SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Çok geç oldu ama gelebildim şükür
Bugün Eşimin kuzeninin evinde mevlüt vardı sünnet sebebiyle
oraya gittim mecbur hatta gitmişken alt kattaki büyük anannemizede uğradım aradan çıktı
Tabi eve biraz geç geldik doğal olarak ve sonrasındada ancak evi toparladım biraz eşimin kuzenleri ve eniştesi çaya gelmeden evvel
İki gündür pek fırsatım olmadı ama yarından itibaren inşallah yine düzenli paylaşımda bulunacağım
menüde dahil
Büyük kızım olmadığı için ufaklık benle uğraşıyor devamlı
Evin içinde oyun oynamak yada en kötü ihtimal kuçağıma alıp onunla sohbet etmek zorundayım
ama yarın yine ebru şallıyla platese başlıyacağım ve küçük kuzuyuda dahil ediceğim beni engellememesi için
Ramazana kaldı şurada 10 günden az süre
o aradayı sporla değerlendireyimde sonra ancak iftardan sonra biraz yaparım oda yediğimi eritmek için
( fazla yemeyi düşünmüyorum tabi ama spor daim olsun diye iftar sonrası yaparım diye düşünüyorum
)
Çok çok geçmiş olsun
Umarım şu an çok daha iyisindir
Ben çin yemeği pek fazla sevmem daha doğrusu sadece makarnalı salataları benim hoşuma gider
hatta eşim değişik birşey bile yaptığında fazla antin kuntin şeylere girmeyelim yoksa bir gün zehirleneceğiz derim hep
Bundan sonra sende antin kuntin şeyler yeme kız
yine ucuz atlatmışsın
Canım benim cadı yazdan evvel bir 75 kgya yakındı :26: boyu benden uzun olduğundan pek sırıtmıyordu sadece iri görünüyordu ama son günlerde daha fazla aldın çık kız bir bakalım kaç kilo olmuşsun dedikce inatla kavga çıkartıp olayı kapatıyordu ama Almanyada ikna edip tartıya bir çıkardık gözlerimize inanamadık
tam 82 çıktı cadı
Allahtan daha çok ufak olduğundan metabolizması çok çabuk çalışıyor ve daha ben oradayken bile bir 3 kilo verdi bile
Benim tahminim annem bayrama kadar benim kıza bir 10 kilo kesin verdirir
Zaten bayrama yakın gelecekler bir 3 haftada öyle kalacaklar
yani benim kız kesin 6li rakamları görür bu hızla
Annemin ona uyguladığı programda şöyle;
Sabah 8de kahvaltı tabağı;
2 dilim ekmek, 5 dilim domates, 5 dilim salatalık, 1 yumurta, 2 KK beyaz peynir, haftada bir kerede salam yada sosis çok az tabi
Kahvaltıdan sonra bir atıyorlarmış kendilerini sokağa en kısa yürüyüşleri 1 saat
Eve gelince 1 saat kadarda dışarda bisiklet kullanıyormuş
Öğle yemeğinde ya bir tabak sebze yemeği yada et yanında bol salata ( az yağlı )
Öğle yemeğinden sonra yine kendilerini dışarı atıyorlarmış ve 1 saat daha yürüyorlarmış
Akşam yemeği fixs genelde
1 tabak çorba ve bir kase çorba
Günde bir tane tatlı birşey yeme hakkı var ama iki parmak kalınlığını geçmesi yasak
eğer fazla büyük bir şey seçersede yarıya bölünüp ertesi güne hakkını saklayacak