- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Gece gece bir mesajlıkta olsa uğrayayım dedim
Bugün inanılmaz yoğundu ve tam akşam iftar saatinden hemen sonra oturup keyif yapayım derken kız kardeşim aradı :26:
Oğlu iftara bir saat kala fenalaşmış dili dönmüş ve bunlar apar topar hastaneye gitmişler. O an Allahtan çocuuğun ağzına parmaklarını sokup düzeltmişler karı koca dilini. Bizim damat tabi o panikle ayakkabısız üzerinde eşortman ve atletle sokağa atmış kendini. Bütün apartmanı panikten ayağa kaldırmışlar hatta komşular bile ambulans falan diye bağırmış. Allahtan soğuk kanlı bir komşu kendi arabasıyla hemen onları en yakın hastaneye götürmüş
Meğer çocuk havale geçirmiş durduk yere ( ateş falanda yokmuş öncesinde hatta bütün gün çok neşeli oynamış daha 10 dakika olmuş uyuyalı :26: çocuk birden kasılıp ağzından köpük çıkınca bunlar anlamışlar şükür )
Şişli etfale göndermişler bütün tekikler yapılsın diye oradan beni arayınca bende anında eşimle oraya gittim doğal olarak
Tabi gidene kadar yüreğim azımdaydı ama bir gittim sıpa yine ayaklanmış hatta etrafta koşuşuyor
Kardeşim hastaneye gidene kadar kasmış kendini ve tam hastane kapısında oda bayılmış :26: onada sakinleştirici vermişler sırıtarak bir köşede oturuyordu Kvsine bile okadar sakin konuşuyordu ki ben zor tuttum kendimi gülmemek için
Bak bu sıpa bizi gece gece ne hale getirdi diyor gülerek tabi o an ki korku ömründen ömür çaldı herkesin ama şu an şükür iyi
Ne olur ne olmaz diye hastanede kaldılar bir geceliğine ama bütün filmler tahliller temiz çıkmış
Rabbim tüm yavrularımızı korusun inşallah Aminnnnnnnnnn
Yarın sabah onlarıda hastaneden almaya ben gideceğim büyük ihtimalle
Anam misafir gelecek diye taze fasülyemide bu saate pişiriyorum Allahtan yemeklerim basitte iftara 1 saat kala yapsam yine yeter tabi bir ikisini gündüzden yapacağım inşallah
Geçmişi artık başka zaman okurum fasülyemi unutmayayım
çok geçmiş olsun Banucum yeğenine, hay Allah ya. inşallah düzelir yarın tamamen.
Son düzenleme: