Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese çitolüm gelelimmi yardıma
canım digital tartı ile devam et sen en güzeli o fazla çıktığın içinde üzülmee:))
citol sanki gecendede misafirin vardı yanlışmı hatırlıyorum ,hatta ne mamalar yaptın demiştim cevap yazmadın,şimdide varmış,bu durumda bile hakimiyeti elinde tuttuna göre artık bişeyleri degiştirdin bence.ben böyle bi durumda 2-3 börek tırtından fazla kaçırırdım sanırsam--------------
nasil yani ya digital tarti fazlami tartiyo? allah allah sasirdim ilk defa duydum... ozaman benim tartimda digital tarti, ozaman cuma günü bi digitalde, birde normalde tartilmak gerekCADIARZU
Ya kızlar ben bugün adet gördüm.Ve çok fena durumdayım yani ne yiyeceğimi sapıttım ve ne bulursam yedim. Sabah 1 dilim kepekli ekmek 4 ceviz.Sabah dediğimde saat 11.00.Saat:13.00'de 1 kocaman muz. O da yetmedi mercimekli köfte 5 tane ayran ile.O da yetmedi 1 tabak patates yemeği.Zıvanadan çıkmış durumdayım.Kendimi şöyle teselli ediyorum "çikolata yemiyorum ya bunada şükür" diyorum. Bahane değil ama napayım bugün ilk gün ya ondan herhalde.Yarın dikkat edeceğim.Karnım feci şişti valla.Sporda yapmıyorum 2 gündür.Cumaya tırstım valla.Almayayımda kilomu korumaya razıyım.
ya bende dikkat ettim adetim yaklaşırken aşırı iştahım artıyo özellik tatlı ya ( on gün öncesinden başlıyo) adettim bittikten sonraki 10 gün ise herşeye karşı direncim artıyo cnm bişi istemiyo seninde degin gibi en azından tatlı yememişin hem adetliyken sporada yüklenilmicek öle duymuştum adet günleri izin günümüz olsun olurmu kızlar nasılsa ayda 1 kaydirigubbakcemile2[/QUOT
Evet çitolüm yaa.Varya sırf yemiş olmak için yedim.Yani tatlı,acı,tuzlu v,s o şekilde canım bişey istemiyorda yani bir yeme krizi geliyor.Yiyeyimde ne olursa olsun.Madem öyle dedim kendi kendime bugün benim ödül günüm olsun.Hani 1 ay dolunca ödüllendirecektim ya kendimi artık ödüllendirmeyeceğim.Her adetimin ilk gününü ödül günü ilan ediyorum.Akşamada lahmacun yiyeceğim 1 tane.Canımda istemiyor ama sırf yemiş olmak için yani battı balık yan gider hesabı onuda çıkarayım aradan bari dedim.Ama adet boyunca tatil olmasın kızım sadece 1 gün ilk günü olsun.Kilo alırız o zaman.Yarın dikkat edicem yediklerime.Spor yaptığımda yok zaten,yapasımda yok.Halsizliğim falan giderse belki yarın yada öbür gün başlarım yürümeye.Ayyy napayım yaaa.Size kızıyodum Allah başıma verdi işte camış gibi yiyom yaaa:çok üzgünüm:senağlama
kıslar diyet yöntemleri e deneyimlerimiz bölümündeki karbonhidrat dieti bölümünü okuyun mutlakaa....[/QUOTE
cimcimem okudum canım, güzel bir yöntem hoşuma gitti.Ama biz şimdi yapmayalım.Kilo vermemiz durduğunda yaparız.nasıl olsa azda olsa veriyoruz.kucağımda çocuk var yazamadım yaaa.