Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba Kızlar;

Burda ezanın okunmasına son on dk sahurumu yaptım şimdi kakıp abdestimi alayım kuranımı okur yatarım çooooooooook uykum var size iyi geceler demek istedim görüşürüzz

MEhtapçım sizin kapı var diimi :KK66:))
Işığı gören siz de ya o bakımdan şeyettim..:KK9:

yamulmakta haklısın...5 mıle çok fazla bizim kilodakilere, 3 mıle kafi bence...

valla ablacım iftardan sonra o kapı hep açık ya :KK1: bahçe bizim kapının önü. sıcak diye açıyoruz zaten çocuklarda bahçede oynuyor arada bakarız diye hep açık. bundan dolayı geliyorlar dimi ya :KK9::KK9:

doktor ameliyattan cıkar uzgun bır sekılde hasta yakınlarının yanına gıder ve ''Hastamızın durumu cok kotu acılen beyın naklı lazım ama beyın cok pahalı''der.bı hasta yakınıda beyının ne kadar oldgunu sorar ve doktorda:''erkek beynı 5000$ kadın beynı 200$ dolar''der.erkekler bayanların gozune bakıp gulmemek ıcın kendılerını zor tutarlar.bı hasta yakını dayanamayıp sorar''neden erkek beynı bu kadr pahalı'' doktor tarıhı cevabı verır ''Çünkü,erkeklerde beyın nadır bulunur

:KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60: olmasına bile şaşmalı

Hayırlı sahurlar
Ben gidince toplaşmışınız yakalayamamışım sizi kimseler olmayınca ben de eşimle sohbet ettim:))
Sahurlarını yaptırdım ben oruç olmayacağım ama yine de hafif atıştırdım sofraya oturunca gündüz dikkat ederim inşallah
Yarın kardeşimler gelecek benim küçüğüm olan onlara menü belirleme çalışmalarım değişerek devam ediyor şimdilik güveç düşündüm aklıma başka bişey gelmezse :)
Neyse herkese iyi uykular :KK16:

Son düzenleme:
Hayırlı sahurlar
Ben gidince toplaşmışınız yakalayamamışım sizi kimseler olmayınca ben de eşimle sohbet ettim:))
Sahurlarını yaptırdım ben oruç olmayacağım ama yine de hafif atıştırdım sofraya oturunca gündüz dikkat ederim inşallah
Yarın kardeşimler gelecek benim küçüğüm olan onlara menü belirleme çalışmalarım değişerek devam ediyor şimdilik güveç düşündüm aklıma başka bişey gelmezse :)
Neyse herkese iyi uykular :KK16:

Güveç iyi seçim :KK66:) :KK56:

Çok uykum geldi malesef iyi uykular canım :KK54:

İyi uykular canım ezanı bekliyorum ben de uyuyacağım..

Çok peynir yedim ben yaa...Susayacağım kesin..MArdinli komşum kendi köylerine ait peynir verdi bana, çok lezzetli ama çok tuzluydu tost makinasına kızarttım bide onları hellim gibi bişey zaten..
Epey yedim iki avuç kadar pideyle...
Su içmekten şiştim ama hala içim yanıyor...

Merhabalar,

Sahura bu saatte kalkabildik :KK43:
Hep eşimin yüzünden. Ben yatak odasında alarmı duymam, derin uyurum dedim. Adam bensiz gidip uyumuyor. Sahura az şey yapıyorum diye söylenmişti dün, bugün o da yok. Sinirden uykum kaçtı.

Midem de nasıl yanıyor iftarda yediklerim yüzünden. Inşallah geçer kendiliğinden. Neyse hepinizi öperim, görüşmek üzere.

İ
Yaseminciğim çok sevindim 94 leri görmene.:nazar::nazar:
İnşallah cumaya 92 leri görürsün ucundan kıyısından...

Ben bayağı geride kalıcam çünkü ramazan da diyet yapmaya prensip olarak karşıyım..:KK53:
Korusam kilomu benim için başarı bu ay...artık bayramdan sonra seni yakalamak için harekete geçerim..
Tacizci yasemin..:KK1::KK1:

Tatlım iş olduğu günler hiç vakit bulamıyorum inan..
Bir de sağolsun tacizci kızlar esra ve asuya da söyledim :KK66: cüz de okuyunca tamamen bitiyor gün...

canım iyi olmana sevindim kg verme işide benim her ramazan ben iftarda iyiyiyimdir sahurda pek birşey yiyemediğimden kg verririm:KK53: o yüzden kg vermemde sporun etkisi desem daha 2. haftadayım hemen etkisini göstermez.

Yasemin ablacım görmedim kusura bakma biz iyiyiz çok şükür ablacım sen nasılsın :KK16::KK16::KK16:

iyiyim kuzum sen nasılsın? canın sıkkındı umarım düzelmişindir:KK34:

İyi geceler canım maşallah yaptın yine sporunu:KK9:
Bugün iyice durgun buralar kimsede ses yok

evet canım saat bakımından zor geliyor spor olayı ama yapmam lazım sıcakta zorlama anca böyle oluyo.hımmmm güveçmi yapcaksınn:KK56:

Merhabalar,

Sahura bu saatte kalkabildik :KK43:
Hep eşimin yüzünden. Ben yatak odasında alarmı duymam, derin uyurum dedim. Adam bensiz gidip uyumuyor. Sahura az şey yapıyorum diye söylenmişti dün, bugün o da yok. Sinirden uykum kaçtı.

Midem de nasıl yanıyor iftarda yediklerim yüzünden. Inşallah geçer kendiliğinden. Neyse hepinizi öperim, görüşmek üzere.

Esram kötü olmuş ben de 2 gün tam ya 5 dk kala yada 2 dk kala kalkabildim şanslıydım su v.s içtimm niyetlendi isen az hareket et kuzum yorma kendini:KK50:

günaydın topiğimin güzel hatunlarııı:KK16::KK16:

hayırlı günler olsun hepimizeeee

hepinizin uykusunda 10 dk çalabilirmiyimmm:KK37::KK37::KK37:

sevgiyle kalın hayde çalışmaya

Kızlar merhabaaaa

Bugün de orucumuzu açtık hayırlısıyla :KK16::KK16: Seviyorum ya ben Ramazan ayını :KK16::KK16:

İşte bugün kötüydüm çok susamıştım,konuşmaya dahi mecalim yoktu.İftara bir saat vardı eve geldim.Üstümü çıkarıp kendimi bazının üstüne atmışım.Öylece uyumuşum.İftara 5 dk kala annem uyandırdı ama iyi oldu bu uyku zira çok uykusuzdum.İftarımı yapıp bulaşıkları makineye attıktan sonra koşa koşa sporumu yapayım dedim.Size kendi nacizane bir değelendirmemi söyliyeyim.Dün leslie 5 mil yaptım.İlk denememdi bir saat on dk kadar sürüyor beni fazla yormadı ve fazla da terletmedi.Bugünde leslie 3 mil yaptım.Fena derecede yoruyor ve sular seller gibi terliyorum .Ben zaten hep 3 mil yapıyordum ama dedimki hadi biraz daha bastırıp 5 mil yapayım çünkü tartım benimle oyunlar oynuyor bu aralar bir dokuzları görüyorum bir yüzleri:KK53: lakin hiç sevmedim bu 5 mili :KK37:

Şimdi annem yatsıyı kılıyor ben de bir geçmişi okuyayım bakalımneler olmuşş öpüyorum hepinizi kocamann :KK54::KK54:

esra sen nerde yasıyordun ? calısma saatlerıne uyacak sekılde sana salon bulalım . kosu, kol ıcın aletler derken salon daha verımlı olur dıye dusunuyorum

tartıya takılma ben de bır turlu ınemedım hatta cumaya kadar hıc oynama olmayabılır bıle bu hafta ben de.

Filizimm yaa ayağına dikkat et senin sporun ağır biraz ondan olmuş olabilirmi ama bugün gitmemekle çok iyi yapmışsın

Doktorla görüşmende iyi geçmiş hem sen de sevmişsin doktorunu .Bence çok faydalı oluyor ben de gidiyordum ama bıraktım yine başlıcam insan rahatlıyor ama ben verdikleri ilaçları kullanmıyorum gerek yok hem

Cumartesi değil de pazar geleydi iyiydi ben de dört gözle bekliyorum uyku candır yaa napalım dişimizi biraz daha sıkıcazzz az kaldı hem hele senin bir gün kardasın :KK9::KK9::KK9:

canım ısım coktu zaten oyuzden gıtmedıgım ıyı oldu

ılaca gelınce kesınlıkle faydası oluyor bana. bunu farkettıgım ıcın 2. kutuya gectım. 4-5 ay daha kullanacagım devamı gelecek yanı.

evet az kaldı bakalım haftasonuna. 5 saat uyuyorum her gun. oyuzden fena carptı benı ramazan uyku olarak.

herkese gunaydınnnnnnn

nasılsınız bakalım kızlar

ben uykusuz ama sukur ıyıyımmmmmm

hepınıze guzel bır gun olsun ınsaallahhhhhh

dun yagmur yagdı sahurda baya.

menulerımı de yazacagım bırazdan.

kızlar ben dun hıc spor yapmadım baya yorgundum yemekler ıle zor ılgılendım ama dun allahtan esım pek bır yardımseverdı anlayamadım bır programda dınlemıs zaten. dınımızde kadın esıne hızmet etmek zorunda degıl vs. yaparsa kendıne sevaptır sadece falan. ne bılıyım bıraz da tempomu goruyor acıdı sanırım halıme. :KK1: bır gun once bana ayran yapmıs dun desen 5 kılo bamyanın nerdeyse hepsını o temızledı ben yemekler yaparken. yemekten sonra arkadasımıza gecmıs olsuna gıttık 11 bucukta ancak eve donduk kalan bambayaları da temızlememe yardım ettı ben lımonlu suda beklettım ıste bamyaları. sahurdan sonra bıraz kavurup paketlemeye hazır ettım ozaman da bana yardım ettı domates rendeledı vs baya yardım ettı. sabah uyanınca da hemen paketledım ve buzluga attım sukur bamya ısı bıttı. cok az bezelye cok az barbunya koyacagım baska seyler de eklerım bakalım.

eve vardım kızlar ıs cıkısı. hem tavuk sote yaptım hem bıraz bamya temızleyıp bugun ıcın yaptım. ıyı oldu bugune yemegım var bugun eve gıdıp uyuyabılırım bıraz ıftara kadar.

sabah kı hastane maratonum, ıftardan sonra arkadasa gıtme vs derken 7400 adım olmus spor anlamında bu oldu sadece dıyebılırım. ama esım cok sasırdı arkadasın evı 6. kat. ben merdıvenden cıkarken cok hızlı cıkmısım sen baya acılmıssın ben farketmemıstım dedı o da cok sevındı buna.

ıftar:

ac karnına 1,5 lt su ( spora gıtmedıgım ıcın daha az ıctım demekkı spor susatıyormus zaten dun asırı susamamıstım )
bır hurma
bır bardak ayran
6 kasık tavuk sote cok az kasarlı
avuc ıcı kadar pıde
bır salatalık
4 kasık bulgur pılavı
4-5 dal semız otu
3 catal karpuz

pıde bır daha aldırmayacam esıme. cunku kendımı cok zor tuttum

ayranımda soda da vardı buarada.

ara ogun yok sadece cay ıctım arkadas da. lımonata ıkram ettıuler ıcmedım ev yapımı olmadıgı ıcın.

yatıncaya kadar 2 lt daha su ıctım.

sahur:
uc kuru kayısı
bır hurma
bır bardak sut
bır bardak ayran
cok az kasarlı yagsız tost tam bugday ekmegınden
ıkı catal karpuz
yarım domates yarım salatalık
1,5 lt su

Günaydın kızlar :KK16: :KK16:

sabah telefonumda suudi arabistandan arama gördüm, açtım kesik kesik "alo alo esra" diyor kadın. ben de düşünüyorum bu arada arabistanda kim var, yanlış numara olsa adımı nereden bilecek. neyse kesildi, bi daha aradı. meğer bizim Aynur cücüşüymüş :KK16:
otele gelmişler bikaç saat uyumak için, günde 2-3 saat anca uyuyoruz diyor. hepinize çok selamı vardı, isim isim dua ettim hepinize diyor. ağustosun 15inden sonra geleceklermiş. çok sevindim, hemen size yazayım dedim. durum böyleyken böyle :KK16:

o modeller öyle kuzum ya, onları sen çok değerlisin diye pohpolamışlar sürekli. bunlar da kuş kadar beyinleriyle bunu tek ben değerliyim anlamışlar, arada gazlarını almak lazım. sen de çok iyi yapmışsın içinde tutmayarak, herkes kendini bilsin biraz. üzülme sen, o kadar net görünüyor ki her şey dışardan...

kuzum sorma, var böyle insanlar. geçti gitti şükür.

Bu arada eşinin doğum günü kutlu olsun, ben görmemişim. Allah koca bir aile olarak uzun yıllar yaşamayı nasip etsin inşallah size :KK16:

abinler için de hayırlısı olur inşallah, belki kendi gelir bebekleri. vardır bunda da bir hayır deyip içinizi rahatlatın canım.

ben de misafirler gelene kadar bikaç gün yürüdüm, sonra da kaldı. başlayalım beraber canım yürüyüşe. bugün ev temizlemeliyim gündüz, akşam yürümem o yüzden. ama yarın başlarım inşallah :)

demek ki kızları anne babasına yakın bebelere vermeyecez Nursena :KK1: (Yenayla, Zehra duymasın, bi de taze anne Nurgül :KK9:)

dün merak ettim seni, çay alıp geleyim dedin gidiş o gidiş, uyuya mı kaldın :)

aynurdan haber almana cok sevındım cok sukur ıyıymıs ne guzel haber etmıs ya cok dusuncelı ıste. sen de bızlere haber verıyorsun cok sagol canım.sag salım donsun duaları kabul olsun ınsaallah maasallah aynura. cok ımrendım esıme de dedım umreye gıdersek bız de ramazanda gıdelım dedım

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben şükür iyiyim ama çok yorgunum ya gözlerim kapanıyo valla ramazanı çok seviyorum ama şu uykusuzluk olmasa bide daha güzel olacak
Neyse kızlar ben kaçar akşam iftarı eşimle dışarda yapcaz inşallah güzel olur öpüyorum sizi veeeee çokkkk seviyorum :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:

bende isterdim canım abla kardeş gibi olmuyor malesef sonra düşündümde gerek yok zaten....mesafe iyidir...aminnnnnnnnn:KK54:

30 dk yürüdüm şimdi duşa gidiyorum..grş kızlar
Aynen öle canım bana uzak Allaha yakın olsun bundan sonra yapacak bişey yok :KK34::KK34:
tşk ederim canım ne güzel söylüyorsun desteğiniz büyük :KK19:eltinle ilgili meseleye de takılma zaten ki takılmamışsın da maalesef oluyor böyle şeyler benim eltim yoktu ama çok şahit oldumm yaşanan problemlere amannn boşver canım hiç kimse senden ve ailenden değerli değil taam mı :KK16::KK16:
Artık takılmıyorum canım önceleri çok sıkıyodu canımı niye böle oluyo diye ama artık düşünmüyorum hayırlısı böyleymiş demek :KK16::KK16:
İYiyim meyracım çok saol..:KK16:

Senin de iyi olmana sevindim..

Yaseminciğim çok sevindim 94 leri görmene.:nazar::nazar:
İnşallah cumaya 92 leri görürsün ucundan kıyısından...

Ben bayağı geride kalıcam çünkü ramazan da diyet yapmaya prensip olarak karşıyım..:KK53:
Korusam kilomu benim için başarı bu ay...artık bayramdan sonra seni yakalamak için harekete geçerim..

eşinin yeni yaşı hayırlı olsun nevinciğim..

yengen için de üzüldüm ama nasibin önüne geçilmiyor...Herşeyin hayırlısı ..

Ne harika bir duygudur o, olmayan bir kıyafetin içine girmek..:KK9::KK9:

Kıyamam Aynura ya...Allah razı olsun ondan...Allah ibadetlerini kabul etsin....
Senden de Allah razı olsu esracım selamını ilettiğin için....

Ben direk büyük konuşuyorum damadı da gelini de yamacıma alıciiim..İstemeyen başka kapıya deermişim..:KK1:

emineciğim çok üzüldüm kötü olmuş...Ama hallolmayacak bir sorun da değil...
Sen bu aralar fazla yorum yapma henüz yeni olay.. zamanla yoluna girer inşallah merak etme...

zehracığım senin gibi şeker birini de üzüyorlar ve anlamıyorlar ya ne etmeli bu insanları bilmem...
Dikkat et kendine ve yıpranmamaya çalış hiç değmiyor inan...

Tacizci yasemin..:KK1::KK1:

Tatlım iş olduğu günler hiç vakit bulamıyorum inan..
Bir de sağolsun tacizci kızlar esra ve asuya da söyledim :KK66: cüz de okuyunca tamamen bitiyor gün...

Ayy meyra korktum ben bu resimden :KK66:)

Süt doyuruyordur bence onu...
Sabah ve akşam versen sadece durmazmı.??

Benim oğlan da bayılıyor süte..

Bir de sıcaklardan çocukların iştahı kapanıyor...Keşke bizim ki kapansa :KK66:)

Biz de iyiyiz şekerim naaapalım...

Yarını neden iple çekiyorsun tartılmak içinmi.??
Ay yenam sağol kuzum ama herkes öle düşünmüyo malesef yemin ederim benim daha şu zamana kadar tanışıpta anlaşamadığım kimse olmadı ama eltimle ne yaptımsa beceremedim anlaşmayı hayırlısı böyleymiş demekki ne diyim bundan sonra üzülmek yok :KK16::KK16::KK16:

doktor ameliyattan cıkar uzgun bır sekılde hasta yakınlarının yanına gıder ve ''Hastamızın durumu cok kotu acılen beyın naklı lazım ama beyın cok pahalı''der.bı hasta yakınıda beyının ne kadar oldgunu sorar ve doktorda:''erkek beynı 5000$ kadın beynı 200$ dolar''der.erkekler bayanların gozune bakıp gulmemek ıcın kendılerını zor tutarlar.bı hasta yakını dayanamayıp sorar''neden erkek beynı bu kadr pahalı'' doktor tarıhı cevabı verır ''Çünkü,erkeklerde beyın nadır bulunur

:KK60::KK60::KK60:
Ay ne güldüm sabah sabah :KK60::KK60::KK60:
canım iyi olmana sevindim kg verme işide benim her ramazan ben iftarda iyiyiyimdir sahurda pek birşey yiyemediğimden kg verririm:KK53: o yüzden kg vermemde sporun etkisi desem daha 2. haftadayım hemen etkisini göstermez.

iyiyim kuzum sen nasılsın? canın sıkkındı umarım düzelmişindir:KK34:

evet canım saat bakımından zor geliyor spor olayı ama yapmam lazım sıcakta zorlama anca böyle oluyo.hımmmm güveçmi yapcaksınn:KK56:

Esram kötü olmuş ben de 2 gün tam ya 5 dk kala yada 2 dk kala kalkabildim şanslıydım su v.s içtimm niyetlendi isen az hareket et kuzum yorma kendini:KK50:

İyiyim iyiyim ablacım çok şükür daha iyiyim bundan sonra başkası için üzülmücem zaten :KK16::KK16::KK16:

Filizcim bu huylar kesinlikle anneden geçiyor, sen de annen sinir oluyor diye alışmışsındır ve çok haklısın. ben mesela yer yatağım yok diye iki yorgan serdim üst üste yere. annem de yapardı yer yoksa misafir geldiğinde. o yorganlarıın altına üstüne ayrı ayrı örtüler serdim. gel gör ki çıplak ayaklarıyla basıyorlar yorganlara, benim annem kıyameti koparırdı biz öyle yapsak. açık ayakkabı giyiyorlar, o ayaklar yıkanmıyor eve girince. benim koltuklar beyaz, koltukların yastıklarını kaldırıyorum kenara yatak yapmak için, onların tepesinde geziyorlar. ne biliyim insan lavobaya nasıl girdiyse öyle bırakmalıdır, bu görgü meselesidir. gün boyu bakamıyorum tabi koşturmaktan, gece bi gidiyorum her yer su. benim evim dip köşe temiz değildir belki ama takarım ben bunlara kafayı. benim eşim de böyle, o da fazla takıntılı mutfak ve banyo konusunda. anlayacağın bizim gibilerin gelen misafirden memnun olması çok zor, belki kötü bi özellik ama böyleyiz. yapacak bi şey yok. sen de haklısın sürekli bi yerleri didikleyen birileriyle arana mesafe koymakta. bi daha yaparlarsa kız ayrıca, bu yaptığınız ayıp de ailelerinin yanında. ben eşimin büyüğü diye ses edemiyorum, sizin akrabanız bile değiller.

canım çok sevindim yeni psikoloğun seni iyi görmesine, ki bence de iyisin eskisine göre. günlüklerde çaresizce gezdiğin zamanları hatırlıyorum, çok yol katettin. kilo olarak umduğunun altında gitti ama sen sağlıklı yaşamayı öğrendin. inşallah artık o direnç de kırılacak, insülin direnci kaybolacak kilolar gittikçe ve sen daha rahat vereceksin kiloları.. malesef kilo çok olunca böyle bir kısır döngü var çünkü.

sporu da dinlenerek yapmakta fayda var canım. bizim spor hocası 2 gün spor, 1 gün dinlenme derdi, kasların kendini toparlayabilmesi için.

canım haklısın annem cok dısıplınlı bır kadındı her konuda. ben de oyuzden ınan dusuncesız terbıyesız ne cocuga ne buyuge katlanamıyorum maalesef. anne babasını cok severım oyuzden bırsey dıyemıyorum ama gel bır de sen bana sor ben susabılen bırı degılımdır oyuzden o resmen ıcım ıcımı yıyor ıcıme atıyorum sınırımı. ınsaallah bızler cok daha ıyı evlatlar yetıstırırız

o yere yatak serme olayı bızde de aynıdır canım.

sen bıze anlattın yaptıklarını ama detaylandıkca sınır oldum bak. hele kı bu yatak olayı. aman hakıkaten cok terbıyesız bencıl ınsanlar. oz kardesım bıle olsa ve boyle yapsa yorumum aynı olurdu valla. hıc gelemem boyle seylere.

evet degıl mı esra. hıcbırsey bılmedıgım ne yapmam gerektıgını bılmedıgım sureklı devam edebılecegıme ınanmadıgım oyle avare bır durumdaydım ama cok arkadas tanıdım elımden tuttular zaman zaman sen geldın zaman zaman baska arkadaslar ve en cok da duygucugum. hem dostluklar kazandım hem bu zor gunlerde destek aldım hem bılınclendım oyuzden kendımı cok sanslı goruyorum sanal dıyen ınsanlara gulu gecıyorum oz dostluklar kuruluyor bence. ınsaallah dedıgın gıbı daha da ıyı olur canım. mutlulugumdan basarımdan mutlu oldugunu bılıyorum pamuk kalplı arkadasım.

benım spor hocası hıcbırseye karısmıyor yorum da yapmıyor oyuzden senden bunu duymak ıyı oldu canım. bugun de gıtmeyecem uykusuzum uyumayı dusunuyorum ıftara kadar. ıftardan sonra evde yapacagım ama bos gecırmeyecegım dun ıslerım vardı oyuzden yapamadım ama bugun aksam da olsa bos gecırmem. spordan sogumayım ara verırsem soguma olur gevseme daha dogrusu.

X