muhabbet çok tatlı gidiyor da diyetler nereye gidiyor ben bilemiyorum
esracım iyi gidiyor ama benim durum vahim
yena da daha güllaç bile yemedi maşallah
nursena yedimiki çikolatalıyı ben pek yakıştıramadım sanki ama gelse de aydınlatsa bizi
Bizimki de tavuktan soğudu Asuman abla. et kuzu etidir diye geziyor "bir zamanlar anadoluda"daki muhtar gibi
Allah sağlık versin de yesinler napalım.
sen evde dondurmalı sun onu bence
yenacım bugün kayıt olmak istediğimiz okulu aradım düz kısmı da tercihle öğrenci alacakmış diploma notu 80 üzeriyse avantajlı olur dedi bizimki de o civarlarda olur herhalde henüz almadık diplomasını hazırdır ama herhalde olmazsa ben yarın okula uğrarım
yenacım bugün kayıt olmak istediğimiz okulu aradım düz kısmı da tercihle öğrenci alacakmış diploma notu 80 üzeriyse avantajlı olur dedi bizimki de o civarlarda olur herhalde henüz almadık diplomasını hazırdır ama herhalde olmazsa ben yarın okula uğrarım
Bu arada çocuğunu döven kadın anaokulu öğretmeniymiş diye konuşuyordu kadınlar aralarında...
inşallah yenacım okul işi çok önemli bugün biraz da olsa rahatladım şükür
ben pide fazla yemiyorum ama ne bulursam da affetmiyorum valla benim kilom da ramazan öncesi gibiydi en son zaten öncesinde aldım kilo ramazanı artışız kapatırım inşallah eksi umudum yok valla o kadar tatlı vs ile
köfte bizim de favorimiz ama baharatlı olduğundan ramazanda az yapıyorum eşime namazda sıkıntı verebiliyor ya da az baharatlı yapıyorum
inşallah yenacım okul işi çok önemli bugün biraz da olsa rahatladım şükür
ben pide fazla yemiyorum ama ne bulursam da affetmiyorum valla benim kilom da ramazan öncesi gibiydi en son zaten öncesinde aldım kilo ramazanı artışız kapatırım inşallah eksi umudum yok valla o kadar tatlı vs ile
köfte bizim de favorimiz ama baharatlı olduğundan ramazanda az yapıyorum eşime namazda sıkıntı verebiliyor ya da az baharatlı yapıyorum
ben de onu diyorum almasam benim için büyük başarı...
Çünkü her ramazanım ve bayramım artı oluyordu hemde büyük rakamlarla...
çok zor oluyor yemek seçenlerle uğraşmak benim kızar da herşeyi yemezler birinin yediğini diğeri yemiyor felan herkesi memnun etmek zor yenibenim eşim de köfte ve bilimum kıymalı yemeği zor yiyor. kıyma çekilirken ortaya çıkan bi şey dilini yakıyormuş aynı acı patlıcan gibi. bu adamın çocukları yemek seçmesin de ne yapsın, yandım zaar
ben de onu diyorum almasam benim için büyük başarı...
Çünkü her ramazanım ve bayramım artı oluyordu hemde büyük rakamlarla...
Yok yok şaka yapıyorsun sen..İnanmıyorum...Senin gibi zarif biri nasıl köteği gerekli bulur,haklı bulur...
Her noolursa olsun şiddet olmamalı...İknanın binbir çeşit yolu var...
Bugün şahit olduğum bir olayı anlatayım..Oğlanı parka götürdüm akşam üzeri..PArkta bir anne 6 yaş civarı çok tatlı kızı ve pusette bebekle parka geldi...
Oynadılar ettiler neyse eve dönme vakti anne bir kaç kez uyardı kızını hadi gidelim diye...Kız her seferin de tamam anne deyip ayrılamıyor oyuncaklardan...doğal olarak çocuk çünkü..
Sonra bu anne bir canavara döndü öküz gibi bağırıyor çocuğa milletin için de tuttu kızın kolundan dövmeye başladı çıldırmış gibiydi..
ağlamaya başladım ben kızın o haline bakıp...bakamadım da zaten oğlum da çok korktu hemen eve döndük onlardan önce...
O sahne gözümün önünden gitmiyor...
Şimdi ziya paşanın hesabına göre çocuk haketmiş bulunuyor..Benim hesabıma göre çok vahişce bir durum...
ben ramazan ve bayramda alacaklarımı öncesinde toptan aldım rahatladım; "80den 85e rüzgar gibi geçti... "
yakında sinemalarda
çok zor oluyor yemek seçenlerle uğraşmak benim kızar da herşeyi yemezler birinin yediğini diğeri yemiyor felan herkesi memnun etmek zor yeni
sizin çocuklar babaya çekmez inşallah
inşallah bu sene başarılı oluruz canım
ben ilk diyet yaptığım sene eksiyle bitrmiştim ama o ben değildim herhalde:)
Yok yok şaka yapıyorsun sen..İnanmıyorum...Senin gibi zarif biri nasıl köteği gerekli bulur,haklı bulur...
Her noolursa olsun şiddet olmamalı...İknanın binbir çeşit yolu var...
Bugün şahit olduğum bir olayı anlatayım..Oğlanı parka götürdüm akşam üzeri..PArkta bir anne 6 yaş civarı çok tatlı kızı ve pusette bebekle parka geldi...
Oynadılar ettiler neyse eve dönme vakti anne bir kaç kez uyardı kızını hadi gidelim diye...Kız her seferin de tamam anne deyip ayrılamıyor oyuncaklardan...doğal olarak çocuk çünkü..
Sonra bu anne bir canavara döndü öküz gibi bağırıyor çocuğa milletin için de tuttu kızın kolundan dövmeye başladı çıldırmış gibiydi..
ağlamaya başladım ben kızın o haline bakıp...bakamadım da zaten oğlum da çok korktu hemen eve döndük onlardan önce...
O sahne gözümün önünden gitmiyor...
Şimdi ziya paşanın hesabına göre çocuk haketmiş bulunuyor..Benim hesabıma göre çok vahişce bir durum...
İzledim ben önden.. başarılı bir yapımdı.
Seni hatırlıyorum asuuu..Her hafta kilo veriyodun ne gerek varsa..
Valla şu an o kadın benim elime geçse inan onu daha beter döverdim okadar sinirlendim yeminle
İnan ben tahammül edemiyorum o tiplere ve eşime daha geçen gün dedim beni bir gün karakoldan toplarsan kesin böyle bir olay yüzündendir diye
Dışarı cıktığımızda bir adam oğluna aynı muameleyi yaptı taksinin önüne binmeye kalkıştı diye ve çocuğu uyarmadan direk kafasına sert birşekilde vurdu ( çocuğa hayır diyipte inatlaşma bile olmadan )
O an eşim yanımda olduğu için sataşmadım çünkü olay daha da büyüyecekti sonuçta iki erkek karşı karşıya gelmiş olucaktı ama yanlız olsaydım kesin alırdım o cocuğu adamın elinden ve ağzıma gelenide sayardım varsın sonu karakolda bitsin hiç umurum değil
Madem sabrın yok doğurma kardeşim
Neyse gece gece yine dellendim
Size doyum olmaz bana müsaadeRegl başlıyacak gibi o yüzden yarın oruçta yok artık erken kalkabilirim inşallah çünkü yine hastane dönüşü salonu dağıttık mutfağı dağıttık ama bu saatte girersem eşim kesin uyanıp söylenir
Hadi iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
bak bi tiviti ;
"İdeal ölçü 90-60-90 arkadaşlar. Öğrenin artık, tüm uzmanlar söylüyor yani. 90 kilo, 1.60 boy, 90 göğüs.."