- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
Selam kizlarrrr...
Sonunda hafta sonu birikmis gecmisimi bitirdim okudum hepsini :))
Neyse pc basindan kalkayimda su ütülerimi bitireyim...
Vallahi canim icine atacagina buraya yaz biz okuruz sorun degil canim
Anladigim kadariyla esinle ayni evde yasamiyorsun... dedigin gibi zor olmali... hakkinda hayirlisi canim,
Hosgeldin nursena cimmmm...
Senin oglanda ne sekermis öyle :) Acik göz, sonradan gelmis birde ablasini kovuyor
Hosgeldin Egedenizcimm
Vialand'a gitmissin canim :) Gerci içeri girmemissiniz anladigim kadariyla... Bende gelince gidicem muhakkak vialand'a!
Istanbul'a bunu yapmis olmalari super olmus!
sagol canim :)
Sonunda hafta sonu birikmis gecmisimi bitirdim okudum hepsini :))
Neyse pc basindan kalkayimda su ütülerimi bitireyim...
hepinizden Allah razı olsun tabi ki kimse istemez yuvanın yıkılmasını ben de istemiyorum daha önce defalarca denedim defalarca şans verdim ama sevgi ile yürümedi yürümüyor maalesef eşim eilesinin biricik küçük oğlu olarak kalmayı tercih ediyor ve beni sadece kandırıyor dört yıllık evliliğimin sadece bir buçuk ylılını beraber geçirdik ben evcilik oynamak istemiyorum karı-kocacılık olmazzz böyle uzaktan koca gibi bana birşey yaptığı yok ama himayesinde kalayım istiyorr üstelik tam da düzeldi gidiyorum derken yan çizdi ev falan yok tutmumış eşya almamış çalışıyomu bilmiyorum yalan aldı başını gitti yıprandım artık kaldıramıyorum ya hep ya hiç kılzar başınızı ağırtmak istemiyorum yazsam derdimi burdan istanbula yol olur o yüzden desteğiniz için çok saolunn zor bir dönem benim içinn hazır olun daha çok sızlanrm burda
Vallahi canim icine atacagina buraya yaz biz okuruz sorun degil canim
Anladigim kadariyla esinle ayni evde yasamiyorsun... dedigin gibi zor olmali... hakkinda hayirlisi canim,
slmmmmm ben gelldiiimmmmmmmmm tatil şimdilik bittii ramazan dolaysılenekk
geldi gene sanırım kilocuklarrrr
tabee cuk cuk yutuncaaa mamişleriii
neyse sizlerden ne haber yeni gelen arkideşler hoş geldinizzz esileri öperim tek tek
şimdilik bayyyyy konuşuruz sonraaa ev almiş başını gidiyooopöffff
Hosgeldin nursena cimmmm...
Ben el atmak zorun da kalıyorum mecburen çünkü kardeşiyle ortak odaları...
Şu an için yaş farkından dolayı pek sorun olmadı ama oğlan büyünce noolur bilemiyorum
bir ara diyordu anneee neden benim ayrı odam yok..KAyunun odası var benim de odam olsun...Ablam başka yer de yatsın..
Başka odamız yok diyordum, salon da yatsın,mutfakta yatsın ,sizin odada yatsın diye bir sürü seçenek koydu önüme sıpacan
En son hepsine olmaz deyince balkon da yatsın demezmi..
Şimdiler de unuttu pek bişey demiyor...
Senin oglanda ne sekermis öyle :) Acik göz, sonradan gelmis birde ablasini kovuyor
merhaba...
ben geldim...
bi baktım da mayıstan beri girmemişim topiğe..
neler yaptım bu arada???
çalıştım, çalıştım, çalıştım...
2 kez 4 günlük tatil yaptım...
dinlendim mi??? sayılır... başka bişi yaptım mı??? hayır...
kilo aldım mı?? azıcık...
sizi özledim mi??? HEM DE ÇOOKKK...
kardeşim gelmişti.. onu yolcu ettim az evvel.. onunla da sizden konuştuk...
o gidince çayımı koydum buraya geldim...
yarın çalışacağım...
birazdan duş alır yatarım ama önce bir "ceeee" diyeyim dedim...
geri geldim ben.. tekrar MERHABA....
Hosgeldin Egedenizcimm
Vialand'a gitmissin canim :) Gerci içeri girmemissiniz anladigim kadariyla... Bende gelince gidicem muhakkak vialand'a!
Istanbul'a bunu yapmis olmalari super olmus!
çok sevindim görüşmenizin iyi geçtiğine:)
sagol canim :)