- 4 Ekim 2012
- 1.534
- 3.135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar
Bugün arkadaşımdaydım evsahibiyle beraber 4 kişiydik güzel geçti günüm saat8 de geldim eve:)
Güzel güzel mamalar yedim gelirken yürüdüm akşam yemeği de yemedim tabii:))
Ceco iyi yolculuklar güle güle gidip dönün inşallah
merhabalar, ben bu siteyi yeni keşfettim aslında,biraz konuşmalarınıza da bakınca sıcacık samimi bir ortam fark ettim vee bugüne kadar en büyük problemlerimden biri olan kilo vermeyi daha fazla ertelememeye karar verip buraya yazmaya başladım 95 kiloyum. hedefim de 70 olmak . ha adım başak bu arada :) herkese sevgiler, öptüm kolay gelee diyetler
Herkese selaam.
Nee yarın sabah tartı günümüz müü? Heyecanlı olan sadece ben miyim?
slm kızlar günayydınnnn hayırlı cumalar hepinize
yena yeni kilom tabisi artı oldu bu hafta
84,500
sporum yokk
dyet olayındanda bunaldım artık az tatil molası vereyimm yena ister izinli istersende listeden çıkarabilirsin ay sonuna kadar yokum salı günü gidicem inşallah ayvalığa jtemmuz başı dönerim
herkeze kolay gelsin kızlar
ben gelmeye bol bol erirsiniz inşallah
allaha emanet olun
günaydın güzeller nasılsınız ben kötüyüm çok kızıyorum kendime çokkk
bir hafta daha boş yere gitii
insan bu kadar pis boğazlı olurmu ya
ye ye spor yap tabi tartıda tık yok
bugun tartı gunu ama bır sakınlık var cocukların karne gunu oldugu ıcın sanırım
Hayırlı cumalar güzel bildirimler dilerim herkese
Tatil rehaveti çökmüş üzerimize
Nursena iyi eğlenceler canım güle güle gidip dönün inşallah
Ben bir yere gitmiyorum haftaya kızım yazokulunda başlayacak derse zaten eşimin de izni yok yaz Kur'an kursu Ramazan derken yoğun oluyor epeyce
cızelgemız ıcın tekrar gırecegım
herkese guzel bır gun dılıyorummmmmmm
selam canlarımm, bol eksili hayırlı Cumalar
bu seneyide bitirmiş bulunmaktayız , meslekte 7. yılımı doldurdum ,seneye nasıl olacak bakalımm
sabah kendi okuluma gittim , işler vardı onları hallettim , sonra eski okuluma gittim , cücüklerimle vedalaştım , şimdide evdeyim , YAŞASINN TATİİLLLL diye çığlık atasım varrr
sizinde cücüşlerinizin karneleri iyi olur inşAllahh , hepinizi öpüyorummm
geçen hafta 85.700 bu hafta 84.400 giden 1.300
Allah'ım;
Bu Mübarek CUMA Günü Hürmetine ;Evlerimizi Aş'sız,
Kalplerimizi Aşksız, Dillerimizi Duâ'sız bırakma..!
Evlatlarımızı hayırlı,Bedenimizi sağlıklı,İşlerimizi başarılı kıl...!
Fakirlere yardım et..Zalimlere fırsat verme Ya Rabbi...!
Amin..
kilom...107..
bu hafta regl dolayısıyla artıdayım malesef...((
spor...hala yokkkkkk...
selam tontislerimmmm hayirli cumalarrr...
Kilo bildirimi yapiyorum :26::26::26:
Gecen Hafta : 95.4 idi sanirim
Bu Hafta : 94.2
Giden : -1.200gr
Spor : Yok
Sonra görüsürüz kizlarrrrrr
herkese merhaba..hayırlı cumalar...
geçmişi bitiremedim henüz... ama çok sessiz topiğimiz...
karne sevinci yaşayan tüm ailelerin yüzü gülsün inşallah...
Aynurum fotolara bayıldım...umreye gitmene de çok sevindim...bize de nasip olur inşallah...jübileni yapmışsın inşallah bir daha kilo almazsın...ama ayrılma sakın buralardan...
Esracım çok sessizsin iyisindir inşallah?
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...
Yenacım kilom 99,5 sanırım 1 kg artım var...
Asuman ablacım sporum yok maalesef...
slm kızlar günayydınnnn hayırlı cumalar hepinize
yena yeni kilom tabisi artı oldu bu hafta
84,500
sporum yokk
dyet olayındanda bunaldım artık az tatil molası vereyimm yena ister izinli istersende listeden çıkarabilirsin ay sonuna kadar yokum salı günü gidicem inşallah ayvalığa jtemmuz başı dönerim
herkeze kolay gelsin kızlar
ben gelmeye bol bol erirsiniz inşallah
allaha emanet olun
bu seneyide bitirmiş bulunmaktayız , meslekte 7. yılımı doldurdum ,seneye nasıl olacak bakalımm
sabah kendi okuluma gittim , işler vardı onları hallettim , sonra eski okuluma gittim , cücüklerimle vedalaştım , şimdide evdeyim , YAŞASINN TATİİLLLL diye çığlık atasım varrr
slm arkadaşlar... bugün karneleri dağıttık ve öğrencilerimiz mezun oldu:) kızımı okula götürdüm ilk defa çıldırdı çocukları bahçayi görünce:) yarın kısmetse günü birlik eşimin memleketini ziyarete gideceğiz kaynım sınava giriyor yarın lgs var. pazar eşimin mesaisi olduğu için akşama döneriz inş..sizlerde ve yavrularınızında karneleri çok iyidir umarım ...hep o karnedeki güzel notlara bakarken gözlerimizin içindeki mutluluk herdaim olsun emi:)
bu arada çok şaşırmama rağmen tartıda güldü..sanırım belim ağrıyor diye az yiyip suya devam etmenin faydası:)
geçen hafta 97.7
bu hafta 96.8:)
ben tartının yalancısıyım valla:)
herkese kolay gelsin yarın için ufak tefek hazırlıklar var eşim iki hafta üst üste patlıcan alınca musakka yapmak farz oldu. minişi banyo yaptırıp az önce uyuttum ve çamaşır asıp mutfağa geçeceğim...herkese çokkk slmlar....
Yena hnm çok tşk emeğinize sağlık....
selam tontislerimmmm hayirli cumalarrr...
Kilo bildirimi yapiyorum :26::26::26:
Gecen Hafta : 95.4 idi sanirim
Bu Hafta : 94.2
Giden : -1.200gr
Spor : Yok
Sonra görüsürüz kizlarrrrrr
İyi tatiller cücüşüm aynurumbol bol dinlen canım
Benim de ilk karnem geldi küçük kızım takdir almış karneyi bıraktı arkadaşına gitti
Büyük kızımı bekliyorum şimdi
cızelge ıcın gırdım ama yokmuşşşşşş
Cücüşüm tatilin hayırlı olsun hadi bakalım dinlen artık ne güzel öğretmen olmak vardı valla
Kızlar karne alan bütün kuzucuklarını tebrik ediyorum gözlerinden öpüyorum hepsinin