Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Bugünde yine gececiyim
Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı faslı yok evi toparlama alan derken eşim hadi kızın oyuncaklarınıda ayıklayalım dedi
Adamın temizlik damarı kabardı
daha doğrusu Ramazanda oruç tutacağım için bana yardımcı olmaya çalışıyor hani oruçtan halim olmazsa 1 ay sadece üstten yapayım diye
Kendi kaç senedir böbrek taşı yüzünden tutamıyor ve o zamandan beri hep aynı şekilde davranıyor
hatta bir ay boyunca ne istersem o oluyor
İlk iftarıda hep kendi elleriyle hazırlar
Tabi bu sene öyle şaşalı sofra hazırlamasına müsaade etmiyeceğim
bari Ramazanı vukuatsiz atlatayım
Öğlendede kız kardeşimle Vialand'e gittik. İstanbuldaki arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim müthiş büyük bir alan
Biz Eğlence Parkına girmedik büyük kızım gelince gideriz diye ( onsuz eğlenmek istemedim üstelik gelince yine oda tuttururdu ve pahalıya patlardı
) Hafta içi büyüklere 55, küçüklere 44 ama haftasonu büyükler 78; küçüklerde 55 lira giriş tabi bütün eğlence sınırsız oluyormuş
istersen 5er kere bin
Bayramda çok kalabalık olur ama daha sonra bir gün hafta içi eşimin izinli olduğu bir gün gideriz diye düşünüyoruz
Alışveriş caddelerini gezdik sonrada birlikte yemek yiyip birde üzerine kahve içtik
Tabi saat 4e doğru yiyince akşamlık canımız birşey yemek istemedi
Yarında yine son kez arabanın ruhsatını yenilemek için dışarı atacağım kendimi
Karakolda son bir iş kalmış onuda yapıp yeni ruhsatımı alayımda bitsin
Ondan sonra rahat rahat gezerim
Banucum ne zor oldu böyle ikiniz için. özellikle senin için...
Keşke kalmasaydı diicem ama nerden bileceksiniz böyle olacağını..Kendisi de çok istiyordu hatırladığım orada kalmayı...
neyse bu durum bir tecrübe oldu hem size hem de bizlere
Sorma canım yaa bizde pişman oldukda olmuşla ölmüşe çare yok
Aslında baştan dedik sıkılır pişman olur bizimle birlikte gelip dönsün diye ama işte bir kere anannesine söz vermişti o yüzden dönemedi de
Neyse artık babamız bir hafta 10 gün daha dayansın sonra biletini alırıp 1 haftada gün saymayla geçer ve söz verdiği gibi bayram öncesine kadar kalmış olur diyor
Annem biraz bozulacak bu duruma ama ne yapayım kızımın psikolojisinden önemli değil
Onlara kalsa bayramdan sonrada bir aya yakın kalıp dönsün diyorlar ama her gün her gün aynı şey sıktı kızı doğal olarak.
Şimdi biraz rahatladı interneti var diye seviniyorken bugün yine telefonda benim biletimi en erken tarihe alın diye tutturdu ( anannesi uyuyormuş o ara
dedim tilki uykusudur dikkat et duyarsa üzülür sanada sitem eder dedimde gülüyor ne yapayım diye
)
Yok annemmmmmmm benim kız 17 yaşına gelen kadar bundan sonra biz olmadan hiç bir yere gitmesin
huysuz prenses ne olucak valla insanın burnundan getiriyor
Bugün odanı iyice kaldırdım en uç köşe bile temizlendi bir tek tülün kaldı dedim ( hani şeklinide değiştirdik sevinsin diye ) niye boşuna uğraşmışsınız diye soğuk bir cümle kurdu o kadar
ulen geldiğinde işte mis gibi odan olucak senin yapmadıklarınıda yaptım dedim ( dolabındaki fazlalık kitap ve defterleri, oyuncakları ve her türlü fazlalıkları atacaktı hesapta ) amannn önemli değil ki nasılsa ben yine dağıtırım dedi cadı
tam sopalık ama neyse ergen gerisi işte insan birşeyde diyemiyor
Kızlar,
İlbatum var dı hatırlarsanız ( Özlem ) İkinci bebeğine hamileymiş hatta bu ay doğum gerçekleşecek..
Kızı olacakmış...Allah kurtarsın...
-------
İyi geceler şimdilik çıkmam gerek...
Öpüyorum sizi..
Anaaaaaaa çok sevindim
Bende ne zamandır onu düşünüyordum ne oldu hiç KKya da girmiyor diye.
İyi olmasına sevindim
Rabbim sağlıcakla ikinci kuzusunuda kuçağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn
Eğer görüşme imkanın olursa selamlarımızı ilet
sende bi deutschland turu attın o zaman
kızı bıraktığına göre... allah kavuştursun. kızın i,için güzel olur.. büyüdü artık..
kiloları verelimde... benim öncelikle burayı terk ettiğim kiloya dönmem gerekiyor...maalesef
iyi geceler tatlım...
İnşallah bayramdan sonra topikçe çok çok güzel kilolar verirde şu dertten kurtuluruz
Evet Deutschland ı bir karıştırıp geldim
kıyafet almadım ama bol bol ayakkabı aldım kendime
Sağ olasın senin oğlanda geliyormuş gözün aydın
benim huysuz prenses başladı sıkılmaya ama biraz daha oyalamaya çalışıyorum hem şu ara dönüş biletleri pahalı hemde gittiğine deysin