Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:KK1: :KK1: :KK1: Ağzından bal damlıyor kız :KK1:
İnşallah hepimiz bayrama kadar en azından biraz daha eksileri görürüz :KK34: Aminnnnnnnnnnn
Ben bir ara daha sardırmıştım da bukadar araştırmamıştım. İlk etapta suyla başlayacağım ki daha evvelde içmiştim :KK34: Tadı inan hiç anlaşılmıyor çünkü 1 litre suya 1/2 çay kaşığı karbonat atıyorsun tabi ben her bardağa çay kaşığının ucuyla koyuyordum durunca tadı değişebiliyor yazdıkları için :KK34: inan hiç fark edilmiyor değişiklik :KK34:
Özellikle yemekten yarım saat önce ve yemekten 2 saat sonra içmek çok faydalıymış ve yağ yakımına destek oluyormuş :KK34:
Bakalım Ramazanda deniyeceğim ama en azından kilo almamı engellese yine razı olurum :KK34:

İnşallah :KK16: Ramazan bayramında olmadı ama kurban bayramında inceciiik olmam gerek. :KK8::KK8:
Alkali su mantıklıymış o zaman. Ben de başlayayım yarın iftardan sonra. Şu anda hiiç totomu kaldııp mutfağa gidemicem :KK9:
Çook teşekkür ederim :KK16:

Bence bu şekilde gidersen garanti kilo verirsin. Çok güzel planlamışsın vallahi.
Bir de alkali su içtin mi hiç? Tadı çok değişik ya da kötü mü ki?
Kalkıp denemeye üşendim valla :KK1::KK1:

Çoook teşekkür ederim tekrar. Ailemiz de üç kişilik, çok güzel oldu bu:KK16:
Yoksa ben şimdi süt ne kadar bal ne kadar koycam diye düşünürken mahvolurdu benim muzlu süt :KK9:

Canım benim... Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah. Üzme tatlı canını. Üzücü de olsa, yıpratıcı da olsa her işte bir hayır vardır derler. İnşallah bundan sonraki hayatın çok daha güzel olur.
Kilo konusuna falan da hiç takma kafanı. Kafan biraz rahata erince tıkır tıkır gider inşallah.

Ne de güzel söyledin elizcim her işte bir hayır var elbet böylesi daha iyi olacak bu dönemi bi atlatayımmm hayırlısıyla şu mübarek günlerr tek tessellimm iyi ki siz de varsınızzzz :KK54::KK19::KK19::KK19:

İnşallah :KK16: Ramazan bayramında olmadı ama kurban bayramında inceciiik olmam gerek. :KK8::KK8:
Alkali su mantıklıymış o zaman. Ben de başlayayım yarın iftardan sonra. Şu anda hiiç totomu kaldııp mutfağa gidemicem :KK9:
Çook teşekkür ederim :KK16:

Bende bu gece sahur itibariyle başlıyacağım inşallah :KK34:
Birde bu ara yine pko için içtiğim glukophageı ihmal ediyordum bir haftadır onada yarın iftardan sonra başlıyayım ( yarın gündüz dışarda işlerim var sonra yan etkileri yüzünden zor durumda kalmayayım :KK1: )
Bu kez cep telefonuma hatırlatma mesajı ayarlıyacağım :KK34: yoksa hep unutuyorum :KK1: sevmiyorum ilaç içmeyi heleki kafam kadar büyük olanları :KK1:

ne kadar da mantıklı düşünceli anlayışlı yazmışsın yenacımm ama gel gör ki herkes senin gibi değil mesajını yeni görüyorum bir kaç gündür fırsatım olamamıştı ama bu bir kaç günde bazı şeyler kesinleşti bitiyor benim evliliğim üstelik hiç istememe rağmen ama eşim bana başka yol bırakmadı evet yaşım daha 26 gencim çocuğum yok işe geri dönüyorum üstelik zam alarak ama bunlar beni mutlu etmiyor yena bu dönem nasıl geçicek ben buna nasıl alışıcam bilmiyorumm:KK50::KK50::KK50:

bır karar vermıssın sanırım ne kadar zor olsada gececek sonunda rabbım yardımcın olsun ne denırkı

:KK1: :KK1: alemim dimi :KK1: bazen benim kızla kuzenleri çok kudurduklarında hemen az insan taklidi yapın len diyorum :KK60: kardeşimde ona kopuyor hatta onunda diline dolanmış :KK1:

Üzülme güzelim yaa biz o artılarıda ( benimde çok az da olsa :KK1: ) fazlasıyla bayrama kadar atacağız inşallah :KK34:
Anam bu gece yine araştırma modundayım :KK1: Alkali su olayına taktım iyice demin nette gezinirken gördüm o çıbık gibi yabancı sanatcılar düzenli olarak tüketiyorlarmış alkali suyu tabi birde alkali beslenme denilen olayı yapıyorlar kilo almamak için.
Birde kaç kiloysak 20 kilo başına 1 litre su tüketmek gerekiyormuş yani 60 kiloluk biri 3 litre su içmeliymiş :KK53: yani benim 5 litreye yakın tüketmem lazımmış :KK1: Ramazanda biraz zor olur ama 3 litreyi bulsam yine iyi bence :KK1:
Bozdum aklımı şu kilo vermeyle :KK1: ama inadım inat gidecek bu kilolar başka yolu yok :KK19:
Martta eşimin amcaoğlu nişanlanıyor :KK34: düğün yapmayacaklarmış ama kına olur tahminimce eeee bekar kuzende var benim taraftan :KK1: belli olmaz bunların işi ben kilolarımı vereyimde abiye giyecek kıvama geleyim :KK1: yoksa bir sonraki düğüne giyemezsem çat ederim :KK1: ama kilodan değil fesatlıktan :KK60: ( fesat ceco :KK60: )

4 litrede benim tüketmem lazım yanee inşalla tüketirim çok sıcak burası açlık aramamda suyu ararım sanırımm
eşim biraz zorlanacak ama allah sabrını veririr inşallah

kız banu izindeykene kaçırdım sen kaynana dönerkene ne aldın sana anlamlaı hediyeler almıştı kadın cağızzz:))

İyi geceler herkese
Çok şükür bu sene de ramazana kavuştuk ilk teravih namazını eda ettik
Yarın benim de iftarda misafirim olacak güya bugün tatlıyı felan yapayım dediydim ama olmadı dafi gibi hamarat değilim işte hepsi yarına kaldı

İyi geceler herkese
Yarın benim de iftarda misafirim olacak güya bugün tatlıyı felan yapayım dediydim ama olmadı dafi gibi hamarat değilim işte hepsi yarına kaldı

Yarın bana da annemler gelecek ilk iftar diye, tatlı yapmam ama ben :) eşim güllaç alsın gelirken, onu da sevmiyorum zaten.

Hakikaten şükür kavuşturana...

çok güzel olur muzda ben zati kabızlık yaşıyorum mahfolurum iyce
bide çaysız hayatta yapamıyom ben yaaa illa çayy içilecek sahurda
allah hayırlısıyla tutmak nasip etsin biz evdeyizda çalışanlşanlara daha çok yardım etsin allah

yirim senin insani boyuttaki ekmeniii:)
alemsin banu

inşallah almadan bayrama varırız

ben zati tail den dönmüş +ları görmüşümm ağlayayımda ağlayayımm oyyy oyyy derdime

bekliyodum senden açılış iftarı zati hamarat hatun neler döktürücen kimbilirrr

bizde gelekkmiiiiiiiiiiii dafiiiiiiiiiii
gel canım geell
ben iftar hazırlamayı severim :KK56: yemeyi dahada çok severimde :KK17: obur dafi :KK34:

:KK1: :KK1: alemim dimi :KK1: bazen benim kızla kuzenleri çok kudurduklarında hemen az insan taklidi yapın len diyorum :KK60: kardeşimde ona kopuyor hatta onunda diline dolanmış :KK1:

Üzülme güzelim yaa biz o artılarıda ( benimde çok az da olsa :KK1: ) fazlasıyla bayrama kadar atacağız inşallah :KK34:
Anam bu gece yine araştırma modundayım :KK1: Alkali su olayına taktım iyice demin nette gezinirken gördüm o çıbık gibi yabancı sanatcılar düzenli olarak tüketiyorlarmış alkali suyu tabi birde alkali beslenme denilen olayı yapıyorlar kilo almamak için.
Birde kaç kiloysak 20 kilo başına 1 litre su tüketmek gerekiyormuş yani 60 kiloluk biri 3 litre su içmeliymiş :KK53: yani benim 5 litreye yakın tüketmem lazımmış :KK1: Ramazanda biraz zor olur ama 3 litreyi bulsam yine iyi bence :KK1:
Bozdum aklımı şu kilo vermeyle :KK1: ama inadım inat gidecek bu kilolar başka yolu yok :KK19:
Martta eşimin amcaoğlu nişanlanıyor :KK34: düğün yapmayacaklarmış ama kına olur tahminimce eeee bekar kuzende var benim taraftan :KK1: belli olmaz bunların işi ben kilolarımı vereyimde abiye giyecek kıvama geleyim :KK1: yoksa bir sonraki düğüne giyemezsem çat ederim :KK1: ama kilodan değil fesatlıktan :KK60: ( fesat ceco :KK60: )
cecoş ben bir ara alkali su yapmıştım :KK1: bazen karbonat, bazen limon sıkarak içtim . bol bol su içmeninmi, alkali suyunmu faydası oldu bilemem :KK9: ama o 20 kiloya 1 litreyi uygulasak böbreklerimiz patlar kız :KK52: benimkiler 3 litreyi geçince inceden inceye dürtüklemeye başlıyor :KK1:

İyi geceler herkese

2 dene kızın var kocaman ver yapsınlar tatlıyı
hayırlı ramazanlar asu allah kabul etsinnn teravih namazını

Yarın bana da annemler gelecek ilk iftar diye, tatlı yapmam ama ben :) eşim güllaç alsın gelirken, onu da sevmiyorum zaten.

Bu sene ben bol güllaç yaparım ama yarın başka bir tatlı yapacağım dün evde olmadığımız için sütçüyü kaçırdım onun sütüyse daha güzel oluyor

2 dene kızın var kocaman ver yapsınlar tatlıyı
hayırlı ramazanlar asu allah kabul etsinnn teravih namazını

Tatlıyı yapmasalar da faydaları dokunur salatayı yaparlar mesela
Bugün kuşun kafesini temizledim balkon yıkayacaktım sonra da salon süpürüp silinecekti büyük kızıma da toz işini verdim ama daha sadece kafesi temizledim eşim aradı toptancı market var bi tane oraya gidelim bikaç bişey alalım diye bıraktım gittim geldiğim de salon tertemiz ve balkon da yıkanmıştı çok hoşuma gitti valla:)
Allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin iyi ramazanlar sana da canım

Son düzenleme:
4 litrede benim tüketmem lazım yanee inşalla tüketirim çok sıcak burası açlık aramamda suyu ararım sanırımm
eşim biraz zorlanacak ama allah sabrını veririr inşallah

kız banu izindeykene kaçırdım sen kaynana dönerkene ne aldın sana anlamlaı hediyeler almıştı kadın cağızzz:))
ay iyiki hatırladın nursena biz unutmuştuk onu
kurtlar vadisine ne aldın cecoooşşş

İyi geceler herkese
Allah kabul etsin asuuu
ne hamaratı hiç birşey yapmadım :KK1: sadece taze fasulye toplamıştım onu koydum ocağa pişiyor. birde semiz otu yoplamıştım onları yıkadım o kadar. çok bir şey yapmayı düşünmüyorum

esracım bende tatlı yapmadım dolapta bir kavun var birde karpuz aldımmı tamamdır :KK56: sıcakta tatlı ağır gelir :KK34:

Bugün kuşun kafesini temizledim balkon yıkayacaktım sonra da salon süpürüp silinecekti büyük kızıma da toz işini verdim ama daha sadece kafesi temizledim eşim aradı toptancı market var bi tane oraya gidelim bikaç bişey alalım diye bıraktım gittim geldiğim de salon tertemiz ve balkon da yıkanmıştı çok hoşuma gitti valla:)

oh ne guzel ınsanın kızı olursa hele bırde yanındaysa ,masallah dıyelım ..

ay iyiki hatırladın nursena biz unutmuştuk onu
kurtlar vadisine ne aldın cecoooşşş

Allah kabul etsin asuuu
ne hamaratı hiç birşey yapmadım :KK1: sadece taze fasulye toplamıştım onu koydum ocağa pişiyor. birde semiz otu yoplamıştım onları yıkadım o kadar. çok bir şey yapmayı düşünmüyorum

esracım bende tatlı yapmadım dolapta bir kavun var birde karpuz aldımmı tamamdır :KK56: sıcakta tatlı ağır gelir :KK34:

İyi yapmışsın Dafi abla, çok istiyorlarsa dondurma getirip yesinler :KK1:

Ayrıca gerçekten çok fazla abartmamak lazım sofraları, orucun manasına ters. karnımız doysa yeter. ben de senin gibi çok bi şey yapmayacağım kimseye.

asuu maşallah kızlarına özendim kız

X