Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yedi gün spor yapmam imkansız sabah 5.30 da kalkıyorum gün çok yoğun geçiyor 3 gün yada en fazla 4 gün düzenli bir spor yaparsam benim için mükemmel olur şimdiden havaya girdim çok güzel ya
hoşgeldiniz arkadaşlar
bu arada ben her gün spor yapıyorum kızlar bugün kendimi aştım 500 mekik yerine 750 mekik çektim tabi bu mekik yarım mekik tam mekik hayatta beceremem:):)
daha önce spora gitmiştim aeryobiğe ilk vücudumu ıısıtıyorum sonra hareketleri yapıyom minderimde var evde ciddiye alıyom aynen spor salonundaki gibi minder üzerine havlu yanıma suyum:):):) hareketlerden sonra mekik sonra bi alet var ismi aklıma gelmiyo ama siz biliyosunuz bu bacak çalıştırıcı 15-20 dak arası onu yapıom vücuduma streç film sardığımdan bu soğukta bile süper ter atıyorum:):):)
bunu alışkanlık haline getirdim zaten amacımız yaşam tarzımızı deiştirmek madem çalışmıyorm pc de oturup popo büyütmekten iidir die düşünüyorum:):)
necroscum ve kalemtraş hoşgeldinizzzzzz çoğalıyoruz ne güzell:):)
cimcime canımcığım ben sabah erken çıkıcam evden nete gelemezsem kilomu öğlen yazarım olurmuuuuu sabah evde tartılıcam bide doktorda tartılıcam acaba doktora kadar süprizmi olsa:):):)
açarsam pc yi yazarım tatlımm
kızlar bende peynir zeytin şu benim dün yaptığım domates çeşnisinden birazda salata yedim ama şiştim yaw önceden olsa tabak tabak makarnaları götürürdüm şimdi bu kadarcık şeylerle şiştim yanında da çay vardı:):):):)
kızlar selam herkez burda heralde ne güzel.....yarın büyük gün....coğalıyoruz...toptan herkez hoş geldi sefa geldi...........başırılar
süpersin seçilcim...benimde şu topum bi gelse hayırlısıyla bende başlıycam platese 4 gözle bekliyorum vallahihoyyytkaydirigubbakcemile2
ixirim sesin çıkmıyo nerelerdesin şeker:)))))):1hug:
canım bu toların fiyatı ne nerden aldın merak ettim..şimdi çok moda.bi zamanlarda step tahtası cok revaşdaydı.uygunsa bende düşünüyorumkaydirigubbakcemile2
topraaammmmda gelmiş hoşgelmiş naparsın be yavvv hihoyyyt
canımcım bugün benim doğum günümdüdelikafaduldeno yüzden yogundum..benimki yemeğe filan götürdü...iş güç.(anladın sen oni)kaydirigubbakcemile:1hug:
Heeeeyyyytttt.... Ben geldim millet naparsınız. Seçilim doğru söylüyo ama buraya tutkun oldum iyice yazamasamda okuyorum.Bu yüzden popo büyütüyorum yaawww. Bu arada kızlar var ya eğer çitol kilo versin yani 1. falan olsun yine eğer biii olsuuunnnn.Sorarım ona ben.Valla o zaman hiç bi dediğine inanmam. Ya hem yiyooo habire hemde kilo veriyo.Anlamadım ben bu işi.Kız çitol yemeyip yemeyipde bize yiyommu diyon yoksa.Yolarım saçını başını baakkk kaydirigubbakcemile Bu arada yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.Ne kadar çoğaldık demi yaaaa.Cimcimem bu arada bende yarın saat 14.00 de diyetisyene gideceğim. Ordan gelince kendi kilomuda Elif80'in kilosunuda bildiririm sana oldumu canımcım.
canımcım bugün benim doğum günümdüdelikafaduldeno yüzden yogundum..benimki yemeğe filan götürdü...iş güç.(anladın sen oni)kaydirigubbakcemile:1hug:
Topraamm top dedin herhalde.Ben reebook marka almıştım 50 milyona internetten.Ama salak gibi gidip 75 cm'ini aldım top beni taşımaz diye alakası yokmuş.En ufağıda taşıyor. Sen 65 cm al en iyisi o.