doğumgünün kutlu olsuuuuuuuuuuuna.s.a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizhihoyyythihoyyythihoyyyt
a.s.a.s.a.s.a.s. doğum günün kutlu olsun tatlımmmmmmm:):):)mutlu yıllar yeni yılında bol bol kilo vermen dileğiyle şaka bi yana yeni yaşında isteklerine kavuşursun inşallahh
bu arada cimcime bu top ne işe yarıyo:S bilgi verirmisin canım ben bu konuda geri kalmışım:S
a.s.a.s.a.s.a.s. doğum günün kutlu olsun tatlımmmmmmm:):):)mutlu yıllar yeni yılında bol bol kilo vermen dileğiyle şaka bi yana yeni yaşında isteklerine kavuşursun inşallahh
bu arada cimcime bu top ne işe yarıyo:S bilgi verirmisin canım ben bu konuda geri kalmışım:S
Heeeeyyyytttt.... Ben geldim millet naparsınız. Seçilim doğru söylüyo ama buraya tutkun oldum iyice yazamasamda okuyorum.Bu yüzden popo büyütüyorum yaawww. Bu arada kızlar var ya eğer çitol kilo versin yani 1. falan olsun yine eğer biii olsuuunnnn.Sorarım ona ben.Valla o zaman hiç bi dediğine inanmam. Ya hem yiyooo habire hemde kilo veriyo.Anlamadım ben bu işi.Kız çitol yemeyip yemeyipde bize yiyommu diyon yoksa.Yolarım saçını başını baakkk kaydirigubbakcemile Bu arada yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.Ne kadar çoğaldık demi yaaaa.Cimcimem bu arada bende yarın saat 14.00 de diyetisyene gideceğim. Ordan gelince kendi kilomuda Elif80'in kilosunuda bildiririm sana oldumu canımcım.
plates için kullanılıyor bazı hareketlerde canım
canım nette baktım anlatımlı dvd si ve pompası dahil 50 ytl zevkli bişeye benziyor dene bakalım sen faydasını görürsen bizde alırız ama bak ihmal etme aldın kesin yap:):) bi ara bende o huy çok vardı alıp bikaç kere kullanıp sonra bi kenara bırakırdım şimdi mindere kaldım:):)klava:
İyiki doğmuşun canım benim. Doğum günün kutlu olsun.Ne yedin say bakem yediklerini.
bence sabaha çok var .. açlıktan bayılacam arkadaşlar. ilk gün çarptı beni sanırım:)
ya kıslar bu arada bişey sorucam ben sabahları peyniri ölçülü yemiyorum..cokmu kalori alıyorum..yani 1 kibrit kutusundan fazla 2 veye 3 gibi mesala.napiim çok seviyorum...bi laf vardır ya peynir cayın pez......derler..cok doğru ...cayım tadlanıyo onunla
Cimcimoş al kız sende nooollluuuurrr. Sığmasa benim eve sığmazdı 2 oda 1 salon.Çok yer kaplamıyor ev tipi alacan sen.Hayatımda yaptığım en akıllı iş.Keşke baştan alsaydım.Lahana hamlarınamı,zayıflama kemerlerinemi nelere para vermedim bugüne kadar.Spor salonuna gitsen aylık en az 100 Tl.Koşu bandının taksidini ödersin bacım al kız.Al dedim sana adamı hasta etmeklava:lülülülülülü
yarım yağlı ye bacım sende.bende öyle alıyorum mecburen bende peynirsiz kahvaltıya oturamam haytta..ya kıslar bu arada bişey sorucam ben sabahları peyniri ölçülü yemiyorum..cokmu kalori alıyorum..yani 1 kibrit kutusundan fazla 2 veye 3 gibi mesala.napiim çok seviyorum...bi laf vardır ya peynir cayın pez......derler..cok doğru ...cayım tadlanıyo onunla