- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim Kur'an öğretiyor kızım da bu sene nasip olursa imam hatipe başlayacak ilerletmesi gerekiyor o yüzden canım
Sen de öğrenirsin istedikten sonra canım
Günümüz güzel geçti akşama kadar oturduk muhabbet ettik yedik içtik de tabii
Eve gelince de balkonları yıkadım çamaşırları astım sade kahvemi içtim oturuyorum balkonda
Yarın tartı günü ama hiç iddiam yok hatta listelerden çıkmayı bile düşünüyorum sanırım bir süre olduğum kiloda kalmak yetecekbana
Spor listesini de elizcim yapmaya devam ederse sevinirim
Sizin azminiz bizi de olumlu etkiler beli zamanla
Ama buralardayım bir yere gitmiyorum tabii ki
kızlar link atıcam bu spordan yapan var mı ?? ben yapıyorum çok faydalı valla sırıksıklam oluyorum ama değiyorr :) ikinci kez yaptımm gayet iyi geldi zaten adını da burda duymuştum :) leslie sansone :)
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
soru : ben niyee sizin gibi gülücük sarılma öpme yapamıyorum ki ??? siz nasıl yapıyosunuz ?
kızlar yarın cumaymış ????????
güzel güzel eksilerinizi göreyimmm inşallah :)
evet bugün içerim 3 litre canımm hala daha alışamadım suya :)
gerçekten sorunsuz bir evliliğim olduğunda çok mutlu olucamm bu ay benim için çok kritik umarımm güzel şeyler olur :) tabi hepimiz için
hımmm yaa eşinle aynı işyerinde çalışmak dezavantaj tabi heleki böyle durumlarda ama sen soğukkanlı olmalısın her zaman hem zaten haklı tarafta sizmişsiniz sıkma canını umarım herşey daha güzel olur :)
Genel aneztezi oldu canım ama 20 dk içinde getirdiler bence vakit kaybetme derim
Sağolasın canım rabbim sizlerede tattırsın o duyguları
Valla öle benim sıpa kendi yemek yiyo şimdiden maşallah
Hoşgeldin dafi ablacım sıkma sen canını kışa sen o kiloların hiçbirini koymazsın Allahın izniyle
Yeni evlenen çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Kendine iyi bak ablacım arada uğra özletme kendini
Herkese selamlar.
sıcaklar mahvediyor vallahi beni. diyet güzel gidiyor ama spor çok iyi değil.
soran, merak eden arkadaşlara çok çok teşekkürler
bu ara koşturmacalar içindeyim. inşallah hayırlara vesile olur her şey..
güya makine yıkamayı bitirince çamaşırları asacak sonrada gidip yatcaktım biraz, ama olmadı.....
bizim pencerelere tel takılıcakta, onun ölçüsünü almaya usta gelcekti, haber geldi birazdan gelcekmiş onu bekledim mecbur, daha gelmedi ama gelmek üzere.
ben kaçıyım artık öpüyorum
afiyet olsun canım:)
inşaallah.
çok sağol canım benim......
Rabbim inşaallah gönlüne göre verir canım.....
AMİN
eşinede sanada çok çok geçmiş olsun canım.....
tabi bence ilaç tedavisi zamanla; kişinin daha net, daha güzel düşünmesine vesile olur, ve daha kontrollü olur kişi.
Bu haftakı son menum
Sabah ac karnını bır bardak ılık su
Bır zeytın
Ikı uc dılım yumurta
2 kucuk dıılım peynır
Domates salata (mısafırlere oyle guzel bı sofra hazırladım kı ama ben yemedım
Oglen
Bır baget haslama
Aksam
Bır kase yayla corbası
Ara ogun
5 adet kuru kayısı
Form cayım
10 adet fındık
Yaklasık bır saat spor yaptım ve uc lıtreye yakın da su ıctım bugunu de boyle kapatalım bakalım sabah nolcak :)))))))))
Günaydın hanımlaar :) Bugün yüksek lisans başvurumun son günü. Birazdan koştura koştura onu yapmaya uçacağım
Umarım herkes güzeldir ve güzel vakit geçirir
Kilo ve spor bildirimimiz de şu şekilde efendiimm..
Geçen hafta: 93.4
Bu hafta: 92.2
Giden kiloo: 1.2 kilo (Gelmemek üzere inşallah)
geçen hafta ki kilom 106.3
bugün ki kilom 103.1
kaybeliden 3.2
toplam spor :120 dk
ben sonuçtan memnunum yani on günde dört kilo verdimmm :))) henüz çok belli olmuyor vucudumda ama genede mutluyum hadiii sizleri merak ediyorum :)))))))))))):44:
ben geldiim canlarıımm
son zamanlarda ihmal ettim topikceğizimii , ama malumunuz ortalama yükseltme sınavları , gidişe hazırlık , dip köşe bucak temizlik derken canım çıktı haaa
bizz 7 yada 8 temmuzu bekliyorduk gitmek için , bugün haber geldi Çarşamba saat00 Adana Şakirpaşa havaalanından uçuyoruz ,ayyy acaip garip bi hallere girdimmm , elim aağıma dolaştı bi anda, hazır değilim ,ooyhh daha memlekete bile gitmedik ,yarın son sınav var , herşey çok hızlı gelişiyoorrr ......
bende durumlar bu , geri sayım başlasıınnnnnn SSOOOONNNNN 6 hatta 5 gün 22 saat
senin esinede gecmis olsun... sende ilac kullaniyormussun sanada gecmis olsun canim...
Vallahi benim esiminki doktorun suana kadar gördügü en agir panik atak hastasiymis, ki bu doktor 20yillik falan doktor, Bizim oturdugumuz civarlarda en iyisi.
Esim ilk zamanlar ilaç kullanmasina ragmen her gün saatlerce panik atak krizleri geciriyordu... Camasirhaneye bile inemiyordum onu birakip yanliz kalinca, kalbi durucak nefes alamiycak vs gibi seylerden korkup kriz geciriyordu (korkup diyorum ama onun tam olarak neler yasadigini icinde bilemem), o yüzden ilk 2 yil hep beraberdik ve maddi olarak coook kötüydü durumumuz ama allahtan is kazasindan sonra esim böyle oldu diye. Hastalik sigortasi her ay onun maasini ödüyordu.
günaydın arkadaşlar. ben yeni üyeyim. zayıflamak isyiyor tek başıma beceremiyoruma beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.bu arada boyum 1.69 kilom 90 herkese başarılar
gokce cok tsk ederım sıze daha buyuk gecmıs olsun gercekten cok cok zor olmus sızınkı. cok zor gunler yasamıssınız ALLAH beterınden korusun o gunlerden uzak tutsun sızı ınsaallah. evlerımızden aılelerımızden uzak olsun tum hastalıklar ınsaallah
kızlar gunaydınnnnnn
bugun ıse gec geldım carsıda acıl ıslerım vardı sabah 4,5 uyandım namaz kıldık esımı seyahate yolladım uyudum 7 de uyandım ve 8 bucuga kadar evdekı ıslerımı hallettım fıldır fıldır durmadım aksam seyahate gıdecegım oyuzden zamanım yok dıye yaptım herseyı. dun de zamanım olmadı spordan eve gelısım 10 u buldu, sonra esımın valızını hazırladık derken zaman kalmadı. bugun de hem carsıdakı ek ısımı halledecegım hem spora gıdecegım eve gelıp dus alıp 11 de otobuse bınecegım sehır dısına cıkacagım dugun var. buaralar cok yogun olacagım pazartesı gece yarısını gecer gerı donusum. bıraz uyuyup ıse gelecegım ıkı gun spor ve ıs temposu derken carsamba gece tekrar ıstanbul yolcusuyum bu kez de aıleme gıdecegım. pazar gunu esım ıstanbula ınecek ve beraber gece bınecegız pazartesı ınerız ve dırekt ıse gelırız boyle bır telaslı gunlerde olacagım.