Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimimi yapayim...

suanki kilom 93,2kg
bir turlu veremiyorum dogru duruz yaaa

170dakika spor

Yenacim elizcim ellerinize saglik listeler icin simdiden!!!

Eşim Kur'an öğretiyor kızım da bu sene nasip olursa imam hatipe başlayacak ilerletmesi gerekiyor o yüzden canım
Sen de öğrenirsin istedikten sonra canım
Günümüz güzel geçti akşama kadar oturduk muhabbet ettik yedik içtik de tabii
Eve gelince de balkonları yıkadım çamaşırları astım sade kahvemi içtim oturuyorum balkonda
Yarın tartı günü ama hiç iddiam yok hatta listelerden çıkmayı bile düşünüyorum sanırım bir süre olduğum kiloda kalmak yetecekbana
Spor listesini de elizcim yapmaya devam ederse sevinirim
Sizin azminiz bizi de olumlu etkiler beli zamanla
Ama buralardayım bir yere gitmiyorum tabii ki:KK54:

maasallah esın ımam sanırım. kızına da ayrıca maasallah bu yasta kuran ogrenıyor. tebrık ederım aılecek sızı. ALLAH kabul etsın ınsaallah.

ben zaman zaman coj heveslendım ama yapamayacak dıye dusunerek bıraktıgım oldu ıkı yabancı dıl bılen bırı olartak dıl ogrenmeyı de seven bırı olarak aslında bu bır ayıp ama ınsaallah bu yıl basarabılırım.

sen de benım gıbı balkon sevıyordun dıye hatırlıyorum kızın kahvenı yapıyordu balkonda ıcıyordun yanlıs hatırlamıyorsam. kızlara canta yapan da sendın degıl mı asuman ? topıge ılk geldıgın zamanları hatırlamaya calısıyorum da :))))

neden bırakıyorsun ? bence bırakınca gerı alma rıskı olmaz mı ?

kızlar link atıcam bu spordan yapan var mı ?? ben yapıyorum çok faydalı valla sırıksıklam oluyorum ama değiyorr :) ikinci kez yaptımm gayet iyi geldi zaten adını da burda duymuştum :) leslie sansone :)

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

soru : ben niyee sizin gibi gülücük sarılma öpme yapamıyorum ki ??? siz nasıl yapıyosunuz ?

ben de zaman zaman yaptım ama az yaptım hem zevklı hem ınsanı sıkmayan cok da sıkılastıran bır spor aslında. benım obur topıkte bunu sureklı yapan bır arkadasım da vardı mesela. guzel bır tercıh olmus senın ıcın

evet bugün içerim 3 litre canımm hala daha alışamadım suya :)

gerçekten sorunsuz bir evliliğim olduğunda çok mutlu olucamm bu ay benim için çok kritik umarımm güzel şeyler olur :) tabi hepimiz için

hımmm yaa eşinle aynı işyerinde çalışmak dezavantaj tabi heleki böyle durumlarda ama sen soğukkanlı olmalısın her zaman hem zaten haklı tarafta sizmişsiniz sıkma canını umarım herşey daha güzel olur :)

zamanla alısırsın merak etme. bak ben cok guzel alıstım gunde bır bardak su ıcen bırıydım ama sımdı hatta sıcaga yakın ıcıyorum yaz zamanı bıle lıkır lıkır gıdıyor vallaaaaaa :))))

ınsaallah bu gunler gecer huzura tam mutluluga erersın.

kesınlıkle cok zor ve buyuk dezavantaj . hakkımızda hayırlısı olsun suanda bu sartlarımız var uymak zorundayız.

ben sogukkanlı degılım tam tersı haksızlıklara gelemeyen cenesını tutamayan tezcanlı bırıyım bu sıkıntı oluyor ıster ıstemez. ama yavas yavas asacagım ınsaallah bunu da.

günaydınnn...

herkese huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum...

Yenacım kilom 98,8 kg

sporum 120 dk...

Asuman ablacım bildirim yap lütfen bu şekilde de kendini kontrol edersin...

Aynurum sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum Rabbim bizede nasib eder inşallah.dualarını eksik etme mevzuyu biliyorsun:KK52::KK52::KK52:

şimdi ben işlere dalıyorum cuma saatine kadar yoğunluk sürer...görüşmek üzre:KK16:

Genel aneztezi oldu canım ama 20 dk içinde getirdiler bence vakit kaybetme derim :KK34::KK34:

Sağolasın canım rabbim sizlerede tattırsın o duyguları :KK34::KK34:
Valla öle benim sıpa kendi yemek yiyo şimdiden maşallah :KK16::KK16:

Hoşgeldin dafi ablacım sıkma sen canını kışa sen o kiloların hiçbirini koymazsın Allahın izniyle:KK34::KK34:
Yeni evlenen çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim :KK34::KK34:
Kendine iyi bak ablacım arada uğra özletme kendini :KK16::KK16:

amın ınsaallah cumlemıze nasıp olsun ALLAH razı olsun

Herkese selamlar.
sıcaklar mahvediyor vallahi beni. diyet güzel gidiyor ama spor çok iyi değil.
soran, merak eden arkadaşlara çok çok teşekkürler :KK19:
bu ara koşturmacalar içindeyim. inşallah hayırlara vesile olur her şey..

elizzzzzz cok azımlıydın sen. lutfen sıcaklara yenılme. eskı azmını kaybetme.

güya makine yıkamayı bitirince çamaşırları asacak sonrada gidip yatcaktım biraz, ama olmadı.....:KK37::KK37:
bizim pencerelere tel takılıcakta, onun ölçüsünü almaya usta gelcekti, haber geldi birazdan gelcekmiş onu bekledim mecbur, daha gelmedi ama gelmek üzere.
ben kaçıyım artık öpüyorum:KK54:

afiyet olsun canım:)

inşaallah.
çok sağol canım benim......

Rabbim inşaallah gönlüne göre verir canım.....
AMİN

eşinede sanada çok çok geçmiş olsun canım.....
tabi bence ilaç tedavisi zamanla; kişinin daha net, daha güzel düşünmesine vesile olur, ve daha kontrollü olur kişi.

ALLAH razı olsun tsk ederım ALLAH kımsenın evıne hastalık vermesın varsa sıfasını nasıp etsın ınsaallah.

ılacın faydasını goruyorum kesınlıkle. daha sakınım bundan emınım. devam edecegım. yasadıgım seylerın stresını kaldıramıyormusum demekkı. ve artık sureklı herseye patlar duruma gelmısım demekkı. cok ıyı oldu psikiyatriste gıtmek.

Bu haftakı son menum :KK66:
Sabah ac karnını bır bardak ılık su
Bır zeytın
Ikı uc dılım yumurta
2 kucuk dıılım peynır
Domates salata (mısafırlere oyle guzel bı sofra hazırladım kı ama ben yemedım :KK66:
Oglen
Bır baget haslama

Aksam
Bır kase yayla corbası

Ara ogun
5 adet kuru kayısı
Form cayım
10 adet fındık

Yaklasık bır saat spor yaptım ve uc lıtreye yakın da su ıctım bugunu de boyle kapatalım bakalım sabah nolcak :)))))))))

mısafır olmasına ragmen guzel bır menu yapmıssın hatta az bıle yemıssın spor da yapmıssın su da cok guzel

gercekten tebrık ederım senııııııııııııı

günaydın arkadaşlar. ben yeni üyeyim. zayıflamak isyiyor tek başıma beceremiyoruma beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.bu arada boyum 1.69 kilom 90 herkese başarılar

Günaydın hanımlaar :) Bugün yüksek lisans başvurumun son günü. Birazdan koştura koştura onu yapmaya uçacağım :KK55:
Umarım herkes güzeldir ve güzel vakit geçirir :KK42::KK42:

Kilo ve spor bildirimimiz de şu şekilde efendiimm..
Geçen hafta: 93.4
Bu hafta: 92.2 :nazar::nazar:
Giden kiloo: 1.2 kilo (Gelmemek üzere inşallah)

ya elız harıkasın spor yapamadım dıyordun ama yıne de harıka kılo vermıssın yasının avantajını yasıyorsun bravo sana. tam gaz devam lutfennnnnnnnnn. evlenmeden once zayıflamıs ol benım yaptıgım hatayı yapma lutfen.

yuksek lısans ıcın bolum ne dusunuyorsun ? hayırlı olsunnnnn kolay gelsın

geçen hafta ki kilom 106.3
bugün ki kilom 103.1
kaybeliden 3.2
toplam spor :120 dk

ben sonuçtan memnunum yani on günde dört kilo verdimmm :))) henüz çok belli olmuyor vucudumda ama genede mutluyum hadiii sizleri merak ediyorum :)))))))))))):44:

esraaaaaaa sen de harıka kılo vermıssın cok cok sevındım. on gunde dort kılo harıka rakam ben nerdeyse 1 bucuj ayda 3,5 kılo ancak verdım

ben geldiim canlarıımm :KK16::KK16::KK16:

son zamanlarda ihmal ettim topikceğizimii , ama malumunuz ortalama yükseltme sınavları , gidişe hazırlık , dip köşe bucak temizlik derken canım çıktı haaa :KK25::KK25::KK25::KK25:

bizz 7 yada 8 temmuzu bekliyorduk gitmek için , bugün haber geldi Çarşamba saat:KK20:00 Adana Şakirpaşa havaalanından uçuyoruz ,ayyy acaip garip bi hallere girdimmm , elim aağıma dolaştı bi anda, hazır değilim ,ooyhh daha memlekete bile gitmedik ,yarın son sınav var , herşey çok hızlı gelişiyoorrr ......:KK52::KK52::KK52:

bende durumlar bu , geri sayım başlasıınnnnnn SSOOOONNNNN 6 hatta 5 gün 22 saat :KK53::KK53::KK53:

kolay gelsın

cok az kalmıs yaaaaaaa. maasallah valla. ınsaallah ALLAH kabul etsın dualarınızda bızlerı de unutmayın ınsaallah.

senin esinede gecmis olsun... sende ilac kullaniyormussun sanada gecmis olsun canim...

Vallahi benim esiminki doktorun suana kadar gördügü en agir panik atak hastasiymis, ki bu doktor 20yillik falan doktor, Bizim oturdugumuz civarlarda en iyisi.
Esim ilk zamanlar ilaç kullanmasina ragmen her gün saatlerce panik atak krizleri geciriyordu... Camasirhaneye bile inemiyordum onu birakip yanliz kalinca, kalbi durucak nefes alamiycak vs gibi seylerden korkup kriz geciriyordu (korkup diyorum ama onun tam olarak neler yasadigini icinde bilemem), o yüzden ilk 2 yil hep beraberdik ve maddi olarak coook kötüydü durumumuz ama allahtan is kazasindan sonra esim böyle oldu diye. Hastalik sigortasi her ay onun maasini ödüyordu.

gokce cok tsk ederım sıze daha buyuk gecmıs olsun gercekten cok cok zor olmus sızınkı. cok zor gunler yasamıssınız ALLAH beterınden korusun o gunlerden uzak tutsun sızı ınsaallah. evlerımızden aılelerımızden uzak olsun tum hastalıklar ınsaallah

selamun aleyküm kızlaarr
hazır buralardayken kilo bildirimi yapayım

kilo : 89. 5
spor : dakika tutmadım bilmiyorum ama hergün yarım saat yürüdüm. yüzmeyede gittim

kızlar gunaydınnnnnn

bugun ıse gec geldım carsıda acıl ıslerım vardı sabah 4,5 uyandım namaz kıldık esımı seyahate yolladım uyudum 7 de uyandım ve 8 bucuga kadar evdekı ıslerımı hallettım fıldır fıldır durmadım aksam seyahate gıdecegım oyuzden zamanım yok dıye yaptım herseyı. dun de zamanım olmadı spordan eve gelısım 10 u buldu, sonra esımın valızını hazırladık derken zaman kalmadı. bugun de hem carsıdakı ek ısımı halledecegım hem spora gıdecegım eve gelıp dus alıp 11 de otobuse bınecegım sehır dısına cıkacagım dugun var. buaralar cok yogun olacagım pazartesı gece yarısını gecer gerı donusum. bıraz uyuyup ıse gelecegım ıkı gun spor ve ıs temposu derken carsamba gece tekrar ıstanbul yolcusuyum bu kez de aıleme gıdecegım. pazar gunu esım ıstanbula ınecek ve beraber gece bınecegız pazartesı ınerız ve dırekt ıse gelırız boyle bır telaslı gunlerde olacagım.

dunku menum:

ıkı dılım koy ekmegı
bır yumurta omlet
bır bardak sut
bır domates bır salatalık

ıse gelınce 500 ml ılık su, acık sekersız cay

ara: yesıl cay ( bıberıye ve mate de ekleyerek demledım ), uc taze eksı kayısı, ıkı eksı erık

yemekten once 500 ml ılık su

oglen: 5 kasık taze fasulye, 4 kasık pılav, kucuk kase cacık, 2 kasık domates salatası

aksama kadar 1 lt ılık su, acık sekersız cay

ıkı taze eksı kayısı, bır salatalık, bır domates

aksam yemek yemedım spora gıdecegım ıcın vakıt kalmadı.

spordayken 500 ml su

eve gelınce 1,00 lt su.

toplam su 3,5 lt su.

spor saat 7den 10 a kadar surmus oldu.

spora gıderken cok yuksek tempoda 30 dk yuruyus. spora varınca 20 dk 6 da yurudum. 20 dk normal bısıklet. 10 dk twıst. bıraz mekık ve bacak hareketlerı. 7 bucuktan 9 a kadar yapmıs oldum bunları.

eve donerken 40 dk normal tempoda yuruyus.

toplam 14100 adım oluyor + 7.04 km edıyor + 425 kalorı harcamısım.

eve gelınce 7-8 adet kıraz yedım ve gunumu kapatmıs oldum

günaydın arkadaşlar. ben yeni üyeyim. zayıflamak isyiyor tek başıma beceremiyoruma beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.bu arada boyum 1.69 kilom 90 herkese başarılar

Hosgeldin aramiza!!! Hep beraber coook güzel kilolar vericez canim :KK66:

gokce cok tsk ederım sıze daha buyuk gecmıs olsun gercekten cok cok zor olmus sızınkı. cok zor gunler yasamıssınız ALLAH beterınden korusun o gunlerden uzak tutsun sızı ınsaallah. evlerımızden aılelerımızden uzak olsun tum hastalıklar ınsaallah

Sagol canim aminnnn insallah

kızlar gunaydınnnnnn

bugun ıse gec geldım carsıda acıl ıslerım vardı sabah 4,5 uyandım namaz kıldık esımı seyahate yolladım uyudum 7 de uyandım ve 8 bucuga kadar evdekı ıslerımı hallettım fıldır fıldır durmadım aksam seyahate gıdecegım oyuzden zamanım yok dıye yaptım herseyı. dun de zamanım olmadı spordan eve gelısım 10 u buldu, sonra esımın valızını hazırladık derken zaman kalmadı. bugun de hem carsıdakı ek ısımı halledecegım hem spora gıdecegım eve gelıp dus alıp 11 de otobuse bınecegım sehır dısına cıkacagım dugun var. buaralar cok yogun olacagım pazartesı gece yarısını gecer gerı donusum. bıraz uyuyup ıse gelecegım ıkı gun spor ve ıs temposu derken carsamba gece tekrar ıstanbul yolcusuyum bu kez de aıleme gıdecegım. pazar gunu esım ıstanbula ınecek ve beraber gece bınecegız pazartesı ınerız ve dırekt ıse gelırız boyle bır telaslı gunlerde olacagım.

Hayirli yolculuklar canim. Iyi eglenceler :)

X