Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

20 şubat-27 şubat arası

askito:……………76,9—75,5(1400gr vermiş)--%1,8

BUSE26:………...86—85(1000gr vermiş)--%1,7

ixsir:.....................88--87(1000gr vermiş)--%1,2

herbal:……….......89,8

duganelif:……......90

zanzu02:…………94—92,3(1700gr vermiş)--%1,8

birseda34:………..94,4

rubi:……………....96 --95,8 (200gr vermiş)%0,2

sütlükahve:……….96,5—93(3500gr vermiş)%3,6

cimcime81:……...100,1--99,6(500grvermiş)%0,5

secil00:…………..105,7--104,8(900gr vermiş)%0,8

bebelerim:………..106

elif80:………….....108—106,5(1500gr vermiş)%1,4

cedric:…………….109,4 –109(400gr vermiş)%0,4

citol:……………110,2--109,9(300gr vermiş)%0,2

xhüzünx:………...117,5—116,4(1100gr vermiş)%1

Son düzenleme:
secil aslında bir diyet uzmanın kalten gitmesi enteresan deyilmi sonuçta kalp krizi biraz beslenme düzeni ilede ilgili bunları bilen uygulayan biri.... nese demek kaderden öteye gidilmiyoo

canım endokrin dokturuydu hemde prof. zaten kilosu vardı ama bilemeyiz belki hastalığı vardı şeker falan sonuçta ırsi bi hastalıktır allah rahmet eylesin ne dielim

bu arada orda bikaç kişi ile görüştüm kadının bir tanesi gürkana gitmiş 3 aylık paket programına katılmış 3 ayda 14 kilo vermiş tabi 900tl bayılmış ozana girme seansı da 120 tl miş onuda vermiş 3 ay bitiminde bırakınca fazlasıyla geri almış kiloyu dedim ama gürkan endokrin doktoru neden geri aldın bana dediği işi ticarete dökmüş kilo verdirdimmi verdimdim bu kadar olay bu dedi ender saraça gitmiş orası bi polikinlik gibiymiş 245tl muayneye vermiş tahlilleri yapılmış adamı sadece 5 dk gördüm dedi tahlillerime baktı acil diyet dedi kadını çağırdı beni onla yolladı dedi başkada görmemiş kadın iğne vermek istemiş yurt dışından geliyo her gün deri altına yapıcaksınız demiş fiyatı 2600 dolarmış:S ender saraç kapsül üretmiş 89 tl de ona vermiş onuda almış sonuçmu iğneyi alırsan haftada 1 kontrol almazsan ayda 1 diyet listesini vermişler yollamışlar anlıyacağınız bu iş ticarete dönmüş muzaffer kuşandan iç bahsememe gerek yok :KK70::KK70: adamın zaten kızı çok kilolu onu biliyodum ama kendinin yağ aldırdığını sonradan öğrendim:KK70::KK70:

bu arada kızar iikide ssk lı gidiom ticaretlerine katkıda bulunmuyorum:):) bizler 3 ayda bir kontrol olduğumuz için çoğumuz aynı kişileriz bugün konuştuk aralarında 3 ayda en fazla kiloyu ben vermişim bakalım 5 haziranda ne olucak:):):) bu beni sevindirdi:):sm_cool:

maşallah seçill iyisin devam cnm bende bu hafta spor yapıcam bakalım akşam üstü alış verişe çıkıcaz yarın misafir var çogu hazırlıgı ben gece yaparım gündüzde temizlkle ugraşırım beni merak etmeyin canlarra.s.

ooooo sütlü kahveee 3 sıra birden atladın kız ilk haftadan liste başı aşkitoo yakışır topigimizin lopezine kaydirigubbakcemile3
bu ara kilo sırasına göre iyi oldu be listee ( bu şekil öneren arkadaşa teşkür)

cimcimecim listede ismimi düzeltirsen sevinirim.bende smetri ve düzen hastalığı varda.kilolara adapte olamıyorum.gözüm oraya takılıyosengözlerimebaksanab

ya kızlar sizede oluyomu 50-59.........60-69 kilodakilerin rejim yapması cok ilgincime gidiyo.elbette kendilerine göre haklı sebebleri vardır muhakkak ,her kez kendini kilolu bulur ama nebileyim orayı görünce gülesimmi geliyo kızasımmı geliyo karışık duygular.......biz nerelerdeyiz anca aklımız başımıza geldi millet nerde ne yapıyo .oooooooooooooooooo

cimcime senin kamlumbaga gibi benim böcükde 100lere dogru gidiyo ya yeni farkeddim durdur onları lütfen.biliyosun benimkinide sen yapmıştınişin bitince bi el atıver hadi anam.biliyon ben :çok üzgünüm:yapamadımçalışmadı saksı.... şu fermuarlı bi model var ama nerde kimbilir a.s.

Ben geldimmmmm.Geri gitcem ama.Ya seçilim senin doktora çok güldüm yawww.Tövbe tövbe Allah affetsin beni,Allah rahmet eylesin.Yani şaka gibi gidiyosun doktor nerde sizlere ömür. Ben benimkine gitmedim sinirden.Yaşıyomu acep CADIARZU Bende salak karı dediydimde kaydirigubbakcemile3

Cimcimem sen hala kafayı yemedinmi listelerle uğraşmakan -tatlicadiarzu-.Kalabalık olduk be yaaww.

ixsirim bu nasıl

http://ticker.7910.org/wg__87__02dP00000g41NDUwNTBofDA1MDc3Mmh8eW91ciB0ZXh0.gif[/img][/url]

canlarım ben geldim nasılız bakem bu haftayı mutlu bir şekilde kapattım buse söylemiştir belki 1,5 kilo verdim çok mutluyum canlarım daha nice kilolara hep birlikte...

sende gel o kilolara seni de görücem şeker:)))))))))))

ayy cimcime cim cok sevindim. iki basamakli rakamlara indin. hihoyyytkaydirigubbakcemile5:hooray: tebrik ederim canim . insallah devamini da getirirsin.

bana gelince kisslar, 80 lere dondum diye simardim ben bu hafta. cozuttum. iki gun once spora basladim. nivea body ve yuruyus yapicam donusumlu. yani bu anlayacaginiz bu hafta herba; baciniz yerinde saymis. yani buna da sukur tabii. son iki sporla durumu kurtardik yoksa nerdeyse kilo almis olacaktik.

yine ayniyim. 89.800 :çok üzgünüm:

cimcime istersen listedeki hesaplamayi yapmadan, sadece baslagic kilosu, gecen haftaki kilosu ve bu haftaki kilosunu yazalim canim. yoksa herkesi hesaplamak yuzdelerle cok zor olacak. hem zaten baska takimlarla yarismiyos ya o yuzden sadece kilolari yazarak da siralayabiliriz canim. sen kilolari yazarsan, ben de siralarim insallah, haftanin birincisinden baslayarak. mis gibi bi liste olur.:KK66:))

selam kızlar benide alın ben ayşegul benimde 3 kızım var ve kilo veremiyorum kilom 92 banada yardıncı olursanız sevinirim

X