Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seçil çatladım gülmekten ne güzel yaaa.bende öyle çok yuvarlanmıştım topla.Ama şimdi alıştım.Top en çok neye yaradı biliyonuzmu kızlar.Oğlumu uyutmaya.Kucağıma alıp hopluyom üstünde yada ileri geri gidiyom.Saniyede uyuyor.Hadi hadi bu sefer gerçekten kaçtım.

Topram dur aklıma şey geldi bak top hareketlerini gösteriyor.Ben bunları yapacam daha yapmadımda sende izle ona göre al topunu başla hemen. Üçüde ayrı ayrı.Bu sefer gerçekten gerçekten gerçekten kaçtım.Yokum ben.

http://content5.videojug.com/player/p1007.swf?type=film&id=2d6c3bb6-48a9-583f-215b-ff0008c93869

http://content5.videojug.com/player/p1007.swf?type=film&id=710d5351-d02a-aab9-8fb7-ff0008c95703

http://content5.videojug.com/player/p1007.swf?type=film&id=7525a886-540c-0224-f850-ff0008c93868

yarım yağlı peynir tercih et bende 1 kibrit kutusundan biraz fazla yiyorum ama yarım yağlı alıyorum bazen lor peyniri bunlarda yağ oranları az:):)

ixsir elma sirkesimi içiyonn:)

evet canım her sabah ve akşam yatarken büyük bir su bardagına ılık su 2 kaşıkta elma sirkesi koyup içiyorum.tadı cok:1no2:naniknanik

evet canım her sabah ve akşam yatarken büyük bir su bardagına ılık su 2 kaşıkta elma sirkesi koyup içiyorum.tadı cok:1no2:naniknanik

canım o iğrenç şeyi ben biliyom:KK70: her sabah ve akşam içiyom sandaloz sakızı kullanıyodum ama ağzımın tadı daha kötü oluyo die sırf sirke içiyom normalde ben sirke hiç sevmem ıyyyyyyyy:KK43::KK43:

bu arada bu toptan bende alıcam buseciğim tyzeyi göünce çokheveslendim çatladım gülmekten

canlarım iyi geceler ben sabah erken kalkıcam hepinizi öptümmmmm:):)

faydasını gördün mü peki güzelim...ne zamandır içiyosun

canım belki sirkeyi alalı 3 ay olduda pazartesiler gelmeyip diyete başlamayınca kalmıştı.son bir haftadır düzenli içiyorum.ama tok tutuyo bebi.o agzımdaki tad zaten her şeyden tiksindiriyo ıyyyyyyyyy.yarın tartılınca belli olur mucizesi varmı yokmu ...:nazar:

canım belki sirkeyi alalı 3 ay olduda pazartesiler gelmeyip diyete başlamayınca kalmıştı.son bir haftadır düzenli içiyorum.ama tok tutuyo bebi.o agzımdaki tad zaten her şeyden tiksindiriyo ıyyyyyyyyy.yarın tartılınca belli olur mucizesi varmı yokmu ...:nazar:

sağol canım inşallah işe yaramıştır..

Yeniden merhaba bayanlar
Bu akşam arkadaşım kilo verme girişimimi sabote etmek istercesine beni yemeğe davet etti. Uzun zamandır da görmediğim bir arkadaşımdı. Hayır diyemedim. Amaaaaaaaaaaaaa naaaaaaaaptııııııım? Tavuklu salata yedim. \o/ Tavuklar ızgaraydı. Arkadaşım patates kızartmalı bişi yedi ben de 3 adet aşırdım. Yarın ümitliyim 95.9u görmek istiyorum. :lepi:

günaydiiinnnn millet ben erkenciyim galiba kaydirigubbakcemile3 ola ola 92,3 olmusum takili kaliyorum bu 92de anlamadim gitti kaydirigubbakcemile3 ah ah ben nisanin basina kadar zooor 80 olurum ama olmam lazim türkiye gidecem insallah yaa yaasenağlama

zanzu günaydın canım verirsin yaaaaa nisana var daha bozma moralini dicem ama bende 900 gram verebilmişim:):)

cimcime tatlım 104,8 çıktım o kadar dikkat ettim ama gene 900 gram verebildim gerçi üzücü deil geçen haftada 800 gram vermiştim:)

ben doktora gidiyom ordada tartılıcam...

günaydın bayanlar ilk kez buraya kilomu yazıyorum 86 ilk hedefim 10 kg vermek bakalım ne kadar zamanda olacak

günaydın bacılar kilomu yazayım zaten çizelgede de belli 109.9 üçkere tartıldım belkim aşşa çıkar diye ama .. zaten bu hafta biliyosunuz umutlu deyildim hemen hemen her gün bir kaçamak yaptım ama buna da şükürr..

sorun zaten yemeği kesmek özellikle tatlı ve abur cubur beni diyetten caydıran 3 günü aşamadım henüz 10 yıl kadar önce 10 kg yine fazlam vardı 4 ayda gayet güzel diyet ve sporla vermiştim tabi yaşta daha küçüktü şuan o kararlılığı gösteremiyorum hiçbir zaman iştahımda bir azalma olmuyor bakalım hayırlısı buraya yazmaya başlama amacımda motivasyonumu arttırmak ve paylaşım umarım bu sefer bişeyler yapabilirim

ya cnm bak benm tokken bile yiyen insandım önce kafaya koycaksın aslında ihtiyacımız olandan çok fazlasını tükettigimiz için şu an böyle deyilmiyizz istemek önemlii zaten sonrası geliyo

merhaba tombul bayanlar;
ben de 98 kiloyum.4 ay önce doğum yaptım ben de zayıflamak istiyorum ama kendimde o gücü bulamıyorum silerden destek almak istiyorum masa başında çalıştığım ve geceleri uyku sorunum olduğu için hareket etmeye vaktim de yok gücümde .oğlum uyuduğunda ben de dinlenmek ya da uyumak istiyorum.zaten çok sık uyanan bir çocuk.bu arada saatte 2-3 kalktığımız oluyor.sizlerden destek ve öneri bekliyorum.şimdiden teşekkürler.mirmirmirmir

hoşgeldiniz arkadaşlar

bu arada ben her gün spor yapıyorum kızlar bugün kendimi aştım 500 mekik yerine 750 mekik çektim tabi bu mekik yarım mekik tam mekik hayatta beceremem:):)

daha önce spora gitmiştim aeryobiğe ilk vücudumu ıısıtıyorum sonra hareketleri yapıyom minderimde var evde:KK70: ciddiye alıyom aynen spor salonundaki gibi minder üzerine havlu yanıma suyum:):):) hareketlerden sonra mekik sonra bi alet var ismi aklıma gelmiyo ama siz biliyosunuz bu bacak çalıştırıcı 15-20 dak arası onu yapıom vücuduma streç film sardığımdan bu soğukta bile süper ter atıyorum:):):)
bunu alışkanlık haline getirdim zaten amacımız yaşam tarzımızı deiştirmek madem çalışmıyorm pc de oturup popo büyütmekten iidir die düşünüyorum:):)

secil senden daha faazlasını bekliyodum ama şükür en azından verebiliyoruz ben hiç spor yapmadım bu hafta iiki kere yğrğdğm sanırım onlarda 15-20 dakka

Heeeeyyyytttt.... Ben geldim millet naparsınız. Seçilim doğru söylüyo ama buraya tutkun oldum iyice yazamasamda okuyorum.Bu yüzden popo büyütüyorum yaawww. Bu arada kızlar var ya eğer çitol kilo versin yani 1. falan olsun yine eğer biii olsuuunnnn.Sorarım ona ben.Valla o zaman hiç bi dediğine inanmam. Ya hem yiyooo habire hemde kilo veriyo.Anlamadım ben bu işi.Kız çitol yemeyip yemeyipde bize yiyommu diyon yoksa.Yolarım saçını başını baakkk kaydirigubbakcemile Bu arada yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.Ne kadar çoğaldık demi yaaaa.Cimcimem bu arada bende yarın saat 14.00 de diyetisyene gideceğim. Ordan gelince kendi kilomuda Elif80'in kilosunuda bildiririm sana oldumu canımcım.

oyoyoyy topigimizin tatlı delisi kız sen yazılanları okumuyonmu hiç umutlu deyildim zaten önceki günde tartıldım 109.8 gelmiştim bugun 100 gr fazla çıktım
ama iyi güldüm haa kaydirigubbakcemile5

X