Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler arkadaşlar herkese.
Dünkü uykusuzluğumu bugün çıkarıp öğlene kadar yatıcam ohh :)
Bir de bugün dantel örmeye başladım. Yıllar önce çook beğendiğim bir salon takımı vardı, onu yapmaya çalışıcam. Antika kafam geldi yine :KK9::KK9:

gözlerim kapanıyor ben çıkıyorum kızlar daha ütü vardı ama yarına kaldı:KK19:
herkese iyi geceler :KK16::KK16::KK16:

iyi geceler....

amaaan üff uyku tutmadı....:KK25::KK25:

insanın uyumaması kötüüü:KK25:

ne güzel yattık birlikte eşimle, o uyudu, ben bakıyorum cin gibi.....
sinir oldum kalktım bende.....:KK5:

yarın allah nasip ederse oturma odamın içinde değişiklik yapcaz eşimle....
eşyaların yerini değiştircem.....
bir hengameyle değiştirir artık benimki:KK37::KK37:
inşaallah sıkıntısız değştirir.......
zaten 2aydır bugünü bekliyom hep bi manisi vardı beyimizin:p

hepinizden Allah razı olsun tabi ki kimse istemez yuvanın yıkılmasını ben de istemiyorum daha önce defalarca denedim defalarca şans verdim ama sevgi ile yürümedi yürümüyor maalesef eşim eilesinin biricik küçük oğlu olarak kalmayı tercih ediyor ve beni sadece kandırıyor dört yıllık evliliğimin sadece bir buçuk ylılını beraber geçirdik ben evcilik oynamak istemiyorum karı-kocacılık olmazzz böyle uzaktan koca gibi bana birşey yaptığı yok ama himayesinde kalayım istiyorr üstelik tam da düzeldi gidiyorum derken yan çizdi ev falan yok tutmumış eşya almamış çalışıyomu bilmiyorum yalan aldı başını gitti yıprandım artık kaldıramıyorum ya hep ya hiç kılzar başınızı ağırtmak istemiyorum yazsam derdimi burdan istanbula yol olur o yüzden desteğiniz için çok saolunn zor bir dönem benim içinn hazır olun daha çok sızlanrm burda :KK43::KK43: :KK34:

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşaallah canım.....
çok çok öpüyorum seni:KK54::KK54:

Herkese hayırlı hafta sonları dilerim
Dün kardeşim ve yeğenler olunca gün dolu dolu geçti bugün de yarınki pikniğe hazırlık vs yine koşturmaca daha doğrusu boğaz telaşı hiç bitmiyor yarın hem piknik yapıp hem de kardeşimin doğumgününü kutlayacağız bize hiç böyle organizasyon yapan yok valla
Neyse kızlara iyi gelir Ramazan öncesi ramazanda bir yere gidemeyiz çünkü eşimden dolayı iftara bile gidemiyoruz orucu açıp direk camiye gidiyor çünkü
İlk iftara da misafirim olacak yeni evli bir çift Pazartesi de dinlenemem o nedenle neyse Allah güç kuvvet versin de koşturalım inşallah
Aynurum bu Arapların yaptığı da akla sığmıyor valla sen son anda kontenjanı düşür bu ne anlamadım nasipde varsa gidilir nasılsa hayırlısı Allah'tan cücüşüm:KK16:
Esram da eşiyle arasını düzeltmiş çok sevindim oluyor evlilikte böyle şeyler herkesde aynıdır sanırım
Diğer Esra da senin için en doğru en hayırlı kararı verirsin inşallah canım
Nevincim seni de öpüyorum canım her şey gönlünce olur inşallah canım dualarımdasın :KK54:

kardeşinin doğum günü kutlu olsun ablacım:)
piknikte de iyi eğlenceleeeeeer..........
:KK54::KK54:

slmmmmm ben gelldiiimmmmmmmmm tatil şimdilik bittii ramazan dolaysılenekk
geldi gene sanırım kilocuklarrrr
tabee cuk cuk yutuncaaa mamişleriii
neyse sizlerden ne haber yeni gelen arkideşler hoş geldinizzz esileri öperim tek tek
şimdilik bayyyyy konuşuruz sonraaa ev almiş başını gidiyooopöffff

hoşgeldin bacıııııım:))))))
:KK16::KK16::KK16::KK16:

özledik senü:))))
tatilde yaramış maşaallah sana canım, öyle gördüm ben:nazar::nazar::nazar::KK54:

gözlerin içinde çok geçmiş olsun tatlım.......

ev işi yapcakmışsın onun içinde kolay gelsin canımcım.

kocaman öpüyorum görüşürüz:KK54::KK54::KK54:

Ben el atmak zorun da kalıyorum mecburen çünkü kardeşiyle ortak odaları...
Şu an için yaş farkından dolayı pek sorun olmadı ama oğlan büyünce noolur bilemiyorum :KK66:

bir ara diyordu anneee neden benim ayrı odam yok..KAyunun odası var benim de odam olsun...Ablam başka yer de yatsın..
Başka odamız yok diyordum, salon da yatsın,mutfakta yatsın ,sizin odada yatsın diye bir sürü seçenek koydu önüme sıpacan :KK66:
En son hepsine olmaz deyince balkon da yatsın demezmi..:KK1:
Şimdiler de unuttu pek bişey demiyor...

kardeşler bi erkek bi kız ise; ileriki yaşlarda mutlaka sorun oluyo oda malesef ablacım......
bizim öyle oldu kardeşimle....
ve birde genelde erkek çocukları istiyo ayrı odayı bence....
ben kardeşim kadar takmamıştım oda konusunu mesela.

merhaba...

ben geldim...
bi baktım da mayıstan beri girmemişim topiğe..

neler yaptım bu arada???

çalıştım, çalıştım, çalıştım...

2 kez 4 günlük tatil yaptım...

dinlendim mi??? sayılır... başka bişi yaptım mı??? hayır...

kilo aldım mı?? azıcık...

sizi özledim mi??? HEM DE ÇOOKKK...

kardeşim gelmişti.. onu yolcu ettim az evvel.. onunla da sizden konuştuk...

o gidince çayımı koydum buraya geldim...

yarın çalışacağım...

birazdan duş alır yatarım ama önce bir "ceeee" diyeyim dedim...

geri geldim ben.. tekrar MERHABA....

hoşgeldin canııım:))))):KK16::KK16::KK16:

iyi olduğuna ve tekrar aramıza döndüğüne çok sevindim.........
özledik seni.....

bi daha bırakma bizi bu kadar amaaaa:KK5:

öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

Selamün aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Aslında okadar yorgunum ki bilgisayarı bile zoraki açtım desem yalan olmaz :26:
Sabah araçla ilgili muayeneye gittik eşimle tabi öğlene doğru ancak işimiz bitti. Hem bu sıcakta yol çekilmeyecek haldeydi hemde küçük kuzu devamlı mızıktı ben babamı istiyorum diye ( adamcağız ara ara işlemler için yanımızdan ayrıldı mecbur )
Ben gitmesem mi diye düşündüm gece ama eşim ille gel hem dönüşte alışveriş yaparız dedi bende onun sevdasına takıldım peşine :KK1:
Kendime zaten birşey almayacaktım ama eşimin ihtiyacı vardı ve yanlız salsaydım abuk sabuk ne varsa alırdı :KK1:
Dışarda öğle yemeğimizi yedikten sonra AirPort Alışveriş merkezinden kendine 4 tane kot 2de gömlek aldı :KK34:
Küçük cimcimede bende istiyorum dedi ama daha yeni dünya kadar eşya alındı ona o yüzden hiç birşey almadım ona :KK34:

Akşam üzere büyük kuzu skype den görüşelim diye telefon açtı :KK76:
Sağ olsun yan apartmanda oturan türk bir genç şifresini vermiş istediğin zaman gir annenle görüş internette gezin nasılsa sınırsız benimki demiş :KK1: tabi bizimkinin inanılmaz hoşuna gitmiş :KK1:
Bİr yarım saat onunla görüştük ama biraz sinirlerim bozuldu :KK50: ekranı kardeşine çevirip sessizce ağlayıp durdum o görmeden.
Geçen sene kolunu kırmıştı şimdi yine aynı kolu hem şişmiş hemde ağrı yapıyormuş :26:
Babam pazartesi Ortopedi doktoruna götürecekmiş kızımı :KK43: İnşallah önemli birşey değildir :KK34:
Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği için mecbur bekleyeceğiz.

Yarın öğlen kızkardeşimle VİALand e gidiceğiz :KK34: hem gezmiş oluruz hemde ufaklıklar eğlenmiş olur. Malum benimki ablası gittiğinden beri her fırsatta gezelim canım sıkıldı diyor :KK1:
Bugün tam 2 saat birlikte boya yaptık sırf eğlensin diye :KK1:

Umarım sizlerde de herşey yolundadır ve güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur :KK34:

Bu arada Egedeniz yuvaya dönmüş :KK3:
Çok sevindim gördüğüme :KK54:
Verelim şu kilolarıda yazı bari büyük bir farkla bitirelim bari :KK1: bıktım artık ay yine gitmedi bir sonraki hafta inşallah diye kendimi motive edeceğim diye uğraşmaktan :KK1:

Bende çok istiyorum onu izlemek ama şu ara zaten ağlak moddayım iyice ağlamaktan helak olmim :KK1:

Egedeniz bu arada gözün aydın senin büyük kuzu geliyormuş :KK1:
Benimkinide bıraktık Almanyada :KK34: Daha ayrı kalalı 1 hafta oldu ama ben başladım ağlamaya aklıma geldikce yada kuzu telefon açtıktan sonra :KK1:
Bugün şükür neşesi yerindeydi :KK1: tabi kaptı komşudan internet şifresini :KK1: artık tableti alıp alıp kendini sokağa atar :KK1: annemlerden çekmiyormuş oda o komşunun apartmanının önüne oturup bağlanıyor :KK1:
Bayrama iki gün kala gelecek inşallah ....Aminnnnnnnn

kızçene geçmiş olsun canım.....

kızlar 80 89 arası zayıflayalım grubunda kımse yok bende buraya katılayım dıyorum olurmuuuuu sızınle kılo verırım artık

tabi olar:)
hoşgeldin aramıza sende:):KK34:

İyi geceler arkadaşlar herkese.
Dünkü uykusuzluğumu bugün çıkarıp öğlene kadar yatıcam ohh :)
Bir de bugün dantel örmeye başladım. Yıllar önce çook beğendiğim bir salon takımı vardı, onu yapmaya çalışıcam. Antika kafam geldi yine :KK9::KK9:

eh o zaman kolay gelsin canım:))):KK34:
:KK6::KK6::KK6:

akşam yemeğinde sarımsaklı yoğurt yememe rağmen bile hala uyku namına tık yok bende:KK4::KK4::KK4:
bi benmiyim ayaktaaaaaa:84::84::84:

acaba gitsem de kızlardan birini mi uyandırsam ben ozaman madem şimdi uykum tutmuyosa:KK70:DDD:KK23::KK23::KK23:
mesela cluctch esrayı olabilir.....:KK23:
pudra fırçasının ucunu 2-3kere hafifçe burnuna değdirsem yeter heralde onu uyandırabilmem için:KK23::KK23::KK23:
:KK9::KK9::KK9:

mesela yenamı uyandırabilmem içindeeeee barışı uyandırmam yeterli olur galiba dermişim:)))))):KK23::KK23:
:KK9::KK9:

asuman ablamı ellemem o yarın pikniğe gitcek:KK19::KK19::21::21::21:

evet ben şuan uykusuzluktan sıyırdım kesin:))))))

son kararım; uyku çayıma talim edeyim bari.......
belki o işe yarar; yeni geldi aklıma uyku çayım.......
sonrada gider uyumaya çalışırım artık:KK31::KK31:

akşam yemeğinde sarımsaklı yoğurt yememe rağmen bile hala uyku namına tık yok bende:KK4::KK4::KK4:
bi benmiyim ayaktaaaaaa:84::84::84:

acaba gitsem de kızlardan birini mi uyandırsam ben ozaman madem şimdi uykum tutmuyosa:KK70:DDD:KK23::KK23::KK23:
mesela cluctch esrayı olabilir.....:KK23:
pudra fırçasının ucunu 2-3kere hafifçe burnuna değdirsem yeter heralde onu uyandırabilmem için:KK23::KK23::KK23:
:KK9::KK9::KK9:

mesela yenamı uyandırabilmem içindeeeee barışı uyandırmam yeterli olur galiba dermişim:)))))):KK23::KK23:
:KK9::KK9:

asuman ablamı ellemem o yarın pikniğe gitcek:KK19::KK19::21::21::21:

evet ben şuan uykusuzluktan sıyırdım kesin:))))))

oyyy kıyamam yalnız mı kaldın sen :KK16:

yalnız benim pudram da, fırçam da yok, gelirken yanında getir bi dahakine :KK53:

-----------

herkese günaydın canlar :KK16:

selam kizlarrrrrrrrrr :26::26::26:
nasilsiniz insallah hersey yolundadirrr ben artik normal hayatima dönmek istiyorum :KK53::KK53::KK53:
1 haftadir makarna kes yufka yap gözleme ac leyla oldum dolaniyorum he aradada agir misafir agirladim ama gelin bana sorun gecmise tam bakamadim ama insallah beni izinli yazmisinizdir gecen hafta söylemistim gerci :KK17::KK17::KK17: araniza yani listeye ancak türkiyeden geri dönünce katilirim büyük ihtimal 2 hafta sonra bende vatanimda olucam insallahhh :KK16::KK16::KK16:

benim 3 yaş aralı 2 oğlan .çocuk odası 2 çek yat var misafir falan gelince yatıyor.
oturma odasını çocuk odası yaptık.
bir ara ayırmıştım ama 1 odada tv var aslında o tv y yatak odasına almak istiyorum o zaman ayırırım birde tv seyretmeden uyumuyorlar...kışa değiştiririm artık planı ayırırım herhalde.bilgisayarı salona aldımçocukları takip edebilmek için yoksa yanlışlıkla yanlış yerlere girerler diye korkuyorum

Benimkilerin arası 10 yaş...Epey fark var arada..
Bir de başka şansları yok evimiz 2+1 mecburen komün hayat yaşamak zorundalar :KK66:

öğretmendi sanırım demi yena
bide ayvalıkta derin vardı demii doğum yaptı oda sanırımmm

Evet öğretmendi diye hatırlıyorum bende...
Derinden hiç haberim yok inan...
Feysim de olmadığı için çoğu kişiyle forum ve telefon dahilin de görüşebiliyorum...

çizelgem de kaybolmuş. yeniden yaptım ama şu anki kilomu bilmiyorum.. yarın yada pazartesi sabahı yenisini yaparım artık.. tartılıp da:18::18::18:

bende yatıyorum fıstıklar... iyi geceler hepinize..

ha unutmadan..

EYLEMLERİM BAŞLIYOR....

anarşik daktır :KK66:)

HOS BULDUM
EN son 85 dım amelıyat oldum karın ve kol henuz tartılmadım 3 kılo kadar aldılar 1 ay oldu ama sankı bana kılo almaya basladım gıbı gelıyor bende dıyete baslıyayım dıyorum ramazanda dıyet ıcın nasıl olur bılmıyorum ama hayrılısı artık

Geçmiş olsun. ne ameliyatı oldunuz.??

ana benim eşimde eskişehirli ben uşaklıyım..
99 gölcük depreminde görevli gitmiştik yalovaya orda tanıştık biz..

Ne güzel hayırlı bir görev de tanışmışsınız...
Allah ayırmasın...

kardeşler bi erkek bi kız ise; ileriki yaşlarda mutlaka sorun oluyo oda malesef ablacım......

Aynen öyle oldu bizde de...Şİmdilik konusu geçmiyor bakalım...
GErçi artık caillou yu da pek izlemiyor onun etkisin de çok kalıyormuş demek :KK66:)

selam kizlarrrrrrrrrr :26::26::26:
nasilsiniz insallah hersey yolundadirrr ben artik normal hayatima dönmek istiyorum :KK53::KK53::KK53:
1 haftadir makarna kes yufka yap gözleme ac leyla oldum dolaniyorum he aradada agir misafir agirladim ama gelin bana sorun gecmise tam bakamadim ama insallah beni izinli yazmisinizdir gecen hafta söylemistim gerci :KK17::KK17::KK17: araniza yani listeye ancak türkiyeden geri dönünce katilirim büyük ihtimal 2 hafta sonra bende vatanimda olucam insallahhh :KK16::KK16::KK16:

Kolay gelsin İlknurcuğum...Kışa hazırlık çalışmalarımı.??

Sen yazınca ben seni izinli listesine ekledim merak etme :KK66:
dönünce tam gaz devam yeniden...:KK34:

SELAM KIZLAR
Herkeslere iyi pazarlar diliyorum sıpamı uyuttum sizlere bi bakıyım dedim eşimi bekliyorum gelsin bizde kaleciğe teysemlere piknik yapmaya gidicez inşallah güzel geçer hepiciğinizi öpüyorum kızlar:KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:
slmmmmm ben gelldiiimmmmmmmmm tatil şimdilik bittii ramazan dolaysılenekk
geldi gene sanırım kilocuklarrrr
tabee cuk cuk yutuncaaa mamişleriii
neyse sizlerden ne haber yeni gelen arkideşler hoş geldinizzz esileri öperim tek tek
şimdilik bayyyyy konuşuruz sonraaa ev almiş başını gidiyooopöffff
Nursena ablacım hoşgeldin :KK3::KK3:
Ne güzel tatilinin iyi geçmesine sevindim :KK34::KK34:
İşlerindede Allah kolaylıklar versin ablacım öpüyorum:KK54::KK54:
merhaba...

ben geldim...
bi baktım da mayıstan beri girmemişim topiğe..

neler yaptım bu arada???

çalıştım, çalıştım, çalıştım...

2 kez 4 günlük tatil yaptım...

dinlendim mi??? sayılır... başka bişi yaptım mı??? hayır...

kilo aldım mı?? azıcık...

sizi özledim mi??? HEM DE ÇOOKKK...

kardeşim gelmişti.. onu yolcu ettim az evvel.. onunla da sizden konuştuk...

o gidince çayımı koydum buraya geldim...

yarın çalışacağım...

birazdan duş alır yatarım ama önce bir "ceeee" diyeyim dedim...

geri geldim ben.. tekrar MERHABA....
Egedeniz ablacım sende hoşgeldin tekrar çok sevindim seni gördüğüme :KK16::KK16:
Ne güzel ya tekrar topanıyo herkes :KK76::KK76:
Selamün aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Aslında okadar yorgunum ki bilgisayarı bile zoraki açtım desem yalan olmaz :26:
Sabah araçla ilgili muayeneye gittik eşimle tabi öğlene doğru ancak işimiz bitti. Hem bu sıcakta yol çekilmeyecek haldeydi hemde küçük kuzu devamlı mızıktı ben babamı istiyorum diye ( adamcağız ara ara işlemler için yanımızdan ayrıldı mecbur )
Ben gitmesem mi diye düşündüm gece ama eşim ille gel hem dönüşte alışveriş yaparız dedi bende onun sevdasına takıldım peşine :KK1:
Kendime zaten birşey almayacaktım ama eşimin ihtiyacı vardı ve yanlız salsaydım abuk sabuk ne varsa alırdı :KK1:
Dışarda öğle yemeğimizi yedikten sonra AirPort Alışveriş merkezinden kendine 4 tane kot 2de gömlek aldı :KK34:
Küçük cimcimede bende istiyorum dedi ama daha yeni dünya kadar eşya alındı ona o yüzden hiç birşey almadım ona :KK34:

Akşam üzere büyük kuzu skype den görüşelim diye telefon açtı :KK76:
Sağ olsun yan apartmanda oturan türk bir genç şifresini vermiş istediğin zaman gir annenle görüş internette gezin nasılsa sınırsız benimki demiş :KK1: tabi bizimkinin inanılmaz hoşuna gitmiş :KK1:
Bİr yarım saat onunla görüştük ama biraz sinirlerim bozuldu :KK50: ekranı kardeşine çevirip sessizce ağlayıp durdum o görmeden.
Geçen sene kolunu kırmıştı şimdi yine aynı kolu hem şişmiş hemde ağrı yapıyormuş :26:
Babam pazartesi Ortopedi doktoruna götürecekmiş kızımı :KK43: İnşallah önemli birşey değildir :KK34:
Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği için mecbur bekleyeceğiz.

Yarın öğlen kızkardeşimle VİALand e gidiceğiz :KK34: hem gezmiş oluruz hemde ufaklıklar eğlenmiş olur. Malum benimki ablası gittiğinden beri her fırsatta gezelim canım sıkıldı diyor :KK1:
Bugün tam 2 saat birlikte boya yaptık sırf eğlensin diye :KK1:

Umarım sizlerde de herşey yolundadır ve güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur :KK34:

Bu arada Egedeniz yuvaya dönmüş :KK3:
Çok sevindim gördüğüme :KK54:
Verelim şu kilolarıda yazı bari büyük bir farkla bitirelim bari :KK1: bıktım artık ay yine gitmedi bir sonraki hafta inşallah diye kendimi motive edeceğim diye uğraşmaktan :KK1:

Bende çok istiyorum onu izlemek ama şu ara zaten ağlak moddayım iyice ağlamaktan helak olmim :KK1:

Egedeniz bu arada gözün aydın senin büyük kuzu geliyormuş :KK1:
Benimkinide bıraktık Almanyada :KK34: Daha ayrı kalalı 1 hafta oldu ama ben başladım ağlamaya aklıma geldikce yada kuzu telefon açtıktan sonra :KK1:
Bugün şükür neşesi yerindeydi :KK1: tabi kaptı komşudan internet şifresini :KK1: artık tableti alıp alıp kendini sokağa atar :KK1: annemlerden çekmiyormuş oda o komşunun apartmanının önüne oturup bağlanıyor :KK1:
Bayrama iki gün kala gelecek inşallah ....Aminnnnnnnn
Banu abla sıkma canını inşallah bişey yoktur kolunda kızının sen şimdi çok duygusalsın o yüzdende bu kadar kafana takılıyo merak etme bence bu ayrılık hepinize daha iyi gelecek öpüyorum seni ablacım :KK54::KK54::KK34::KK34:

slm kızlar nasılsınız herkesler pazar gezmesinde sanırsam
bizde oğlanı bekliyoruz uyanınca çıkcaz dışarı :KK16:
dün akşam az daha gecenin bi vakti pizza yiycektim amaa eşimin desteğiyle yemedim
tv de bi kadın italyada süper bi pizza yiyodu nasıl cnm çekti vakitde geçti
eşime dedim yesekmiii o da bi an düşündü sonra yok bak yersek şöyle olur felen
unutturdu bana sağolsun işe yarıyo bu herif arada :KK9:
ama bugun ödül vercem kendime haftada bi olur dimi :KK56:

meyraa kız çok güldüm sana hee uyku tutmamış sonucunda kırk tilki geçmiş kafandan
kime napsam diye :KK60: :KK60: okurken epey güldüm yani :KK9:

neyse canlar öptüm hepiciğinizi yarın görüşmek üzereee :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

selam kızlarrrr.sabah geç kalkınca bu saat oldu koşturmacadayım hala.bi koşu çarşıya gittim geldim felaket sıcak herzamanki gibi.sabah geç kahvaltı yaptım yeni 1 fincan kahve içiyorum pazar düzensizliği malum.herkes gesmelerde sanırım.öptümmmmmm

selamun aleyküm kızlaarr
ben düğünü yaptım geldim.
şööööyyyle bir geçmişe göz attım:126:
aynuurr sizin vize işlemleri ne olduu merak ettim cücüğüm
esracım herşeyin yoluna girmesine sevindim. mutluluğunuz daim olsun canım :KK16:
yenaaaa boncuğu bulmuşsunuz :KK1: merak ediyordum rahatladım :KK16:
cecoşum Allah kavuştursun kuzuyu özledin :KK16:
asuuu bugün pikniklerdesin herhalde hem ziyaret hem ticaret gibi olmuş :KK16:
nursena tatillerden dönmüş hoş geldin canım :KK16:
egedeniz karayiplerden dönmüş haydi bakalım bir döndün pir döndün diyelim :KK16:
meyranın canı sıkılmış yalnız kalmış kıyamaaammm ben ramazanda buralarda kalmayı düşünüyorum ( köye gitmezsem:KK34:)
zehracım sizde pikniğe biraz geç kalmışsınız sanki
şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar atladıklarım kusura bakmasın. yaşlılık işte bu kadar hatırda kalıyor :KK34:

Son düzenleme:
Selam kizlar insallah hepiniz iyisinizdir!!!

Kusura bakmayin persembeden beri giremedim tekrar...
Cuma günki randevum cooook super gecti!!! Hazir okulun tatilken haftada 2kere gel dedi. Okul baslayincada ayda 2kere gelirsin dedi.

CUmartesi günüde aylik alisverisimizi yapmaya gittik almanya'ya.
Bugünde hava cok sicak diye havuza gittik daha 1saat oluyor geleli cocugu yikadim kendim yikandim dedim bakayim benim tontisler napiyor :)

Neyse ben gecmise daliyorum 20sayfa birikmis okuyayim :)
öpüyorum hepiniziiii...

Gökçeciğim,sevindim sadece yarın izinli olmana...

Umarım kızın büyüdüğün de onunla çok iyi arkadaş olursuuz.:KK16:

Insallah kizimla arkadas gibi olurum :) Insallah herseyini paylasir benle :)

tşkler canımm yani ev işi yapmaktan haz etmiyorum uzun zaman sonra baya uzun hemde ilk kez yıkadım ablamla olunca keyifli oldu ama:KK52::KK52:

gökcecim isviçree soğuk demi bacımm yaaa ben şu yurtdışı olayı hiç sevmiyorum kaç defa teklif geldi de geri çevirdim ben yapamam herhalde ama tabi iyi de bişey özellikle eğitim için kaç senedir ordasın ???

Evet Isviçre genelde soguk :) Allahtan dünden beri hava super!!! carsambaya kadar 27derece olucakmis ondan sonrasi biraz dusucekmis galiba...
Vallahi ben burda dogdum :) Ben burayi coook seviyorum :)

Gökçe cim kendini yalnız hissetme bende aynı süreçlerden geçtim kendimi değersiz hissetiğim zamanlar oldu özellikle memleketten uzaklaşınca.. ama bu bir süreç ve geçecek...

Sagol canim... insallah gecicek...

Kizlar internetimizle ilgili bi sorun var o yuzden alinti yapamıyorum, begenemiyorum telefondayim cunku. Gecmisi okudum. Yine sıkıcı olaylar olmus ama insallah çözüm bulur her sey en kisa zamanda :) listeyi de aksamustu yapabilirim kizmayin bana amcami ziyarete gidicem cunku :KK43: cilt kanseri teshisi kondu artik :KK43:

Bildirimim soylee
Gecen hafta:92.2
Bu hafta: 89.4 ! :)
Sporum: 330 dk galiba :) bu hafta giden toplam kilo 2.8 kiloo :)
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Veremeyenler de hiiic uzulmesin, azicik iradeyle hepimiz atlaticaz bu gunleri insallah

Masallah coook guzel kilo vermissin!!!

Amcana coook gecmis olsun canim... Insallah en kisa zamanda iyilesir :KK66:

Hayırlı cumalar,

dün geceden bu saate kadar eşimle kavga halindeyiz, Allah yardımcımız olsun. sanırım kaldıracak gücüm kalmadı artık.

kilom tam tamına 85 Yenam. şimdiden ellerinize sağlık.

Esracim her evlilikte kavgalar oluyor... Esimle kac kere bosanmanin esiginden döndük...
Insallah hersey düzelir canim...

bol eksili hayırlı Cumalar canlarımm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

nasılsınızz? benden iyilik diyeyim iyi olsun , normalde bugün yolculuk vardı ama dün haber geldi vizede sorun olmuş , diyanetin 18.000 Razamazan umresi başvurusundan sadece 2.000 tanesine vize verilmiş , bizim şirketle gidenlerden hiç ses yok daha , yani vizeler beklemede , bizlerde valizlerimizi hazırladık bekliyoruz , Rabbim hakkımızda hayırlısını versin cücüşlerimm , hepinizi öpüyorum ,Allaha emanet olunnn :KK54::KK54::KK54::KK54:

Insallah gidebilirsiniz su vize olayi hal olur canim...

hehe isveç isviçre cidden çok yakın olunca karışıyo :KK9: inşallah cnm ama çokmu yerim azmı yerim bilemedim şimdi
hem kırkyılda bi gelcen ozaman yiyivereyim nolcak yani :KK9:

Sende haklisin ya ye gitsin nolcak bir kereden :)

canım arkadaşım benimmm

seni şu an benim kadar kimse iyi anlayamaz çünkü aynı durumdayız ama ben genel olarak sonuçlandırdım artık kafamda bazı şeyleri yani bitiyor boşanıyorum ben böyle olmaması için çok çabaladım ama artık acizim elimden bişey kalmıyor bu durumda işle de konuştum geri dönücem sanırımm benim için de çok kötü bir dönemm rabbim sana hayırlı kapılar açar inşallahhh

üzüldüm bosanma karari verdigine... Ama birseye karar verebildigin icinde helal olsun canim... Artik herseyin hayirlisi canim. Insallah bundan sonra mutlu olursun :KK66:

Arkadaşlar,

Sizden çok özür diliyorum liste için...
bugün eşimin doğumgünü olduğundan kayınvaldemin haber vermeden planladığı programına iştirak etmek zorunda kaldık mecburen..
Eve döndüğüm de hazırlarım..gündüz iş var dı akşam bu olay oldu haber bile veremedim size..

Esinin dogum gunu kutlu olsun yenacim...

Neyse geri kalan gecmiside daha sonra okurum simdilik anca 10sayfa okuyabildim :)
Hadi hepinize hayirli aksamlar...
Yarin ugrarim sabah insallah
öptüm

sabah 8 de iş başlayıp bu sıcakta saat 17:45 e dek hiç durmadan çalıştım. kalabalıktı. yaşlı çoktu.iş zordu bu gün.. yorulmuşum..
eve gelip en sağlıklı şekilde beslendik..
1 kase mercimek yemeği- zeytinyağlı
ızgara sebze
sarmısaklı yoğurt :KK51:

bütün gün su içememiştim.. şimdi tankerle geziyorum...

Küsmem, döndün ya :)
dinlenmişsindir, iyi gelmiştir inşallah. tam gaz eylemlere devam :)
evet izmir dönüşü eylemlere başladım hemen... dönüşte 90 lara dayanmıştım yine... bu arada adet oldum. biraz ödem attım. sağlıklı besleniyorum. abur cubur yok..sanırım yaz kilosunu cumaya kadar veririm...

kızlar 80 89 arası zayıflayalım grubunda kımse yok bende buraya katılayım dıyorum olurmuuuuu sızınle kılo verırım artık
hoşgeldiiiinnn...
Ben de bu mantıkla beslenmeyi planlıyorum ramazanda. sahurda kahvaltı, iftarda çorba yerine cacıklı akşam yemeği, arada da 1 porsiyon meyve ve biraz yoğurt saat 23 gibi.
ramazan da yine üç öğün beslenmek gerek... iftarda akşam yemeği ye... sahurda kahvaltı gibi... ama sütlü falan . güçlü bi kahvaltı olsun. ve arada meyve yoğurt ceviz...
bizim hastanenin diyetisyeni ramazan menüsü yapmış.. birazdan linkini paylaşırım. beğendim ben...
Valla güzel olur :13::13:
Ramazan için hala oturtamadım sahuru kafamda. İftar tamam, zaten gözüm aç olmadığı müddetçe hemen tıkanıyorum ama sahurda ne yapacağımı bilemiyorum :26:
ramazan listesi yolda :KK53:
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşaallah canım.....
çok çok öpüyorum seni:KK54::KK54:

kardeşinin doğum günü kutlu olsun ablacım:)
piknikte de iyi eğlenceleeeeeer..........
:KK54::KK54:

hoşgeldin bacıııııım:))))))
:KK16::KK16::KK16::KK16:

özledik senü:))))
tatilde yaramış maşaallah sana canım, öyle gördüm ben:nazar::nazar::nazar::KK54:

gözlerin içinde çok geçmiş olsun tatlım.......

ev işi yapcakmışsın onun içinde kolay gelsin canımcım.

kocaman öpüyorum görüşürüz:KK54::KK54::KK54:

hoşgeldin canııım:))))):KK16::KK16::KK16:

iyi olduğuna ve tekrar aramıza döndüğüne çok sevindim.........
özledik seni.....

bi daha bırakma bizi bu kadar amaaaa:KK5:

öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

kızçene geçmiş olsun canım.....

tabi olar:)
hoşgeldin aramıza sende:):KK34:

eh o zaman kolay gelsin canım:))):KK34:
:KK6::KK6::KK6:
merhaba..
Benimkilerin arası 10 yaş...Epey fark var arada..
Bir de başka şansları yok evimiz 2+1 mecburen komün hayat yaşamak zorundalar :KK66:

Evet öğretmendi diye hatırlıyorum bende...
Derinden hiç haberim yok inan...
Feysim de olmadığı için çoğu kişiyle forum ve telefon dahilin de görüşebiliyorum...

anarşik daktır :KK66:)

Geçmiş olsun. ne ameliyatı oldunuz.??

Ne güzel hayırlı bir görev de tanışmışsınız...
Allah ayırmasın...

Aynen öyle oldu bizde de...Şİmdilik konusu geçmiyor bakalım...
GErçi artık caillou yu da pek izlemiyor onun etkisin de çok kalıyormuş demek :KK66:)

Kolay gelsin İlknurcuğum...Kışa hazırlık çalışmalarımı.??

Sen yazınca ben seni izinli listesine ekledim merak etme :KK66:
dönünce tam gaz devam yeniden...:KK34:
eylem güzeldir... hele inceltiyorsa:KK52::KK52:
SELAM KIZLAR
Herkeslere iyi pazarlar diliyorum sıpamı uyuttum sizlere bi bakıyım dedim eşimi bekliyorum gelsin bizde kaleciğe teysemlere piknik yapmaya gidicez inşallah güzel geçer hepiciğinizi öpüyorum kızlar:KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

Nursena ablacım hoşgeldin :KK3::KK3:
Ne güzel tatilinin iyi geçmesine sevindim :KK34::KK34:
İşlerindede Allah kolaylıklar versin ablacım öpüyorum:KK54::KK54:

Egedeniz ablacım sende hoşgeldin tekrar çok sevindim seni gördüğüme :KK16::KK16:
Ne güzel ya tekrar topanıyo herkes :KK76::KK76:

Banu abla sıkma canını inşallah bişey yoktur kolunda kızının sen şimdi çok duygusalsın o yüzdende bu kadar kafana takılıyo merak etme bence bu ayrılık hepinize daha iyi gelecek öpüyorum seni ablacım :KK54::KK54::KK34::KK34:
hoşbuldum:KK1::KK1:
selamun aleyküm kızlaarr
ben düğünü yaptım geldim.
şööööyyyle bir geçmişe göz attım:126:
aynuurr sizin vize işlemleri ne olduu merak ettim cücüğüm
esracım herşeyin yoluna girmesine sevindim. mutluluğunuz daim olsun canım :KK16:
yenaaaa boncuğu bulmuşsunuz :KK1: merak ediyordum rahatladım :KK16:
cecoşum Allah kavuştursun kuzuyu özledin :KK16:
asuuu bugün pikniklerdesin herhalde hem ziyaret hem ticaret gibi olmuş :KK16:
nursena tatillerden dönmüş hoş geldin canım :KK16:
egedeniz karayiplerden dönmüş haydi bakalım bir döndün pir döndün diyelim :KK16:
meyranın canı sıkılmış yalnız kalmış kıyamaaammm ben ramazanda buralarda kalmayı düşünüyorum ( köye gitmezsem:KK34:)
zehracım sizde pikniğe biraz geç kalmışsınız sanki
şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar atladıklarım kusura bakmasın. yaşlılık işte bu kadar hatırda kalıyor :KK34:

döndüm artık... arada tatil iyi geldi...

Eskişehir devlet hastanesinde hazırlanan ramazan menüsü...

Eskişehir Devlet Hastanesi - Duyurular

egedeniz bu menü banada güzel geldi. ama iftara gittiğimizde ne kadar uyabiliriz bilmiyorum :KK19:
özleeemm seni görüyorum aşağılarda nerelerdesin sen kayıplara karıştın
yasemincim yanlış görmediysem sende buralardasın nasılsın canım

egedeniz bu menü banada güzel geldi. ama iftara gittiğimizde ne kadar uyabiliriz bilmiyorum :KK19:
özleeemm seni görüyorum aşağılarda nerelerdesin sen kayıplara karıştın
yasemincim yanlış görmediysem sende buralardasın nasılsın canım

evet buralardayım daficim az geçmiş okudum tamamladım .sen nasılsın düğünleri bitridiniz sanırım,ramazan kapıya dayandı zaten herşey bayram sonrasına :KK34:

iyi geceler kızlar,

çok yorucu bir günün ardından size bakayım dedim. pikniğe gittik akşam üzeri son anda. iyi de geldi, ramazan öncesi son fırsatlar :KK1:

Sağol Dafi abla desteğin için, atlattık inşallah.

Egedeniz ben de ekledim sık kullanılanlara iftar menülerini. çok faydalı görünüyor gerçekten, inşallah biraz olsun kilo verebiliriz ramzanda.

X