Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

doktor ameliyattan cıkar uzgun bır sekılde hasta yakınlarının yanına gıder ve ''Hastamızın durumu cok kotu acılen beyın naklı lazım ama beyın cok pahalı''der.bı hasta yakınıda beyının ne kadar oldgunu sorar ve doktorda:''erkek beynı 5000$ kadın beynı 200$ dolar''der.erkekler bayanların gozune bakıp gulmemek ıcın kendılerını zor tutarlar.bı hasta yakını dayanamayıp sorar''neden erkek beynı bu kadr pahalı'' doktor tarıhı cevabı verır ''Çünkü,erkeklerde beyın nadır bulunur

:KK60::KK60::KK60:

ayyy yenam sabah sabah ne güldümmm kızzz alemsin haaa ama fıkrada doğruluk payı bayaaa varrr :KK9::KK9::KK9:

esra sen nerde yasıyordun ? calısma saatlerıne uyacak sekılde sana salon bulalım . kosu, kol ıcın aletler derken salon daha verımlı olur dıye dusunuyorum

tartıya takılma ben de bır turlu ınemedım hatta cumaya kadar hıc oynama olmayabılır bıle bu hafta ben de.

filizim ben erzurumun bir ilçesinde yaşıyorum spro salonunu bırak diğer imkanlar bile kısıtlı maalesef çoğu ihtiyacımı bile burdan karşılıyamıyorum internetten alışveriş tek kurtarıcım o yüzden elim kolum leslie ye bağlı :KK50::KK50:

al benden de o kadar artı çıkmasam iyi niye böyle oldu ki anlamadımm :44::44:

canım ısım coktu zaten oyuzden gıtmedıgım ıyı oldu

ılaca gelınce kesınlıkle faydası oluyor bana. bunu farkettıgım ıcın 2. kutuya gectım. 4-5 ay daha kullanacagım devamı gelecek yanı.

evet az kaldı bakalım haftasonuna. 5 saat uyuyorum her gun. oyuzden fena carptı benı ramazan uyku olarak.

ayy sevindim ilacın etkisini görmene ne kullanıyorsun? doktor bana hep prozac veriyor sevmiyorum o ilacı

uykusuzluk fena heleki bizim gibi pc başında çalışıyorsan daha kötü oluyor gün boyu uykun geliyor dikkat etmek lazım kusum yaaaa

herkese gunaydınnnnnnn

nasılsınız bakalım kızlar

ben uykusuz ama sukur ıyıyımmmmmm

hepınıze guzel bır gun olsun ınsaallahhhhhh

dun yagmur yagdı sahurda baya.

menulerımı de yazacagım bırazdan.

kızlar ben dun hıc spor yapmadım baya yorgundum yemekler ıle zor ılgılendım ama dun allahtan esım pek bır yardımseverdı anlayamadım bır programda dınlemıs zaten. dınımızde kadın esıne hızmet etmek zorunda degıl vs. yaparsa kendıne sevaptır sadece falan. ne bılıyım bıraz da tempomu goruyor acıdı sanırım halıme. :KK1: bır gun once bana ayran yapmıs dun desen 5 kılo bamyanın nerdeyse hepsını o temızledı ben yemekler yaparken. yemekten sonra arkadasımıza gecmıs olsuna gıttık 11 bucukta ancak eve donduk kalan bambayaları da temızlememe yardım ettı ben lımonlu suda beklettım ıste bamyaları. sahurdan sonra bıraz kavurup paketlemeye hazır ettım ozaman da bana yardım ettı domates rendeledı vs baya yardım ettı. sabah uyanınca da hemen paketledım ve buzluga attım sukur bamya ısı bıttı. cok az bezelye cok az barbunya koyacagım baska seyler de eklerım bakalım.

ayyy ne güzel yaaa dur önce maşallahımı koyum da :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

işte ortak hayat paylaşmak budur aslında yapması gereken şey ama bunu yaptı diye biz seviniyoruz neyse canım ama bunu yapmayı üstüne almayanlar bile var senin eşin onlardan değil ne güzel yaaa ben daha fazla yorum yapmıcam bu konuda ama Allah mutluluğunuzu daim etsinn :nazar::KK16::KK16::KK16:

eve vardım kızlar ıs cıkısı. hem tavuk sote yaptım hem bıraz bamya temızleyıp bugun ıcın yaptım. ıyı oldu bugune yemegım var bugun eve gıdıp uyuyabılırım bıraz ıftara kadar.

sabah kı hastane maratonum, ıftardan sonra arkadasa gıtme vs derken 7400 adım olmus spor anlamında bu oldu sadece dıyebılırım. ama esım cok sasırdı arkadasın evı 6. kat. ben merdıvenden cıkarken cok hızlı cıkmısım sen baya acılmıssın ben farketmemıstım dedı o da cok sevındı buna.

ıftar:

ac karnına 1,5 lt su ( spora gıtmedıgım ıcın daha az ıctım demekkı spor susatıyormus zaten dun asırı susamamıstım )
bır hurma
bır bardak ayran
6 kasık tavuk sote cok az kasarlı
avuc ıcı kadar pıde
bır salatalık
4 kasık bulgur pılavı
4-5 dal semız otu
3 catal karpuz

pıde bır daha aldırmayacam esıme. cunku kendımı cok zor tuttum

ayranımda soda da vardı buarada.

ara ogun yok sadece cay ıctım arkadas da. lımonata ıkram ettıuler ıcmedım ev yapımı olmadıgı ıcın.

yatıncaya kadar 2 lt daha su ıctım.

sahur:
uc kuru kayısı
bır hurma
bır bardak sut
bır bardak ayran
cok az kasarlı yagsız tost tam bugday ekmegınden
ıkı catal karpuz
yarım domates yarım salatalık
1,5 lt su

filizim eşinin sana bu konuda destek olması sürekli seni motive etmesi ne güzel tebrik ediyorum kendisini hep yanında ve büyük destekcin bu konuda şanslısın çoğu insanın eşi rencide bile ediyor ama şükür eşin bu konuda gayet anlayışlı

menün de güzel olmuş yine afiyet olsun arkadaşım

günaydın selamun aleyküm kızlar...

keyifler yerindedir inşallah... ben dün yatsı okunmadan uyudum ama iyi geldi kaç gündür geç yattık yordun düştüm...oruçlu değilim ama sabah kahvaltısı ile akşam ediyorum ulu orta yemeyeceğim için.çaktırmadan yanımda olursa 2-3 parça bişi atıyorum ağzıma...akşamda eşimle yiyorum ama kilo aldım sanki bu regl hiç iyi olmadı hiç su içemiyorum..

Esracım uyuyakalmışsın kötü olmuş kuzu ya...

Yenacım çok saol demekki kısmetlerinde yokmuş zamanı varmış bebişin...yengem aşırı dertleniyordu bu yaşadıklarıda hem zordu hemde ders çıkardı artık hiç şikayet etmem diyordu inşallah kafasından atarsa kendiliğinden olur çünkü hiçbir problemleri yok...

bugünde erken çıkarım zannımca işler baya düştü ..ramazanda bize yaradı erken çıkıyoruz ama bir yandan üzülüyorum neyse kışın ki yoğunluğa sayalım...

haber okuyayım biraz görüşürz...:KK54:

kızlar günaydnnnnnnn

hemencecik menümü yazayım işteyim malummm

iftar
bir litre su
yarım kase mercimek çorbası
bir sevis k. sebzeli tavuk etli bulgur pilavı (belki biraz daha fazladır)
bir kase yoğurt
salata

ara
bir soda
bitki çayı
4 tane küçük kuru kayısı

sahur
bir yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmek
iki kayısı

suyumu 2 litre yaptım 50 dk sporum var vakit sıkıntısı yaşamasam daha spor yapardım çok iyi geldi sular seller içinde kaldımmm kızlar ben artık giremem akşam evde girerim öpüyorum hepinizi kocamannn

Merhabalar,

Sahura bu saatte kalkabildik :KK43:
Hep eşimin yüzünden. Ben yatak odasında alarmı duymam, derin uyurum dedim. Adam bensiz gidip uyumuyor. Sahura az şey yapıyorum diye söylenmişti dün, bugün o da yok. Sinirden uykum kaçtı.

Midem de nasıl yanıyor iftarda yediklerim yüzünden. Inşallah geçer kendiliğinden. Neyse hepinizi öperim, görüşmek üzere.

bende saati 02:55 yerine 03:55 e kurmuşum tabi 5 dakk.1 parça pide ve üzüm yedik 1 litreye yakın su içtik annem uyanmasa oda yoktu valla uyanamazdım ben

günaydın güzeller..
ben eve geldeim bikaç parça çamaşır ve saçımı boyadım banyo yapıp mukabeleye gideceğim.eşim nöbetçi idi daha eve gelmedi...evelsi gece sahura hazırlayınca uyandırdım mutfağa geldi 1 bardak su içti yattı bana inat aç oruç tuttu..1 be kadar gelmesi lazım yoksa aramam lazım arabanın anahtarını götürdü..mukabele için annemi araba ile götürüyorum anahhtar şart...offffffffffffffff çok sinir bozucu yaaaaaa....allahım aile huzurlusu verme yarabbimmm..herşeye katlanırım borç harç herşey ama bu huzursuzluk yoruyor beni
neyse ben duşumu alayım çıkacağım belki akşam üzeri uığrayabilirim..hayırlı günler herkese

herkese gunaydınnnnnnn

kızlar ben dun hıc spor yapmadım baya yorgundum yemekler ıle zor ılgılendım ama dun allahtan esım pek bır yardımseverdı anlayamadım bır programda dınlemıs zaten. dınımızde kadın esıne hızmet etmek zorunda degıl vs. yaparsa kendıne sevaptır sadece falan. ne bılıyım bıraz da tempomu goruyor acıdı sanırım halıme. :KK1: bır gun once bana ayran yapmıs dun desen 5 kılo bamyanın nerdeyse hepsını o temızledı ben yemekler yaparken. yemekten sonra arkadasımıza gecmıs olsuna gıttık 11 bucukta ancak eve donduk kalan bambayaları da temızlememe yardım ettı ben lımonlu suda beklettım ıste bamyaları. sahurdan sonra bıraz kavurup paketlemeye hazır ettım ozaman da bana yardım ettı domates rendeledı vs baya yardım ettı. sabah uyanınca da hemen paketledım ve buzluga attım sukur bamya ısı bıttı. cok az bezelye cok az barbunya koyacagım baska seyler de eklerım bakalım.

ben çiğden koyarım temizleyip limonşlu suya çıkar poşetle at dondurucuya.buzlu olarak çıkar tencereye koy pişir taze gibi .çok güzel oluyor ...1 poşetini dene istersen seversen söyle yaparsın

VÜCUTTA YAĞ PARÇALAYAN 10 BESİN

Yağları parçalayıp hazmı kolaylaştırıyor. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor.

Esmer pirinç:
B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, Yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt:
Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Kırmızı üzüm:
Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmeye yardımcı oluyor.

Salatalık:
Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu

Nar:
Hormonları dengeliyor. Bu sayede kilonuzu kontrol etmeniz daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan.

Adzuki fasulyesi:
(Küçük kırmızı fasulye) Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip. Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli:
Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.

Elma:
Hafif tatlı, bağırsakları harekete geçiriyor.

Kiraz:
Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor.

Yulaf:
Tok ve şişkinlik hissi veriyor. Bir kase lapası vücutta üç kase su tutmayı sağlıyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Herkese kocaman bir günaydın :KK34:
İnşallah bugün herkesin günü çok rahat ve güzel geçer :KK34:
Benim bugün temizlik günü malum yarın misafirler gelicek :KK1: yani çok çalışmam lazım çoooooooook :KK1: :KK1: :KK1:
Menümü belirledim şükür :KK34: Toplam 11 kişi olacağız ( KVde dahil :KK35: ) onuda daha aramadım ama neyse ararız nasılsa daha gün uzun :KK1: Eşime sen haber ver dedim ama inat ille ben kendim arayacakmışım tabi biliyor kadın onu bile sorun edecek. Aslında ben bile arasam şimdi yarın buyur gel diye emin olun bu seferde diğerlerine daha evvel haber verdi beni son anda zoraki çağırdı diye tripler atacak ( huyunu biliyorum huyu kuruyasıca :KK1: )
Zaten bana gıcık olmuş cumartesi kızkardeşime iftara gideceğiz diye :KK1: o gün kızı geliyormuş yurtdışından da niye onu düşünerek iftarı erteleyemezmişiz. Eşime bari iftardan sonra ablana çaya gelin demiş bende söylendim zaten geç saatte iftar açılıyor sofradan kalkıp direk ablasınamı koşacağız sonuçta daha 20 gün burada bizde ilk değil ikinci gün gidiveririz ama olmaz ille yalakalık yapacaklar ya damada ve kızına :KK35: eşime hiç kusura bakma işim olmaz başka bir gün gideriz dedim :KK1: oda sağ olsun tamam nasıl istersen dedi :KK1:

Hee bu arada benim KV benim Telefonun aynısını istiyordu ya havamı söndürmek için :KK60: eşime dün nasıl bir naz yaptıysam ama ben bu telefonu çok sevdim ya banane ona başka alalım hem ne yapacak o akıllı telefonu diye :KK1: baktım adam inatlaşıyor o zaman bana İphone 5 alacaksın dedim :KK60: 2 000 küsürlük telefonda inat edince ( ki hayatta işim olmaz beğenmiyorum bile :KK60: ) adam anında yumuşadı o zaman sence anneme başka ne gibi bir telefon alabiliriz demeye başladı :KK60:
Anam ben bu oyunlar ve edepsizlikle adamı yine dediğimi yapmaya ikna ettim ya :KK60: :KK60: :KK60: Anası bilse yeminle sinirden iyice kudurur :KK1: hiç söylemeden emrivaki yapacağız bu sana yeterlidir diye :KK1:

Süt doyuruyordur bence onu...
Sabah ve akşam versen sadece durmazmı.??

Benim oğlan da bayılıyor süte..

Bir de sıcaklardan çocukların iştahı kapanıyor...Keşke bizim ki kapansa :KK66:)

Normalde benim cadıya sadece gece yatarken bir biberon süt veriyordum zaten ama bu ara uyanıncada istiyor öğlene kadar birşey yediremediysemde işte bu seferde çot acıktım sen bana süt versene diyor kız bütün gün süt olmaz diyincede olur olur çocuklar büyümek için süt içmeliler diye kapatıyor ağzımı :KK60:
Bir tek akşam hepimiz sofraya oturunca iki lokma birşey yiyor ( eşimde kızımda oruç tutuyor diye dalga geçiyor :KK1: )
Kilosunda fark yok şükür zaten oda kilo takıntılıı şimdiden :KK60: geçen gün olmayan göbişini tutmuş bak anne çok şişmiş ben hafif birşeyler yiyeyim bari dedi :KK60: tabi üstüne yine süt istedi :KK60:

mrb kızlarrr burda muhabbet var sanırım ben de buraya geldim:)

Aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:

Bu arada yarınki misafirlerim için yapmayı düşündüğüm menü :KK34:

Mercimek yada Tarhana çorbası ( henüz karar veremedim tam :KK1: )

Ortaya
Zeytinyağlı Taze Fasülye
Karışık salata
Belki birde cacık

Büyük servis tabaklarınada;
Az birşey patates püresi
Tereyağlı / Tel şehriyeli Pilav
Tavuk Schnitzel ( yağlı kağıtla fırına sürüyorum )

Tatlı olarak
Güllaç ( eşim yapacakmış bu geceden :KK1: )

Hem çok fazla olmamış olur hemde doyurur diye düşündüm :KK34: tabi benim acımdanda daha az servis git geli olur :KK1:
Bu arada ben bunlardan sadece çorba, salata ve çok az Tavuk schnitzel yemeyi düşünüyorum :KK34: Tatlı zaten yemem :KK20:

Günaydın canlar, gerçi artık öğle oldu :KK1:

10 da uyandım ama sağda solda tembellik ede ede bu saat oldu. bakalım inşallah bugün de orucumuzu tutabiliriz.

Esram kötü olmuş ben de 2 gün tam ya 5 dk kala yada 2 dk kala kalkabildim şanslıydım su v.s içtimm niyetlendi isen az hareket et kuzum yorma kendini:KK50:

Sorma Yasemin abla, iftarda çok su da içememiştim. neyse bu bize iyi bir ders olur artık. sen bi de çalışıyorsun, kalkmakta zorlanman çok normal :KK43:

günaydın selamun aleyküm kızlar...

keyifler yerindedir inşallah... ben dün yatsı okunmadan uyudum ama iyi geldi kaç gündür geç yattık yordun düştüm...oruçlu değilim ama sabah kahvaltısı ile akşam ediyorum ulu orta yemeyeceğim için.çaktırmadan yanımda olursa 2-3 parça bişi atıyorum ağzıma...akşamda eşimle yiyorum ama kilo aldım sanki bu regl hiç iyi olmadı hiç su içemiyorum..

Esracım uyuyakalmışsın kötü olmuş kuzu ya...

Nevincim dinlenebilmene çok sevindim. inşallah bu hafta sakin geçer de dinlenirsin iyice. bu arada eşim 30 temmuz ve 1 ağustosta iftar yemeklerine katılacak. senin eşinin de işi olursa o günlerde beraber iftar yapabiliriz belki :KK16:

bende saati 02:55 yerine 03:55 e kurmuşum tabi 5 dakk.1 parça pide ve üzüm yedik 1 litreye yakın su içtik annem uyanmasa oda yoktu valla uyanamazdım ben

inşallah siz de kolay geçirirsiniz bu günü, bazen oluyor böyle yorgunlukla.

nursena,

yastıklar bittimi.??
nerde bizim evde metrekareye 1 yastık düşüyo nerdeyseee
yorganların fazlalarını anneme yolladımda
yastıklar daha bende
5 er yastık yaptılar evlenirken
öle taşıyomm 2 de silikonla birlikte 12 astık varr
3 ü bitti çırparken parmaklarım su topladı ondaan ağır alıyom
oklavayla çırpınca
ama tertemiz oldular valla mis gibi
taşındığım evde rutubetten küflenmişti yüzlerii çünkii

Hayırlı sahurlar
Ben gidince toplaşmışınız yakalayamamışım sizi kimseler olmayınca ben de eşimle sohbet ettim:))
Sahurlarını yaptırdım ben oruç olmayacağım ama yine de hafif atıştırdım sofraya oturunca gündüz dikkat ederim inşallah
Yarın kardeşimler gelecek benim küçüğüm olan onlara menü belirleme çalışmalarım değişerek devam ediyor şimdilik güveç düşündüm aklıma başka bişey gelmezse :)
Neyse herkese iyi uykular :KK16:
güveç çok güzel pilav cacıkta varmı:))
hiç sevmem dermişimmmm
Güveç iyi seçim :KK66:) :KK56:

İyi uykular canım ezanı bekliyorum ben de uyuyacağım..

Çok peynir yedim ben yaa...Susayacağım kesin..MArdinli komşum kendi köylerine ait peynir verdi bana, çok lezzetli ama çok tuzluydu tost makinasına kızarttım bide onları hellim gibi bişey zaten..
Epey yedim iki avuç kadar pideyle...
Su içmekten şiştim ama hala içim yanıyor...
urfadayken yerdik onunla peynirli pide süper olur yenaaaaa
kurusoğan nane maydonoz pulbiber yumurta kır bol peyniride ufala karıştır ohh mis gibi iftara
Merhabalar,

Sahura bu saatte kalkabildik :KK43:
Hep eşimin yüzünden. Ben yatak odasında alarmı duymam, derin uyurum dedim. Adam bensiz gidip uyumuyor. Sahura az şey yapıyorum diye söylenmişti dün, bugün o da yok. Sinirden uykum kaçtı.

Midem de nasıl yanıyor iftarda yediklerim yüzünden. Inşallah geçer kendiliğinden. Neyse hepinizi öperim, görüşmek üzere.
geçmiş olsun dün benimde iftardan sonra bi baş ağrısı çöktüüü anlatamam sahura zor kalktım valla halada ağrıyo çok sıcak ya dayanamıyomm
herkese gunaydınnnnnnn

bende limontuuzu atarım suya kaynatırım bamyaları bi atarım içine rengi dönene kadar haşlar alırımm soğuyunca dolaba
afiyet olsunn

benimde eşim dün bahçesi olan biyerden geçerken satıyomuş adam daha doğrusu bahçeyi bozuyomuş ucuza oluncda dalından toplamış patlıcam domatess
anam dedim napacam bu kadarı ben sevmiyom buzluk patlıcanını oydum içlerini astım balkona kurutayım birazını
akşamada karnıyarık yapıcam
domateste çok az sos kaynatayımm
adam aç ya gözü doymamış resmen

geçmiş olsun dün benimde iftardan sonra bi baş ağrısı çöktüüü anlatamam sahura zor kalktım valla halada ağrıyo çok sıcak ya dayanamıyomm

geçmiş olsun Nursena, sıcak, susuzluk, yorgunluk ağrır tabi başın. İstanbul o kadar serin ki açıksa bacaklarım üşüyor bizim evde. Allah yardım etsin valla.

bu arada ne hamaratsın. evleneli 2 sene olacak, daha yastıklara el atamadım ben. sanırım acemiliği bahane ederek tembellik ediyorum.

merhaba fıstıklar...

akşama nöbetçiyim o yüzden hala tembellik ediyorum. şimdi çocuklara yemek hazırlar sonra da çıkarım..biraz da ev toplamak gerek..

Biz de iyiyiz şekerim naaapalım...

Yarını neden iple çekiyorsun tartılmak içinmi.??

tartıldım YENA.. izmire giderken daha da zayıftım.. her izmir yolculuğu bana kiloya mal oluyor.. bakalım yarın sabaha kadar itmeden önceki kilomu görebilecekmiyim ..

ben işimin başına geçeyim artık..
hepinize kolay gelsin..

Esracımm nasılsın ? Yazdıklarını okuyorum ama alıntı yapamadım bir türlü :KK53: Nasıl oldun dinlenip kendine gelebildin mi? Sahura geç kalmışsınızz sağlık olsun bu gece artık telafi edersiniz miden nasıl oldu bu arada ?

günaydın güzeller..
ben eve geldeim bikaç parça çamaşır ve saçımı boyadım banyo yapıp mukabeleye gideceğim.eşim nöbetçi idi daha eve gelmedi...evelsi gece sahura hazırlayınca uyandırdım mutfağa geldi 1 bardak su içti yattı bana inat aç oruç tuttu..1 be kadar gelmesi lazım yoksa aramam lazım arabanın anahtarını götürdü..mukabele için annemi araba ile götürüyorum anahhtar şart...offffffffffffffff çok sinir bozucu yaaaaaa....allahım aile huzurlusu verme yarabbimmm..herşeye katlanırım borç harç herşey ama bu huzursuzluk yoruyor beni
neyse ben duşumu alayım çıkacağım belki akşam üzeri uığrayabilirim..hayırlı günler herkese
canım benim üzüldümm ama bunlar ufak tefek halledilebilecek şeyler Allah başka dert vermesin hem ne demişler bunlar evliliğin tadı tuzuymuş :KK34: umarım en kısa sürede çözersiniz sorununuzu... saçların içinde sıhhatlar olsun ne renk boyadın ????

X