Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız :KK3::KK3:
ben iyiym çok şükür esramm çok güzel telafi etmişssin kuzumm
bende pizzayı telafı etcem bugun :KK9: haftasonu olunca illa kaçamak oluyo yahuu
en az hasarla atlatalım bari :KK56:

meyraa çok sıcakk ciddenn offf pofff yandık bu sene ramazan epey zorlu geçcek ama ben emzirmeden dolayı tutamıycam malesef :KK50:
iyi yapmıssın bu sıcakta hiç yol mol çekilmez arada yalnız takılmakda lazım sür sefasını :KK9:
benım koca pc ye geçcek ondan fırsat bulursam yazarım kızlar :KK34::KK54:

eneeee dışarının sıcağı içeri giriyo diye sadece oturma odasının penceresini 11-16arası açmıyodum, böylelikle içeri serin oluyodu, amaaa bunaldım bugün 1-2saattir, dur bi açıyımda deneyim artık dedim, çünkü içeri hem sıcak oldu hemde havasız kaldı, ohhh açınca rahatladım.....
demek havalar çok ısınınca bu yöntemim işe yaramıyomuş:KK37::KK37:
nilüfer abla dicek yine bana; stratejik meyra diye:KK70:DDD
:KK54:

slm kızlar nasılsınız :KK3::KK3:
ben iyiym çok şükür esramm çok güzel telafi etmişssin kuzumm
bende pizzayı telafı etcem bugun :KK9: haftasonu olunca illa kaçamak oluyo yahuu
en az hasarla atlatalım bari :KK56:

meyraa çok sıcakk ciddenn offf pofff yandık bu sene ramazan epey zorlu geçcek ama ben emzirmeden dolayı tutamıycam malesef :KK50:
iyi yapmıssın bu sıcakta hiç yol mol çekilmez arada yalnız takılmakda lazım sür sefasını :KK9:
benım koca pc ye geçcek ondan fırsat bulursam yazarım kızlar :KK34::KK54:

iyiyim canım sağolasın, sen nasılsın?

evet hafta sonları kaçamak yolları daha çok açık oluyo malesef.....
mesela benim bugün eşimin sabah kahvaltı yapmaması nedeniyle deeee kahvaltım çerez oldu:KK70:DDDD:125::125::125:
yerken pişmanlıkla yedim ama yedim sonuçta bi güzel:KK37:

bende tutamicam canım bu sene yine oruç, çünkü; bu ilaçlarımı bırakıp kendimi ilaçsız olarak toplayana kadar tutamam ben malesef.....
tutamadığım oruçlarımada çok üzülüyorum ama elimde olan bişey yok ki hiç:KK43:(((
neyse inşaallah rabbim hayırlısı ile nasip ederde bende ilerde tutarım inşaallah; hem zamanında hemde borçlarımı......
oyüzden sıcaklar oruç tutacaklar kadar sıkıntı vermiyo diiimi bize, rabbim onlarada yardımcı olsun inşaallah..... AMİN

merhaba arkadaşlar ben seher
ben bu forum sayesinde bir iki yıl önce 13 kilo vermiştim:nazar:
şimdi ise çok acil kilo vermem gerekiyor :KK17:
hepinizin desteğini bekliyorum tecrübeleriniz benim için çok önemli bunun değerini biliyorum:KK16:
keşke hiç bırakmasaymışım bu grubu ama o dönem okul iş vb gibi durumlar sebebiyle hiç vakit bulamıyordum şimdi ise mükemmel bir boşluk yakaladım yaklaşık 2 ay gibi bi süreç var önümde onu iyi değerlendirip verebildiğim kadar çok kilo vermek istiyorum:)
çok konuştum
kişisel bilgilerim 168 boy 94.4 kilo bu sabah itibariyle :2::2:

iyiyim canım sağolasın, sen nasılsın?

evet hafta sonları kaçamak yolları daha çok açık oluyo malesef.....
mesela benim bugün eşimin sabah kahvaltı yapmaması nedeniyle deeee kahvaltım çerez oldu:KK70:DDDD:125::125::125:
yerken pişmanlıkla yedim ama yedim sonuçta bi güzel:KK37:

bende tutamicam canım bu sene yine oruç, çünkü; bu ilaçlarımı bırakıp kendimi ilaçsız olarak toplayana kadar tutamam ben malesef.....
tutamadığım oruçlarımada çok üzülüyorum ama elimde olan bişey yok ki hiç:KK43:(((
neyse inşaallah rabbim hayırlısı ile nasip ederde bende ilerde tutarım inşaallah; hem zamanında hemde borçlarımı......
oyüzden sıcaklar oruç tutacaklar kadar sıkıntı vermiyo diiimi bize, rabbim onlarada yardımcı olsun inşaallah..... AMİN

bende iyiyim cnm :KK54: afiyet olsun kuzumm napalım arada bunlarda olcak herzaman hakim olamayızki iradeye ama bunu dengelersek sorun kalmaz dimi ama:13:
senınde mecbur cnm tutarsın ilerde bende öyle geçen sene hamişdim tutamadım bu sene emzirme artık seneye tutarım Allah nasip ederse :KK16: Amiiin cnm valla çok zor bu sıcaklarda Allah sabrını veriyo gerçi ama zorluyo tabi
benım koca uyusada afacan uyandı gene pc bana kalmadı ben oğlana bakayım cnm acıkmıstır mama yedireyim
öptüm kocamaaaan :KK19::KK19::KK19:

merhaba arkadaşlar ben seher
ben bu forum sayesinde bir iki yıl önce 13 kilo vermiştim:nazar:
şimdi ise çok acil kilo vermem gerekiyor :KK17:
hepinizin desteğini bekliyorum tecrübeleriniz benim için çok önemli bunun değerini biliyorum:KK16:
keşke hiç bırakmasaymışım bu grubu ama o dönem okul iş vb gibi durumlar sebebiyle hiç vakit bulamıyordum şimdi ise mükemmel bir boşluk yakaladım yaklaşık 2 ay gibi bi süreç var önümde onu iyi değerlendirip verebildiğim kadar çok kilo vermek istiyorum:)
çok konuştum
kişisel bilgilerim 168 boy 94.4 kilo bu sabah itibariyle :2::2:

tekrar hoşgeldin canım:)

Son düzenleme:
bende iyiyim cnm :KK54: afiyet olsun kuzumm napalım arada bunlarda olcak herzaman hakim olamayızki iradeye ama bunu dengelersek sorun kalmaz dimi ama:13:
senınde mecbur cnm tutarsın ilerde bende öyle geçen sene hamişdim tutamadım bu sene emzirme artık seneye tutarım Allah nasip ederse :KK16: Amiiin cnm valla çok zor bu sıcaklarda Allah sabrını veriyo gerçi ama zorluyo tabi
benım koca uyusada afacan uyandı gene pc bana kalmadı ben oğlana bakayım cnm acıkmıstır mama yedireyim
öptüm kocamaaaan :KK19::KK19::KK19:

tabi dengeleme konusunda çok haklısın tatlım.....

demek afacan uyandı, demek ben bi afacanda bize gelene kadar iyi oturuyum pc başında:KK53::KK53::KK53:
şurda az kaldı dermişim:KK70:DD
hayırlısı herşeyiiin......

bende seni kocaman öpüyorum canımmmm.....:KK54::KK54::KK54:
görüşürüz:KK3:

benimkide boğaaaa :KK9: onun boğazı yuzunden geldim bu hale zatii :KK9:
cnm oğluşum durmayyy mecbur cıkayrum görüşürüz gene :KK54::KK54:

eşim pc başına geçicek dedin, sonrada neyse ben biraz uzanacam dedi diyince bi an eşimin günlük davranışları canlandı gözümde, oyüzden bi an senin eşinde boğaymış gibi hissettim ve acaba seninkide mi boğa diye sormak istemiştim:)
doğru hissetmişim:KK70:D

tamam tatlım sen bak afacanaaa......
ikinizide öptüm:KK54::KK54:

bu günkü menüm
sabah 1 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
öğle 2 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık taze fasulye
ara öğün 8 sert kayısı
akşam -- malesef şu anda fırında patatesli börek pişiyor:KK43: 1 dilim ondan yerim salata ve çay
saat 2 gibi 40 dakika uzay yürüyüşü aletine bindim faydası olmuştur inşallah

Merhaba meyracım :KK16:
Ben de evdeyim bugün çamaşır felan uğraşıyorum işte kızlarda annemdeler bir iki saate gelirler
Makine bitsin asıp çıkacağız eşimle biraz hem yürürüz hem de bişeyler yeriz belki

merhaba ablacım:):KK16::KK16:
kolay gelsin işlerin....:21::21:
iyi olur ablacım; hem yürüyüş, hemde eşinle birlikte dışarda bişeyler yemek.....

bende çay yudumluyordum şuan:):KK68:

kızlaaar bakın ne güzel:))
böyle bişeyim olsun isterdim:KK70:

altı bardak üstü çaydanlık.......
$350kw41-1.jpg

tsk ederım ben yolculuk cok seven bırıyım garıptır obur topıkte arkadaslar bana cok sasırlardı yolculuk dıyınce senın eteklerın ucuyor derler. yorulmak bılmem, ıner ınmez gezerım, degısıklık cok ıyı gelıyor bana. sukur otobuste genelde uyuyabılıyorum onun da avantajı oluyorrrr

Bende ayni sen gibiyim o zaman :))

karayiplerdeydim ablacım :KK34: döndüm yuvama.. iş güç derken bide teyzem ameliyat oldu onun yanında kaldım derken zaman geçti ablacım döndüm ama sonunda. :KK54:
ayrıcaaaa amiiiiiiiiiinnnn duana kurban olaaamm :KK54::KK54:
aynuuuuuuuuuuuuuuuurr bak dafi ablam gibi tamam mı eklemeler yapabilirsin sıkıntı yok :KK60::KK60:

:KK4:En Büyük KK:KK55::KK55::KK55: kime ne beeeeee
tam benlik bu yaa. direksiyon kursunda unuturdum sinyali hoca sinyal vermedin derdi bende karar vermemiştim diyordum :KK60::KK60::KK60:

Merhaba kızlar,
dün kına biraz sıkıcı geçti. aslında çok güzel bir kına oldu. ama benim keyfim yoktu niyeyse. halbuki hevesliydim oynamaya ama birden nolduysa bana bende anlamadım. bi kere halay cektim oda zorla. sonlara dogru eglendik biraz. bizim hatunlar küçük oyunlar yaptılar. 3 tane hatundan biri erkek kılıgına giriyor diger ikiside erkegin karısı oluyor. hamile felan kılıgına giriyorlar. adam elinde oklavayla kovalıyor herkesi. eşlerinden birini saklıyoruz gelip onu arıyor bulana kadar biz digerini saklıyoruz felan. kime saklanırsa kadın kocası ona oklavayla dalıyor :KK1: bide bizim hatunlar iyice gaza gelince hamile kılıgındaki masaya cıktı masadan bi yuvarlandı görmeniz lazımdı öldük gülmekten karnındaki yastıkta düşünce bebek dogdu felan olayına girdiler. cocuklar var diye cok asırıya kaçmadılar. normalde daha komik oluyor. evlerde yapıyoruz bunu biz kınalarda kadınlar olunca sadece. erkek kılıgındaki herkesi elliyor karısı gelip dövüyor felan bide erkek kılıgına girdiginden tam bi aksesuarla tamamlıyor :KK9::KK9: böyle pantolondan sarkıyor felan acayip komik oluyor yaa:KK1:
bide gene bizim yengelerden biri beyaz carsaf almıs evden kimsenin haberi yoktu onuda ben hazırladım. beyaz carsafa doladık yüzüne un sürdük bembeyaz oldu. dişlerini siyaha boyadım. gittim ışıkları kapadım. herkes bi noluyor felan dedi o sırada bizim hayalet çıktı millet öldü korkudan hele annem çıglık çıglıga kaldı. çok komikti yaaaa :KK60::KK60: bunun sonunda o unu yüzden cıkarmaya calısmasıda tam bi felaketti. yıkıyor yıkıyor hep hamur hamur kaşında gözünde kaldı zoraki cıkardık :KK37: böyle değişik bi kına oldu işte

yarında düğün var akşam misafirler pazartesiye biticek umarım tabiiiiiiiiii :KK52:

Bence güzel bir kina gecesi olmus :) Eglenceli...

Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:

Süper bir 14 gün tatil yaptık annemlerin yanında Almanyada ve bugün öğleden sonra saat 5 gibi şükür evimize vardık :KK34:
Aslında hala bile çok yorgunum ve bir okadar da çok işim var ama sizlere bakmadan edemedim :KK1:
Hep aklımdaydınız ama bir kezde olsa internetli ortam bulamadım. BU alamanlarda çakal olmuşlar :KK1: her yerde internet var ama sadece çalışanlarına serbest tutuyorlar yani şifrelemişler :KK1:

Şükürler olsun hiç artı olmadım bu sefer :KK1: tabi anam sağ olsun :KK34:
Benim büyük kız ufak ufak zayıflamaya bile başladı :KK1:
Her gün 2 saate yakın yürüdük :KK34: hatta bir keresinde olayı abartıp alışverişe çıktığımızda 7 saat yürümüşlüğümüz bile var :KK60: babamın dediği gibi gezmek oldumu ak çiğerimiz görünüyor ana kız :KK1:
Sabah erkenden uyandık hep ve genelde günde iki kere bile bir yerlere gittik :KK1:
İnanılmaz alışveriş yaptım ama kendime sadece birkaç thirt ve 5 cift ayakkabı aldım :KK60: hee birde çamaşır :KK60: Bir mağazada şansıma büyük indirim vardı ve ben çamaşır delisi olduğumdan hemen saldırıya geçtim sayılır :KK60:
Pantalon falan bilerek almadım çünkü eninde sonunda çok güzel kilolar vereceğim ve ondan sonra hepsi boşa çıkmış olucak :KK34:
Annem bana kilo verdiğimi bilmediği zamanda bir pantalon almıştı 52 beden :KK1: anam bir giydim streç modellerden bile olduğu halde belimden düşüyordu :KK76::KK76::KK76: tabi annem şaşırdı her ne kadar çok fazla fark göremesede :KK1: hafif süzülmüşsün dedi bana kadın yaa :KK60: neyse bayramdan sonra görür o beni :KK1: ( Ramazanda sabit kalmayı bile bir başarı saydığımdan :KK1: )
Hem RAmazan sonrasındada gerekirse her gün spor Salonuna gideceğim :KK34: yeterki gitsin şu pis kilolar :KK1:

Büyük kızımı orada biraktık o bir ay sonra gelecek Allahın izniyle :KK34:
Ufaklık havaalanında ablasının olmadığını fark edince biraz mızmızlanmaya başladı Ablamı kaybettik bulmamız lazım diye :KK1: ama yolda şükür rahatladıda uyuya kaldı :KK34:
Eve gelince aradık tabi hemen ve görüştüler anam bir başladı ufaklık ağlamaya niye gelmedin ben seni aradım biz yemek yiyelim seni almaya geleceğiz diye :KK1: kızım uzak o gelicek dediysekte susmadı nasıl hüngür hüngür ağladı beyzamı istiyorum ben onu çot seviyorum diye :KK60: tabi onla birlikte bende başladım ağlamaya :KK1: tabi ablamıza çaktırmadım ben :KK34:
Gün içinde bol bol gezmişler anannesiyle :KK34: sokak tebeşşiri almış anannesi ona kapı önünde yerlere istediği gibi resim yapsın diye :KK1: ( bir kova su dökünce çıkıyor nasılsa :KK34: )
Valla şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek bir ay diye ama onun iyiliği ve mutluğu herşeyden önemli :KK34:
Hem biraz zayıflar, hem eğlenir hemde belki o arada biraz bizden uzak kalınca bizleri özlerde biraz sakinler gelince :KK34:
Ordada bir iki hiddetlendi bana ve kardeşine karşı hatta annem çok şaşırdı ve bu kız resmen seni kardeşinden kıskandığından dolayı yapıyor dedi ki bencede öyle ( çok dikkat ettim ufaklık bana yaklaştıkca ona hırslanıyor :26: )
Ona onu çok sevdiğimi, ilk göz ağrım olduğunu ve 1 ay sonra onu fıstık gibi bir kız olarak havaalanında karşılayacağıma inandığımı anlattım durdum :KK34: kesinlikle oda istiyor artık kilo vermeyi ve orada her gün yürüyüşlerimiz hariçinde her gün yarım saat paten kaydı birde 1 saatten fazla bisiklet kullandı :KK34:

Neyse çok çenem düştü :KK1: yine belli ettim gelişimi :KK1:
Hee bu arada 14 gündür sigara içmiyorum :KK76::KK76::KK76::KK76: Her ne kadar ara ara yoklasada bir daha asla içmeyide düşünmüyorum :KK34: Rabbim inşallah iyice beynimdende siler :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnn

Yarın öbür gün belki uğrayamam yada çok az uğrarım ama pazartesi yine süper bir başlangıçla aranızdayım kızlarrrrrrr :KK3:
Spor salonum bayram sonrasına kadar beklemede malum küçük cimcimeye bakacak kimse yok ramazana kadar sonrada zaten oruçtan zor olur gidip gelmek o yüzden dondurmuştum :KK34:
ARtık evde her gün az da olsa yapacağım ki kızım geldiğinde annesininde onun gibi elinden geldiğini yaptığını görsün istiyorum :KK34:

Neyse daha duşa gireceğim hesapta :KK1: bu günlük benden bu kadar :KK1:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK3: :KK3: :KK3:

Hosgeldinnnnn Banucummm!!! Annenin tepkisini merak ediyorum. Demek süzülmüssün dedi ha :) Olsun bakalim, oda iyi canim :KK66:
Demek ufaklik ablasini aradi ha kiyamam :)
Büyük kizin kac kiloki? Zayiflamasini istiyorsun canim?

Son iki günüm çok yoğun ve telaşlı geçti arkadaşlar..
Bugün tam 12 saat çalıştım,git gel 14 saat..
Önemli değil o sürekli olan bişi değil ama dün oğlum beni öldürecekti resmen..
Mıknatılı bir oyuncağı var bunun...birleştirip şekiller yapılıyor..Ev,araba,vb.çocuğun yaratıcılığına kalmış bişi..
Birleştirme kısmında bilye şeklin de ama daha ağır metal parçaları var...Dün akşam üzeri ben mutfaktayken oda salon da bu oyuncağıyla oynuyordu..Ben bir ara yanına gittim baktım ayakta eğilmiş eliyle ensesine vuruyo gibi bişeyler yapıyor...
O an kalıma geldi ama ters bişeylerin olduğu...
Annem nooldu dedim.?? ağlamaya başladı, anne ben bunu yuttum..İstem dışı ''neeee'' diye bağırmamla daha bir korktu yavrum. :KK43:
deli gibi ağlamaya başladı boğazım acıyo boğazım acıyo diye...Sanırım yutarken tahriş oldu yutağı...
Aklımdan o an da mıknatıslı parça çok tehlikeli,naapıcam diye bir sürü şey geçiyor ...
Doktoru aradım. önemli değil, ama yine de röntgen çekilsin yerine bakılsın doğru yerdemi diye söyledi...
Nefes alışı nasıl,öksürüyormu dedi herşey yolun da görünüyor dedim...
eşimi aradım durumu bildirdim..acile gittik ciğerlerini dinledi dr. röntgen çekildi..
röntgen de yusyuvarlak yabancı cisim görünüyor için de çocuğumun ;(
Neyse ki doğru yoldaymı yabancı cisim :KK66:
bir iki güne dışkılamayla atılır dedi..Takip edin ama karın ağrısı şikayeti olursa hemen getirin dedi...
Ben de iki gündür oğlumun kakasın da boncuk arıyorum :KK66:)
tören şeklinde yaptırıyoruz artık :KK66:)

Yenacim listeler icin ellerine saglik Elizcim seninde ellerine saglik

Yenacim gecmis olsun insallah en kisa zamanda cikar kakasindanda icin rahat eder :KK66:

X