- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asumancığım,
seni gördüm nasılsın..Artık sohbetler de buluşamıyoruz
iyi akşamlar arkadaşlar ben geldim hastaydım biliyosunuz şimdi daha iyiyim şükür diyete tam gaz devam ama hareket sıfır kaç gündür yatıyorum bu hafta kilo veremeyebilirim ama olsun yılmak yok...
Canım ben de aynı durumdayım iki gündür iyice dağıttım Cumartesi den beri yeğenim ben de abur cubur düşkünü sürekli kek süt hamur işi tost poğaça vs hazırlıyorum ben de yedim malesef
Bugün de kızım başladı yaz okulunda ebru öğretmeye ilk günolduğu için birlikte gittik epey uzak 3 vasıtaya gittik erken çıktık evden malzeme hazırlamak için
Ben saat 2 ye kadar yanındaydım o saat 8 de gelebildi ancak eve ilk gün epey karmaşık zor ve yorucuymuş öğrenci sayısı da çok fazlaymış düzene oturtabilirlerse devam edecekler bakalım hayırlısı
Ben de bir ablaya alışverişe yardım için sözvermiştim ordan çarşıya geçtim akşam 6 civarı ancak eve gelebildim dışarda yedik bişeyler evegelince de kızım ve yeğenim pide istedilerkaşarlı ve kıymalı yaptırdım birer parça yedimonlardan da aç bile sayılmazdım oysa uzun süreli diyet artık iyice bıkkınlık yaptı. Herhalde yarından tezi yok toparlarım inşallah hepimiz toparlarız
Barışın kursu da başlamış hayırlı olsun
Zeynep hoşgeldin canım kuzulara geçmiş olsun orucunu Allahkabul etsin ben tutamadım tüm gün koşturacağımı bildiğim için
Esram aynurum Zehracım nursenacım ve tüm canlarım çok özlüyorum sizleri
ALLAH kabul etsın nıyetlıymıssınız bugun. ben de tam bugunlerde oruca kafayı taktım ramazanda nasıl olacak dıye. aclık susuzluk falan umursamam ramazanı cok rahat gecıren bırıyımdır ama ramazanda kılo alıyorum az yesem de, ve dıyetteyken nasıl olacak bılmıyorum. hıslerınızı fıkırlerınızı paylasırsanız guzel de olur hepımız ıcın.
hoşgeldin canımm...eşinede geçmiş olsun....
ınsaallah canım, ne gunler gormus bu ulke. bugunler de gecer dıye dusunuyorum ben. sadece devamının gelmesınden korkuyorum cunku basbakan da kıskırtıcı bır ınsan, ıcte ve dısta cok kıskırtıcı olay ve ınsanlar zaten var. hakkımızda hayırlısı olsun ınsaallah. kımın canı yansa, hepımız uzuluyoruz, ulkeye zarar olsa maddı mamevı hepımız etkılenıyoruz bu acıdan bakmak lazım bence.
hapı nıye bıraktın ? bebek mı dusunuyorsun ?
adet duzenın degısebılır evet, gecıkmeler yasayabılırsın bu da odem yapabılır sana.
ben etlı ekmek cok severım esımın aklına gelmez konyalı olarak ama ben derdım hadı gıdıp yıyelım dıye. ama ınan ayladır canım cekmedı bıle, okadar guzel sartlanmısım kı onunden gecıyorum ama ıcım cekmıyor bıle. dun haberım olmadı, bız ıcerde otururken malzemelerı esıne vermıs gondermıs bıle gorumcem. yoksa asla yaptırmazdım normalde de zaten sebze agırlıklı guzel beslenırdık onlara gıttıgımızde. ufak kacamak gıbı gorunuyor ama benım yapmamam lazım cunku ben cabuk ++ oluyorum kacamak olunca. ılgınc bır bunyem var bu konuda. bunu bırkac kez yasadıgım ıcın bu konuyu tecrube etmıs oldum ınsaallah ++ cıkmam enazından 103,8 olarak gorunuyum ınsaallah.
bugun aksam domates, salatalık, evde varsa yesıllık tuketırım aksam yemek yemem dıye dusunuyorum evde cok ıslerım var haftanın uykusuzlugu ve yorgunlugu da var ama yıne de hareket edeyım aksam dıyorum ınsaallah yapabılırım
sen musaıt oldugunda ramazan konusunda konusalım olur mu ? benım kafam baya karısık. ramazan donemınde dıyet yapmıs ve kılo verebılmıs kısıler ıle konusmam lazım. kılo almaya sabrım yok cok sıkıldım yaklasık bır yıl oldu ben bu surece baslayalı, artık gerı donemem kılo alamam vermeye devam etmem lazım sureklı.
Esracım ben seni pasif görünce hesabını kendin deaktif yaptın sanmıştım...geçmiş olsun eşine de sana da...
ban için çok geçmiş olsun esracım, kısa sürede tekrar aramızda olduğuna sevindim.
olabiliyo işte böyle durumlar bazen.
sevgiler canım.
kızlarrr ben geldimmmm uzun bir tatil sonrası hepinze merhaba
ben sizlere de birsey yazamadım çıkmadan iki elim bir ayağıma girmişti.
perşembe gecesi eşim hadi hazırlan yola çıkalım dedi. ben daha iki gün var die rahattım.
ama 2 gün içinde başka yerde bir gezme ayarlamış eşim gittim geldim sizleri özledim
selkamun aleyküm kıscelerim ben geldim ama kimseler yok.
hepiniz iyisinizdir inşallah.
kızlar ben bu yazı köyle kumla arasında geçiricem sanırım oralardada internet yok. kumlada çay bahçesine gidersem girebilirim ama onada pek zamanım olmuyor.
yenacım sana sıkıntı olmasın yaz sonuna kadar listeden çıkart istesen beni. fırsat buldukca girmeye çalışırım yine.
yazı az hasarla atlatırım inşallah
hepinizi öpüyorum.gece fırsat bulabilirsem girerim yine
İyi akşamlar şişmandaşlar
yine fabrika ayarlarımı bozdum,kızıyorum kendime, hem de çok..
Haftasonu misafirin olması ki halen var. görümcemin kızı kızımla yaşıt biz de kalıyor onlara değişik mamalar yapmaktan tadına bakmaktan az da olsa yoluna girmiş olan İnsülin dengemi bozdum..Feci şeker ihtiyacı hissediyorum..
Yaseminciğim bu haftamıda boşa geçireceğim sanırım,çünkü artılarım tüm ciddiyetiyle yüzüme çarptı..Umarım sen çok iyi kilo verirsin...
Bugün yüzme kursumuz başladı çok mutluydu oğlum,delirdi sevinçten..
Onu götürüp getirmek epey zamanımı aldı...Hava da nasıl sıcak. siyahlar için de ağır bir bedeni taşımak beni yine bunalıma soktu..
Esracım,çıktınmı içerden anarşik bacı..
Canım ben de aynı durumdayım iki gündür iyice dağıttım Cumartesi den beri yeğenim ben de abur cubur düşkünü sürekli kek süt hamur işi tost poğaça vs hazırlıyorum ben de yedim malesef
Bugün de kızım başladı yaz okulunda ebru öğretmeye ilk günolduğu için birlikte gittik epey uzak 3 vasıtaya gittik erken çıktık evden malzeme hazırlamak için
Ben saat 2 ye kadar yanındaydım o saat 8 de gelebildi ancak eve ilk gün epey karmaşık zor ve yorucuymuş öğrenci sayısı da çok fazlaymış düzene oturtabilirlerse devam edecekler bakalım hayırlısı
Ben de bir ablaya alışverişe yardım için sözvermiştim ordan çarşıya geçtim akşam 6 civarı ancak eve gelebildim dışarda yedik bişeyler evegelince de kızım ve yeğenim pide istedilerkaşarlı ve kıymalı yaptırdım birer parça yedimonlardan da aç bile sayılmazdım oysa uzun süreli diyet artık iyice bıkkınlık yaptı. Herhalde yarından tezi yok toparlarım inşallah hepimiz toparlarız
Zeynep hoşgeldin canım kuzulara geçmiş olsun orucunu Allahkabul etsin ben tutamadım tüm gün koşturacağımı bildiğim için
iyi akşamlar arkadaşlar ben geldim hastaydım biliyosunuz şimdi daha iyiyim şükür diyete tam gaz devam ama hareket sıfır kaç gündür yatıyorum bu hafta kilo veremeyebilirim ama olsun yılmak yok...
Sağol Zeynecim
Bu arada özledim ben seni ya, uzun zamandır gözükmüyordun. Kızlar da aşıları atlatmış, hadi gözün aydın
sağol canım...bende çok özledim seni...aramayı düşündüm ama telefonum bozuk benim bir süredir görümcemin eski telefonunu
kullanıyorum onuda günde 4 kere şarj etmek lazım....annemdeykende hep koşturmaca geçtiği için attım telefonu bir kenara senle
uğraşamam işim gücüm var dedim...oyüzdende arıyamadım kimseyi...ama artık burdayım ve sanırım bi daha bayrama kadar evden
uzaklaşmam pek...dolayısıyla sizlerdende ayrı kalmam...
Herkese selam :)
İki üç gündür yoktum. Mezun oldum, ablamlar geldi, hamiş ablamla yegenimi gördüm çok mutlu oldum :)
Haftasonu acayip kaçamak yaptım bi de üstüne regl şişkinliği
İnşallah artı çıkmaz tartımda :)
Esracım kızım yaz okulunda ebru öğretmenliği yapacak Ramazan harici tüm yaz ilk ücret karşılığı tecrübesi olacak inşallah daha önce halk eğitimde ve bikaç yerde daha öğretmeninin yerine bayanlara öğretmişti kısa süreler bu ilk ciddi işi diyebiliriz ama bugün epey sorun yaşamışlar 50 den fazla öğrenci. Verilmiş ebru için çalıştırılması mümkün olmayan bir sayı bu tabii eğerbir düzene oturtamazlarsa sanırım devam etmeyecekler öğretmeni de beraber neyseki o karar verir artık hayırlısı
Topiğimize de canlanır artık inşallah bu durgunluk hiç birimize yaramıyor
Bayrama kadar hedef belirleyelim kendimize bence Ramazan'da spor da yapamayız bari hedefimiz olsun da boğazımızı tutalım azcık
merhaba kızlar ;
geç oldu ama artık kilo vermek istiyorum doksan küsür kilodayım (son zamanda tartılamadığım içi küsürünü bilmiyorum) hızlı ve sağlıklı kilo vermek istiyorum ama bünyem zor bir bünye zzorr gidiyor fazlalıklar 2 hafta da acilen fazla kilo vermem gerekiyor ne yapmalıyım bana tavsiyeleriniz nelerdir?
Çok sevindim canım, kızlar çocuklarla uğraşıp tatile gitse de senle ben takılırız. ben de yarından itibaren yazmaya başlayayım listelerimi.
Çok sevindim canım, kızlar çocuklarla uğraşıp tatile gitse de senle ben takılırız. ben de yarından itibaren yazmaya başlayayım listelerimi.
geçmiş olsun canımm...
hoşbuldum ablacım...Amin Allah razı olsun....üzülme perşembe tutarsın sende...
kızının kursu hayırlı olsun ama çok uzakmış inşallah hevesi kırılmaz...
Amin canım Allah razı olsun...susuzluk dışında bi sıkıntım olmuyo canım...gayet rahat tutuyorum orucumu...hatta iftarda bile yemek
aramıyorum hiç su içince kesiliyorum ama zaten akşam geç oluyo yemeği daha geç saate bırakmamak için yiyoyorum bişeyler
abartmadan...ama geçen haftam diyet anlamında çok saçma geçtiği için toparlamalıyım bu hafta...ramazandada bu şekilde dikkat
etmeyi başarabilirsem kilo verirmiyim bilmiyorum ama en azından almam diye düşünüyorum....önceki ramazanda diyet yapmadığım
için yatana kadar yiyodum dolayısıyla baya bi kilo almıştım...inşallah bu sefer öyle olmayacak...
Herkese selam :)
İki üç gündür yoktum. Mezun oldum, ablamlar geldi, hamiş ablamla yegenimi gördüm çok mutlu oldum :)
Haftasonu acayip kaçamak yaptım bi de üstüne regl şişkinliği
İnşallah artı çıkmaz tartımda :)
Sağol Zeynecim
Bu arada özledim ben seni ya, uzun zamandır gözükmüyordun. Kızlar da aşıları atlatmış, hadi gözün aydın
Filizcim doğum kontrol hapları artık yan etkiler yapıyordu, ara kanama, göğüslerde dayanması zor hassasiyet, rahim ağzı florasını bozduğu için rahim ağzı yarası vs. bebek için değil anlayacağın, bebek henüz düşünmüyoruz.
Ben geçen ramazandan önce ev taşıdım. evi taşıdığımızın ertesinde daha yerleşemeden annem hastaneye yattı, ramazan başladıktan 10 gün sonra kardeşim askere gitti ve bayrama kadar hastanede kalan annemle ben ilgilendiğim için hiç oruç tutamadım
inşallah bu sene tutmak istiyorum hepsini, Allah kısmet ederse. ben de pek bilemiyorum yani nasıl olur..
Canım sağol
Sen de annenleri görüp dönmüşsün. İnşallah bol bol mutluluk depolamışsındır
Bayrama kadar bi 5-6 kg vereceğiz unutma, başlayaım dikkat etmeye tamam mı canım benim :)
Çok Sağol canım, benden de sana sevgiler
Hoşgedin fıstık, inşallah çok eğlenmişsindir. Foto isteriz
Dafi ablacım iyi tatiller. Arada bak bize, özleriz
Canım derhal fabrika ayarlarına dönnn
Ben de çok bunalıyorum sıcaklardan. bugün anneme yardıma gittim alışveriş için, öldüm bittim terden. içtiğim su 4 litre olmuştur. Allah yardımcımız olsun, verelim artık şu kiloları. gerçi benim ter bezleri çok çalışıyor, ne yapsam boş..
Çıktım valla, içerden selam getirdim sana
Asuman abla kızın ebru öğretmeni mi oldu çok sevindim doğru anladıysam, hayırlı uğurlu olsun ablacım.
ben de sizleri özledim valla, artık coşsun bu topik
Geçmiş olsun, dikkat et kendine.