Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selaaaaaaaaaaamm,
bugün misafirim vardı kahvaltıya arkadaşımla kardeşi geldi. kahvaltıda tabikide azıttııııkkk :KK56: :KK1: ben bu gidişle zor kilo vercem. almazsam iyi. aynı sabit kaldım ya ona güveniyorum biraz birden alıcam görücem günümü valla :18: akşama dogru çamlıca tepesine gittik gitmez olaydım yaaaa tam 5 tane gelin damat gördüm. evlenipduruplar yahuuu kıskanıyoruuummm :KK1:

egedeniz bu menü banada güzel geldi. ama iftara gittiğimizde ne kadar uyabiliriz bilmiyorum :KK19:
özleeemm seni görüyorum aşağılarda nerelerdesin sen kayıplara karıştın
yasemincim yanlış görmediysem sende buralardasın nasılsın canım

en azından porsiyonları küçük tutmaya çalışırız..
iyi geceler kızlar,

çok yorucu bir günün ardından size bakayım dedim. pikniğe gittik akşam üzeri son anda. iyi de geldi, ramazan öncesi son fırsatlar :KK1:

Sağol Dafi abla desteğin için, atlattık inşallah.

Egedeniz ben de ekledim sık kullanılanlara iftar menülerini. çok faydalı görünüyor gerçekten, inşallah biraz olsun kilo verebiliriz ramzanda.

vermesek de almayalım... artık yeter...

:KK3::KK3::KK3::KK3: aşağı taraaaff selaaaaaaaaamm :KK1: clutch ve egedeniziii:KK54::KK54:

egedenizi bu arada hoşgeldin gel bi sarılayım :KK70:

ben dinlenmekten yoruldum:KK1::KK1::KK1:

bu gece büyük oğlum dönüyor eve tatilden.. geç gelecekler... uykum da var. uyusam mı beklesem mi bilemedim.
yarın akşam nöbetçiyim...

ben dinlenmekten yoruldum:KK1::KK1::KK1:

bu gece büyük oğlum dönüyor eve tatilden.. geç gelecekler... uykum da var. uyusam mı beklesem mi bilemedim.
yarın akşam nöbetçiyim...

bence uyu sonra uyuyamadım diye üzülürsün :KK1: ama bu sefer nöbette yine uykun gelir geç yatmak daha iyi sanırsam :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Bugünde yine gececiyim :KK1:
Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı faslı yok evi toparlama alan derken eşim hadi kızın oyuncaklarınıda ayıklayalım dedi :KK1:
Adamın temizlik damarı kabardı :KK60: daha doğrusu Ramazanda oruç tutacağım için bana yardımcı olmaya çalışıyor hani oruçtan halim olmazsa 1 ay sadece üstten yapayım diye :KK1:
Kendi kaç senedir böbrek taşı yüzünden tutamıyor ve o zamandan beri hep aynı şekilde davranıyor :KK1: hatta bir ay boyunca ne istersem o oluyor :KK1: İlk iftarıda hep kendi elleriyle hazırlar :KK16:
Tabi bu sene öyle şaşalı sofra hazırlamasına müsaade etmiyeceğim :KK34: bari Ramazanı vukuatsiz atlatayım :KK1:

Öğlendede kız kardeşimle Vialand'e gittik. İstanbuldaki arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim müthiş büyük bir alan :KK34: Biz Eğlence Parkına girmedik büyük kızım gelince gideriz diye ( onsuz eğlenmek istemedim üstelik gelince yine oda tuttururdu ve pahalıya patlardı :KK1: ) Hafta içi büyüklere 55, küçüklere 44 ama haftasonu büyükler 78; küçüklerde 55 lira giriş tabi bütün eğlence sınırsız oluyormuş :KK34: istersen 5er kere bin :KK1:
Bayramda çok kalabalık olur ama daha sonra bir gün hafta içi eşimin izinli olduğu bir gün gideriz diye düşünüyoruz :KK34:
Alışveriş caddelerini gezdik sonrada birlikte yemek yiyip birde üzerine kahve içtik :KK34: Tabi saat 4e doğru yiyince akşamlık canımız birşey yemek istemedi :KK34:

Yarında yine son kez arabanın ruhsatını yenilemek için dışarı atacağım kendimi :KK1: Karakolda son bir iş kalmış onuda yapıp yeni ruhsatımı alayımda bitsin :KK34: Ondan sonra rahat rahat gezerim :KK1:

Banucum ne zor oldu böyle ikiniz için. özellikle senin için...
Keşke kalmasaydı diicem ama nerden bileceksiniz böyle olacağını..Kendisi de çok istiyordu hatırladığım orada kalmayı...
neyse bu durum bir tecrübe oldu hem size hem de bizlere :KK66:

Sorma canım yaa bizde pişman oldukda olmuşla ölmüşe çare yok :KK1:
Aslında baştan dedik sıkılır pişman olur bizimle birlikte gelip dönsün diye ama işte bir kere anannesine söz vermişti o yüzden dönemedi de :KK34: Neyse artık babamız bir hafta 10 gün daha dayansın sonra biletini alırıp 1 haftada gün saymayla geçer ve söz verdiği gibi bayram öncesine kadar kalmış olur diyor :KK1:
Annem biraz bozulacak bu duruma ama ne yapayım kızımın psikolojisinden önemli değil :KK34: Onlara kalsa bayramdan sonrada bir aya yakın kalıp dönsün diyorlar ama her gün her gün aynı şey sıktı kızı doğal olarak.
Şimdi biraz rahatladı interneti var diye seviniyorken bugün yine telefonda benim biletimi en erken tarihe alın diye tutturdu ( anannesi uyuyormuş o ara :KK1: dedim tilki uykusudur dikkat et duyarsa üzülür sanada sitem eder dedimde gülüyor ne yapayım diye :KK1: )
Yok annemmmmmmm benim kız 17 yaşına gelen kadar bundan sonra biz olmadan hiç bir yere gitmesin :KK35: huysuz prenses ne olucak valla insanın burnundan getiriyor :KK35:
Bugün odanı iyice kaldırdım en uç köşe bile temizlendi bir tek tülün kaldı dedim ( hani şeklinide değiştirdik sevinsin diye ) niye boşuna uğraşmışsınız diye soğuk bir cümle kurdu o kadar :KK53: ulen geldiğinde işte mis gibi odan olucak senin yapmadıklarınıda yaptım dedim ( dolabındaki fazlalık kitap ve defterleri, oyuncakları ve her türlü fazlalıkları atacaktı hesapta ) amannn önemli değil ki nasılsa ben yine dağıtırım dedi cadı :KK1: tam sopalık ama neyse ergen gerisi işte insan birşeyde diyemiyor :KK1:

Kızlar,

İlbatum var dı hatırlarsanız ( Özlem ) İkinci bebeğine hamileymiş hatta bu ay doğum gerçekleşecek..
Kızı olacakmış...Allah kurtarsın...

-------

İyi geceler şimdilik çıkmam gerek...
Öpüyorum sizi..:KK16:

Anaaaaaaa çok sevindim :KK16: Bende ne zamandır onu düşünüyordum ne oldu hiç KKya da girmiyor diye.
İyi olmasına sevindim :KK34:
Rabbim sağlıcakla ikinci kuzusunuda kuçağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn

Eğer görüşme imkanın olursa selamlarımızı ilet :KK3:

sende bi deutschland turu attın o zaman:KK52::KK52: kızı bıraktığına göre... allah kavuştursun. kızın i,için güzel olur.. büyüdü artık..
kiloları verelimde... benim öncelikle burayı terk ettiğim kiloya dönmem gerekiyor...maalesef:KK50::KK50:

iyi geceler tatlım...

İnşallah bayramdan sonra topikçe çok çok güzel kilolar verirde şu dertten kurtuluruz :KK34:
Evet Deutschland ı bir karıştırıp geldim :KK1: kıyafet almadım ama bol bol ayakkabı aldım kendime :KK1: Sağ olasın senin oğlanda geliyormuş gözün aydın :KK34: benim huysuz prenses başladı sıkılmaya ama biraz daha oyalamaya çalışıyorum hem şu ara dönüş biletleri pahalı hemde gittiğine deysin :KK1:

iyi geceler.....

anaaam ben çok yoruldum.......:KK37::KK37::KK37:
ayaklarım ağrıyo şuan yorgunluktan.....
öğlenden beri ne ben durdum ne eşim gerçekten evde koşturmaktan.....
bi ara alışverişe bile gittik gerekli ihtiyaçlardan dolayı.....
neyse çok şükür odayı değştirdik hengamesiz:KK37::KK37:
yarın daha çok yorulcam biliyorum.....
çünkü ben güz temizliğimi yapamamıştım, ama yarın büyük kabası hallolacak inşaallah....
yarın bi abla gelcek temizlik için bana, birlikte kabasını halletcez inşaallah....
tabi yarından sonrada bana çok şey kalcakta işten ama en azından kabası gidicek inşaallah...
bana kalanlarıda ben ramazanın içinde bitiririm, zaten panik-atak nedeniyle biliyonuz oruç tutamicam ben bu ramazan.
aslında kendi işimi kendim yapardımda; şuan ilaç bırakma dönemimden dolayı gerilmelerim oluyo ara ara, zaten birde kas romatizmam var, evin kabalarında sıkıntıya gireceğim aşikar, oyüzden bu sefer böyle olcak bakalım.
duvarlarım silinebiliyo, duvarlarım silincek mesela, baya ağır duvar işide mesela.....
bugün hususi duvar için mikrofiber bezli mop aldım saplı, daha kolay olur bununla silmesi diye.
neyse hayırlısı ile inşaallah şu yarını bi atlatsam inşaallah....:KK31::KK31::KK31:
şuan yorgunluktan boğazlarım bile ağrıyo hafiften hafiften.....
birde bugün annemleri merak ettim akşama kadar.....
anneminde kardeşiminde teli kapalı, öldüm meraktan akşama kadar....
akşama kadar aradım durdum ikisinide.....
meğer dağlık bi yere gitmişler piknik için, hiç çekmemiş orada tel, bu kadar yolu geldik diyede geri dönememişler....
artık akşam 7,5 oldu hala ses yok üzüntüden oturdum ağladım, ağlarken bi aradımki annemin telefonu çalıyo....
açtı artık annem telefonu, durumu anlattı, içim rahatladı, annemgilde üzüldüler benim merak ettiğime ağladığıma....
bu kadar merak etmemin nedeni; annemin bu aralar sık sık ani hastalanmalarından dolayı malesef:KK43:((((
neysem belki bu kadar merak etmemdede vardır bi hayır artık.....
herkesleri öptüm:KK54::KK54::KK54:

oyyy kıyamam yalnız mı kaldın sen :KK16:

yalnız benim pudram da, fırçam da yok, gelirken yanında getir bi dahakine :KK53:

-----------

herkese günaydın canlar :KK16:

olar getiririm:KK53::KK53:
bi tanede sana hediye getiririm:):KK19:

ama bugun ödül vercem kendime haftada bi olur dimi :KK56:

haftada sadece 1öğünlük kaçamak pizzadan bişeycik olmaz:):KK19::KK19:

selam kızlarrrr.sabah geç kalkınca bu saat oldu koşturmacadayım hala.bi koşu çarşıya gittim geldim felaket sıcak herzamanki gibi.sabah geç kahvaltı yaptım yeni 1 fincan kahve içiyorum pazar düzensizliği malum.herkes gesmelerde sanırım.öptümmmmmm

hayır ben gesmede değildimkiiiiiii:KK50:
is yapıyodum beeeen, yaaaa........:KK31:

öptüm

Selam kizlar insallah hepiniz iyisinizdir!!!

Kusura bakmayin persembeden beri giremedim tekrar...
Cuma günki randevum cooook super gecti!!! Hazir okulun tatilken haftada 2kere gel dedi. Okul baslayincada ayda 2kere gelirsin dedi.

CUmartesi günüde aylik alisverisimizi yapmaya gittik almanya'ya.
Bugünde hava cok sicak diye havuza gittik daha 1saat oluyor geleli cocugu yikadim kendim yikandim dedim bakayim benim tontisler napiyor :)

Neyse ben gecmise daliyorum 20sayfa birikmis okuyayim :)
öpüyorum hepiniziiii...

çok sevindim görüşmenizin iyi geçtiğine:)
:KK54::KK54::KK54:

iyi geceler kızlar,

çok yorucu bir günün ardından size bakayım dedim. pikniğe gittik akşam üzeri son anda. iyi de geldi, ramazan öncesi son fırsatlar :KK1:

Sağol Dafi abla desteğin için, atlattık inşallah.

Egedeniz ben de ekledim sık kullanılanlara iftar menülerini. çok faydalı görünüyor gerçekten, inşallah biraz olsun kilo verebiliriz ramzanda.

he heee iyi olmuş piknik:))))):KK8::KK8::KK16::KK16:

herkese günaydın canlar...

evet karşıdan gldik sabah 6 da yola düştük şimdi işyerindeyim...geçmişi okudum ama alıntılamadım gözümden uyku akıyor hazır kimseler yokken kestireyim malum yarın ramazan olduğu için bugün herkes izinli 1-2 eleman var onlarda üretimde...

abim yengemler gelemedi.daha doğrusu enfeksiyon geçiriyor, midesini üşütmüş,bağırsaklar gaz dolmuş..durumu hala tam düzelmemiş aşılamadan umudu kesmişler çoktan...ama bana ders oldu diyor kendisini çok sıkıyordu hiçbi sorun yok neden çocuğumuz olmuyor diye..bu kadar acıyı çekince pişman oldu..inşallah kendiliğinden gelir...hakkımızda hayırlısı...her şerde bir hayır vardr...
Esram canım koşu bandı gelmiş hadi bende seni bekliyordum başlayalım artık:KK51:

şimdi kestireyim..hepinizi öpüyorum...

GÜNAYDIN GÜZELLER :KK3::KK3::KK3:
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bolll eksili bi hafta diliyorum :KK34::KK34:
Şimdiden herkesin mübarek ramazan ayını kutluyorum inşallah hepimiz için hayırlara vesile olur bu ay :KK34::KK34:
Dün pikniğimiz çok güzel geçti valla baya iyi geldi gece 12 de geldik eve :KK1::KK1:
Neyse ben kaçar kızlar hepiciğinizi öpüyorum :KK54::KK54::KK54::KK16::KK16:
selamun aleyküm kızlaarr
ben düğünü yaptım geldim.
şööööyyyle bir geçmişe göz attım:126:
aynuurr sizin vize işlemleri ne olduu merak ettim cücüğüm
esracım herşeyin yoluna girmesine sevindim. mutluluğunuz daim olsun canım :KK16:
yenaaaa boncuğu bulmuşsunuz :KK1: merak ediyordum rahatladım :KK16:
cecoşum Allah kavuştursun kuzuyu özledin :KK16:
asuuu bugün pikniklerdesin herhalde hem ziyaret hem ticaret gibi olmuş :KK16:
nursena tatillerden dönmüş hoş geldin canım :KK16:
egedeniz karayiplerden dönmüş haydi bakalım bir döndün pir döndün diyelim :KK16:
meyranın canı sıkılmış yalnız kalmış kıyamaaammm ben ramazanda buralarda kalmayı düşünüyorum ( köye gitmezsem:KK34:)
zehracım sizde pikniğe biraz geç kalmışsınız sanki
şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar atladıklarım kusura bakmasın. yaşlılık işte bu kadar hatırda kalıyor :KK34:
Dafi ablacım evet geç gittik ama geç döndük teyzemlerin evinin önünde yaptık oyüzden baya güzel oldu doğrusu :KK16::KK16:
iyi geceler.....

anaaam ben çok yoruldum.......:KK37::KK37::KK37:
ayaklarım ağrıyo şuan yorgunluktan.....
öğlenden beri ne ben durdum ne eşim gerçekten evde koşturmaktan.....
bi ara alışverişe bile gittik gerekli ihtiyaçlardan dolayı.....
neyse çok şükür odayı değştirdik hengamesiz:KK37::KK37:
yarın daha çok yorulcam biliyorum.....
çünkü ben güz temizliğimi yapamamıştım, ama yarın büyük kabası hallolacak inşaallah....
yarın bi abla gelcek temizlik için bana, birlikte kabasını halletcez inşaallah....
tabi yarından sonrada bana çok şey kalcakta işten ama en azından kabası gidicek inşaallah...
bana kalanlarıda ben ramazanın içinde bitiririm, zaten panik-atak nedeniyle biliyonuz oruç tutamicam ben bu ramazan.
aslında kendi işimi kendim yapardımda; şuan ilaç bırakma dönemimden dolayı gerilmelerim oluyo ara ara, zaten birde kas romatizmam var, evin kabalarında sıkıntıya gireceğim aşikar, oyüzden bu sefer böyle olcak bakalım.
duvarlarım silinebiliyo, duvarlarım silincek mesela, baya ağır duvar işide mesela.....
bugün hususi duvar için mikrofiber bezli mop aldım saplı, daha kolay olur bununla silmesi diye.
neyse hayırlısı ile inşaallah şu yarını bi atlatsam inşaallah....:KK31::KK31::KK31:
şuan yorgunluktan boğazlarım bile ağrıyo hafiften hafiften.....
birde bugün annemleri merak ettim akşama kadar.....
anneminde kardeşiminde teli kapalı, öldüm meraktan akşama kadar....
akşama kadar aradım durdum ikisinide.....
meğer dağlık bi yere gitmişler piknik için, hiç çekmemiş orada tel, bu kadar yolu geldik diyede geri dönememişler....
artık akşam 7,5 oldu hala ses yok üzüntüden oturdum ağladım, ağlarken bi aradımki annemin telefonu çalıyo....
açtı artık annem telefonu, durumu anlattı, içim rahatladı, annemgilde üzüldüler benim merak ettiğime ağladığıma....
bu kadar merak etmemin nedeni; annemin bu aralar sık sık ani hastalanmalarından dolayı malesef:KK43:((((
neysem belki bu kadar merak etmemdede vardır bi hayır artık.....
herkesleri öptüm:KK54::KK54::KK54:
Canım kolay gelsin işlerinde :KK16::KK16::KK16:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Topiğin kapanışınıda açılışınıda ben yapıyorum :KK1:
Gece çok geç yattığım halde sabah 8de uyandım. Birazdan hazırlanıp küçük kuzumla karakola gidiceğim ruhat işi için dönüştede kızı biraz parkta oynatıp ordan kızkardeşime geçeceğim :KK34:
Büyük bir ihtimal öğleden sonra geç saatte eve gelirim :KK34: Akşam için yemek yapmam lazım sonuçta :KK1: Yemekten sonrada artık eşimle bir market yaparız malum bu gece ilk sahura kalkacağız:KK34:

Umarım herkes için bol bereketli ama az kalorili bir Ramazan ayı olur...Aminnn
Şimdiden herkese hayırlı Ramazanlar :KK34:

Bu ayı kilo almadan atlatabilirsek Bayramdan sonra çok daha motive olmuş bir şekilde beslenmemize ve sporumuza çok daha güzel sarılabileceğimize inanıyorum :KK34:

Hadi bakalım kızlarrrrrrrrrrrrr pes etmek yok biz bu işi başaracağız Allahın izniyle :KK34:

Günaydın kızlar,

Hepinize hayırlı ramazanlar, inşallah kolaylıkla tutabiliriz oruçlarımızı. Allah çalışanlara güç versin, kolaylaştırsın inşallah.

Mehtabcım sen selam vermeden çıkmışım ben, bu gece sahura kadar muhabbet ederiz inşallah :KK16:

Meyracım temizlikte kolay gelsin. ben de bugün evi temizlemeyi planlıyorum. bi süre idare eder inşallah.

Nevincim bugün başlayalım koşu bandına, hadi az şekillenelim en azından yauv :))

Kalktım, kahvaltı yapmadan oturuyorum. canım da bi şey istemiyor. off bi sürü iş, ütü... kadın olmak ne zor yahu.

Kaçayım ben yavaştan bari, hepinize kolay gelsin dişi kuşlar :KK1:

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı ramazanlar olsun hepimize inşallah
Dün 11 e doğru geldik eve günümüz uzun güzel ve yorucuydu ama çok iyi oldu gitmemiz
Duş alıp hemen uyudum ama dinlenmemişim daha bugün de temizlik yapmam lazım yarın misafirim olacak bugün işleri kolaylarsam yarın bana rahatlık olur ama dur bakalım açılırım inşallah

Son düzenleme:
günayyyydıınnnn kızllarrr hoşgeldin diyen arkadaşlarım hoşbulduk diyorummm
gözüm şükür düzeldi
yaww çok heycan var ramazan geliyoo allahıma binlerce şükürler olsun bizi ulaştırdı bugünlere
hava deşikliği mahfetti benii şimdi iyim çok şükür
hani bi şarkı varya sil baştan başlamak gerek bazen benim evde sil baştan temizlemek gerek ramazanda zor olucak bu sıcaklarda dün camlar bitti şükür perdeleri astırdım eşim evdeyken rahatladım
egedenizi menü çok güzel inşallah kilo veririz gurbette olduğumdan bizi davet eden olmaz şanslıyım o yönden

tartı sabah bana çok manidar baktııı 87.5 gösterdiii pöff 85 e razıyımmm inşallah bayrama kadar fark ederim
hayırlısı bakalım

şimdilikk hoşca kalın

X