Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

hayırlı cumalar...

bugün tartı günü olmasına rağmen pek bi sakin buralar....sanırım yaz bitene kadarda böyle olcek....herkes tatilde gezmelerde...bi ben kalmışım sankim evde...:KK34:

çok geçmiş olsun canım...

zehracım :KK9::KK9::KK9::nazar::nazar:kız sen haftaya beni sollarsın hee...:KK9:ama olmadıki şimdi...:KK19:

yalancı mantı canım çokta güzel değildi zaten başka yemeğim yoktu mecburen yedim yanii...:KK23:

ama 85 in altına ineyim yapıcam kendi elcazlarımla mantı ve yicemde tabisii...:KK9::KK56:

ben de evdeyımmmmmm:KK1:

bayram dısında tatıl de yok zaten, oyuzden merak etme tamamen yanlız olmayacaksın yaz boyu :KK1:

tsk ederım ruzgar yedım oyuzden agrıdı bukadar. ben daha beter beklıyordum cunku terlı terlı ruzgarda yurudum mecburen. dolmusu 15 dk bekleyecektım zaten, en ıyısı yuruyum dedım

hımmm anladım benım komsu yapmıs guzel mantı, ramazanda mısafırlere kullanırım artık. kendım de uc dort kasık tadımlık yerım. ben hamur acmasını bılmem oyuzden kendım hıc yapmadım

Kilom: 93.4kg
sporum: 190dk

Benim iki ismim var cok iyi oluyor :) esimi taniyana kadar hep Gökçe ismini kullandim :)
Esim ve esimin ailesi Gamze diyor :)
yani ikinci ismim o tarafa ise yaradi :) Ve çok memnunum iki isimdende :)

chickpeas sana mesaj attim ramazan ayina kadar kapisma olayi icin mesajim geldimi?

Günaydin canim, evlilik yil dönümünüz kutlu olsun canim!

ıkı ısmın de guzelmıs gercekten.

chickpeas ben de duzelteyım mesajımı cunku kılom su an 103,6.

tsk ederım :KK1:

eslem in anlamı selametli güvenilir.Allah yoluna kendini adayan insan.eliz ismini düşünürsen zeynep eliz daha çok yakışıyor elif eliz olmadı pek elif bade olbilir mesela :))

hımmmmm cok guzelmıs anlamı.

evet elif eliz guzel olmuyor neyse bır hamiş olayım da dusunuruz ve tabıkı kız olursaaaaaaaaa :KK16:

bol eksi bildirimli hayırlı Cumalar fıstıklarımmm :KK16::KK16::KK16:

adınızı hatırlayamadım kusura bakmayın.

ben yıllardır hep zeynep ya da elıf derım. yanına guzel bır ıkıncı ısım dusunuyorum. bir de eliz ayrıca hosuma gıttı hem anlam hem de filiz ile uyumu ileeeeeeee:KK16:

ınsaallah sızın de benım de kızımız olsun bukle bukle saclı, adı gıbı guzellllllllll:KK16:

amiinnn inşAllah Filizcimm , buarada adım Aynur :KK66:)

merhaba kızlar nasılsınız?? Öncelikle cumanız mübarek olsun :)

diyetimin üçüncü gününü geride bırakmışken bir arkadaşımızın yazdığı gibi ( ismini hatırlıyamadım ) cuma günü diye tartıldım.107.2 ile başladığım diyette bugün 106.3 olmuşum.Üç gün de bu sonuç nasıl ??? (şu anda regl dönemindeyim )
Artık haftaya cumaya kadar tartılmam :) Ha bu arada sabah kahvaltımın fotosunu eklicemmm orda küçük bir kurabiye var kızmayaın bana :KK43:(((( canm çok tatlı çekti ama telafi ettim tabağımın ilk hali ve son halini göreceksiniz yemediklerim var :) hadi ben işe kaçarrrr öğlen görüşürüz :)))Eki Görüntüle 740190 Eki Görüntüle 740189

canım kahvaltın gayet güzel , o 1 kurabiyecikten bişi olmazz , ama ekmeğini beyaz ekmek değilde esmer tercih etsen daha sağlıklı olur :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

günaydınnn...herkese mutlu, huzurlu, bereketli bir gün diliyorum.

hayırlı cumalar...

hemen kilomu bildireyim yine gelicem canlar...

kilom99,5 kg psikolojik sınırdayım...Yenacım şimdiden ellerine sağlık...

Mehtap
hoş geldin canım...

Pomograte
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

Neviniiimmm bi silkelen nolu anneemm , eski Nevin geri dönsünn , ben geçen seneki Nevinimi istiyyyooommm , nerelere gitttiiii :44::44::44:

Kocaman sevgiler selamlar arkadaşlar yazdıklarınızı takip edebildim ama yazamadım yeni bir kapışma var herhalde Orticanım selamsız sabahsız bıraktım gibi ama sağlıklı beslenmeyi bırakmadım herkes evde bu ara yoğun olmam derken daha yoğun bir dönem geçirdim birazdan toplantım var evden çıkmadan kilomu bildireyim dedim Yenacığım ben gramla uğraşıyorum yakında altın gibi değerlenen kilom onsa düşmese iyi
Kilo:97.0 spor yok maalesef
ama bu akşam yürüyüşe başlayacağım suyu azaltığımı farkettim kaçamak azıcık oldu sizlerin menüsünü güzel paylaşımını okudukça heveslendim hepinizi kocaman öpüyorum hayırlı cumalar diliyorum

örtmenniiimmm hoşgelddiiiinnnn :KK16::KK16::KK16:

97 ile yazdım kapışmaya seni :KK34::KK34:

aynurum mesaj kutun dolu sanırım yada bende sorun var mesaj atamıyorum sana.

kg 96

ramazan kapışması içinn:KK16::KK16:

yaseminim mesaj kutum boş , hatta bomboşş ,herkesin mesajı geldi seninki yok , ama ben ekledim snei kuzum listeye 96 ile ,ok ??? :KK34::KK34:

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkese sağlıklı mutlu ve bol eksili bi gün diliyorum :KK16::KK16:
Benim çok kötü uykum var ve bugün öyle çokki işim napıcam bilmiyorum neyse hayırlısı bakalım :KK34::KK34:

öncelikle herkesi verdiği kilolardan ötürü tebrik ediyorumm azminize sağlıkk :) ara öğün için bir sürü şeyler yazmışsınn canım çok teşekkür ederimmm :) pomograte allah mutluluğumuzu daim eder inşallah teşekkür ederimm :)) herkesii kocaman öpüyorummm

bugun benım de cok uykum var gece gec uyudum. bugun de gec uyurum ama ALLAHTAN yarın ıse gelmıyorum esım gıdınce uyurum guzelce yarın. ardından da yıne spor salonu ve komsumda kısırrrrrrrr:KK1:

tsk ederım cumlemızın mutlulugu daım olsun ınsaallah

canım kahvaltın gayet güzel , o 1 kurabiyecikten bişi olmazz , ama ekmeğini beyaz ekmek değilde esmer tercih etsen daha sağlıklı olur :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Neviniiimmm bi silkelen nolu anneemm , eski Nevin geri dönsünn , ben geçen seneki Nevinimi istiyyyooommm , nerelere gitttiiii :44::44::44:

yaseminim mesaj kutum boş , hatta bomboşş ,herkesin mesajı geldi seninki yok , ama ben ekledim snei kuzum listeye 96 ile ,ok ??? :KK34::KK34:

aynur mrb ozaman tekrar :KK1:

ben de sana mesaj atmıstım senı bekletmemek ıcın erken attım mesajı yanı bu sabahkı bıldırımı beklemedım ama 103,6 olarak guncellemen mumkun mu acaba

GÖKÇEcim mesajın geldi canımmm :KK34::KK34:

ıkı ısmın de guzelmıs gercekten.

chickpeas ben de duzelteyım mesajımı cunku kılom su an 103,6.

tsk ederım :KK1:

Filizcim 104.1 yazmıştım , bunumu yazayımm ???

hımmmmm cok guzelmıs anlamı.

evet elif eliz guzel olmuyor neyse bır hamiş olayım da dusunuruz ve tabıkı kız olursaaaaaaaaa :KK16:

ben kızımın adı ELİF SENA diye tasarlıorum tabi olursa ve kız olursaa, ama Sena değişken olabiliirrr :KK76::KK76::KK76:

kızlaarrrr bu akşama kadar katılmak isteyenler bana mesaj atsın , mesaj atamıyora burdan yazsın ,ben ekleyeyim listeye :KK34::KK34::KK34:

GÖKÇEcim mesajın geldi canımmm :KK34::KK34:

Filizcim 104.1 yazmıştım , bunumu yazayımm ???

ben kızımın adı ELİF SENA diye tasarlıorum tabi olursa ve kız olursaa, ama Sena değişken olabiliirrr :KK76::KK76::KK76:

elif sude, elif bade, zenyep bade cok duyuyorum ben de.

103,6 yazarsan sevınırım guncel kılom bu cunku su an. kabızlık falan vardı ++ cıkıyordum sukur gıtmıs bıraz.

dün arkadaşlarla ceyhan nehrinin kenarında park var , oraya gittik , termoslara çay doldurduk , lak lak yaptıkk , ammaa en önemlisi parkta oynadıkk , gülmekten öldük yaaa , çookkk güzellddiii :)))))))))

Son düzenleme:

dün arkadaşlarla ceyhan nehrinin kenarında park var , oraya gittik , termoslara çay doldurduk , lak lak yaptıkk , ammaa en önemlisi parkta oynadıkk , gülmekten öldük yaaa , çookkk güzellddiii :)))))))))

o Nevini bende arıyorumda bulamıyorum kuzumya..bende moralmen çöktüm artık herşey üstüme geliyor son dönemlerde...işin yoğunluğu bir yandan ikindiye kadar iyi sonra çoşuyorum...ben kabul etmiyorum ama bu kiloda olmayı..elimden gelenin fazlasını yapmalıyımmm...nerde azim böcüğü:KK50:

ohh çok iyi gelmiştir eğlenmek...:KK16:

o Nevini bende arıyorumda bulamıyorum kuzumya..bende moralmen çöktüm artık herşey üstüme geliyor son dönemlerde...işin yoğunluğu bir yandan ikindiye kadar iyi sonra çoşuyorum...ben kabul etmiyorum ama bu kiloda olmayı..elimden gelenin fazlasını yapmalıyımmm...nerde azim böcüğü:KK50:

ohh çok iyi gelmiştir eğlenmek...:KK16:

cücüüüüümm farkındayım moral olarak sıkıntıda olduğunun , ama yapma böyle canımm , toplamaya çalış kendini , kendin için bişeyler yap , mutlu olll , sen iyi şeyleri hak ediyorsuunn :KK16::KK16:

kızlar sselam yine ben geldim önce bildirimimi yapayım aynıyım geçen hafta 94 bu hafta 94 masa başı işten bu yüzden nefret ediyorum işte anca tıoto büyütüyor. eve gidiyom halim kalmıyo:KK43: bacaklarım uyuşuyor sanki artık off off diyom sadece haftaya da eğitim var ve otelde olacak antalya da nasıl gitcem bu koca gövdeyle bilmiyom hele birde çocukla gitmek zorundayız bakalım otel 5 yıldızlı otel sabahtan akşama kadar bakabilirlermi hiç öyle bişi yaptınız mı bi sölermisiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

göbüş adı mehtap olsun :KK1::KK1::KK1:

kızlaarrrr bu akşama kadar katılmak isteyenler bana mesaj atsın , mesaj atamıyora burdan yazsın ,ben ekleyeyim listeye :KK34::KK34::KK34:

geveze aynur cücüşüüü msj kutusunda ne dedikodular varsa artıııııııııııııııııııkkk boşaltamadı :KK76::KK76::KK9::KK9:

92,5 la yaz bebeeem listeye al beni alllllllllllllllllllllllll :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

selam hatuncuklarım,

bildirim geçim hemen.
kilo:92,5
spor : 120 dk

Tontisleriiiimmmm :KK16::KK16::KK16:
Ben geldiiimmm :KK3::KK3::KK3:
Bildirimimi yapayim :KK34::KK34::KK34:
Gecen haftayi hatirlayamadim :26::26::26:
Bu hafta : 94.6
Spor : Yokkk :KK53::KK53::KK53:
Evlilik yildönümümüz derken bu hafta bütün cisssslari yedim aferim banaaa :KK51::KK51::KK51:
Öptüm kizlarrr görüsürüzzzzzz :KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16:

aynur sen adanada mısın .? ben adana da buyudum 12 yıl yasadım cok severımmmmmmmmmm

Tontisleriiiimmmm :KK16::KK16::KK16:
Ben geldiiimmm :KK3::KK3::KK3:
Bildirimimi yapayim :KK34::KK34::KK34:
Gecen haftayi hatirlayamadim :26::26::26:
Bu hafta : 94.6
Spor : Yokkk :KK53::KK53::KK53:
Evlilik yildönümümüz derken bu hafta bütün cisssslari yedim aferim banaaa :KK51::KK51::KK51:
Öptüm kizlarrr görüsürüzzzzzz :KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16:

merhaba benım de bugun yıldonumum,

bızım dogumgunlerı de mı aynı denk gelmıstı acaba ? sızın dogumgununuz de mı bu aydı ?

göbüş adı mehtap olsun :KK1::KK1::KK1:

geveze aynur cücüşüüü msj kutusunda ne dedikodular varsa artıııııııııııııııııııkkk boşaltamadı :KK76::KK76::KK9::KK9:

92,5 la yaz bebeeem listeye al beni alllllllllllllllllllllllll :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

selam hatuncuklarım,

bildirim geçim hemen.
kilo:92,5
spor : 120 dk

ahahah olsun anneemm olssuunnn , elif sena mehtap ayşe fatma hayriyeee :KK53::KK53::KK53::KK53:

yavrummm mesaj kutumm boşş hatta boşmoşşş neden atamıyonuz anlamadımkiiii :44::44:

aynur sen adanada mısın .? ben adana da buyudum 12 yıl yasadım cok severımmmmmmmmmm

Filizcim ben K.maraş Elbistandayım , Ceyhan nehiri buradan doğuyor kuuzucuumm :KK34::KK34:

ama eşim Adanalı bende Mersinliyim , burdanda tayin olarak Adanaı düşünüyoruz :KK76::KK76::KK76:

X