Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

listeye girmişiz ya biz sonuncuyuz ama olsun :)))) gel hırs yapalım haftaya filizi geçelim (şaka şaka) :)))

hahah ay keşke canıım keşke hırs yapabilsem ama yapamıyorum, yok olmuyo :)
ama cidden bu hafta toparlanalım. isteyince gayet güzel verebiliyoruz. Ramazana 89 hedefimin zayi olmasını istemiyorumm :KK34:

İyi akşamlaaar :KK1:

Nasılsınız ? MAŞALLAH vermiş herkes bol bol . Gelecek Cuma göstericem herkese nihahaa :KK52:

Ay dayım önümde patlamış mısır yiyor, ölücem, off. Nasıl güzel kokuyor:KK43:

İyi akşamlaaar :KK1:

Nasılsınız ? MAŞALLAH vermiş herkes bol bol . Gelecek Cuma göstericem herkese nihahaa :KK52:

Ay dayım önümde patlamış mısır yiyor, ölücem, off. Nasıl güzel kokuyor:KK43:

Selam canım iyi akşamlar :)
Ben yorgunum vallahi, hem de baya yorgunum. Başıma da güneş geçti heralde.
Bayılıcam sandım artık son demlerimde :KK1:
Dayına da de gitsin azcık ötede yesin mısırını :KK9::KK9:

Pomogranate 450 dk :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK16::KK16:
Meyra__300 dk :nazar::nazar::nazar::KK8::KK8::KK19::KK19:
Dafi210 dk :nazar::nazar::KK8::KK8::KK55::KK16:
Kitkurdu180 dk
Gokce_Iremim170 dk
Nevzamansız120 dk
Esrammm00120 dk
Karye120 dk
elizabeth_bath100 dk

Not: Daficiğim kaç dk yüzdüğünü bilmediğim için günlük 30 dk yürüyüşten 210 dk yazdım seni.
Herkese büyük büyük tebrikler ama tabiki en büyük tebrik spor konusunda en azimlimiz olan Filiz'e :KK16::KK16::KK16:
Ellerine sağlık canım sporcu listemiz yemek listemize dönmüş azcık ve katılım da az hadi gayretlenelim desem önümüz ramazan arkası sıcak sağım solum sobe(oynamayan gelin yeri bahane edermiş misali)

9.00- 3 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim kaşar, domatees, biber, salatalık, 1yk zeytinyağında 1 yumurta
12.30- 1 paket domatesli kraker (66 kal)
15.00- 2 dilim süzme peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 yk patlıcan közlemesi, domates, biber, 6 zeytin
17.00- 12 badem, 1 soda
19.00- 1 lahmacun, 2 bardak light cola, marul

Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:

Süper bir 14 gün tatil yaptık annemlerin yanında Almanyada ve bugün öğleden sonra saat 5 gibi şükür evimize vardık :KK34:
Aslında hala bile çok yorgunum ve bir okadar da çok işim var ama sizlere bakmadan edemedim :KK1:
Hep aklımdaydınız ama bir kezde olsa internetli ortam bulamadım. BU alamanlarda çakal olmuşlar :KK1: her yerde internet var ama sadece çalışanlarına serbest tutuyorlar yani şifrelemişler :KK1:

Şükürler olsun hiç artı olmadım bu sefer :KK1: tabi anam sağ olsun :KK34:
Benim büyük kız ufak ufak zayıflamaya bile başladı :KK1:
Her gün 2 saate yakın yürüdük :KK34: hatta bir keresinde olayı abartıp alışverişe çıktığımızda 7 saat yürümüşlüğümüz bile var :KK60: babamın dediği gibi gezmek oldumu ak çiğerimiz görünüyor ana kız :KK1:
Sabah erkenden uyandık hep ve genelde günde iki kere bile bir yerlere gittik :KK1:
İnanılmaz alışveriş yaptım ama kendime sadece birkaç thirt ve 5 cift ayakkabı aldım :KK60: hee birde çamaşır :KK60: Bir mağazada şansıma büyük indirim vardı ve ben çamaşır delisi olduğumdan hemen saldırıya geçtim sayılır :KK60:
Pantalon falan bilerek almadım çünkü eninde sonunda çok güzel kilolar vereceğim ve ondan sonra hepsi boşa çıkmış olucak :KK34:
Annem bana kilo verdiğimi bilmediği zamanda bir pantalon almıştı 52 beden :KK1: anam bir giydim streç modellerden bile olduğu halde belimden düşüyordu :KK76::KK76::KK76: tabi annem şaşırdı her ne kadar çok fazla fark göremesede :KK1: hafif süzülmüşsün dedi bana kadın yaa :KK60: neyse bayramdan sonra görür o beni :KK1: ( Ramazanda sabit kalmayı bile bir başarı saydığımdan :KK1: )
Hem RAmazan sonrasındada gerekirse her gün spor Salonuna gideceğim :KK34: yeterki gitsin şu pis kilolar :KK1:

Büyük kızımı orada biraktık o bir ay sonra gelecek Allahın izniyle :KK34:
Ufaklık havaalanında ablasının olmadığını fark edince biraz mızmızlanmaya başladı Ablamı kaybettik bulmamız lazım diye :KK1: ama yolda şükür rahatladıda uyuya kaldı :KK34:
Eve gelince aradık tabi hemen ve görüştüler anam bir başladı ufaklık ağlamaya niye gelmedin ben seni aradım biz yemek yiyelim seni almaya geleceğiz diye :KK1: kızım uzak o gelicek dediysekte susmadı nasıl hüngür hüngür ağladı beyzamı istiyorum ben onu çot seviyorum diye :KK60: tabi onla birlikte bende başladım ağlamaya :KK1: tabi ablamıza çaktırmadım ben :KK34:
Gün içinde bol bol gezmişler anannesiyle :KK34: sokak tebeşşiri almış anannesi ona kapı önünde yerlere istediği gibi resim yapsın diye :KK1: ( bir kova su dökünce çıkıyor nasılsa :KK34: )
Valla şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl geçecek bir ay diye ama onun iyiliği ve mutluğu herşeyden önemli :KK34:
Hem biraz zayıflar, hem eğlenir hemde belki o arada biraz bizden uzak kalınca bizleri özlerde biraz sakinler gelince :KK34:
Ordada bir iki hiddetlendi bana ve kardeşine karşı hatta annem çok şaşırdı ve bu kız resmen seni kardeşinden kıskandığından dolayı yapıyor dedi ki bencede öyle ( çok dikkat ettim ufaklık bana yaklaştıkca ona hırslanıyor :26: )
Ona onu çok sevdiğimi, ilk göz ağrım olduğunu ve 1 ay sonra onu fıstık gibi bir kız olarak havaalanında karşılayacağıma inandığımı anlattım durdum :KK34: kesinlikle oda istiyor artık kilo vermeyi ve orada her gün yürüyüşlerimiz hariçinde her gün yarım saat paten kaydı birde 1 saatten fazla bisiklet kullandı :KK34:

Neyse çok çenem düştü :KK1: yine belli ettim gelişimi :KK1:
Hee bu arada 14 gündür sigara içmiyorum :KK76::KK76::KK76::KK76: Her ne kadar ara ara yoklasada bir daha asla içmeyide düşünmüyorum :KK34: Rabbim inşallah iyice beynimdende siler :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnn

Yarın öbür gün belki uğrayamam yada çok az uğrarım ama pazartesi yine süper bir başlangıçla aranızdayım kızlarrrrrrr :KK3:
Spor salonum bayram sonrasına kadar beklemede malum küçük cimcimeye bakacak kimse yok ramazana kadar sonrada zaten oruçtan zor olur gidip gelmek o yüzden dondurmuştum :KK34:
ARtık evde her gün az da olsa yapacağım ki kızım geldiğinde annesininde onun gibi elinden geldiğini yaptığını görsün istiyorum :KK34:

Neyse daha duşa gireceğim hesapta :KK1: bu günlük benden bu kadar :KK1:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK3: :KK3: :KK3:

Kızlarrrr merhabaaa :KK66:

Evde net yok bı sorun var sanırım o yuzden telden yazıyorum gecmısı okuyamadım :KK43: yarın ısteyken okurum artık :)

Bugun ne yedıgımı yazıcam hıc yazmak ıstemıyorum ama :KK43: resmen zorla bozdurdular yanı yemnıcem dıyosun anlamıyolar kusuyorlar o kadar hazırlık yaptım dıyorlar benı bılıyosunuz eve cıkıcagım ıcın ıstanbula gıdıcem burda son gunlerım benı sureklı davet edıyorlar ne guzel kılo verdım gerı aldıracaklar :)

Sabah
Ac karnına bır bardak su
Yarım kase kauflex
Ara ogun
Acık ve kuru kayısı 5 adet
Oglen
Isten bırakmadılar ne ettıysem burda bırlıkte yıcezz dedılerr zorla tavuk donere ıkna ettım ceyrek ekmek arası ıcını cıkardım tavuk doner
Bır bardak fanta
Saat bes gıbı olan oldu :)
Arkadasım cagırmıs gıttım resmen gun sofrası baktım baktım ıcım gıttı yemıcem dedım zorladılarrr
Bır dılım baklava
Uc catal falan yaspasta
10 fındık
10 badem

Yanı acayıp moralım bozuldu zorla yedırdıler zaten yemesem cok ayıp olacaktı eve geldım net yoktu leessıyı kafamda kaldıgı kadar yaptım ve su ıcıyorumm bol bol uffff kızlar yaaa canım sıkıldı su yedıklerıme ama ne yalan soylıyım tatlı ıhtıyacım gıttı :)

No
Kullanıcı1.Hafta1.Hafta (Fark)2.Hafta2.Hafta (Fark)3.Hafta3.Hafta (Fark)4.Hafta4.Hafta (Fark)Aylık Sonuç
1asumanzeynep83,3+0,483,5+0,2
2ayşe_c52116,7116,7Aynı
3nevzamansız99,5Aynı98,8-0,7
4YENA96,5+0,696,5Aynı
5Ceco34İzinliİzinli
6efeeeem89,7-0,589,5-0,2
7nothingg 96Aynı95,5-0,5
8yağmurgözlü?106,5
9dafiİzinli89,5
10elizabeth_bath93,4-1,192,2-1,2
11
12Pınar11094Aynı92,8-1,2
13Meyraİzinli98,1
14Nursenaİzinliİzinli
15kitkurdu97-0,497Aynı
16Clutchİzinliİzinli
17badellİzinliİzinli
18bahaaaar??
19İlknur8394,6+0,495,2+0,6
20pomogranate103,6-0,2103,1-0,5
21y.o.l.c.u87,5?
22Gökçe_İremim93,4-0,193,2-0,2
23karye83,1-1,382,6-0,5
24mehtabb92,592,5Aynı
251,73İzinli112,3
26asuhan97+0,297,9+0,9

HAFTANIN 1.leri _________ - 1,2 kg. ________elizabeth_bath & Pınar110 :KK19::KK19::nazar::KK9::KK8::KK76::21::KK71:

HAFTANIN 2.si __________ - 0,7 kg. _____________________ nevzamansız :KK19::81::nazar::118::KK64::KK71:

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,5 kg. ___ nothingg & karye & pomogranate :KK19::nazar::KK9::KK62::122::KK66::KK71:

Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:

:

Hoşgeldin banucum,

Biz de topik ahalisi olarak annenin tepkisini merak ediyorduk..
Demekki anne gözün de sadece süzülmüşsün.:KK1:

Ayrıca kilo almaman büyük başarı bence..:KK9:

Son iki günüm çok yoğun ve telaşlı geçti arkadaşlar..
Bugün tam 12 saat çalıştım,git gel 14 saat..
Önemli değil o sürekli olan bişi değil ama dün oğlum beni öldürecekti resmen..
Mıknatılı bir oyuncağı var bunun...birleştirip şekiller yapılıyor..Ev,araba,vb.çocuğun yaratıcılığına kalmış bişi..
Birleştirme kısmında bilye şeklin de ama daha ağır metal parçaları var...Dün akşam üzeri ben mutfaktayken oda salon da bu oyuncağıyla oynuyordu..Ben bir ara yanına gittim baktım ayakta eğilmiş eliyle ensesine vuruyo gibi bişeyler yapıyor...
O an kalıma geldi ama ters bişeylerin olduğu...
Annem nooldu dedim.?? ağlamaya başladı, anne ben bunu yuttum..İstem dışı ''neeee'' diye bağırmamla daha bir korktu yavrum. :KK43:
deli gibi ağlamaya başladı boğazım acıyo boğazım acıyo diye...Sanırım yutarken tahriş oldu yutağı...
Aklımdan o an da mıknatıslı parça çok tehlikeli,naapıcam diye bir sürü şey geçiyor ...
Doktoru aradım. önemli değil, ama yine de röntgen çekilsin yerine bakılsın doğru yerdemi diye söyledi...
Nefes alışı nasıl,öksürüyormu dedi herşey yolun da görünüyor dedim...
eşimi aradım durumu bildirdim..acile gittik ciğerlerini dinledi dr. röntgen çekildi..
röntgen de yusyuvarlak yabancı cisim görünüyor için de çocuğumun ;(
Neyse ki doğru yoldaymı yabancı cisim :KK66:
bir iki güne dışkılamayla atılır dedi..Takip edin ama karın ağrısı şikayeti olursa hemen getirin dedi...
Ben de iki gündür oğlumun kakasın da boncuk arıyorum :KK66:)
tören şeklinde yaptırıyoruz artık :KK66:)

Son düzenleme:
Yenacım ellerine sağlık canım:KK16:
kilo veren imrenilesi hatunları tebrik ederim :KK9:
Barış da o boncuktan tez zamanda kurtulur inşallah canım nasıl telaşlandın tahmin edebiliyorum
Benim yeğenim de bozuk para yutmuştu geçen sene ertesi gün çıkmıştı :)

Yenacım ellerine sağlık canım:KK16:
kilo veren imrenilesi hatunları tebrik ederim :KK9:
Barış da o boncuktan tez zamanda kurtulur inşallah canım nasıl telaşlandın tahmin edebiliyorum
Benim yeğenim de bozuk para yutmuştu geçen sene ertesi gün çıkmıştı :)

Sağolasın canım...

Bugün de çıkmadı bakalım yarına nasıl olacak...
Yarın akşam üzeri iki günlüğüne denize gideceğiz zor olcak oralar da nasıl takip edeceğim diye düşünüyorum...

Çocukları anlamak ne zor yahu...Yok burunlarına bişey sokarlar yok gereksiz şeyleri yutarlar..

Ceco hoşgeldin annen umduğun gibi tepki göstermemiş ama neyse en azından süzülmüşsün:)
Bugün ben de çok yoruldum kardeşim ve yeğenler vardı dün görümcesine gitmişler ordan şeftali toplamış bir sürü reçel yapalım diye getirdi ama çok ufak kayısı büyüklüğünde ben de komposto yapalım dedim biraz da yenir zaten bikaç güniçinde yumuşarsa marmışlar yaparım belki az bişey
Bir de eşim 10 kg vişne alıp geldi onları yıka aylıkla dolaba at işlerini yaptım akşam yeğenler gidince
Gün boyu zaten hiç oturmadım nerdeyse
Biraz uzandım iyi geldi şimdi sırtım çok ağrıyor ayakta kalınca nedense

hayırlı akşamlar hanımlar

3-4 gündür doktorun tavsiyesiyle istirahattayım.bugün baskülün üzerine çıktım ve 95 kilo olmuşum insan 4 günde 6 kilo nasıl alır aklım almıyor.

19 aylık evliyim , çoluk çocuk yok..düğünümde 65 kiloydum, evlendikten sonra kendime yaptığım en kötü şey kilo almak oldu.nasıl mı becerdim ... işten erken geliyordum eşim ise geç geliyordu hadi bakalım sıkıntıdan geldim gittim abur cubur yedim...daha 25 yaşındayım ve 95 kiloyum yuhh bana .. kendime söz verdim temmuzda evlilik yıldönümümüz , o gün gelinliğime sığcam inşallah..amiiiiinnn.

beni gaza getirecek , kankam olucak olan var mı ..yarın başlıyorum sıkı diyet, sıkı spora inşaallah :)

arkadaşlar ben kategorimi değiştircem galiba 90 kilo üstü değil 90 kilo altına geçiyorum..:))) şubattan bu yana foruma gelmemiştim.:)) 88 e düştüm.elh.yazın sonuna kadar hedef 78 inş. zaten ramazanda 5 kilo garanti inşallahhhhhh...Rabbim herkesin gönlündeki en hayırlısını versiiin. amiiin :)

Sağolasın canım...

Bugün de çıkmadı bakalım yarına nasıl olacak...
Yarın akşam üzeri iki günlüğüne denize gideceğiz zor olcak oralar da nasıl takip edeceğim diye düşünüyorum...

Çocukları anlamak ne zor yahu...Yok burunlarına bişey sokarlar yok gereksiz şeyleri yutarlar..

Siz gitmeden çıkar inşallah canım
Çocuklar çok anlaşılmaz ama çok da şekerler

Ceco hoşgeldin annen umduğun gibi tepki göstermemiş ama neyse en azından süzülmüşsün:)
Bugün ben de çok yoruldum kardeşim ve yeğenler vardı dün görümcesine gitmişler ordan şeftali toplamış bir sürü reçel yapalım diye getirdi ama çok ufak kayısı büyüklüğünde ben de komposto yapalım dedim biraz da yenir zaten bikaç güniçinde yumuşarsa marmışlar yaparım belki az bişey
Bir de eşim 10 kg vişne alıp geldi onları yıka aylıkla dolaba at işlerini yaptım akşam yeğenler gidince
Gün boyu zaten hiç oturmadım nerdeyse
Biraz uzandım iyi geldi şimdi sırtım çok ağrıyor ayakta kalınca nedense

Benim de öyle.. hem ayakta çok kalınca hem de çok oturunca sırtım ağrır...

Ben hiç vişne görmedim pazar da..Görünce alayım , ramazan da güzel oluyor hoşafı..:KK56:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben kategorimi değiştircem galiba 90 kilo üstü değil 90 kilo altına geçiyorum..:))) şubattan bu yana foruma gelmemiştim.:)) 88 e düştüm.elh.yazın sonuna kadar hedef 78 inş. zaten ramazanda 5 kilo garanti inşallahhhhhh...Rabbim herkesin gönlündeki en hayırlısını versiiin. amiiin :)

80-89 grubuna geçebilirsin istersen...

X