Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bayanlar nerelerdesiniz...citoool sen buralarda olurdun sen nerdesin bacım..

ya sabah bi heyecanla kaltım tartıldım geldim işte topigimize ama birden bi rahavet çöktü bana gittim bi saat kadar yattım uyumuşum . tel. geldi yarın arkadaşlar gelcek müsaitmiyim diye aramış.. öglende pilav nohut vardı ondan yedim yanına yeşilsoganla (tok tutuyo şişiriyo insnaı) maydanoz yedin.. bir arkaş şşey yazmış maydanoz yiyeli cildim daha bi parlıyo güzeldiye severim bende her ögüne koymaya çalışıyorum en azından kalorisi düşük midede yer kaplıyo

kızceler günaydın..yeni kalktım.daha kahvaltı yapmadım.hemen tartıldım.....87 olmuşumhihoyyyt2 kilo veririm diyodum ama 1 oldu ...hayırlısı olsun...yanlız arkadaşlar gecen hafta bel,basen,göyüs ölçümü mezro ile ölçüp not etmiştim,bu haftabel 4 cm,kalcada4 cm.göyüsyok incelme cıktı..doğru olabilirmi.yoksa ölçüyü gecen hafta yanlışmı aldımki.yada vücudummu sıkılaşıyofisfisfisbilmiyorum işte durum buCADIARZU

yaw nasıl oluyoda iki aydır adet görmüyosun şiddetle doktora gitmeni tavsiye ederim düşünsene tüm pisligi vucüdun tutuyo sen ondanda hızlı kilo veremiyosun benim bir arkaaşımda aynı sorun vardı ama onun adeti az gelirdi doktora gitti ve ilaç kullanıyo hiç bişey yapmadan o zaman bile 4-5 kilo vermişti adetinin düzelmesiyle yoksam bebeişmi geliyoo:emir_bebek:

bayanlar nerelerdesiniz...citoool sen buralarda olurdun sen nerdesin bacım..

ya sabah bi heyecanla kaltım tartıldım geldim işte topigimize ama birden bi rahavet çöktü bana gittim bi saat kadar yattım uyumuşum . tel. geldi yarın arkadaşlar gelcek müsaitmiyim diye aramış.. öglende pilav nohut vardı ondan yedim yanına yeşilsoganla (tok tutuyo şişiriyo insnaı) maydanoz yedin.. bir arkaş şşey yazmış maydanoz yiyeli cildim daha bi parlıyo güzeldiye severim bende her ögüne koymaya çalışıyorum en azından kalorisi düşük midede yer kaplıyo

kızceler günaydın..yeni kalktım.daha kahvaltı yapmadım.hemen tartıldım.....87 olmuşumhihoyyyt2 kilo veririm diyodum ama 1 oldu ...hayırlısı olsun...yanlız arkadaşlar gecen hafta bel,basen,göyüs ölçümü mezro ile ölçüp not etmiştim,bu haftabel 4 cm,kalcada4 cm.göyüsyok incelme cıktı..doğru olabilirmi.yoksa ölçüyü gecen hafta yanlışmı aldımki.yada vücudummu sıkılaşıyofisfisfisbilmiyorum işte durum buCADIARZU

yaw nasıl oluyoda iki aydır adet görmüyosun şiddetle doktora gitmeni tavsiye ederim düşünsene tüm pisligi vucüdun tutuyo sen ondanda hızlı kilo veremiyosun benim bir arkaaşımda aynı sorun vardı ama onun adeti az gelirdi doktora gitti ve ilaç kullanıyo hiç bişey yapmadan o zaman bile 4-5 kilo vermişti adetinin düzelmesiyle yoksam bebeişmi geliyoo:emir_bebek:

75,5 ciktim bu sabah . p .tesiden beri gram oynamamis yha:KK43:

dknjn bir
p c me saldiriyo :))) benim oglsn pc manyagida

sen akşamları pizzaları götür löp löpp sonrada grm oynamamış demiii :eek:klava: ( diyene bak hizaya gelkaydirigubbakcemile3)

bu arada citolüm benim adan zayıf dediysem çiroz gibide diil.82 kilo falan..e aramızda beni yenemiyeceği bi fark yok :)))bide çok kuvvetlidir sağolsun..onunla asla el şakasına giremem..yemiyo:))))))))

kız varya bizim adam da iri ama ben kendimi kuvvetli sanırdım geçen gün şakalaşırken ben bıraz dozu abartmışım oda şöyle bi baktı dediki; sen benden kuvvetli oldugunumu düşünüyosun dedi bende pis pis sırıttım ayy beni bi aldı eline yeminle plates topuyla oynargibi bi saga devirdi kaldırdı bi dola devirdi bişi yapamadım agladımdaa öyle durduu .. sonrasında çok güldük ama banda akıl agacı oldu bi dahaa aman tövbee

áman fazla attiiimmm :))))

azmedersen olur bende önceki hafta 5 kilo verdim

Cimcimemm yaz kız beni. 85'im ne bu böyle yaa 1 kg gidiyoooo. Ama bugün yarın regl olucam onun etkisi vardır belki.Haftaya kaç çıkacam bakalım.Diyetisyene falanda gitmeyeceğim salak karı tartıp yolluyooo zaten.Elif80'i de öğleden sonra bildiririm şimdilik öpüldünüz.

salak karı haa:jeyyar: hehe ölücem senii diyetisyeninee

yeni listem 1719 kal

sabah 8:00 1 porsiyon meyve(evden çıkmadan önce kuru meyve tercihimiz olacak)
sabah 9:00 60 gr peynir-60 gr ekmek(çavdar-tambuğday)-1 tk yağ veya 5 zeytin-domates biber
öğlen 12:00 4servis kaşığı sebze yemeği-200 gr yoğurt-60 gr ekmek
ara 15:00 200 gr süt
ara 17:00 2 porsiyon meyve
ara 18:30 1 paket form bisküvi veya 40 gr galeta
akşam 20:00 90 gr et grubuveya 200 gr brüt balık-30 gr ekmek-salata(1tk yağ ilaveli)*
ara 22:00 200 gr süt

* akşam yemeğinde et yoksa bu öyünde 200 gr kuru baklagil-yağsız salata-200 gr yoğurt

dün diyetisyenim bu listeyi verdi şimdi 102 kilo olmuşum

ben 2006 ekiminde başladım canım tedaviye geçen yıl şubatta 91.7 kiloyu bile gördüm ama aptallığımdan yine kilo aldım ün yine başladım bu sefer kararlıyım vazgeçmeden devam edip kurtulucam tüm fazlalıklarımdan

citolcum tabiki doktora gittim.ben pko lu oldugum için dönem dönem böyle olabiliyo.yumurtlayamıyom anacımkaydirigubbakcemile3neyse doktor ilac verdi adat yaptırıcı ama biraz bekle 1ay sora olmazsa yutmaya başla dedi.3-4 gün içinde başlıycam.gercekten rahatsız edici oluyo.hep sinir stres gerginlik olamayınca üstümde.keşke bebiş olsa dediğin gibi ama benim oğlumda 9 yıl sora tedaviyle karı koca başaramıyoruz.birilerinin yardım etmesi gerek oluyo bizim işe kaydirigubbakcemile3yanlış bişey yapıyoruz heralde diyorum eşime ya bi hareketeksik ya bi hareket fazlasırnaşık şey

askito:……………76,9—75,5(1400gr vermiş)--%1,8

BUSE26:………...86—85(1000gr vermiş)--%1,7

ixir:.....................88--87(1000gr vermiş)--%1,2

herbal:……….......89,8

duganelif:……......90

zanzu02:…………94—92,3(1700gr vermiş)--%1,8

birseda34:………..94,4

rubi:……………....96 --95,8 (200gr vermiş)%0,2

sütlükahve:……….96,5—93(3500gr vermiş)%3,6

cimcime81:……...100,1--99,6(500grvermiş)%0,5

secil00:…………..105,7--104,8(900gr vermiş)%0,8

bebelerim:………..106

elif80:………….....108—106,5(1500gr vermiş)%1,4

cedric:…………….109,4

citol:……………110,2--109,9(300gr vermiş)%0,2

xhüzünx:………...117,5

citolcum tabiki doktora gittim.ben pko lu oldugum için dönem dönem böyle olabiliyo.yumurtlayamıyom anacımkaydirigubbakcemile3neyse doktor ilac verdi adat yaptırıcı ama biraz bekle 1ay sora olmazsa yutmaya başla dedi.3-4 gün içinde başlıycam.gercekten rahatsız edici oluyo.hep sinir stres gerginlik olamayınca üstümde.keşke bebiş olsa dediğin gibi ama benim oğlumda 9 yıl sora tedaviyle karı koca başaramıyoruz.birilerinin yardım etmesi gerek oluyo bizim işe kaydirigubbakcemile3yanlış bişey yapıyoruz heralde diyorum eşime ya bi hareketeksik ya bi hareket fazlasırnaşık şey

oyy inan ççok güldüm yaa okurkenn siz bence fazla yapıyosunuz hareketlerii kaydirigubbakcemile3

kızlarrr ben geldim doktordaydım acaip moralim bozuldu doktorum kalp krizinden vefat etmiş:KK43::KK43::KK43:

başka doktor vardı zaten 3 ayda 13 kilo vermişsin harika dedi doktorda 800 gram fazla çıktım sanırım kıyafetlerden hava soğuk die kalın giyinmiştim bide bende şişkinlik var yaaaa hissediyom şişkinliği oda fazla çıkmama sebepmi bilmiyorum:KK43::KK43::KK43:

çitolüm bende 1,5 kilo vermeyi hedeflemiştim ama 1 haftada 3 gün spor ihmalim oldu 1 gün kaçamağım belki ondan etkiler belkide regl olamadım sıkıntım var bilemiyorum valla:):):)moral bozmıcam işteeeeeeeeee:p:p

cimcimem 99 u görmüşsün darısı bizim başımıza çitol hüzün ve ben :KK70::KK70: aklıma gelmeyen arkadaşlar varsa kusura bakmasın onlarında darısı başlarına dielimmmmmm:):):)

liste güzel az da olsa vermişiz ya o önemli olan ne almışız nede yerimizde saymışız:):) bakalım haftaya cumayı görücez..

kartanesi aramıza hoşgeldin canım aramıza yeni katılıpta benim kaçırdığım kişiler varsa onlarda hoşgeldiii
akşama benim misafirim var mönü kabarık ama ben kendime ayrı yapıcaz arnavut ciğeri hazırlıcam ama yemicemmmmmm söz veriyorum kızlarrr:):):)babamın doğum günüydü dün bugüne kutlama yapıcaz pastadanda sadece 1 lokma tadımlık aldımmı tamamdır:KK70: haftaya daha iyi olucam tabi inşallahhhhh:):)

arkadaşlar ya imza kısmı kullanıcı paneli altında mı ben ben bulamıyorum neyin altında söyleyebilirseniz bakacağım sinir geldi ya ben bakıyorum ama göremiyorum :)))

arkadaşlar ya imza kısmı kullanıcı paneli altında mı ben ben bulamıyorum neyin altında söyleyebilirseniz bakacağım sinir geldi ya ben bakıyorum ama göremiyorum :)))

canım kullanıcı panelinde profil ayarlarına gir..orda zaten sayfanın en altında doğum kilo takip yeri var oraya kopyalıycan şeker:)

kızlarrr ben geldim doktordaydım acaip moralim bozuldu doktorum kalp krizinden vefat etmiş:KK43::KK43::KK43:

başka doktor vardı zaten 3 ayda 13 kilo vermişsin harika dedi doktorda 800 gram fazla çıktım sanırım kıyafetlerden hava soğuk die kalın giyinmiştim bide bende şişkinlik var yaaaa hissediyom şişkinliği oda fazla çıkmama sebepmi bilmiyorum:KK43::KK43::KK43:

çitolüm bende 1,5 kilo vermeyi hedeflemiştim ama 1 haftada 3 gün spor ihmalim oldu 1 gün kaçamağım belki ondan etkiler belkide regl olamadım sıkıntım var bilemiyorum valla:):):)moral bozmıcam işteeeeeeeeee:p:p

cimcimem 99 u görmüşsün darısı bizim başımıza çitol hüzün ve ben :KK70::KK70: aklıma gelmeyen arkadaşlar varsa kusura bakmasın onlarında darısı başlarına dielimmmmmm:):):)

liste güzel az da olsa vermişiz ya o önemli olan ne almışız nede yerimizde saymışız:):) bakalım haftaya cumayı görücez..

kartanesi aramıza hoşgeldin canım aramıza yeni katılıpta benim kaçırdığım kişiler varsa onlarda hoşgeldiii
akşama benim misafirim var mönü kabarık ama ben kendime ayrı yapıcaz arnavut ciğeri hazırlıcam ama yemicemmmmmm söz veriyorum kızlarrr:):):)babamın doğum günüydü dün bugüne kutlama yapıcaz pastadanda sadece 1 lokma tadımlık aldımmı tamamdır:KK70: haftaya daha iyi olucam tabi inşallahhhhh:):)

eeeeeee ben şimdi seni kaç yazıcam listede güzellik..bu arada çok merciiiia.s.

arkadaşlar sizce nasıl bir rejim uygulamalıyım? bu aralar nedense hiçbir plan yapamıyorum.bu durumum kilodan mı uykusuzluktan mı acaba?zayıflamak istiyorum ama nerden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum:eek:

X