Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiki doğmuşun canım benim. Doğum günün kutlu olsun.Ne yedin say bakem yediklerini.

pasta1.th.png

Son düzenleme:
a.s.a.s.a.s.a.s. doğum günün kutlu olsun tatlımmmmmmm:):):)mutlu yıllar yeni yılında bol bol kilo vermen dileğiyle şaka bi yana yeni yaşında isteklerine kavuşursun inşallahh

bu arada cimcime bu top ne işe yarıyo:S bilgi verirmisin canım ben bu konuda geri kalmışım:S

plates için kullanılıyor bazı hareketlerde canım

a.s.a.s.a.s.a.s. doğum günün kutlu olsun tatlımmmmmmm:):):)mutlu yıllar yeni yılında bol bol kilo vermen dileğiyle şaka bi yana yeni yaşında isteklerine kavuşursun inşallahh

bu arada cimcime bu top ne işe yarıyo:S bilgi verirmisin canım ben bu konuda geri kalmışım:S

coook teşekkür ederim bitanem:1hug:amin inşlh hepimiz kavuşacagız:dance: bu arada cok haklısın gercekten pc başında büyüdü bu popolar ya:çok üzgünüm:

Heeeeyyyytttt.... Ben geldim millet naparsınız. Seçilim doğru söylüyo ama buraya tutkun oldum iyice yazamasamda okuyorum.Bu yüzden popo büyütüyorum yaawww. Bu arada kızlar var ya eğer çitol kilo versin yani 1. falan olsun yine eğer biii olsuuunnnn.Sorarım ona ben.Valla o zaman hiç bi dediğine inanmam. Ya hem yiyooo habire hemde kilo veriyo.Anlamadım ben bu işi.Kız çitol yemeyip yemeyipde bize yiyommu diyon yoksa.Yolarım saçını başını baakkk kaydirigubbakcemile Bu arada yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.Ne kadar çoğaldık demi yaaaa.Cimcimem bu arada bende yarın saat 14.00 de diyetisyene gideceğim. Ordan gelince kendi kilomuda Elif80'in kilosunuda bildiririm sana oldumu canımcım.

valla çok tatlısın yaw:KK70:::KK70: bende yarın diyetisyene gidiyom ama benimki endokrin doktoru prof.dr.yusuf orhon netten bakabilirsiniz kızlar yanız benim doktorda göbek var:):):)
çitol yazmıştı elimize diyet listesini verip yolluyolar iş bizde bitiyor diye çok doğru ben 3 ayda bir kontrole gidiyorum reductil 15mg kullanıyom onu kullanmadığımda diyette hiç kilo verememiştim metebozlimam çok çok yavaşmış rapor yenilemeye mecbur gidiyom yoksa benim doktorun başka yaptığı bişey yok:) yarın bir sürü sıra beklicem çoğu 1-2 kilo verip geliyor neden dediğimde kontrollerimiz yapılıyo diolar yarın ben bu siteyi tavsiye ederim:):):)kaydirigubbakcemile2

plates için kullanılıyor bazı hareketlerde canım

canım nette baktım anlatımlı dvd si ve pompası dahil 50 ytl zevkli bişeye benziyor dene bakalım sen faydasını görürsen bizde alırız ama bak ihmal etme aldın kesin yap:):) bi ara bende o huy çok vardı alıp bikaç kere kullanıp sonra bi kenara bırakırdım şimdi mindere kaldım:):):eek:klava:

canım nette baktım anlatımlı dvd si ve pompası dahil 50 ytl zevkli bişeye benziyor dene bakalım sen faydasını görürsen bizde alırız ama bak ihmal etme aldın kesin yap:):) bi ara bende o huy çok vardı alıp bikaç kere kullanıp sonra bi kenara bırakırdım şimdi mindere kaldım:):):eek:klava:

dvd si bende vardı zaten ..çok hevesliyim.geldiği gün ölçücem kendimi hafta hafta da yazıcam size ne gelişmeler var...

Yavv kızım yavv sana pasta koyayım diye debelenip duruyom.Geri kaldım sohbetten kaydirigubbakcemile3 Cimcimem tamam canım benim yarın yazarım.Topraaam topa gelince dedim ya75 cm.çok büyük ondan pek yapamıyorum. Ama büyükte olsa yapacağım fırsat bulamadım daha ona.Koşu bandı yeni yaaa daha hevesimi alamadım :dance:

İyiki doğmuşun canım benim. Doğum günün kutlu olsun.Ne yedin say bakem yediklerini.

my.php

canım şöyle başlıyım.sabah 2 dilim diyet ekmeyiyle peynir zeytin 1 yumurta yedim.ara öğünde 1 portakal 1 elma.öğle ve akşam yemegini birleştirdim saat 4 gibi aslında iskender yemeyi istiyodum ama daha yağlı olur diye tavuk şiş yedimbenneyaptımkiarkasından başka zaman kesinlikle tatlı yerdim ama yemedim hatta eşim gercekten kararlısın şimdi daha iyi anladım dedi:1rolleyes:akşamda sadece 2 catal pasta yedim adam o kadar almış ayıp olacaktı.oğlumun ve onun yemesini izledim napiim:çok üzgünüm:işte böyle.birazdanda sirkeli suyumu içicem:dilcikar::dilcikar:ıyyy

bence sabaha çok var .. açlıktan bayılacam arkadaşlar. ilk gün çarptı beni sanırım:)

aç kalma canım süt falan iç biz aç kalmıyoruz bende sütümü içtim birazdan yatıcam kızlar zaten benden başka yazan yok küsücem size:):)

çenem düştüüüü:):):)laelaelaelaelae

yaaa bende çok istiyorum koşu bntı ama koyacak yerim yok evim çok küçük..çoğu eşynı bile kutulardan çıkaramıyorum o yüzden..offffffffffffffff

ya kıslar bu arada bişey sorucam ben sabahları peyniri ölçülü yemiyorum..cokmu kalori alıyorum..yani 1 kibrit kutusundan fazla 2 veye 3 gibi mesala.napiim çok seviyorum...bi laf vardır ya peynir cayın pez......derler..cok doğru ...cayım tadlanıyo onunla

Cimcimoş al kız sende nooollluuuurrr. Sığmasa benim eve sığmazdı 2 oda 1 salon.Çok yer kaplamıyor ev tipi alacan sen.Hayatımda yaptığım en akıllı iş.Keşke baştan alsaydım.Lahana hamlarınamı,zayıflama kemerlerinemi nelere para vermedim bugüne kadar.Spor salonuna gitsen aylık en az 100 Tl.Koşu bandının taksidini ödersin bacım al kız.Al dedim sana adamı hasta etme :eek:klava:lülülülülülü

yarım yağlı peynir tercih et bende 1 kibrit kutusundan biraz fazla yiyorum ama yarım yağlı alıyorum bazen lor peyniri bunlarda yağ oranları az:):)

ixsir elma sirkesimi içiyonn:)

ya kıslar bu arada bişey sorucam ben sabahları peyniri ölçülü yemiyorum..cokmu kalori alıyorum..yani 1 kibrit kutusundan fazla 2 veye 3 gibi mesala.napiim çok seviyorum...bi laf vardır ya peynir cayın pez......derler..cok doğru ...cayım tadlanıyo onunla

Canım benim diyetisyenim şöyle dedi bak üç parmağını yan yana getir ama işaret parmağı, orta parmak,yüzük parmak buda bal parmaaakkkk naniknanik yok yok bal parmak yok sadece öbür üçü var.İşte o büyüklükte iki dilim ye dedi sabahları.Bişey olmaz yani.

Cimcimoş al kız sende nooollluuuurrr. Sığmasa benim eve sığmazdı 2 oda 1 salon.Çok yer kaplamıyor ev tipi alacan sen.Hayatımda yaptığım en akıllı iş.Keşke baştan alsaydım.Lahana hamlarınamı,zayıflama kemerlerinemi nelere para vermedim bugüne kadar.Spor salonuna gitsen aylık en az 100 Tl.Koşu bandının taksidini ödersin bacım al kız.Al dedim sana adamı hasta etme :eek:klava:lülülülülülü

kız parasından diil.adam 50 kere dedi alalım diye ama hakkaten koyucak yer yok..evim 50 m2 neresine sığdırayım şu halimle ben bile zor sığıyorum.bundan önceki evim olsa odanın birini fitness salonu yapardım..çok rahat 6-7 tane sığpardı heralde..1 sene daha burdayız mecburen..artık böle idre edicem..sora alırım kısmetse....

Kızlaar ben yatıyom yaaa.Yattığım yerden tv izleyeyim keyif yapayım.Benim büyük sıpa uyumadıda daha onun yanına gideyim.Öpüldünüz hepiniz hemde kocaman.Yarına Allah kerim kaç çıkacaz bakem.

yarım yağlı ye bacım sende.bende öyle alıyorum mecburen bende peynirsiz kahvaltıya oturamam haytta..

Kız adamı at evden onu koy.Bul bir yer yaaa. Valla çok sevinirsin.Benim gibi sevindirik olursun.Neyse çenem düştü hadi kaçtım ben...Muccckk

X