Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar selammmmm
Okumadığım geçmişi hazır işim yokken okudum iyi oldu yoksa aklım kalıyo

Bu arada esra nerde bilen varmıııııııı????*

Simdilik butun gecmisi okuyamadim... alintilarima cevap vereyim... kalaninida daha sonra okurum :)

Elizcim kuzenine ve amcana gecmis olsun insallah sonuclar temiz cikar canim!

Hayirli olsun oglusun sünnet oluyormus :) Bir an önce iyilesir insallah :) erkek adam oluyor demek :)

Gecmis dogum gunun kutlu olsun esracim :)
Dünde benim esimin dogum gunuydu :)

Kiz esra evliliklerindemi burcu oluyor?
Sağol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için :KK16::KK16:
Merhaba arkadaşlar,

sıcak,çok sıcak.Daha da sıcak olacak...:KK24:

--

zehracığım, geçmiş olsun. darısı damatlığına inşallah...Çok merak ettim sizi özellikle seni,hislerini :KK66:

nevinciğim,geçmiş olsun..faranjit deme bana..Ne çekiyorum ben kışın ondan...
Ilık içecekler iyi geliyor bana,umarım sana da iyi gelir...

Yenam inan o duyguyu anlatmak tarif etmek mümkün değil 1 gün önce gece uyku uyuyamadım sabah bi baş ağrısı ne ilaç aldıysam geçmedi ameliyattan geldi yarım saat hiç susmadan ağladı o ağladı ben ağladım tabi ama çok şükür geçti gitti :KK34::KK34::KK34:

canıııımmm hoş geldiiinn bir görünüp bir kayboluyorsun nerelerdeydin sen
güzel dileklerin için teşekkürler
darısı başına inşallah

karayiplerdeydim ablacım :KK34: döndüm yuvama.. iş güç derken bide teyzem ameliyat oldu onun yanında kaldım derken zaman geçti ablacım döndüm ama sonunda. :KK54:
ayrıcaaaa amiiiiiiiiiinnnn duana kurban olaaamm :KK54::KK54:
aynuuuuuuuuuuuuuuuurr bak dafi ablam gibi tamam mı eklemeler yapabilirsin sıkıntı yok :KK60::KK60:

:KK4:En Büyük KK:KK55::KK55::KK55: kime ne beeeeee
tam benlik bu yaa. direksiyon kursunda unuturdum sinyali hoca sinyal vermedin derdi bende karar vermemiştim diyordum :KK60::KK60::KK60:

Merhaba kızlar,
dün kına biraz sıkıcı geçti. aslında çok güzel bir kına oldu. ama benim keyfim yoktu niyeyse. halbuki hevesliydim oynamaya ama birden nolduysa bana bende anlamadım. bi kere halay cektim oda zorla. sonlara dogru eglendik biraz. bizim hatunlar küçük oyunlar yaptılar. 3 tane hatundan biri erkek kılıgına giriyor diger ikiside erkegin karısı oluyor. hamile felan kılıgına giriyorlar. adam elinde oklavayla kovalıyor herkesi. eşlerinden birini saklıyoruz gelip onu arıyor bulana kadar biz digerini saklıyoruz felan. kime saklanırsa kadın kocası ona oklavayla dalıyor :KK1: bide bizim hatunlar iyice gaza gelince hamile kılıgındaki masaya cıktı masadan bi yuvarlandı görmeniz lazımdı öldük gülmekten karnındaki yastıkta düşünce bebek dogdu felan olayına girdiler. cocuklar var diye cok asırıya kaçmadılar. normalde daha komik oluyor. evlerde yapıyoruz bunu biz kınalarda kadınlar olunca sadece. erkek kılıgındaki herkesi elliyor karısı gelip dövüyor felan bide erkek kılıgına girdiginden tam bi aksesuarla tamamlıyor :KK9::KK9: böyle pantolondan sarkıyor felan acayip komik oluyor yaa:KK1:
bide gene bizim yengelerden biri beyaz carsaf almıs evden kimsenin haberi yoktu onuda ben hazırladım. beyaz carsafa doladık yüzüne un sürdük bembeyaz oldu. dişlerini siyaha boyadım. gittim ışıkları kapadım. herkes bi noluyor felan dedi o sırada bizim hayalet çıktı millet öldü korkudan hele annem çıglık çıglıga kaldı. çok komikti yaaaa :KK60::KK60: bunun sonunda o unu yüzden cıkarmaya calısmasıda tam bi felaketti. yıkıyor yıkıyor hep hamur hamur kaşında gözünde kaldı zoraki cıkardık :KK37: böyle değişik bi kına oldu işte

yarında düğün var akşam misafirler pazartesiye biticek umarım tabiiiiiiiiii :KK52:

karayiplerdeydim ablacım :KK34: döndüm yuvama.. iş güç derken bide teyzem ameliyat oldu onun yanında kaldım derken zaman geçti ablacım döndüm ama sonunda. :KK54:
aynuuuuuuuuuuuuuuuurr bak dafi ablam gibi tamam mı eklemeler yapabilirsin sıkıntı yok :KK60::KK60:

tam benlik bu yaa. direksiyon kursunda unuturdum sinyali hoca sinyal vermedin derdi bende karar vermemiştim diyordum :KK60::KK60::KK60:

Merhaba kızlar,
dün kına biraz sıkıcı geçti. aslında çok güzel bir kına oldu. ama benim keyfim yoktu niyeyse. halbuki hevesliydim oynamaya ama birden nolduysa bana bende anlamadım. bi kere halay cektim oda zorla. sonlara dogru eglendik biraz. bizim hatunlar küçük oyunlar yaptılar. 3 tane hatundan biri erkek kılıgına giriyor diger ikiside erkegin karısı oluyor. hamile felan kılıgına giriyorlar. adam elinde oklavayla kovalıyor herkesi. eşlerinden birini saklıyoruz gelip onu arıyor bulana kadar biz digerini saklıyoruz felan. kime saklanırsa kadın kocası ona oklavayla dalıyor :KK1: bide bizim hatunlar iyice gaza gelince hamile kılıgındaki masaya cıktı masadan bi yuvarlandı görmeniz lazımdı öldük gülmekten karnındaki yastıkta düşünce bebek dogdu felan olayına girdiler. cocuklar var diye cok asırıya kaçmadılar. normalde daha komik oluyor. evlerde yapıyoruz bunu biz kınalarda kadınlar olunca sadece. erkek kılıgındaki herkesi elliyor karısı gelip dövüyor felan bide erkek kılıgına girdiginden tam bi aksesuarla tamamlıyor :KK9::KK9: böyle pantolondan sarkıyor felan acayip komik oluyor yaa:KK1:
bide gene bizim yengelerden biri beyaz carsaf almıs evden kimsenin haberi yoktu onuda ben hazırladım. beyaz carsafa doladık yüzüne un sürdük bembeyaz oldu. dişlerini siyaha boyadım. gittim ışıkları kapadım. herkes bi noluyor felan dedi o sırada bizim hayalet çıktı millet öldü korkudan hele annem çıglık çıglıga kaldı. çok komikti yaaaa :KK60::KK60: bunun sonunda o unu yüzden cıkarmaya calısmasıda tam bi felaketti. yıkıyor yıkıyor hep hamur hamur kaşında gözünde kaldı zoraki cıkardık :KK37: böyle değişik bi kına oldu işte

yarında düğün var akşam misafirler pazartesiye biticek umarım tabiiiiiiiiii :KK52:

Okurken guldum valla :) ne guzel eglenmıssınız oyle sız de cok matrakmıssınız :) ama adına sevındım ohhh sıtres atmıssındır :)

Merhaba kızlar,

:KK60::KK60::KK60::KK64::KK66: neresi sıkıcı bu kınanın süper geçmiş daha ne olsun okurken bile eğlendim :KK9:

acelecikten kilomu yazayım aslında bu sabah tartılamadım ama dün sabah 112,300 idim ...spor 2 ev 1 hastane arası koşuşturma ne kadarsa o kadar işte :KK37:

kızlar sohbetler süpermiş ama malum ben kaçarım..nöbetten çıktım annemde kahvaltı yaptık..eşim çocuklar kardeşim çocukları..ev derle topla öğle yemeği derken çocuklar ve eşlim havuza gideceklerdi eşyalarını hazırlamaya geldim eve yoksa ugrayamazdım..şimdi yine gidiyorum annem yanlız..akşam kardeşim kalacak onun eşi nöbetçiymiş akşam..yarına milastan abimler gelecek pazara denizliden ablamlar 2 kız biz aynı yerede anneme yakınız hele benim ev daha yakın100 metre falan ..4 kardeşiz.zamanında zor gelirdi der annem büyütmek şimdi sefasını sürüyor işte..bende bi daha şansımı denesemmi 3. için bakarsınız kız olur:44:
zaten eşim çok istekli ...:KK49::KK49::KK49::KK49:

tşkler bitanemmm nice nice eksilere inşallah

tşk ederim canım korkuyodum ama verebilmişim demekki tam gaz devam :)))

o spor süper vallahi 45 dk acayip yakıyor ter için de kalıyorsun ben çok sevdim hergün yapıcam inşallah :)

alışcamm napıyım başka çare yok :) aminnn inşallah sende çok mutlu olursun arkadaşım :KK19:

Tşkler kuzummm inşşalah darısı hepinizin başına artık haftaya görmek istiyorum dokuzları :)

artık aynı kilodayız bende 103,1 eheyyyy :KK52:

Tşkler canımmmm inşallah devammm bırakmak yok :)

bu hafta ki eksilen 3,2 kilom foruma armağanım olsun çünkü sizler sayesin de oldu hepinize çok teşekkür ederim siz olmasaydınız ben asla yapamazdımmm :) çok seviyommmm kızzz seniiii :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

vucudunda baya odem varmıs dıyetın ılk haftası en fazla ıkı kılo verılır bende de oyle olmustu 1,5 vermıstım ama sen maasallah 3 vermıssın sen benı sollarsın haftaya 100 olursun valla :KK9:

kızlar sohbetler süpermiş ama malum ben kaçarım..nöbetten çıktım annemde kahvaltı yaptık..eşim çocuklar kardeşim çocukları..ev derle topla öğle yemeği derken çocuklar ve eşlim havuza gideceklerdi eşyalarını hazırlamaya geldim eve yoksa ugrayamazdım..şimdi yine gidiyorum annem yanlız..akşam kardeşim kalacak onun eşi nöbetçiymiş akşam..yarına milastan abimler gelecek pazara denizliden ablamlar 2 kız biz aynı yerede anneme yakınız hele benim ev daha yakın100 metre falan ..4 kardeşiz.zamanında zor gelirdi der annem büyütmek şimdi sefasını sürüyor işte..bende bi daha şansımı denesemmi 3. Için bakarsınız kız olur:44:
Zaten eşim çok istekli ...:KK49::KK49::KK49::KK49:

baya yogunsunuz aman dıkkat edın kendnıze.

Kolay gelsın ıyı eglenceler

ucuncu bence de guzel fıkır. Kılolar gıtsın tazecık bır kız annesı olmak ne harıka bır deneyım olurrrrrr:KK16:

Menumu yazmaya geldım aslında yogunum. Ama yazıp cıkayım dıyorum.

Abuk bır menu bugun ama hayırlısı bakalım.

Sabah:

Ac karnına 2-3 saat evde ve dısarda kosusturmaca
ac karnına 500 ml su ve bır balık yagı

kahvaltı: 10 ıse gelınce yaptım, 500 ml ılık su ıctım

ıkı dılım koy ekmegınden peynırlı tost.
Peynırı kendım yaptım
4 marul
bır domates
bır salatalık
acık sekersız cay

ara: Bır kayısı, 8-9 adet kıraz

yemekten once 500 ml ılık su, ıkı koyu taze erık

saat 13:30 oglen yemegı. Uc catal karpuz, ıkı dılım normal ekmek ıcını cıkartarak yedım. 2-3 kasık menemen, bır kase tel sehrıye corbası

oglene kadar 1,5 lt su ıcmıs oldum, aksama kadar 500 daha ıcınde 1 lt daha yapmıs olacagım.

Sımdı bır kucuk kırmızı elma ve yesıl cay ıcecegım.

Cıkmadan ılık su ve maydonoz yerım hem tok tutar.

Eve ugramadan carsıdakı ıslerımı halledıp spora gıdecegım yemek yemeyım dıyorum ama bılmıyorum bu yedıklerım de tok tutar mı ya da ne yesem onu da bılmıyorum aslında.

elizzzzzz cok azımlıydın sen. lutfen sıcaklara yenılme. eskı azmını kaybetme.

İyiyim canım iyiyim... Toparlanma dönemlerindeyim..
Boşluktayım biraz. Ondan ümitsizlik oluyor arada :KK14:
günaydın arkadaşlar. ben yeni üyeyim. zayıflamak isyiyor tek başıma beceremiyoruma beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.bu arada boyum 1.69 kilom 90 herkese başarılar
Hoşgeldin canımm :KK19:
ya elız harıkasın spor yapamadım dıyordun ama yıne de harıka kılo vermıssın yasının avantajını yasıyorsun bravo sana. tam gaz devam lutfennnnnnnnnn. evlenmeden once zayıflamıs ol benım yaptıgım hatayı yapma lutfen.

yuksek lısans ıcın bolum ne dusunuyorsun ? hayırlı olsunnnnn kolay gelsın
Bunu kesinlikle ben de çok istiyorum.. Evlenmeden önce kilo derdiyle uğraşmak istemiyorum.
Çoook ama çooooook güzel ve zarif birgelin olmak istiyorum :KK12::KK12:
Çok ama çok teşekkürler desteğin için :KK19:
Yüksek lisans için klasik arkeoloji düşünüyorum. Bu başvurduğum okul olmazsa, özel bir üniversitede müzecilik yüksek lisansı düşünüyorum bu kez.. Hayırlısı inşallah :)
tsk ederım ben yolculuk cok seven bırıyım garıptır obur topıkte arkadaslar bana cok sasırlardı yolculuk dıyınce senın eteklerın ucuyor derler. yorulmak bılmem, ıner ınmez gezerım, degısıklık cok ıyı gelıyor bana. sukur otobuste genelde uyuyabılıyorum onun da avantajı oluyorrrr

Ayy çok şanslısınn.. Ben hiç uyuyamam yolda ve o yüzden de yolculuğumun ertesi günü çöpe gider hep :KK14:

___
Aşırı yoğun ve korkunç bir gün de bitti benim için. Saatlerdir sıcakta yürümekten bayılıcam sandım artık.
İşim halloldu çok şükür ama ben de halloldum :KK1::KK1:
Artık yarın sabaha kadar totoşumu kaldırmak şöyle dursun kılımı bile kıpırdatmam :KK1:

Pomogranate 450 dk :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK16::KK16:
Meyra__300 dk :nazar::nazar::nazar::KK8::KK8::KK19::KK19:
Dafi210 dk :nazar::nazar::KK8::KK8::KK55::KK16:
Kitkurdu180 dk
Gokce_Iremim170 dk
Nevzamansız120 dk
Esrammm00120 dk
Karye120 dk
elizabeth_bath100 dk

Not: Daficiğim kaç dk yüzdüğünü bilmediğim için günlük 30 dk yürüyüşten 210 dk yazdım seni.
Herkese büyük büyük tebrikler ama tabiki en büyük tebrik spor konusunda en azimlimiz olan Filiz'e :KK16::KK16::KK16:

selam millet......
ay anaaaam dışarı bir sıcaktı, inanın doktora giderken sıcaktan bayılıcam zannettim tramvayda, o kadar sıcaktı yani, ben bayılabilirim yani dedim içimden.
dönerken o kadar değildi, ikindi serinliği girmişti hafiften......
artık bu aşırı sıcaklar gidene kadar; dışarı çıkma saatlerimize dikkat edelim bence kızlar.....
çok şükür doktorum tamam bırakalım artık dedi:KK70:DDD
çok sevindim yaaaa, yine hayır diyecek diye ödüm koptu.....
azaltarak bırakıcaz bakalım, bi kısmını azalttı....
hayırlısı bakalım herşeyin......
daha yemek yapcam, doktordan sonra komşulara takıldım biraz.

hımmmmm anladım dıyetı bozdugunu farkettmemısım neyse bu haftayı gerıde bırakıp ozaman gelecek haftaya ıyıce odaklan oldu mu ınsaallah --- ler gelecektır ınanıyorum

tamam inşaallah canım:)
hep birlikte eksiler görelim inşaallah haftaya canımcım.....

Pomogranate450 dk :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK16::KK16:
Kitkurdu180 dk
Gokce_Iremim170 dk
Nevzamansız120 dk
Esrammm00120 dk
Karye120 dk
elizabeth_bath100 dk

Not: Daficiğim kaç dk yüzdüğünü bilmediğim için günlük 30 dk yürüyüşten 210 dk yazdım seni.
Herkese büyük büyük tebrikler ama tabiki en büyük tebrik spor konusunda en azimlimiz olan Filiz'e :KK16::KK16::KK16:

tebrikler kızlar.....:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:

spor listesinde 2,sıradayım bu hafta; eh kalabalık misafirin faydası:KK70:DDD
:KK54:

ben yay burcuyum aralık doğumluyum yoksam bana bir burç yorumumu yapacannn :KK70:

yapayım canım:)))

[h=2]Yay burcuna göre diyet[/h]Abur cubur yemekten çok hoşlanıyorsunuz. Bu nedenle sık sık öğün atlayarak diyetinizi bozuyorsunuz. Burcunuz kalçalar, bacak üstleri ve karaciğeri temsil eder. Doğal beslenmek için kabuklu meyveler ve sebzeleri tercih edin. Diyet süresince bolca çiğ sebze, yeşil biber, patates, incir, kuru erik, çilek, elma, armut, ve taneli tahılları yemeniz önerilir.

öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

yuppiiiii :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::119:

sanırım oldu küçük bir ayar yapmam gerekiyormuş içimden geldi hepinize sarılayımm :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

hadi gözünaydın.....

hoşbulduk meyracım ay hiç düşünemdim kusura bakma canım diyet açısından iyi değilim demek istedim. yoksa sağlığım iyi çok şükür sadece güneşten yandım biraz omuzlarım fena yandı :KK1: pazar günü fıstıklıya havuza gittik.sadece hanımlara özel :KK23: bende mayomu giydim haşema giymedim. hep gölgeleri tercih ettim ama gölgede bile haşlandım.kullandığım krem kaç faktör olursa olsun hemen haşlanıyorum :KK43: kaç gündür yüz üstü yatıyordum bugün biraz azaldı acısı :KK34:

estağfirullah hiç önemli değil ablacım, sen iyi olda sorun yok:)
ben zaten o an sadece senin için endişelenmiştim:):KK54::KK54::KK54:

havuz keyfide iyi olmuş:)))
ooooohh sefan olsun.....
yanıklar içinde çok geçmiş olsun.......
kocaman öpüyorum ablacım, görüşürüz.....:KK54::KK54::KK54:
seni seviyorum.....
kendine iyi bak.....

günaydın arkadaşlar. ben yeni üyeyim. zayıflamak isyiyor tek başıma beceremiyoruma beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.bu arada boyum 1.69 kilom 90 herkese başarılar

hoşgeldin sende aramıza:)
:KK54::KK54:

kızlar gunaydınnnnnn

bugun ıse gec geldım carsıda acıl ıslerım vardı sabah 4,5 uyandım namaz kıldık esımı seyahate yolladım uyudum 7 de uyandım ve 8 bucuga kadar evdekı ıslerımı hallettım fıldır fıldır durmadım aksam seyahate gıdecegım oyuzden zamanım yok dıye yaptım herseyı. dun de zamanım olmadı spordan eve gelısım 10 u buldu, sonra esımın valızını hazırladık derken zaman kalmadı. bugun de hem carsıdakı ek ısımı halledecegım hem spora gıdecegım eve gelıp dus alıp 11 de otobuse bınecegım sehır dısına cıkacagım dugun var. buaralar cok yogun olacagım pazartesı gece yarısını gecer gerı donusum. bıraz uyuyup ıse gelecegım ıkı gun spor ve ıs temposu derken carsamba gece tekrar ıstanbul yolcusuyum bu kez de aıleme gıdecegım. pazar gunu esım ıstanbula ınecek ve beraber gece bınecegız pazartesı ınerız ve dırekt ıse gelırız boyle bır telaslı gunlerde olacagım.

hayırlı yolculuklar canım benim.....:KK54:
sen nereliydin?

slm kizlarrr kayiplardayim ben :KK17::KK17::KK17:
kilo bildirimimi yapayim :26::26::26:
Bu hafta : 95.2
Spor : 180 dk :KK43::KK43::KK43:
Kizlar ben artik izinli olmak istiyorum zaten ne diyet kaldi ne spor :KK17::KK17::KK17:
Ramazan hazirliklarim var sonrada izin hazirliklarim baslar ama ara ara bakmaya calisiyorum öptüm hepiniziiii :KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16:

karye boyle soyleme lutfen. dıyetteyken 100 gr bıle okadar onemlı kı. ozaman ben de ısyan edeyım haftalardır en cok sporu yapan benım ama gecen hafta 200 gr verdım ondan oncekı hafta 700, bu hafta 500. napalım. herkesın vucudu aynı sekılde calısmıyor agzımı tutuyorum sporumu da yapıyorum ama herkes gıbı 1-1,5 rakam gormuyorum tartıda.

doğru söylüyosun ama ben sıkı tutunca kilo verebiliyorum bu hafta saldım o yüzden kızdım kendime yoksa 500 gramda fena değil :)

Pomogranate 450 dk :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK16::KK16:
Kitkurdu180 dk
Gokce_Iremim170 dk
Nevzamansız120 dk
Esrammm00120 dk
Karye120 dk
elizabeth_bath100 dk

listeye girmişiz ya biz sonuncuyuz ama olsun :)))) gel hırs yapalım haftaya filizi geçelim (şaka şaka) :)))

X