Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar sizce nasıl bir rejim uygulamalıyım? bu aralar nedense hiçbir plan yapamıyorum.bu durumum kilodan mı uykusuzluktan mı acaba?zayıflamak istiyorum ama nerden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum:eek:

bence rejim falan yapma...sadece yediklerini 1/2 porsiyon azalt..bol su iç..beyaz ekmek yeme..bide yapabilirsen hergün en az 30 dk spor yap..eğer hergün yapamıyorsan en azından 4 gün mutlaka yap..zaten verirsin

arkadaşlar ya imza kısmı kullanıcı paneli altında mı ben ben bulamıyorum neyin altında söyleyebilirseniz bakacağım sinir geldi ya ben bakıyorum ama göremiyorum :)))

kullanıcı panaline gir ana sayfada yukarda
sonra kenarda sıra sıra listelenmiş orda dikkatli bak profil düzenle var solda en üstte
o açılan sayfayı aşşaya dogru indirr en altta kişilersel bilgiler var bak çocuk sayısı bilmem ne
,iştee ordaa ohaa yaa gözün önünde hahh gördünmüü :roflol:

evet olmuş buna çok sevindim hepinize teşekkürler sıra kilo vermeye geldi değişiklik içinde o zaman tekrar yardımınızı isterim thanks

beni de listeye ekleyecek misiniiiiiiiz? bugünkü kilom 96.4
bu arada bugün yeni bir spor çeşidi buldum :)
elimdeki kutu yere düştü ve bütün malzemelerim etrafa saçıldı
arkadaşım da biliyo rejime başladığımı
tek tek toparlamamı önerdi
dolayısıyla kutuyu koyduk bir yere ve ben yere tek tek malzemeleri toplayıp kutuya gidip geldim
göbişim erimiştir belki biraz :KK70:

beni de listeye ekleyecek misiniiiiiiiz? bugünkü kilom 96.4
bu arada bugün yeni bir spor çeşidi buldum :)
elimdeki kutu yere düştü ve bütün malzemelerim etrafa saçıldı
arkadaşım da biliyo rejime başladığımı
tek tek toparlamamı önerdi
dolayısıyla kutuyu koyduk bir yere ve ben yere tek tek malzemeleri toplayıp kutuya gidip geldim
göbişim erimiştir belki biraz :KK70:

ekledim zaten canım..herkes bildirsin kilosunu ondan sora ..yazcam önümüzdeki haftanın listesini de...

efferim sana nişan elbiseni düşün onlara her baktığında..içinde ne güzel olucan kimbilir:)))))

pek güzel olacagimi düsünmüyorum bu kilolar yüzünden ama gidecekkkkk gidene kadar verebildigim kadar vericem :))baya fark nerdeee 95 nerde ozamana kadar belli olmayan kilom :))))

heheheheheh
güldüm ama bi anda vefat deyince kız sabahta arkasından attın tuttunn:tomato:

canım ya valla evet ondan daha çok üzüldüm rahmetlinin arkasından konuşmuşum valla:KK43::KK43:
ne diyelim hoş 3 ayda bir görsekte kaç aydır gidiyorum valla üzüldüm benneyaptımki

secil aslında bir diyet uzmanın kalten gitmesi enteresan deyilmi sonuçta kalp krizi biraz beslenme düzeni ilede ilgili bunları bilen uygulayan biri.... nese demek kaderden öteye gidilmiyoo

X