- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yavaştan ben mutfağa doğru geçeyim. malum üç kişi fazlamız var milleti aç bırakmayayım
aslında ben kp de ramazanı bizimle geçirsin istedim ama gelmiyor. evimde rahat ediyorum diyor. soframızın bereketi olursun gel dedim. akşama belki gelirim ama gece kalmam dedi.
valla nasıl tatlı oluyor o uyku, annem gözleme yapmıştı. hamur işinin üstüne ne uyunur bilirsiniz
ya senin küçüğe hastayım ben, ablasının gösterisinde tam oyuncak bebek gibiydi almanyadan gelen :)) bi de öyle elbise giymiş, 41 kere maşallah, Allah nazarlardan saklasın.
geldim geldim kızlar ama hemen giremedim. eve geldim sürpriiiizz evde misafir var yeğenler sahurluk gelmişler
bugünkü menümü yazayım
sahur
1 parça pide, 1 yumurtadan peynirli omlet, 1 zeytin, yarım kk peynir, 1 çatal ucu kaymak, domates, salatalık, iki bardak çay.
iftar
yarım kepçe çorba, 1 parça pide, üç köfte, üç kaşık bamya ( kıymalı) ,salata,
(patates, pilav yemedim) 1 fincan türk kahvesi.
teravihten sonra 1 tek kemalpaşa tatlısı, az önce 1 bardak kefir.
yenacım bizim gelinlerden birisinin anneside mideyi küçülttürdü kadın manken gibi oldu. ama iki seneye kalmadı eskisiinden çok daha fazla kilolu.hemen aldı.
ben de obezite cerrahisine olumlu bakamıyorum, hiç o kadar çok kilom olmadı belki de o yüzden. Allah şifalar versin hepimize, sonuçta şişmanlık birçok hastalığın devamı ya da başlangıcı...
Ben iki gündür yorumları okuyorum citolle mesajlaştıktan sonra...
Nekahat dönemi çok korkunçmuş aslında....Üstesinden gelemeyip yemek yiyemediği için pskoljik olarak çökenler vb.varmış..
Kendimi umutsuz vaka olarak gördüğümden ''acaba.??''diye düşündüm dün,bugün...Ama sadece düşündüm....
seni ameliyat etmezler canım, o kadar kilon yok. ve ben senin bunu kendi kendine başarabileceğine inanıyorum, senin tek sıkıntın kendinin buna inanmaması. harika bi kadınsın sen, keşke kendini görebilsen dışardan. o zaman çok başka bakardın her şeye.
Çok zarifsin ve iyiki varsın esracım..
Sabah ezanı 04:05 te okunuyor..Sanırım bekleyemeyeceğim..
Çok fena uyku bastırdı...
Uyuyayım ben en iyisi...
İyi uykular güzeller...
Dafi hergünden daha az yemişsin bugün evde olmamana rağmen maşallah diyelim
Ezan başladı benim uyku da açıldı iyice uykum gelene kadar Kur'an okuyum biraz sonra da namaz kılar yatarım
İyi uykular esracım sadece ikimiz varız şimdi
burda ezan başladı. sahurumuzuda yaptık çok şükür. akşam misafirim gelicek hiç hazırlık yapmadım. bugünkü gelicek misafirlerden özel istekler var. gelinlerin ikiside hamile birisi mercimekli bükme istedi, birisi kuru dolma eh bizede yapmak düşecek pilav falan yapmam bende. gelinler isteyince baba adaylarıda geri kalmadı bir istekte onlardan geldi pideli köfte istediler. eh menü kendiliğinden oluştu sankibir zeytinyağlıyla çorba yaptımmı tamamdır. ne çorbası yapsam bilemedim :44: eh herhalde birşey gelir aklıma
Allah sağlık versin hallederiz inşallah canım.pideli köfte çok basit tek zorluğu iftar başlarken hazırlanması. pideleri lokmalık doğrayıp pizzamatikte ısıtıyorum.ayrı bir yerde köfteleri kızartıp hazırlıyorum. garnitür olarak ne koyacaksam onlarıda kızartıyorum.yine ayrı bir kapta salçalı sos hazırlıyorum. hepsini sıcak tutmak gerekiyor. ve bir kapta tereyağ kızdırıyorum. çorbalar içilmeye başlar başlamaz tabaklara sıcak pideleri paylaştırıp, üzerine köfteleri ve garnitürleri koyuyorum. üzerine sos döküp, kızdırılmış tereyağı gezdiriyorum. üzerine veya kenarına oda ısısındaki çırpılmış yoğurt koyup servis yapıyorum. oldukca doyurucu ve yüksek kalorili bir tabak oluyor. zeytinyağlı konusunda bende aynı fikirdeyim. benimde taze fasulye bitmedi çokta az pişirmiştim akşam üzülerek döktümMenü belli olduktan sonra sen halledersin kolayca canım
Şimdiden kolay gelsin sana pideli köfte tarifini yazarsan sevinirim bir ara
Zeytinyağlılar pek yenmiyor malesef ilk gün yaptığım fasülye bitmedi hala bizde
Ben yapmam artık zeytinyağlı onun yer
Ne semizotu salatası felandaha iyi olur herhalde
Biz de sizin yediğinizden yedik
Ispanaklı peynirli ve patatesli..
Yediğimden beri halsizim yalnız olsaydım hemen uyurdum sahura falan kalkmazdım..
Yazık olmuş o emeğe,acıya...
Ben iki gündür yorumları okuyorum citolle mesajlaştıktan sonra...
Nekahat dönemi çok korkunçmuş aslında....Üstesinden gelemeyip yemek yiyemediği için pskoljik olarak çökenler vb.varmış..
Kendimi umutsuz vaka olarak gördüğümden ''acaba.??''diye düşündüm dün,bugün...Ama sadece düşündüm....
iyi uykular canım
ben biraz daha dolanayım, Yasemi abla gelince topiği süpürür çıkarız