Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
Süper bir 14 gün tatil yaptık annemlerin yanında Almanyada ve bugün öğleden sonra saat 5 gibi şükür evimize vardık
Aslında hala bile çok yorgunum ve bir okadar da çok işim var ama sizlere bakmadan edemedim
Hep aklımdaydınız ama bir kezde olsa internetli ortam bulamadım. BU alamanlarda çakal olmuşlar
her yerde internet var ama sadece çalışanlarına serbest tutuyorlar yani şifrelemişler
Şükürler olsun hiç artı olmadım bu sefer
tabi anam sağ olsun
Benim büyük kız ufak ufak zayıflamaya bile başladı
Her gün 2 saate yakın yürüdük
hatta bir keresinde olayı abartıp alışverişe çıktığımızda 7 saat yürümüşlüğümüz bile var
babamın dediği gibi gezmek oldumu ak çiğerimiz görünüyor ana kız
Sabah erkenden uyandık hep ve genelde günde iki kere bile bir yerlere gittik
İnanılmaz alışveriş yaptım ama kendime sadece birkaç thirt ve 5 cift ayakkabı aldım
hee birde çamaşır
Bir mağazada şansıma büyük indirim vardı ve ben çamaşır delisi olduğumdan hemen saldırıya geçtim sayılır
Pantalon falan bilerek almadım çünkü eninde sonunda çok güzel kilolar vereceğim ve ondan sonra hepsi boşa çıkmış olucak
Annem bana kilo verdiğimi bilmediği zamanda bir pantalon almıştı 52 beden
anam bir giydim streç modellerden bile olduğu halde belimden düşüyordu
tabi annem şaşırdı her ne kadar çok fazla fark göremesede
hafif süzülmüşsün dedi bana kadın yaa
neyse bayramdan sonra görür o beni
( Ramazanda sabit kalmayı bile bir başarı saydığımdan
)
Hem RAmazan sonrasındada gerekirse her gün spor Salonuna gideceğim
yeterki gitsin şu pis kilolar
Büyük kızımı orada biraktık o bir ay sonra gelecek Allahın izniyle
Ufaklık havaalanında ablasının olmadığını fark edince biraz mızmızlanmaya başladı Ablamı kaybettik bulmamız lazım diye
ama yolda şükür rahatladıda uyuya kaldı
Eve gelince aradık tabi hemen ve görüştüler anam bir başladı ufaklık ağlamaya niye gelmedin ben seni aradım biz yemek yiyelim seni almaya geleceğiz diye
kızım uzak o gelicek dediysekte susmadı nasıl hüngür hüngür ağladı beyzamı istiyorum ben onu çot seviyorum diye
tabi onla birlikte bende başladım ağlamaya
tabi ablamıza çaktırmadım ben
Gün içinde bol bol gezmişler anannesiyle
sokak tebeşşiri almış anannesi ona kapı önünde yerlere istediği gibi resim yapsın diye
( bir kova su dökünce çıkıyor nasılsa
)
Valla şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek bir ay diye ama onun iyiliği ve mutluğu herşeyden önemli
Hem biraz zayıflar, hem eğlenir hemde belki o arada biraz bizden uzak kalınca bizleri özlerde biraz sakinler gelince
Ordada bir iki hiddetlendi bana ve kardeşine karşı hatta annem çok şaşırdı ve bu kız resmen seni kardeşinden kıskandığından dolayı yapıyor dedi ki bencede öyle ( çok dikkat ettim ufaklık bana yaklaştıkca ona hırslanıyor :26: )
Ona onu çok sevdiğimi, ilk göz ağrım olduğunu ve 1 ay sonra onu fıstık gibi bir kız olarak havaalanında karşılayacağıma inandığımı anlattım durdum
kesinlikle oda istiyor artık kilo vermeyi ve orada her gün yürüyüşlerimiz hariçinde her gün yarım saat paten kaydı birde 1 saatten fazla bisiklet kullandı
Neyse çok çenem düştü
yine belli ettim gelişimi
Hee bu arada 14 gündür sigara içmiyorum
Her ne kadar ara ara yoklasada bir daha asla içmeyide düşünmüyorum
Rabbim inşallah iyice beynimdende siler
Aminnnnnnnnnnnnnnn
Yarın öbür gün belki uğrayamam yada çok az uğrarım ama pazartesi yine süper bir başlangıçla aranızdayım kızlarrrrrrr
Spor salonum bayram sonrasına kadar beklemede malum küçük cimcimeye bakacak kimse yok ramazana kadar sonrada zaten oruçtan zor olur gidip gelmek o yüzden dondurmuştum
ARtık evde her gün az da olsa yapacağım ki kızım geldiğinde annesininde onun gibi elinden geldiğini yaptığını görsün istiyorum
Neyse daha duşa gireceğim hesapta
bu günlük benden bu kadar
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler