Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese kocaman bir günaydın
İnşallah bugün herkesin günü çok rahat ve güzel geçer
Benim bugün temizlik günü malum yarın misafirler gelicek
yani çok çalışmam lazım çoooooooook
Menümü belirledim şükür
Toplam 11 kişi olacağız ( KVde dahil
) onuda daha aramadım ama neyse ararız nasılsa daha gün uzun
Eşime sen haber ver dedim ama inat ille ben kendim arayacakmışım tabi biliyor kadın onu bile sorun edecek. Aslında ben bile arasam şimdi yarın buyur gel diye emin olun bu seferde diğerlerine daha evvel haber verdi beni son anda zoraki çağırdı diye tripler atacak ( huyunu biliyorum huyu kuruyasıca
)
Zaten bana gıcık olmuş cumartesi kızkardeşime iftara gideceğiz diye
o gün kızı geliyormuş yurtdışından da niye onu düşünerek iftarı erteleyemezmişiz. Eşime bari iftardan sonra ablana çaya gelin demiş bende söylendim zaten geç saatte iftar açılıyor sofradan kalkıp direk ablasınamı koşacağız sonuçta daha 20 gün burada bizde ilk değil ikinci gün gidiveririz ama olmaz ille yalakalık yapacaklar ya damada ve kızına
eşime hiç kusura bakma işim olmaz başka bir gün gideriz dedim
oda sağ olsun tamam nasıl istersen dedi
Hee bu arada benim KV benim Telefonun aynısını istiyordu ya havamı söndürmek için
eşime dün nasıl bir naz yaptıysam ama ben bu telefonu çok sevdim ya banane ona başka alalım hem ne yapacak o akıllı telefonu diye
baktım adam inatlaşıyor o zaman bana İphone 5 alacaksın dedim
2 000 küsürlük telefonda inat edince ( ki hayatta işim olmaz beğenmiyorum bile
) adam anında yumuşadı o zaman sence anneme başka ne gibi bir telefon alabiliriz demeye başladı
Anam ben bu oyunlar ve edepsizlikle adamı yine dediğimi yapmaya ikna ettim ya
Anası bilse yeminle sinirden iyice kudurur
hiç söylemeden emrivaki yapacağız bu sana yeterlidir diye
Süt doyuruyordur bence onu...
Sabah ve akşam versen sadece durmazmı.??
Benim oğlan da bayılıyor süte..
Bir de sıcaklardan çocukların iştahı kapanıyor...Keşke bizim ki kapansa
)
Normalde benim cadıya sadece gece yatarken bir biberon süt veriyordum zaten ama bu ara uyanıncada istiyor öğlene kadar birşey yediremediysemde işte bu seferde çot acıktım sen bana süt versene diyor kız bütün gün süt olmaz diyincede olur olur çocuklar büyümek için süt içmeliler diye kapatıyor ağzımı
Bir tek akşam hepimiz sofraya oturunca iki lokma birşey yiyor ( eşimde kızımda oruç tutuyor diye dalga geçiyor
)
Kilosunda fark yok şükür zaten oda kilo takıntılıı şimdiden
geçen gün olmayan göbişini tutmuş bak anne çok şişmiş ben hafif birşeyler yiyeyim bari dedi
tabi üstüne yine süt istedi
mrb kızlarrr burda muhabbet var sanırım ben de buraya geldim:)
Aramıza hoşgeldin o zaman