Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben foruma yeni üye oldum herkese merhabalar ben haziran 14 de başladım diyete çok fazlam var ve bebek istiyorum ama bunun üzerine hamileliği eklememek adına zayıflıyorum hedefim 95 o kiloya inince diyetisyen kontrolüne gireceğim 114 kilo ile başladım şu an tam 109 kiloyum hemen hergün yürüyüş yapıyorum ve muhakkak az yiyorum kahvaltıyı deli gibi yemeden de yaşanıyormuş bunu öğrendim akşamları salata ayran yada yoğurtlu kepek makarna ile geçiyorum sabahları bildiğimiz 2 dilim kepek ekmeği ve az peynir çalıştığım için tek zorlayan öğlen öğünü oluyor onda da bişeyler götürüyorum yada hiç yemiyorum ama hedefi bir yada iki kilo şeklinde ayarladım o kiloya ulaşınca canımın istediği birşey yiyorum

Canım hoşgeldin aramıza doğru yerdesin emin ol burda birbirimize destek olarak güzel kilolar veriyoruz biraz kendinden bahset bize:KK34::KK34:
Hatta ben başlayım adım zehra 28 yaşındayım evliyim 21 aylık bi oğlum var ve çalışıyorum (muhasebeciyim:KK50::KK50:) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim saygılar sunarım :KK60::KK60::KK60:

Canım hoşgeldin aramıza doğru yerdesin emin ol burda birbirimize destek olarak güzel kilolar veriyoruz biraz kendinden bahset bize:KK34::KK34:
Hatta ben başlayım adım zehra 28 yaşındayım evliyim 21 aylık bi oğlum var ve çalışıyorum (muhasebeciyim:KK50::KK50:) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim saygılar sunarım :KK60::KK60::KK60:

canım bende 29 yaşındayım bir yıllık evliyim malesef bitlis te yaşıyorum öğretmenim :) ve hayatım iş ve ev arasında gidip geliyor malesef tatilim de yok

ben foruma yeni üye oldum herkese merhabalar ben haziran 14 de başladım diyete çok fazlam var ve bebek istiyorum ama bunun üzerine hamileliği eklememek adına zayıflıyorum hedefim 95 o kiloya inince diyetisyen kontrolüne gireceğim 114 kilo ile başladım şu an tam 109 kiloyum hemen hergün yürüyüş yapıyorum ve muhakkak az yiyorum kahvaltıyı deli gibi yemeden de yaşanıyormuş bunu öğrendim akşamları salata ayran yada yoğurtlu kepek makarna ile geçiyorum sabahları bildiğimiz 2 dilim kepek ekmeği ve az peynir çalıştığım için tek zorlayan öğlen öğünü oluyor onda da bişeyler götürüyorum yada hiç yemiyorum ama hedefi bir yada iki kilo şeklinde ayarladım o kiloya ulaşınca canımın istediği birşey yiyorum

Merhaba hosgeldin canım :) Ben de başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu sanırım ve bu kez önceki verdiklerimden daha az veriyorum ama daha kalıcı vereceğime inanıyorum. Çünkü kendimi çok kısıtlamıyorum :21::KK20:
23 yaşındayım ben de. Yeni mezun oldum, henüz işim gücüm yok :KK1:
Umarım bir an önce kilolarından kurtulur, sonra da topigimize tatlı bir bebiş getirirsin :KK19::KK19:

Merhaba hosgeldin canım :) Ben de başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu sanırım ve bu kez önceki verdiklerimden daha az veriyorum ama daha kalıcı vereceğime inanıyorum. Çünkü kendimi çok kısıtlamıyorum :21::KK20:
23 yaşındayım ben de. Yeni mezun oldum, henüz işim gücüm yok :KK1:
Umarım bir an önce kilolarından kurtulur, sonra da topigimize tatlı bir bebiş getirirsin :KK19::KK19:

canım kiloyu vermeden doktora gitmiyorum yaşım da kemale erdi :) o yüzden ilaç takviyesiyle hemen kalacağım ama işin en zor kısmı malesef diyet ha birde yetmez gibi hala 85 gündür edt olamıyorum söktürücü dün bitti olursam belki 2 kilo da oradan düşer ve şu şişliğim geçer yani umarım:KK43:

Hall of Fame diye bir şarkı var. Ay bayılıyorum klibine de anlamına da. Çok gaza getiriyor beni.

You can throw your hands up
- Ellerini havaya kaldırabilirsin,
You can beat the clock
- Zamanı yenebilirsin,
You can move a mountain
- Bir dağı oynatabilirsin,
You can break rocks
- Kayaları kırabilirsin,
You can be a master
- En iyisi olabilirsin,
Don't wait for luck
- Şans için bekleme,
Dedicate yourself and you can find yourself
- Kendini ada ve kendini bulabilirsin.
Never gonna know if you never even try
- Denemezsen hiç bilemezsin.

Sabah eve kadar yürüdüm, yokuş yukarı 20 dk ediyor bu. Sonunda evim evim güzel evim diyerek girdim. Annem ben yokken doldurmuş dolabı. Aman aman bütün dünya var kutu kutu dondurmalar, ekler, sucuk, sosis...

Duş aldım, 2 bardak su içtim, tartıldım 107 (Bu arada reglim)
10.00 - 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yk krem peynir, 3 siyah zeytin, 1 domates, 1 biber, dere otu, maydanoz, 4 ince dilim sucuk,1 nektari, yarım muz (444 kal)
13.00 - domatesli kraker (66 kal)
15.00 - 1 nektari, 6 kiraz, et sote, 2 dilim çavdar ekmeği, 2 yk yoğurt, salata
:KK1:

canım kiloyu vermeden doktora gitmiyorum yaşım da kemale erdi :) o yüzden ilaç takviyesiyle hemen kalacağım ama işin en zor kısmı malesef diyet ha birde yetmez gibi hala 85 gündür edt olamıyorum söktürücü dün bitti olursam belki 2 kilo da oradan düşer ve şu şişliğim geçer yani umarım:KK43:

İnşallah canım inşallah. spor yapıyor musun peki? biraz hızlanır hem kilo verişin.

Ablamın düğünüde giydiğim kıyafetle ben de böyle bir fotoğraf çektirebilirim bence zayıfladıktan sonra :KK9::KK9:
$motivation.jpg

benim eşim erkek kuaförü, getirde eşim kessin dermişim canım:KK70:DD
ay gerçekten çocuklar için saç kestirmek bi tören......
geçenlerde apartmandaki tüm bebişleri, çocukları topluca terasta tıraş etti:KK70:DD:nazar::nazar::nazar:
ay birde bana demezmi ordan gelince; ben çocuğumuzun saçını amerikan traşı falan kesmem ilerde diye:KK70:
yok yaaa dedim; ona ikimiz karar veririz dedim bende:KK23::KK23::KK23:

tühh bileydim getirirdim kuzumm :KK9::KK9: valla ağlamaklı bi tören oldu :KK55:
kestirdik kuzumun saçlarını 3 numaraya vurdurduk hem küçük hemde ilk daha sık çıksın dıye
ilerki vakitlerde şekilli mekilli kestiririz :KK16: burda bebek ve cocuklara özel kuaför var ona gittik heryer oyuncak dolu koltuklarda
miniklere göre memnun kaldık normal berberlerde daha sıkıntılı oluyomus sanırsam :44:
iyi oldu ama yaa çocuk rahatladı banyosunu yaptırdık ohh miss kafa rahat :KK9:

bi dee benn şeyy bugun ımm desemmi ki ilk kaçamağımı yaptım 3 dilim ince pizza yedim bide kola içtim 2 bardak :KK30::KK30:
çok pişmanıııımmm çoooooooook :KK37: ama haftada bir olur dimi böyle kaçamaklar he kızlar :KK19:

selam.....
ne güzel cevaplarımı yazmıştım tam yollicaktım öğlenleyin, bizim modem yine ısınma moduna girdi ve net gitti....
ancak geldi net:KK37:
neyse şimdi yolliyim bende artık caveplarımı.....

YENA, ELİZ; tüm emekleriniz için çok teşekkürler, ellerinize yüreklerinize sağlık........
öpüyorum ikinizide

Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm

Süper bir 14 gün tatil yaptık annemlerin yanında Almanyada ve bugün öğleden sonra saat 5 gibi şükür evimize vardık
Aslında hala bile çok yorgunum ve bir okadar da çok işim var ama sizlere bakmadan edemedim
Hep aklımdaydınız ama bir kezde olsa internetli ortam bulamadım. BU alamanlarda çakal olmuşlar her yerde internet var ama sadece çalışanlarına serbest tutuyorlar yani şifrelemişler

Şükürler olsun hiç artı olmadım bu sefer tabi anam sağ olsun
Benim büyük kız ufak ufak zayıflamaya bile başladı
Her gün 2 saate yakın yürüdük hatta bir keresinde olayı abartıp alışverişe çıktığımızda 7 saat yürümüşlüğümüz bile var babamın dediği gibi gezmek oldumu ak çiğerimiz görünüyor ana kız
Sabah erkenden uyandık hep ve genelde günde iki kere bile bir yerlere gittik
İnanılmaz alışveriş yaptım ama kendime sadece birkaç thirt ve 5 cift ayakkabı aldım hee birde çamaşır Bir mağazada şansıma büyük indirim vardı ve ben çamaşır delisi olduğumdan hemen saldırıya geçtim sayılır
Pantalon falan bilerek almadım çünkü eninde sonunda çok güzel kilolar vereceğim ve ondan sonra hepsi boşa çıkmış olucak
Annem bana kilo verdiğimi bilmediği zamanda bir pantalon almıştı 52 beden anam bir giydim streç modellerden bile olduğu halde belimden düşüyordu tabi annem şaşırdı her ne kadar çok fazla fark göremesede hafif süzülmüşsün dedi bana kadın yaa neyse bayramdan sonra görür o beni ( Ramazanda sabit kalmayı bile bir başarı saydığımdan )
Hem RAmazan sonrasındada gerekirse her gün spor Salonuna gideceğim yeterki gitsin şu pis kilolar

Büyük kızımı orada biraktık o bir ay sonra gelecek Allahın izniyle
Ufaklık havaalanında ablasının olmadığını fark edince biraz mızmızlanmaya başladı Ablamı kaybettik bulmamız lazım diye ama yolda şükür rahatladıda uyuya kaldı
Eve gelince aradık tabi hemen ve görüştüler anam bir başladı ufaklık ağlamaya niye gelmedin ben seni aradım biz yemek yiyelim seni almaya geleceğiz diye kızım uzak o gelicek dediysekte susmadı nasıl hüngür hüngür ağladı beyzamı istiyorum ben onu çot seviyorum diye tabi onla birlikte bende başladım ağlamaya tabi ablamıza çaktırmadım ben
Gün içinde bol bol gezmişler anannesiyle sokak tebeşşiri almış anannesi ona kapı önünde yerlere istediği gibi resim yapsın diye ( bir kova su dökünce çıkıyor nasılsa )
Valla şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek bir ay diye ama onun iyiliği ve mutluğu herşeyden önemli
Hem biraz zayıflar, hem eğlenir hemde belki o arada biraz bizden uzak kalınca bizleri özlerde biraz sakinler gelince
Ordada bir iki hiddetlendi bana ve kardeşine karşı hatta annem çok şaşırdı ve bu kız resmen seni kardeşinden kıskandığından dolayı yapıyor dedi ki bencede öyle ( çok dikkat ettim ufaklık bana yaklaştıkca ona hırslanıyor )
Ona onu çok sevdiğimi, ilk göz ağrım olduğunu ve 1 ay sonra onu fıstık gibi bir kız olarak havaalanında karşılayacağıma inandığımı anlattım durdum kesinlikle oda istiyor artık kilo vermeyi ve orada her gün yürüyüşlerimiz hariçinde her gün yarım saat paten kaydı birde 1 saatten fazla bisiklet kullandı

Neyse çok çenem düştü yine belli ettim gelişimi
Hee bu arada 14 gündür sigara içmiyorum Her ne kadar ara ara yoklasada bir daha asla içmeyide düşünmüyorum Rabbim inşallah iyice beynimdende siler Aminnnnnnnnnnnnnnn

Yarın öbür gün belki uğrayamam yada çok az uğrarım ama pazartesi yine süper bir başlangıçla aranızdayım kızlarrrrrrr
Spor salonum bayram sonrasına kadar beklemede malum küçük cimcimeye bakacak kimse yok ramazana kadar sonrada zaten oruçtan zor olur gidip gelmek o yüzden dondurmuştum
ARtık evde her gün az da olsa yapacağım ki kızım geldiğinde annesininde onun gibi elinden geldiğini yaptığını görsün istiyorum

Neyse daha duşa gireceğim hesapta bu günlük benden bu kadar

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

canım beniiiiiim hoşgeldin:))):KK16::KK16::KK16:
çok özledim inan seni.........:KK16:

tatilinizde güzel günler geçirdiğinize ve iyi olduğunuzu öğrendiğime çok sevindim.......
büyük kız içinde; Allah kavuştursun diyorum...... mutlaka özliceksiniz birbirinizi bu 1ayda.....
dediğin gibi belki onun içinde iyi olur hem canım....

afferim kız kilo almamışsın:)))
maşaallah:nazar::nazar::nazar:

oradan aldığın cicilerinde hayırlı olsun, güzel günlerde kullan inşaallah canım......

demek anneciğin sadece süzük gördü seni:))) hayırlısı olsun bakalım....
hem bence belki bunda da vardır bi hikmet canım!!!

koccaman öpüyorum canım seniiiiii:KK16::KK16::KK16:

HAFTANIN 1.leri _________ - 1,2 kg. ________elizabeth_bath & Pınar110

HAFTANIN 2.si __________ - 0,7 kg. _____________________ nevzamansız

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,5 kg. ___ nothingg & karye & pomogranate

tebrikler kızlar........:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:

Son iki günüm çok yoğun ve telaşlı geçti arkadaşlar..
Bugün tam 12 saat çalıştım,git gel 14 saat..
Önemli değil o sürekli olan bişi değil ama dün oğlum beni öldürecekti resmen..
Mıknatılı bir oyuncağı var bunun...birleştirip şekiller yapılıyor..Ev,araba,vb.çocuğun yaratıcılığına kalmış bişi..
Birleştirme kısmında bilye şeklin de ama daha ağır metal parçaları var...Dün akşam üzeri ben mutfaktayken oda salon da bu oyuncağıyla oynuyordu..Ben bir ara yanına gittim baktım ayakta eğilmiş eliyle ensesine vuruyo gibi bişeyler yapıyor...
O an kalıma geldi ama ters bişeylerin olduğu...
Annem nooldu dedim.?? ağlamaya başladı, anne ben bunu yuttum..İstem dışı ''neeee'' diye bağırmamla daha bir korktu yavrum. :KK43:
deli gibi ağlamaya başladı boğazım acıyo boğazım acıyo diye...Sanırım yutarken tahriş oldu yutağı...
Aklımdan o an da mıknatıslı parça çok tehlikeli,naapıcam diye bir sürü şey geçiyor ...
Doktoru aradım. önemli değil, ama yine de röntgen çekilsin yerine bakılsın doğru yerdemi diye söyledi...
Nefes alışı nasıl,öksürüyormu dedi herşey yolun da görünüyor dedim...
eşimi aradım durumu bildirdim..acile gittik ciğerlerini dinledi dr. röntgen çekildi..
röntgen de yusyuvarlak yabancı cisim görünüyor için de çocuğumun ;(
Neyse ki doğru yoldaymı yabancı cisim :KK66:
bir iki güne dışkılamayla atılır dedi..Takip edin ama karın ağrısı şikayeti olursa hemen getirin dedi...
Ben de iki gündür oğlumun kakasın da boncuk arıyorum :KK66:)
tören şeklinde yaptırıyoruz artık :KK66:)

hay Allahım yaaa.....
çocuk işte......
çok geçmiş olsun yenam.....
çok şükürki mühim bişey yok demiş doktor ve inşaallah biran önce çıkar dışkıylada....
bizede haber ver olurmu çıkınca, gerçekten merak ederim ben şimdi çıktımı çıkmadımı acaba diye......
tekrar çok geçmiş olsun ablacım.....
ikinizide öpüyorum:KK16::KK16:

Ceco hoşgeldin annen umduğun gibi tepki göstermemiş ama neyse en azından süzülmüşsün:)
Bugün ben de çok yoruldum kardeşim ve yeğenler vardı dün görümcesine gitmişler ordan şeftali toplamış bir sürü reçel yapalım diye getirdi ama çok ufak kayısı büyüklüğünde ben de komposto yapalım dedim biraz da yenir zaten bikaç güniçinde yumuşarsa marmışlar yaparım belki az bişey
Bir de eşim 10 kg vişne alıp geldi onları yıka aylıkla dolaba at işlerini yaptım akşam yeğenler gidince
Gün boyu zaten hiç oturmadım nerdeyse
Biraz uzandım iyi geldi şimdi sırtım çok ağrıyor ayakta kalınca nedense

sırt ağrısıda baya kötü oluyo biliyorum.... bi ara yaşamıştım bende....
ancak sert yere ve sırt üstü olarak epeyce uzanmakla geçerdi ağrısı benimkisinin.....
çok geçmiş olsun ablacım....
:KK54:

günaydın canlarrrr

cecom banummm hoşgeldin yediğin içtiğin senin olsun gezdiğini anlat bakalımmm

ben dün akşam pert oldum çarşı v.s gezdik saç boyadım

lcw de pantolan aradım ne 48 bedenim bol geliyor 46 bedeninde bel bol basen tam ortası yok bulamadım birşey ,sonra saç boyadım v.s derken 4 saat uyuyup işe geldimm

diyet iyi bozmamaya çalışıyorum, sabah mide ağrısı vardı az az ama çoğalıyor gibi hayrolsun inşallah iyice ağrısı azmazzzz

cumartesi çalışan kuzular sizede iyi çalışmalarrr

sevgiyle kalın

geçmiş olsun.....

çokkk geçmiş olsun tersliğe bak yahu..ne korkmuşsundur şimdi sen...inşallah sorunsuz bir şekilde çıkar...

Liste için ellerine sağlık canım...700 g ile uzun zamandan sonra listeye girmişimm

hayırlı işler kızlar...

Cecoş hoş geldin amann hevesim kursağımda kaldı sadece süzülmüşsün mü dedi? bence sen salma diye öyle demiştir...gaza gel daha fazla diye..kızını bırakmışsın Allah kavuştursun sizi.

herkese merhaba...
ben bi delilik yaptım dün akşam erken çıkınca işten kuaföre gittim. saçımı çikolata kahve üstüne platin pırıltı attrdım ay ilkkez böyle bişey yaptım bi tuhafıma gitti şişko olduğumdan yakışmayacağını düşünüp hep erteliyordum.ben zaten garipsedim ama eşim beğendiğini söyledi ne kadar doğru bilemem bayrama tekrar boyatıp biraz daha sarıları koyulaştırcam ...ama yinede değişiklik iyi geldi tavsiye ederim.

Esra nerelerdesin kuzum listede izinlisin? inşallah iyisindir...

Asuman abla vişne gerçekten çok güzel gidiyor ramazanda alıp koymak lazım dolaba...
hafta içi abim gelebilir eşiyle çok heyecan yaptım kesin belli değil ama...çookkk işim var....

şimdi ben kaçtım....

saçların hayırlı olsun, güle güle kullan canım.....:KK12:
mutlaka değişiklik iyi olmuştur.....
bence sanada yakışmıştır bu şekil.

sana şöyle bişey söyliyim birde; saçta renk açıldıkça kiloyu daha belli ediyo.....
ben bi ara röfle yaptırmıştım, tamam röfle bana çok yakıştı ama kilomu çok belli etmişti.

evet esrayı bende merak ediyorum? nerelerde acaba???
clucth nerelerdesin kuzum????

tühh bileydim getirirdim kuzumm :KK9::KK9: valla ağlamaklı bi tören oldu :KK55:
kestirdik kuzumun saçlarını 3 numaraya vurdurduk hem küçük hemde ilk daha sık çıksın dıye
ilerki vakitlerde şekilli mekilli kestiririz :KK16: burda bebek ve cocuklara özel kuaför var ona gittik heryer oyuncak dolu koltuklarda
miniklere göre memnun kaldık normal berberlerde daha sıkıntılı oluyomus sanırsam :44:
iyi oldu ama yaa çocuk rahatladı banyosunu yaptırdık ohh miss kafa rahat :KK9:

oh iyi olmuş:)
sıhhatler olsun oğluşuna canım inşaallah.....

bu da güzeldi:KK70:DDD

nilcecimmm valla hala dünün vicdan azabını çekiyorum ama bugün telafi ettim gerçekten az yedim yazıcamm zaten :) seninde kaçamağını gördüm seni gidi gidiiii :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: spor yap bugün erit onları bacımmmm :)

su meselesi !!!!

kızlar özellikle çok su tüketen pomogranate :26:

ben su içemiyorum kendimi zorluyorum artık çıkaracak duruma geliyorum ama boş mideye maxımum bir buçuk litre içebiliyorum şu an susuzluktan ölsem bir yudum içemem midem çok kötü siz nasıl içiyosunuz ki ???

dün yediklerimin acısını bugün çıkardım buyrun listeemmm

sabah
aç karnına bir bardak su
2 marul
maydonoz
bir çatal peynir
iki lokma ekmek
( canım kahvaltı yapmak istemiyordu zorla bu kadar yedim)

öğlen
bezelye yemeği ancak yarım porsiyon vardı
yoğurt
marul

saat 7 gibi

15-20 fındık

az önce

7 kiraz

kkendimi zorlayarak bir buçuk litre su içtim ve birazdan bir de form çayımı içerim 45 dk sporum var sıkı bi gün oldu çok acımmm ama artık açlığa alıştım no problem :KK9::KK9::KK9::KK9:

İyi akşamlar ıssız kalmış topiğim
Kızlarla annemler gittik bugün onlar kaldılar ben eve döndüm yarın da kızlar gelirler Pazartesi büyük kızımın kursu var yoksa bikaç gün kalırlardı
Gidip dönerken 1 saat yürüdüm toplamda ama diyet felan yok tabii

dün yediklerimin acısını bugün çıkardım buyrun listeemmm

sabah
aç karnına bir bardak su
2 marul
maydonoz
bir çatal peynir
iki lokma ekmek
( canım kahvaltı yapmak istemiyordu zorla bu kadar yedim)

öğlen
bezelye yemeği ancak yarım porsiyon vardı
yoğurt
marul

saat 7 gibi

15-20 fındık

az önce

7 kiraz

kkendimi zorlayarak bir buçuk litre su içtim ve birazdan bir de form çayımı içerim 45 dk sporum var sıkı bi gün oldu çok acımmm ama artık açlığa alıştım no problem :KK9::KK9::KK9::KK9:

Her ne kadar dünü telafi etmeye çalışıyorum desen de yine de çok az bu yediklerin aç kalarak zayıfllanmaz zayıflasan bile kas kaybetme riskin çok fazla bu da verdiğin kilolar fazlasıyla çabuk dönebilir demektir akşamları hafif geçiştirmek yeterli bence çok aç bırakmazsan kendini suyunu da rahatlıkla içersin hem
Bu sıcaklarda 3 lt su tüketmek gerekli bence
Sadece uyarmak istedim yavaş ver ama kalıcı olsun önemli olan bu bence

Selamün aleykümm...

ben geldimm....son 15 günüm çok yoğun geçti...en son geçen cumartesi yazmıştım size kaynımı yolculamaya gitcez diye...sonrasında

eve dönünce bi baktık hattımız gitmiş ve hala daha yok sanırım bir süre daha olmayacak...bir haftam evde sıkıntılı bir şekilde geçti ve

şuan annemlerdeyiz eşim yıllık izninin bir haftasını kullanıcak...demiştim daha önce annem ve k.validem aynı apartımanda oturuyo diye

tatilimizi onlarla geçiricez...burda fırsat buldukça aranızda olucam ama eve dönünce bir süre daha olamıcam....zaten diyet

modundanda fena halde çıktım...bazı sıkıntılar çok üstüste geldi....kilom 87 ile 89 arası gidip geliyo...yenacım senden ricam beni

ramazan sonuna kadar izinli yazarmısın....bu süre zarfında kendimi toparlamaya çalışıcam inşallah...bana dua edin...size okadar

alışmışımki...evde netin yokluğu ilk defa içime oturdu...her boş bulduğum vakitte pc ye damlıyodum...sizi çok özledim....

he bu arada fırsat buldukça spor yapmaya çalışıyorum...bu benim için bu günlerdeki en iyi şey...şimdide eşimi ikna edebilrsem evde olduğu sürece yürüyüş yapmak niyetindeyim...

geçmiş çok birikmiş bikaç sayfa ancak okuyabildim...esracım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun ömür nasip etsin canım....

bide zehracım oğluşunu sünnet ettirmiş yorumlardan anladığım kadarıyla çok geçmiş olsun canım...

asucum :KK3: şuan bi seni görüyorum aşağıda iyisindir inşallah...

X