Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlarrrr...
Sonunda hafta sonu birikmis gecmisimi bitirdim okudum hepsini :))

Neyse pc basindan kalkayimda su ütülerimi bitireyim...

hepinizden Allah razı olsun tabi ki kimse istemez yuvanın yıkılmasını ben de istemiyorum daha önce defalarca denedim defalarca şans verdim ama sevgi ile yürümedi yürümüyor maalesef eşim eilesinin biricik küçük oğlu olarak kalmayı tercih ediyor ve beni sadece kandırıyor dört yıllık evliliğimin sadece bir buçuk ylılını beraber geçirdik ben evcilik oynamak istemiyorum karı-kocacılık olmazzz böyle uzaktan koca gibi bana birşey yaptığı yok ama himayesinde kalayım istiyorr üstelik tam da düzeldi gidiyorum derken yan çizdi ev falan yok tutmumış eşya almamış çalışıyomu bilmiyorum yalan aldı başını gitti yıprandım artık kaldıramıyorum ya hep ya hiç kılzar başınızı ağırtmak istemiyorum yazsam derdimi burdan istanbula yol olur o yüzden desteğiniz için çok saolunn zor bir dönem benim içinn hazır olun daha çok sızlanrm burda :KK43::KK43: :KK34:

Vallahi canim icine atacagina buraya yaz biz okuruz sorun degil canim :KK66:
Anladigim kadariyla esinle ayni evde yasamiyorsun... dedigin gibi zor olmali... hakkinda hayirlisi canim,

slmmmmm ben gelldiiimmmmmmmmm tatil şimdilik bittii ramazan dolaysılenekk
geldi gene sanırım kilocuklarrrr
tabee cuk cuk yutuncaaa mamişleriii
neyse sizlerden ne haber yeni gelen arkideşler hoş geldinizzz esileri öperim tek tek
şimdilik bayyyyy konuşuruz sonraaa ev almiş başını gidiyooopöffff

Hosgeldin nursena cimmmm...

Ben el atmak zorun da kalıyorum mecburen çünkü kardeşiyle ortak odaları...
Şu an için yaş farkından dolayı pek sorun olmadı ama oğlan büyünce noolur bilemiyorum :KK66:

bir ara diyordu anneee neden benim ayrı odam yok..KAyunun odası var benim de odam olsun...Ablam başka yer de yatsın..
Başka odamız yok diyordum, salon da yatsın,mutfakta yatsın ,sizin odada yatsın diye bir sürü seçenek koydu önüme sıpacan :KK66:
En son hepsine olmaz deyince balkon da yatsın demezmi..:KK1:
Şimdiler de unuttu pek bişey demiyor...

Senin oglanda ne sekermis öyle :) Acik göz, sonradan gelmis birde ablasini kovuyor :KK70:

merhaba...

ben geldim...
bi baktım da mayıstan beri girmemişim topiğe..

neler yaptım bu arada???

çalıştım, çalıştım, çalıştım...

2 kez 4 günlük tatil yaptım...

dinlendim mi??? sayılır... başka bişi yaptım mı??? hayır...

kilo aldım mı?? azıcık...

sizi özledim mi??? HEM DE ÇOOKKK...

kardeşim gelmişti.. onu yolcu ettim az evvel.. onunla da sizden konuştuk...

o gidince çayımı koydum buraya geldim...

yarın çalışacağım...

birazdan duş alır yatarım ama önce bir "ceeee" diyeyim dedim...

geri geldim ben.. tekrar MERHABA....

Hosgeldin Egedenizcimm

Vialand'a gitmissin canim :) Gerci içeri girmemissiniz anladigim kadariyla... Bende gelince gidicem muhakkak vialand'a!
Istanbul'a bunu yapmis olmalari super olmus!

çok sevindim görüşmenizin iyi geçtiğine:)
:KK54::KK54::KK54:

sagol canim :)

gny arkadaşlar..herkesin Ramazan ayını kutluyorum inş herşey gönlümüze göre olur ve güzel sakin bir ay geçiririz...hem ülkemiz hem de insanlarımız için herşey yoluna girer ...

aslında ruhen iyi değilim....kızımın tuvalet eğitiminde sona yaklaştık çok şükür ramazanda gece eğitimini de bitirebilirsem ne mutlu bana..fakat iki gündür yemek değil yutuyorum herşeyi bildiğin çöp kovası...sabah söz veriyorum kendime ama gel gör ki uygulama berbat...acaba bu aralar evde olduğum için mi sıkılsıkça yemeyi abarttım bilmiyorum...

ramazan sonrası düğünler var malum hem de yakın akrabalar ve bazılarının sözlerini şimdiden tahmin edebiliyorum...aslında en çok üzende ikinci bebek istiyoruz ama kilo soırunundan dolayı sürekli erteledik...hamilelikte tansiyon sıkıntısı olmuştu ve ilaç kullanmıştım kızımda..aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...

ne yapacağım iyice küstüm kendime ve iradem sıfır...

çok iç kararttım değil mi...spor yapamıyorum yürüyüşe gidemiyorum eşimin mesaisi çok yoğun....
en azından içimi döktüm...bir nevi gurbetteyiz malum memuruz:) kib kızlar...

selam millet:)
bi selam veriyim dedim.....
gidicem işim var malum:)

saat 7.5ta geldi abla, yapıyoz bakalım birlikte.....

bi ara kahvaltı yaptık birlikte çay eşliğinde, sonra türk kayfesi çtik:), 2gibide öğle yemeği koycam, tavuk sote yapıyım dedim.
birazdan eksik malzemeler için markete gidicem, sonrasında yemeğe girişcem bakalım.

bu gece yine beni uyku tutmadı kızlar, inanın şuan 3saatlik uykuyla duruyorum.:KK25::KK25::KK25:
puffffff.......

neyse size bi bakıyım dedim.

ve geçmiştende işler dolayısıyla bi haberim şuan....

haydi ben kaçtım:)
:KK54::KK54:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Topiğin kapanışınıda açılışınıda ben yapıyorum :KK1:
Gece çok geç yattığım halde sabah 8de uyandım. Birazdan hazırlanıp küçük kuzumla karakola gidiceğim ruhat işi için dönüştede kızı biraz parkta oynatıp ordan kızkardeşime geçeceğim :KK34:
Büyük bir ihtimal öğleden sonra geç saatte eve gelirim :KK34: Akşam için yemek yapmam lazım sonuçta :KK1: Yemekten sonrada artık eşimle bir market yaparız malum bu gece ilk sahura kalkacağız:KK34:

Umarım herkes için bol bereketli ama az kalorili bir Ramazan ayı olur...Aminnn
Şimdiden herkese hayırlı Ramazanlar :KK34:

Bu ayı kilo almadan atlatabilirsek Bayramdan sonra çok daha motive olmuş bir şekilde beslenmemize ve sporumuza çok daha güzel sarılabileceğimize inanıyorum :KK34:

Hadi bakalım kızlarrrrrrrrrrrrr pes etmek yok biz bu işi başaracağız Allahın izniyle :KK34:
yaaa nasıl zayıflıyorsunuz vallahi zayıflama çizelgelerini gördükçe kıskanıyorum

slm kızlar şimdiden herkese hayırlı Ramazanlar :KK16::KK16:emzirmeden dolayı ben tutamıycam malesef :KK50:
eşim tutacak kendimce ben ondan önce yiyeyim diyorum o yerken ona eşlik edeyim sadece şekersiz hoşaf içeyim diyorum
tabi o yerken kendimi tutabilirsem ama tutmam lazım bu kiloları vermem lazım iftar epey geç oluyo çünkü :KK51:

dün kaçamağımı yaptım pizza yiycem dedim ama lahmacuna döndüm son anda 2 tane hüplettimh valla napam :KK56:
bugun telafi edicem hatta yazmısken su ana kadr yediklerimide yazayım;

sabah: 1 kk peynir, 2 yeşil 2 siyah zeytin,1 domates, 1 nescafe
öğlen : 1 kase naneli pulbiberli yoğurt
su 1 lt
akşam içinde nohut yaptım artı yogurt yiycem:KK56:

temizlik yapanlarada kolay gelsin ohh mis gibi olca evleriniz temizlik gibisi yok cidden :KK55::KK55:

gny arkadaşlar..herkesin Ramazan ayını kutluyorum inş herşey gönlümüze göre olur ve güzel sakin bir ay geçiririz...hem ülkemiz hem de insanlarımız için herşey yoluna girer ...

aslında ruhen iyi değilim....kızımın tuvalet eğitiminde sona yaklaştık çok şükür ramazanda gece eğitimini de bitirebilirsem ne mutlu bana..fakat iki gündür yemek değil yutuyorum herşeyi bildiğin çöp kovası...sabah söz veriyorum kendime ama gel gör ki uygulama berbat...acaba bu aralar evde olduğum için mi sıkılsıkça yemeyi abarttım bilmiyorum...

ramazan sonrası düğünler var malum hem de yakın akrabalar ve bazılarının sözlerini şimdiden tahmin edebiliyorum...aslında en çok üzende ikinci bebek istiyoruz ama kilo soırunundan dolayı sürekli erteledik...hamilelikte tansiyon sıkıntısı olmuştu ve ilaç kullanmıştım kızımda..aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...

çok iç kararttım değil mi...spor yapamıyorum yürüyüşe gidemiyorum eşimin mesaisi çok yoğun....

slm bende hep öyleydim rejme başlıycam diyip sonra daha çok sapıtıp hominigırtlak yiyodum akşamada pişmanlıklarr..

bence gün bugundur diyip başla zayıf oldugunu hayal et zayıf insanlara bak ne güzeller herşey onlara yakışıyo
bi mağazaya gittiklerinde orda çalışan kızlar onlara bön bön bakmıyo
rahatca istedikleri şeyi giyiyolar biz neden giyemeyelim neden şu xxxx lerden kurtulmayalım
hadi sende katıl bize bugunden itibaren başla spor konusuna gelince benimde bebiş ufak oldugu için salona felen gidemiyorum
ama evde dans ediyorum ve çok faydasını görüyorum hatlfarım yavaş yavaş çıkmaya başladı sende dans et kendıne bi 15 bile ayırsan yeter sonra arttırırsın kendine inan ve bize katıl :KK54::KK54:

selam güzellerrrr,öyle yoruldumki anlatamam ama dahada yapılcak çok iş var ,birde bugün spor başlıypr bakalım nasıl baş edicemmm uykumdaan heba edicem mecburen:KK34:

Esram ölçü bugün demiştin yanlış hatırlamıyorsam

bel 94

basen 122

geçen ay bilmiyorum kuzum
:KK17::KK17:

BİRDEN ÇALIŞIRKEN AKLIMA GELDİİ Hİİİİİ ÖLÇÜ GÜNÜ DEDİMMMM

selam kızlar:KK3::KK3::KK3:

Ben bugün accaaaaayipppp yogunum ama size bakmadan edemedim hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın :KK16::KK16::KK54::KK54:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hele şükür evime gelebildim :KK1: ama hemen bir yandan yemek yapmaya girişeceğim sizlere bakarken nasılsa hazırlayıp fırına atacağım alt tarafı :KK34: bir de kızımın yorganı kaldı yıkanacak onuda atarım makineyede bari eşim gelene kadar iki sohbet etme fırsatım olur :KK34:

Heeee birde Ramazanda benim huyumdur hayatta uyumam sahura kadar :KK1: inanılmaz zevk verir bana sahuru beklemek tabi birde uyku sersemi alarmı kapatıp yatma huyum yüzünden sahura uyanamıyorum diye de öyle yapıyorum kaç senedir :KK1:
Hem o saatlerde sizlerle sohbet etme fırsatım olur ( tabi benim gibi sahuru bekleyenler varsa :KK1: ) olmadı oturup hatimimi okurum hazır küçük cadıda uyurken :KK34: yoksa gündüz hem oruçluyken zor olur hemde cadı rahat vermez :KK34:

Sağ olsun eşim Ramazanda bana ilişmez bile :KK1: sabaha kadarda pc başında otursam sorun yok nasılsa oruç için bekliyorum diye :KK76::KK76::KK76: Umarım bir kaç kişi daha olurda hoş sohbet olur :KK34:

Bu arada benim iş yarına kaldı :KK1: Randevu almadan işlem yapmıyorlarmış ( ki gittiğimde bir Allahın kulu yoktu :KK53: neyse önemli değil fazla uzun sürmüyormuş zaten işlem :KK34: )
Kızımle kuzenleri terasta havuz keyfi yaptılar ve benim sarı papatya bir kaç gün arka arkaya havuza girse kesin kara böcük olucak :KK60: hemen anında teni karardı ve bikinisinin izi çıktı :KK1: kardeşim nasıl gülüyor anam totoşu bembeyaz kaldı bu resmen karardı diye :KK1: tabi felaket yoruldu cadı ve gelir gelmez uykuya kaldı :KK1:

Vialand'a gitmissin canim :) Gerci içeri girmemissiniz anladigim kadariyla... Bende gelince gidicem muhakkak vialand'a!
Istanbul'a bunu yapmis olmalari super olmus!

Yok canım biz Alışveriş merkezini ve Alışveriş sokağını gezdik :KK34: Aslında girecektikte şimdi gelince benim büyük kız kesin isteyecek bari iki kere okadar masraf yapmış olmayayım dedim :KK1:
Gerçekten çok çok güzel Tema parkın girişine kadar yürüdük ( oyun alanı yani ) girişi bile müthiş hatta arabayla yanından geçerken bazı aletleri görebiliyorsun gerçekten harika :KK34:
Bakalım bayrama doğru kuşum gelsinde ondan sonra inşallah gideriz eşimin izin aldığı bir gün çünkü hafta içi hem daha uygun hemde daha sakin olur diye düşünüyorum :KK34: kısmet tabi :KK34:

Canım Allah yardımcın olsun :KK71:
İnşallah herşey yolunda giderde sende ikinci kuzucuğu zayıflayıp kucağına alırsın :KK34:
Umarım Ramazan bizlerin nefsini terbiye etmek için çok faydali olucaktır :KK34: Aminnnnnnnnnnnn

yaaa nasıl zayıflıyorsunuz vallahi zayıflama çizelgelerini gördükçe kıskanıyorum

Canım benim bir kaç haftadır çizelge sabit sayılır ama inşallah Ramazandan sonra inşallah çok çok daha güzel sonuçlar alacağız :KK34:
Sende inşallah bizlerle birlikte çok çok güzel kilolar verirsin :KK16:

Herkese selamlar. Hayırlı ramazanlar:KK16::KK16:
Dün ve bugün temizlik yapmaktan her yerim ağrıdı. Bir de alışverişe gittik bugün, o da yordu baya.
Genel bir temizlik havası hakim topikte ne güzel :KK1::KK1:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Hele şükür evime gelebildim :KK1: ama hemen bir yandan yemek yapmaya girişeceğim sizlere bakarken nasılsa hazırlayıp fırına atacağım alt tarafı :KK34: bir de kızımın yorganı kaldı yıkanacak onuda atarım makineyede bari eşim gelene kadar iki sohbet etme fırsatım olur :KK34:

Heeee birde Ramazanda benim huyumdur hayatta uyumam sahura kadar :KK1: inanılmaz zevk verir bana sahuru beklemek tabi birde uyku sersemi alarmı kapatıp yatma huyum yüzünden sahura uyanamıyorum diye de öyle yapıyorum kaç senedir :KK1:
Hem o saatlerde sizlerle sohbet etme fırsatım olur ( tabi benim gibi sahuru bekleyenler varsa :KK1: ) olmadı oturup hatimimi okurum hazır küçük cadıda uyurken :KK34: yoksa gündüz hem oruçluyken zor olur hemde cadı rahat vermez :KK34:

Sağ olsun eşim Ramazanda bana ilişmez bile :KK1: sabaha kadarda pc başında otursam sorun yok nasılsa oruç için bekliyorum diye :KK76::KK76::KK76: Umarım bir kaç kişi daha olurda hoş sohbet olur :KK34:

Bu arada benim iş yarına kaldı :KK1: Randevu almadan işlem yapmıyorlarmış ( ki gittiğimde bir Allahın kulu yoktu :KK53: neyse önemli değil fazla uzun sürmüyormuş zaten işlem :KK34: )
Kızımle kuzenleri terasta havuz keyfi yaptılar ve benim sarı papatya bir kaç gün arka arkaya havuza girse kesin kara böcük olucak :KK60: hemen anında teni karardı ve bikinisinin izi çıktı :KK1: kardeşim nasıl gülüyor anam totoşu bembeyaz kaldı bu resmen karardı diye :KK1: tabi felaket yoruldu cadı ve gelir gelmez uykuya kaldı :KK1:

Yok canım biz Alışveriş merkezini ve Alışveriş sokağını gezdik :KK34: Aslında girecektikte şimdi gelince benim büyük kız kesin isteyecek bari iki kere okadar masraf yapmış olmayayım dedim :KK1:
Gerçekten çok çok güzel Tema parkın girişine kadar yürüdük ( oyun alanı yani ) girişi bile müthiş hatta arabayla yanından geçerken bazı aletleri görebiliyorsun gerçekten harika :KK34:
Bakalım bayrama doğru kuşum gelsinde ondan sonra inşallah gideriz eşimin izin aldığı bir gün çünkü hafta içi hem daha uygun hemde daha sakin olur diye düşünüyorum :KK34: kısmet tabi :KK34:

Canım Allah yardımcın olsun :KK71:
İnşallah herşey yolunda giderde sende ikinci kuzucuğu zayıflayıp kucağına alırsın :KK34:
Umarım Ramazan bizlerin nefsini terbiye etmek için çok faydali olucaktır :KK34: Aminnnnnnnnnnnn

Canım benim bir kaç haftadır çizelge sabit sayılır ama inşallah Ramazandan sonra inşallah çok çok daha güzel sonuçlar alacağız :KK34:
Sende inşallah bizlerle birlikte çok çok güzel kilolar verirsin :KK16:

ben bi arkadaşla iddiaya girdim 6 kilo 4 kilo verdim ve bu hafta sonu eğer 2 kşilo daha vermiş olmazsam madara olacam o yüzden bu hafta sıkı gidiyorum

hayırlı akşamlar kızlarrr
mutfak dolapları iç dış silindi yerler çamaşırsuyu cifle fırçalandı ramazana hazırız pırıl pırıl oldu mutfağım

sahura ne yiceksiniz kızlar
ben yumurta yemeği planladım tok tutar diye 3 dlm ekmek az peynir falan yerim sanırım fikir veren varmı

İyi akşamlar

Temizliği bitirdim, yemeğimizi yedik size bakayım dedim. yorgun ama içi rahat bi şekilde beklemeye başlıyoruz artık :)

selam güzellerrrr,öyle yoruldumki anlatamam ama dahada yapılcak çok iş var ,birde bugün spor başlıypr bakalım nasıl baş edicemmm uykumdaan heba edicem mecburen:KK34:

Esram ölçü bugün demiştin yanlış hatırlamıyorsam

bel 94

basen 122

geçen ay bilmiyorum kuzum
:KK17::KK17:

BİRDEN ÇALIŞIRKEN AKLIMA GELDİİ Hİİİİİ ÖLÇÜ GÜNÜ DEDİMMMM

Yasemin abla liste diğer pcde, eşim başında uyuyor :) akşam eklerim ölçülerini ablacım. bel 98-basen 124 müş mayıs başı, arayıp buldum forumdan haziranda da 94-122miş, yani bi değişim yok sanırım :KK43: maşallah yine de çok iyi gidiyorsun :nazar:

bu arada pek bildirim yok, biraz daha beklesem mi acaba :26:

Herkese selamlar. Hayırlı ramazanlar:KK16::KK16:
Dün ve bugün temizlik yapmaktan her yerim ağrıdı. Bir de alışverişe gittik bugün, o da yordu baya.
Genel bir temizlik havası hakim topikte ne güzel :KK1::KK1:

Valla topiğin hamaratlığı tuttu :KK1: senin de ellerine sağlık canım :KK16:

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlarrr
mutfak dolapları iç dış silindi yerler çamaşırsuyu cifle fırçalandı ramazana hazırız pırıl pırıl oldu mutfağım

sahura ne yiceksiniz kızlar
ben yumurta yemeği planladım tok tutar diye 3 dlm ekmek az peynir falan yerim sanırım fikir veren varmı

Nursena ben de kahvaltılık planlıyorum. kepekli ekmekle tost, domates-salatalık, muzlu süt. eşime ayrıyeten yumurta yapacağım, sevsem ben de yerdim :)

Muzlu sütü bi tane muzu doğrayıp üstüne baya bi süt koyup blendırla çekiyorum, biraz da bal gezdiriyorum üstüne. çok ferah oluyor, eğer blendırınız buz kırıyorsa buz da atınca milkshake gibi oluyor. bence sahurda tok tutar bu da.

İyi akşamlar

Temizliği bitirdim, yemeğimizi yedik size bakayım dedim. yorgun ama içi rahat bi şekilde beklemeye başlıyoruz artık :)

Yasemin abla liste diğer pcde, eşim başında uyuyor :) akşam eklerim ölçülerini ablacım. bel 98-basen 124 müş mayıs başı, arayıp buldum forumdan. maşallah çok iyi gidiyorsun :nazar:

bu arada pek bildirim yok, biraz daha beklesem mi acaba :26:

Valla topiğin hamaratlığı tuttu :KK1: senin de ellerine sağlık canım :KK16:

aynen topiğimizin hamaratlığı tuttu:KK70:DDD
benim işte yeni bitti, bende bittim ama 3saatlik uykuylada....
neyse bitti ya çok şükür, sağlık olsun.
canım seninde, elizinde ellerine sağlık olsun, güle güle kirletin emi:):KK54:
ay bileklerim ağrıyo.....
ve uykum var.....

herkese günaydın canlar...

evet karşıdan gldik sabah 6 da yola düştük şimdi işyerindeyim...geçmişi okudum ama alıntılamadım gözümden uyku akıyor hazır kimseler yokken kestireyim malum yarın ramazan olduğu için bugün herkes izinli 1-2 eleman var onlarda üretimde...

abim yengemler gelemedi.daha doğrusu enfeksiyon geçiriyor, midesini üşütmüş,bağırsaklar gaz dolmuş..durumu hala tam düzelmemiş aşılamadan umudu kesmişler çoktan...ama bana ders oldu diyor kendisini çok sıkıyordu hiçbi sorun yok neden çocuğumuz olmuyor diye..bu kadar acıyı çekince pişman oldu..inşallah kendiliğinden gelir...hakkımızda hayırlısı...her şerde bir hayır vardr...
Esram canım koşu bandı gelmiş hadi bende seni bekliyordum başlayalım artık:KK51:

şimdi kestireyim..hepinizi öpüyorum...

dediğin gibi inşaallah kendiliğinden gelir canım....
öpüyorum

Nursena ben de kahvaltılık planlıyorum. kepekli ekmekle tost, domates-salatalık, muzlu süt. eşime ayrıyeten yumurta yapacağım, sevsem ben de yerdim :)

Muzlu sütü bi tane muzu doğrayıp üstüne baya bi süt koyup blendırla çekiyorum, biraz da bal gezdiriyorum üstüne. çok ferah oluyor, eğer blendırınız buz kırıyorsa buz da atınca milkshake gibi oluyor. bence sahurda tok tutar bu da.

Muzlu süt tarifin çok güzel. Ben de deneyim mutlaka bir gün, sağol canım :KK16:

Merhaba kızlar açıklayıcı ve düzgün yazıcamki baymadan okuyabilesiniz...

Yaşım 23 , boyum 1.75 kilom şuan 113. idealimdeki kilo 56 !

Şişmanlık dünyanın en berbat durumu , acımasız ve yanlızlığın kapısı benim için..

145 Kg olarak başladım Ocak 14 , 2013 de şuan 113 üm. Belirli saatlerde yediğim şeyler yok ama yağlı tuzlu şekerli asitli ürünler tüketmiyorum. Kepek ekmeği dahi yemiyorum. Etimek yiyorum 3 4 adet.

145 kilodaki halimin resmi yok fakat sizlere 113 kilodaki halimi çekip 1 ay sonra tekrar çekinip koymak niyetindeyim.

Kelepçe taktırmak mide küçültmek şartmı?

Metabolizmam yavaş çalışıyor benim bunun farkındayım ama veriyorum.

Geçenlerde kaçırdım Bitter çikolota diye 3 kare bitter çikolata yedim belkide 4 dür kaçırdım ilkkez ama hemen farkedip vazgeçtim neyse nihayetinde kaybettiğimde değil vazgeçtğimde yenileceğimi biliyorum. 1 aydır kilo veremedim o bitter çikolatadan olabilirmi?

Limonlu soda kilo yaparmı?

Kafam durdu oruçta tutcam , sahurda ne yicez ? İftarda ne yicez kızlar ????

X