Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asucum kilomda bir değişiklik yok benim...Hatta bugün 500gram fazlaydı tartı...
ben hiç dikkat etmiyorum löp löp yiyorum özellikle pide yemeklere bana bana çok tüketiyorum..

Bizimki de tavuktan soğudu Asuman abla. et kuzu etidir diye geziyor "bir zamanlar anadoluda"daki muhtar gibi
Allah sağlık versin de yesinler napalım.

sen evde dondurmalı sun onu bence

En şanslı benim o zaman eti pek sevmeyiz..köfte favorimizdir...

Süper.. İnan çok sevindim asucum...
Hayırlısıyla kayıt ettinizmi rahatsın artık...

hayırlısı olsun Asuman abla, inşallah güzel bir başlangıç olur neresi olursa olsun.

Bu arada çocuğunu döven kadın anaokulu öğretmeniymiş diye konuşuyordu kadınlar aralarında...

inşallah yenacım okul işi çok önemli bugün biraz da olsa rahatladım şükür
ben pide fazla yemiyorum ama ne bulursam da affetmiyorum valla benim kilom da ramazan öncesi gibiydi en son zaten öncesinde aldım kilo ramazanı artışız kapatırım inşallah eksi umudum yok valla o kadar tatlı vs ile
köfte bizim de favorimiz ama baharatlı olduğundan ramazanda az yapıyorum eşime namazda sıkıntı verebiliyor ya da az baharatlı yapıyorum

benim eşim de köfte ve bilimum kıymalı yemeği zor yiyor. kıyma çekilirken ortaya çıkan bi şey dilini yakıyormuş aynı acı patlıcan gibi. bu adamın çocukları yemek seçmesin de ne yapsın, yandım zaar

ben de onu diyorum almasam benim için büyük başarı...
Çünkü her ramazanım ve bayramım artı oluyordu hemde büyük rakamlarla...

ben ramazan ve bayramda alacaklarımı öncesinde toptan aldım rahatladım; "80den 85e rüzgar gibi geçti... "
yakında sinemalarda

çok zor oluyor yemek seçenlerle uğraşmak benim kızar da herşeyi yemezler birinin yediğini diğeri yemiyor felan herkesi memnun etmek zor yeni
sizin çocuklar babaya çekmez inşallah

inşallah bu sene başarılı oluruz canım
ben ilk diyet yaptığım sene eksiyle bitrmiştim ama o ben değildim herhalde:)

Benim kaynanam giritli doğal olarak yemekleri de sabze ağırlıklı eşim de öyle alışmış...
anneyle alakalı yine erkek çocukların damak olayı...

et yeriz yine ama kuzu eti kokar mesela, ağır gelir bize...Aslında en sağlıklı olanı ama deidğim gibi damak zevki...

Valla şu an o kadın benim elime geçse inan onu daha beter döverdim okadar sinirlendim yeminle
İnan ben tahammül edemiyorum o tiplere ve eşime daha geçen gün dedim beni bir gün karakoldan toplarsan kesin böyle bir olay yüzündendir diye
Dışarı cıktığımızda bir adam oğluna aynı muameleyi yaptı taksinin önüne binmeye kalkıştı diye ve çocuğu uyarmadan direk kafasına sert birşekilde vurdu ( çocuğa hayır diyipte inatlaşma bile olmadan )
O an eşim yanımda olduğu için sataşmadım çünkü olay daha da büyüyecekti sonuçta iki erkek karşı karşıya gelmiş olucaktı ama yanlız olsaydım kesin alırdım o cocuğu adamın elinden ve ağzıma gelenide sayardım varsın sonu karakolda bitsin hiç umurum değil
Madem sabrın yok doğurma kardeşim

Neyse gece gece yine dellendim
Size doyum olmaz bana müsaade Regl başlıyacak gibi o yüzden yarın oruçta yok artık erken kalkabilirim inşallah çünkü yine hastane dönüşü salonu dağıttık mutfağı dağıttık ama bu saatte girersem eşim kesin uyanıp söylenir

Hadi iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

ben ramazan ve bayramda alacaklarımı öncesinde toptan aldım rahatladım; "80den 85e rüzgar gibi geçti... "
yakında sinemalarda

İzledim ben önden.. başarılı bir yapımdı.

Seni hatırlıyorum asuuu..Her hafta kilo veriyodun ne gerek varsa..

selam canlar:)

yettim:)

ablacığım bu kötek olayına çok farklı pencerelerden bakıyoruz bence.
bir çocuk köteği hakeder demedim ben zaten, o sabiidir hakedermi hiç, benim dediğim kaba tabirle yetişkin azılılar hakedenler....
anlattığın olaya bende çok üzüldüm şuan, zaten hep kızmışımdır üzülmüşümdür çocuklarına şiddet uygulayanlara....
çocuk olayı zaten çok farklı bi olay.
şiddet muhakkak zulümdür, zulmün olasına kim evet derki?
ben bu bahsettiğim kötek olayına çocuklar açısından hiç bakmamıştım bile.
yalnız osmanlı tokadıda zaten çocuklara kullanılan bi durumda değil zaten geçmişte:)
bence köteği hakedenler için diyorum(yukarda belirttim kimler olduğunu); evet hakediyorlar.......
bazen bir sözün çok anlamı vardır ve atalarımızdan olan ziya paşamızında bu sözü çocuk açısından söylemediği gayet açık zaten bence, ama tabi insanız yeri gelir yanlış anlayabiliriz hepimiz bazen bazı şeyleri.

bir çocuk dövülmez sevilir.....
o sabidir yahu.....

mesela bir hayvanda dövülmez.....
sevilir...

benim dediğim kötek farklı, şiddet ise farklı bişey.
şimdi gülleri sulayalım, sulayalımki büyüsünler.....
ama dikenleri sulamayalım, neden? çünkü; o bize zarar veriyo, canımızı yakıyo, sularsak büyür bize zarar verir.....

ayyyy çatpat türkçemle, kıt anlatımımla inşaallah anlatabildim kendimi:)

ne felsefik girdim topikeDDD

İzledim ben önden.. başarılı bir yapımdı.

Seni hatırlıyorum asuuu..Her hafta kilo veriyodun ne gerek varsa..

ayy ne gıcık olurdum ben olsam o günlerde Asuman ablaya

ne gereği var oysa, kilo dediğin verilmez alınır

bi twitter hesabı var şişman kız diye, kopuyorum bu muhabbetlerine.

bu benim ikinci kez tanık olduğum olay banucum...
İlki diğer evdeydik henüz oğaln yeni doğmuş kırkım çıkmamış daha, bilirsin nasıl duygusalım...

Çamaşır asıyorum balkon da, yoldan anne çocuk geçiyor buna benzer yine şiddet..O zaman kavga etmiştim kadınla...Sonra da hemen polisi arayacğım deyince kadın bana küfrederek uzaklaşmıştı..
ama bu sefer tartışma gücü bulamadım kendimde orucun etkisi bir de kadın acaip bişeye döndü anlatamam hiç kimsenin gıkı çıkmadı orda...

bak bi tiviti ;

"İdeal ölçü 90-60-90 arkadaşlar. Öğrenin artık, tüm uzmanlar söylüyor yani. 90 kilo, 1.60 boy, 90 göğüs.."

neyse kızmayın açığı kapattım aldım kiloyu işte o zaman da ramazanda anı kiloydum hala formumu koruyorum diyebilmek için geldim yine 85 e

neyse şimdi gelelim sahur menülerinize:)
ben ne yapsam acaba bilemedim yemeklerimi ısıtsamkahvaltı türümü hazırlasam kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…