızım da izlemek istiyordu sen izle bakalım hadi iyi seyirler size
Asuman abla, Yenam ben de merak ediyorum o filmi, ama içim dayanmaz diye izlemiyorum. malum film gerçek olaylardan oluşunca sonu belli oluyor
cuma günlerine enişteyide bekliyoruz bildirime öyle dalga geçtirtmem ben nursena ablamlan uleeeeeeeeeeennnbende dün eşimm çok sever rahmetli anneannem kurbanda mutlaka paastırma yapardıı nerden geldiyse aklım-na anen annenin pastırmasını çekti canım diye len dedim bu sıcakta kokcaz adam almış bende çok kokmasın diye milflöyle börek yaptımmm 3 adet iftarda yedim malesef adam diyoki bugün cuma hayatım bildirim yapmışsındır hem senede 1 kere alabiliyoruz bak ye ye diyip gaza getiriyoo:))))))
dalga geçiyooo delü herüff
neyseki parkta kızlarla yakantop falan oynatımda hareket olduuu banada
Selamün Aleyküm milletttttttttt
Sonunda eve gelebildik şükür ve bugünde bir KVyle buluşmayı sağ sağlim atlatabildim
Hatun yine başka yemek bilmiyormuş gibi bezelye pilav yapmış
Birde benim nefret ettiğimi bildiği halde mercimek çorbasına, cacığa birde müçvere basmış dereotunu ama ilk kez inada bindi ve sevmediğim halde yedim kadına inat yedim ve hatun fena bozum oldu
Masaya oturduğumuzda sen bu tarafa geç diyip oturmak istediğim yerden kaldırdılar beni ve ana kız yan yana oturup sen ocağa daha yakınsın servisi sen yap diye gülüştüler :26: birde resmen kendileri söylüyor biz seni bilerek oradan kaldırdık diye
Bende gayet rahat bir şekilde hiç umurum değil elime yapışmaz nasılsa dedim iyice fit oldu hatun
Benim canımı sıkacak hesapta ama başaramayıncada bozuluyor
Yine üzerine basa basa benim telefonumu gösterip bende bunun aynını alacağım dedi kızına ay valla çıldıracaktım ama gayet sakin birşekilde eşime dönüp annene s3 mini yeter çok bile dedim
Onun bana geçen gün yaptığı gibi ağzımın içinde eline sağlık dedim ama kendi duymadı yemin etsem başım ağrımaz eşimde birşey diyemez
Bir tek sinir olduğum konu eşimin yeğenlerinin hiç fikrimi almadan eşime dayı cuma sana yatıya geliyoruz demeleriydi Eşimde tabi o an birşey diyemedi ve dönüp aşkım cuma bak çocuklar geleceklermiş işimiz varmı dedi bende emin değilim bakarız o güne bir çıkalım diye kestirip atmayı düşünürken benim akıllı kocam ablasıyla anasına cuma iftara gelirsiniz sonrada çocuklar bizde kalır diye emrivaki yaptı bana tabi yüz ifademden anladı uyuz olduğumu çünkü büyük yeğenini günahım kadar sevmiyorum ve bir araya gelmeye tahammülüm yok şimdide eşimin yüzünden hem iftar çıktı başıma hemde onlara sabaha kadar hizmet etmem gerekecek ( bir bardak suyunu bile almaz ayağına ister uyuz heee bir kaç kere fena kalaylayınca bana karşı bu akşam inanılmaz kibardı ama geçmişte söylediği ağır sözler hala aklıma geldikce beni çıldırtıyor )
Alışmışlar her istedikleri olsun istiyorlar ama ablası bile demedi o an ya salı günü bu kadının kızı gelicek çarşamba yeğeni için hastanelere koşturacak eee bu çocuk gelince çamaşırıda olucak valiz boşaltılacak falan diye
Tabi işine geliyor çocukları başından atıp keyif yapacak uyuz ne olucak. En son kızım hala sizde bir gece kalabilirmiyim dediğinde çocuğa aaa kusura bakma benim çamaşırım var ütüm var kabul edemem demişti sanki kızım engel olacakmış gibi ama kendi sıpaları birşey istedimi herkes kabul etmek zorunda hesapta
Bende eşime hiç ses etmedim ama eğer bir gün evvel bende hastayım ayağına yatıp bütün temizliği herife yaptırmazsam banada Banu demesinler Geçen günki gibide bir sürü hazırlık yapmıyacağım aynı KVnin yaptığı gibi bir çorba bir yemek birde pilav okadar Çayın yanınada birşey yapmam getirirse çıkartırım getirmezsede geçen gün geldiğinde aldığı dondurmadan koyarım önlerine birer kase okadar
Çok istiyorsa eşim yapsın yine güllaç falan umurum değil Küçük kardeşinide çağırmıyacağım ( hanım cumartesi günü ablasını iftara alıyor ve abisine sırf benden dolayı abi sende gel hep bir arada olalım demiyor bile üstelik bizim bugün geleceğimizi bildiğinden annesine dün iftara gitmiş neymiş yarın iş günüymüşte eşi gelemeyiz pazar demişmiş ( duyanda fizanda oturuyor sanacak alt tarafı arabayla 15 dakikalık yol üstelik Ramazanda kimse 12den önce yatmaya gitmezken )
Neyse nasılsa ben eşimden bunun acısını çıkartırım daha şimdiden emrivaki yaptığı için kızdığımın farkında eve geldiğimizden beri aşkım iyimisin, aşkım regl sancınmı var, aşkım şunu istermisin modunda dolanıyor yalaka tabi biliyor başına gelecekleri
:
değişir ablacım bende öyleydim fantastiik vampir hayalet felan filan bunları okuyordum hep. seri kitap olduklarından daha cok sarıyor sanırım benim açımdan öyleydi. ama zamanla farklı ilgi alanları oluşuyor hem bırak okusun istedigini ne olursa olsun kelime dagarcıgı genişlicek bu müthiş birşey. ben annemin yeter artık okuma kitap dediği zamanları hatırlıyorum biraz bagımlılık derecesinde okuyordumEv de bir sürü kitap var benim eşimin..hiç birini okumadı.. bazen alıp bakıyor tekrar bırakıyor..
sarmıyor nedense...
Acaba değişirimi ilerde..
Adam Sandler'in en kötü filmi bence o ya. çok severim normalde onu. filmi böyle bi hevesle izlemiştim tam bir hayal kırıklığı. ve evet sana katılıyorum kendi mizahımız müthiş derecelerde hiçbir ülkede yok bu. düz bir cümleyi 3-5 farklı anlama getirip mizah yapabiliyoruz algıylaKelebeğin rüyasından vazgeçtik benim ısrarımla.. konusunu bildiğimden hüzünlenmek istemedim..
Onun yerine ''click'' diye sözde komedi izledik ama hiiç beğenmedim..3.sınıf amerikan filmi..Pek tavsiye etmiyorum...
Ben zaten yurdum mizahı dışında mizaha mizah demem
merhabalar hayırlı sahurlar,
suyumu içtim geldim. dün arkadaşlarım iftardaydı baya bi yogun geçti. arkadaslardan birinin dogum günüydü. tam pastayı götürürken kabloya takıldım nerdeyse pasta gidiyordu neyseki bişey olmadı arkadaslarımı özlemişim onu farkettim ama bi yandanda üzüldüm. herkesin elinde telefon yer bildirimi yapıyorlar aldım topladım telefonları yeter la dedim bi arkadasım evli eşi ve cocuguyla geldi ayy cok güzeldi yaa bitirim bişey zaten. biz diyoruzki senin halanız biz. yok diyor babana sor dedik. gitti babasının yanına babaaa içerdeki kadınlar diyorki halammışlar anaaaaaamm bir kahkahaya bogulduk. gencecik kızız biz diye eşek sıpası ya bide oyuncak yokmu diye sordu yok dedim senin cocugun neyle oynuyorki hem ben cok sıkıldım gelsin oynayalım demezmi dedim benim cocugum yok. tüh dedi. bir tüh diyişi var görmeniz lazım. gece geç gittiler. ortalık darmadumandı sahura kadar evi topladım dayanamadım.
bu arada annem orucunu başarılı bir şekilde tuttu. biraz bası döndü felan ama iyiydi. bugünde tuttu. evdeyken rahat tutabiliyor. izin günlerinde tutcak artık.bugünde arkadaşım geldi. onla kadıköye gittik. iftar yaptık. rıhtımda bilenler vardır. bir adam türkü söylüyor müthiş bir sesi var. gittik kaldırımlara oturduk çay aldık türkü dinledik. gene geç geldim tabi ama bişeye canım cok sıkıldı. iftardan önce biraz gezdik. barlar sokagı var tıklım tıklım herkes içiyor okadar üzüldümki. diğer yerlerde öyle kimse oruc tutmuyor sokaklar yiyip içenlerle dolu. Allah ıslah etsin ne diyim. elin turisti bile saygısından dısarda yemiyor paket yaptırıp evine oteline gidiyor bizim kendi milletimiz umarsızca davranıyor. anlaşılması zor hakkaten.
selamun aleyküm kızlaarr
ben geldim
nasılsınıızz. henüz geçmişe bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
şimdi çıkıyorum gözümden uyku akıyor.