Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese hayırlı cumalarrrrrrr

calısanlar ıcın de bıran once tatıl olsun dıyorummmmm

herkes bugun guzel rakamlar gorur ınsaallahhhhhhhhh

geçen hafta 83.1 bu hafta 82.6 giden sadece 500 gramcık :KK43: spor 120 dk :KK43: kötüyüm ben bu hafta beeee

Filizim balkon keyfi yapan benim canım
Çantaları diken nursena tatilde şimdi haftaya gelecekmiş inşallah
Ben yaklaşık 2 senedir yerimde sayıyor gibiyim o nedenle listeleri işgal etmeyin dedimdi

Filizim balkon keyfi yapan benim canım
Çantaları diken nursena tatilde şimdi haftaya gelecekmiş inşallah
Ben yaklaşık 2 senedir yerimde sayıyor gibiyim o nedenle listeleri işgal etmeyin dedimdi

hayır olmaz olmazzzzz asucum su koymak yokkkk kuzum,demirbaşsınız siz :KK16::KK16:

benim spor v.s yok bu hafta

kg:95,5

geçen hafta 96

giden ,500 gr cık

:26::26::26::26::26::26: spor olmayınca böyle

geçen hafta ki kilom 106.3
bugün ki kilom 103.1
kaybeliden 3.2
toplam spor :120 dk

ben sonuçtan memnunum yani on günde dört kilo verdimmm :))) henüz çok belli olmuyor vucudumda ama genede mutluyum hadiii sizleri merak ediyorum :)))))))))))):44:

tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin tam gaz devam...

ben geldiim canlarıımm :KK16::KK16::KK16:

son zamanlarda ihmal ettim topikceğizimii , ama malumunuz ortalama yükseltme sınavları , gidişe hazırlık , dip köşe bucak temizlik derken canım çıktı haaa :KK25::KK25::KK25::KK25:

bizz 7 yada 8 temmuzu bekliyorduk gitmek için , bugün haber geldi Çarşamba saat:KK20:00 Adana Şakirpaşa havaalanından uçuyoruz ,ayyy acaip garip bi hallere girdimmm , elim aağıma dolaştı bi anda, hazır değilim ,ooyhh daha memlekete bile gitmedik ,yarın son sınav var , herşey çok hızlı gelişiyoorrr ......:KK52::KK52::KK52:

bende durumlar bu , geri sayım başlasıınnnnnn SSOOOONNNNN 6 hatta 5 gün 22 saat :KK53::KK53::KK53:

cücüşüm Allah sağlıcakla gidip gelmeyi nasip etsin bizlerede dualarını eksik etme kuzum:KK16::KK16:

ama çok tuhaf bir heyecandır şimdi annem babam acayip heyecanlandılar birde günler öncesinden yürüyüşler v.s yaptılar orada çok yürünüyormuş öyle demişlerdi...:26:

Allah'ım;
Bu Mübarek CUMA Günü Hürmetine ;Evlerimizi Aş'sız,
Kalplerimizi Aşksız, Dillerimizi Duâ'sız bırakma..!
Evlatlarımızı hayırlı,Bedenimizi sağlıklı,İşlerimizi başarılı kıl...!
Fakirlere yardım et..Zalimlere fırsat verme Ya Rabbi...!
Amin..

eğer hala listedeysem...kilom...106.5

spor yok..motivasyon yok..diyet yok..sonum hayr olsun inşallah..obezite cerrahisini ciddi ciddi düşünmeye başladım...:KK43:

Hayırlı cumalar,

Arkadaşlar listeyi geç gireceğim bilginize..
Vakit bulursam erken hallederim ama şimdilik pek mümkün değil gibi...

Benim kilom aynı..
yaseminciğim tebrik ediyorum seni.:KK16::nazar:

*Aynurcuğum hayırlı yolculuklar canım..Bana da dua etmeyi unutma lütfen...:KK16:

kızlar biliyorum burayı çok ihmal diyorum ama işler çok yoğun başımı kaşıyamıyorum. yazışmalar eğitimler fln derken yazın işler çoğalıyor bizim. bildirimimi yapayım hemen.
geçen hafta 94
bu hafta 92.8
giden 1.2 şükür yine gördüm 92 leri inşallah 8 li rakamları da haftaya görürüm inşallah sizlerde istediğiniz kiloya düşersiniz biran önce

herkese hayırlı cumalar.....

üfff bugün hava dahada sıcak burada:KK25::KK25:

ve bugün tartıldım tartılmasına amaaa tamda mantığımın dediği gibi +lardayım bu hafta:KK43:((
tam tamına +1.2kg almışım malesef:KK5::KK5:
ama inşaallah bu hafta ipleri daha sıkı tutcam.....:KK4:

orticanıııım
bu hafta bende bi numara yok, sende olsun bari.......:26::26:
sen ne alemdesin canım?
ve nasılsın görüşmeyeli??
öpüyorum kocaman seni:KK54::KK54::KK54:

kilo bildirimi:
bu hafta: 98.1kg

nilüfer ablacım geçen hafta gerçekten istisna bi durumdu bildirim yapamadım elimde olmadan, oyüzden beni izinli sayarmısın geçen hafta için??
tüm emeklerin için şimdiden teşekkür ederim ablacım......:KK16::KK16:

spor bildirimi:
bu hafta: 300dk ispor.....

slm arkadaşlar uzun zaman oldu ama seminer hastalıklar derken bugün fırsat oldu...şükür bugün itibariyle resmi tatilimiz başladı...çok seviyorum bu duyguyu...kızımla artık rahat rahat kahvaltı yapacağız :) erkenden kalkmayacak:) ...

bu kilo işi çok komik oluyo çrşba günü 96.4 iken şimdi 97.9:) gerçi sabah tartılamadım şimdi tartıldım..
bu hafta can sıkıcı bir durum oldu okulda ve o gün sinirden oturup yedim aklıma ne geldiyse:)

neyse şimdi herşey yolunda...
geçen hafta 97
bu hafta 97.9 kabul ediyorum....
söz haftaya daha ii olcak... şimdiden herkesi tebrik ediyorum ve Yena hnm ellerinize sağlık...grşşş...

bol eksili , hayırlı Cumalarr canımın içleriii :KK16::KK16::KK16:

son sorumluluk sınavı görevimide bitirdim , bugün halledeceğim işler var , hava sıcak sanırım ikindiyi beklerim , o sırada evi son bi tur toparlarım , gelince misafirler çok olur ,en azından derli toplu bırakmış olurumm :KK34::KK34::KK34:

güzel dilekleriniz için çook teşekkürler cücüşlerim , hepiniz dualarımda olacaksınız :KK16::KK16:

Son düzenleme:
slm kızlar herkese hayırlı cumalar :KK16:
oğlanı uyuttum geldim herzamanki gibi bebiş olunca ev işiydi bebekdi biraz zor oluyo
ama elimden geldiğince sizlerleyim burası bana çok iyi geliyo En Büyük KK

X