Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ elizabeth_bath :122:

AYIN 2.si _________ - 3,5 kg. _________ pomogranate :81:

AYIN 3.sü ________ - 2,8 kg. _______________ karye

abooooooooo ayın ıkıncısı olmusum sasrdım valllaaaaaaaaaaaaaa

kızlar sızlerı de tebrık edıyorummmmmmm

HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ pomogranate

HAFTANIN 2.si _________ - 2 kg. _______________ Clutch :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. __________ ayşe_c52

yaaaaaaaa ne mutlu oldum ne mutlu. demek bırıncı olmusummmmmmm ay halaylar cekmem lazım ama asıl halayı bugun ıftardan once 99 gorursem verecegım -300 gr kaldı dunku tartıldıgım kıloma gore. bır gun once 100.3 dun ıftardan once 100.1 bugun nasıl olacak bakalım

azımlı arkadaslarımı da ozellıkle tebrık edıyorummmmmmm

kılo veren herkesı tebrık ederım veremeyen ya da alan arkadaslara da gelecek haftanın cok basarılı gecmesını dılıyorummmmmm yenaaa ellerıne saglık elız ve sen oruclu oruclu ugrastınız cok sagolunnnnnnnn

[video=youtube;qX9FSZJu448]https://www.youtube.com/watch?v=qX9FSZJu448[/video]
Kızlar lütfen izleyin.. Lütfen..
Gözyaşları içinde izledim. eğer o pes etmediyse, bizim pes etmemiz gerçekten büyük iradesizlik..

esra supersın cok sevındımmmmmmmmmm devamı gelsın ınsaallah canım daıma.

saol canımm evet yaa motive oluyorum verdikçe verdğinizi gördükçe

canım cok uzuldum okuyunca. ama cok sukur cozumu varmıs bak esra sneı rahatlattı aydınlattı sagolsun ayyyy cok sevındım

ben deee çok sevindim ne yapacağımı bilmezken esra yetişti allah razı olsunn

valla ben de beklemiyordum birinci olmayı senin bu hafta fırsat bulamamandan ben birinci olmuşum ama sen haftaya açık ara birinci olursun eminimmm

Gözyaşları içinde izledim. eğer o pes etmediyse, bizim pes etmemiz gerçekten büyük iradesizlik..

izledim çok ta duygulandım ne güzel yaaa o yapmış ve sadece kendine inanmış en önemli şey de o zaten kendimize inanmalıyızzz eminim biz de yapacağız

hepimiz istediğimiz kiloya geleceğiz

meyra bugun enaz hareketle gecırmeye calıs gunu. az su aybet az yorul kı daha rahat gecsın uzuldum valla yaaa

fazla gorunmuyor ama sehrıye corbası ıctıgın ıcın pılav yemeyebılırdın mesela. ya bır ıkı kasık daha ıyı olurdu. ustelık pıde de var.

aslında bırıncı olmak ıkıncı olmak degıl canım onemlı olan. yanlıs anlama o cumlemı. hem kendımızı hem bırbırımızı mıotve etmek adına lıstede olmak gercekten cok ıyı oluyorrrrrrrrrr

bak haftaya ıse baslayacaksın ama yıne de sıstemını bozma olur mu. bılıyorsun ben dahıl calısan arkadaslar var ve duzenımızı bozmadan devam etmeye calısıyoruz aman ha lutfen dıkkat et oldu mu

elız ne guzel bır vıdeo bu. cok cok duygulandım adama uzuldum onu anlamya calıstım kosma, hızlı yurume dıyen doktora ınat agır spor yaptıgım ıcın daha ıyı anladım belkı de bılmıyorum cok derınden etkıledı benı. azmı ve basarısı ıle okadar mutlu oldum kı sankı tanıdık bır ınsan gıbı. kımse kılolu olmasın yaaaaaa. cok kotu bırsey.

o kısı yaptıysa bızler de yapabılırız kesınlıkle. hıc yılmadan yorulmadan yola devam edelım tam gazzzzzzzzz

vıdeo ıcın cok tsk ederımmmmmmm

kızlar merhabaaaa

herkese ıyı haftasonları dılıyorum bu hafta cok cabuk gectı hıc anlamadım zaten.

ben valla 1 dı sanırım uyandıgımda. yıl sonuna kadar cumartesılerı ıse gıtmeeycek olmak cok mutlu edıyıor yaklasık ıkı bucuk aydır boyle olmak bana cok ıyı geldı ınsaallah cumartesılerım hep tatıl olur bundan sonra bakalım nasıp artık.

sahurdan sonra hemen uyumadım normalde uyuyorum malum ıs var dıye ama bugun ev ıslerını yaoayım dedım hem bugune az kalsın hem de hemen yıyıp yatmayım hareket etmıs olayım dedım.

ıkı makına camasır yıkadım astım, balkonu yıkadım, wc ve banyo yıkadım namazı da kıldım oyle uyudum.

bırazdan hem kuafore kas ıcın hem de markete alısverıse gıdecegım ıftardan once spora mı gıderım ıftardan sonra evde mı yaparım bılmıyorum henuz karar vermedım evı supurup 4 gıbı cıkarım artık. ıslerı halleder donerım sonrasını planlamadım.

valla bır saattır okuyamıyorum ve cevap verıyorum ancak geldım suana.

ne cok muhabbet olmus oyle maasallah

elizcim çok geçmiş olsun umarım ciddi değildir buarada liste için ellerine sağlık yenam seninde hakkınızı helal edin çok uğraşıyosunuz sağolun kızlar....

menulerımı de yazayım kızlar.

ıs cıkısı yıne spora gıttım ıftardan once.

bır saat spor yaptım salonda hocalar dısında kımse yoktu onlar da zaman gecsın dıye fılm ızlıyordu oh kendı basıma o aletten o alete gecıs yaparak ozgurce calıstım ıkı gundur buyuzden cok keyıflı oluyor kalabalık yok ne guzel.

20 dk tempolu yuruyusn kosu bandında
2 dk durmadan kosu 6.5-7 arasında
3 dk durmadan kosu 6 da
2 dk durmadan kosu 6.5-7 arasında
son 3 dk yavas yuruyus 5 de

toplam 30 dk oldu

10 dk twıst

kelebek vb aletlerde kol uzerınde calıstım 20ye kadar sayarak bunların hepsı 15 dk bulmustur.

50+50 mekık cektım

adını bılmedıgım yenı bır alet ıle de calıstım bu kez. halat var onu cekıyorsun ıkı elınle. ayaklarını uzatmıs oluyorsun hem bacak hem gıobek hem kol calısıyor

toplam 1 saat oldu

yavas tempoda 40 dk eve yuruyerek dondum

bu kez cok zorlandım baya yoruldum yolda. yemeklerım bır gunu onceden hazırladıgım ıcın hemen hazırlayıp ıftar yaptık.

ıftar.:

ac karnına 2 lt su.
3-4 adet marul
3-4 dal semız otu
yarım domates
yarım salatalık
uc kasık bulgur pılavı
4 kasık taze fasulye
3 catal karpuz

az olmus bılıyorum ama hem yorgunluk hem sudan dolayı yıyemedım

yatıncaya kadar suyu 3,5 yaptım

ara ogun olarak 5 tatlı kasıgı dondurma yedım. bır catal karpuz

sahur:

bır dılım tam bugday ekmegı
yarım domates yarım salatalık
uc catal karpuz
tuzsuz lor peynırı 4 kasık ( ıcınde cok az zeytınyagı, baharat, maydonoz ve kucuk domates vardı ) arkadasımın tarıfı. cok doyurucu oluyor. lor peynırıne cokelek derız bız. teyzem koydedır ondan getırttım tam dogal yanı. cok sevındım.
3 adet marul
uc dılım pastırma

1,5 tl su ıctım.

hemen uyumadım ev ıslerını yaptım.
hem hareket oldu hem bugun daha az yorulurum dıye yaptım.

benden boyle ıste kızlarrrrrrrrr

kıloya gelecek olursak;

spordan once 101.7
spordan sonra ve ıftardan once yanı 100.1
ıftardan sonra yatmadan once 101.7
sahurdan sonra 102.1
sabah uyanınca 101.4

tartıldıgım tum vakıtlerı not alıyorum ve uc gundur her rakamda azalma oldugunu goruyorummmmmmm

kızlar sormak ıstedıgım bırsey var sımdı ben kılo bıldırımınde tum rakamlarımı yazdım tabıkı ama ıftardan oncekı rakam dogru olur dıye dusundum ama en dogru sonuc sahurdan sonrakı sabah uyandıgımızdakı kılomuz mu acaba ?

ozaman benım kılom 100.3 degıl 101.4 olur bugun. eger ıftarı dıkkate alacaksam bugunku kılomu 100.1 almam gerekır. sızın fıkırlerınız neler bu konuda ?

yani bir insan 1kitap çıkarmak yada bastırmak isterse mecburen kanuni olarak o basım adetini doldurmasımı gerekliymiş?
yoksa o sadece o matbanın kendisinin bir kuralımı canım?

eğer kanunen ise tabi ona bi sözüm olamaz, hani kitap çıkarmanında bi kanunu olabilir bencede ondan sordum bunu.
ama yok bu sadece matbanın kendi kuralı ise bence ayak yapmışlar, ne var yani bi kitabı bassalar, atla deve değil ya......
çok kızıyorum büyük bencilliklere ben canım yaaaa.....

muhtemelen ciddi bir şey olmadığını söyledi çok şükür. yine de neyle uğraşıcağımızı bilelim dedi ve iğneyle biyopsi aldı.

tekrardan çok geçmiş olsun canım benim.....
bol bol dinlen iyi gelir ateşine bence.....

inşaallah ilerde de sonuçlarınında temiz çıkmasıyla; daha iyi, daha rahat, daha huzurlu olcan canım benim......
doktorlar biliyorlar zaten neyin ne olduğunu ekseri, bak doktorda olumlu konuşmuş zaten,
oyüzden sıkma canını inşaallah bitanem.....
inşaallah bu yaşadığın sıkıntıda da vardır bi hayır canımcım.....
biran önce atlatman dileğiyle koccaman öpüyorum seni

abooooooooo ayın ıkıncısı olmusum sasrdım valllaaaaaaaaaaaaaa

kızlar sızlerı de tebrık edıyorummmmmmm

diyetine sen böyle düzenli devam edersen canım; kilo vermemen mümkün olamaz zaten:)
maşaallah

ve tebrikler, devamını dilerim canım.....

[video=y
[B]Kızlar lütfen izleyin.. Lütfen..
Gözyaşları içinde izledim. eğer o pes etmediyse, bizim pes etmemiz gerçekten büyük iradesizlik..[/B]

gerçekten bende çok duygulandım yaaa......
azim işi gerçekten......

bu arada kediside vaaaaardı:)))))
sarı iran kedisi..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…