Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın herkese

bende ne yazıkki sadece 200 gr vermişim o yüzden değiştirmicem

ama şu anda reglimin son günü umut ediyorum ki hala şişliğim vardır diye siz ne dersiniz kalmışmıdır hala şişliğim??

beni duyan yok mu ? mesajımı gören olmayınca öyle üzüldümki anlatamam.gene de küsmedim.önceki mesajımdan kopyala yapıştır yapıp ekler yaptım.:uhm:ben de 98 kiloyum.4 ay önce doğum yaptım ben de zayıflamak istiyorum ama kendimde o gücü bulamıyorum silerden destek almak istiyorum masa başında çalıştığım ve geceleri uyku sorunum olduğu için hareket etmeye vaktim de yok gücümde .oğlum uyuduğunda ben de dinlenmek ya da uyumak istiyorum.zaten çok sık uyanan bir çocuk.bu arada saatte 2-3 kalktığımız oluyor.sizlerden destek ve öneri bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

merhaba tombul bayanlar;
ben de 98 kiloyum.4 ay önce doğum yaptım ben de zayıflamak istiyorum ama kendimde o gücü bulamıyorum silerden destek almak istiyorum masa başında çalıştığım ve geceleri uyku sorunum olduğu için hareket etmeye vaktim de yok gücümde .oğlum uyuduğunda ben de dinlenmek ya da uyumak istiyorum.zaten çok sık uyanan bir çocuk.bu arada saatte 2-3 kalktığımız oluyor.sizlerden destek ve öneri bekliyorum.şimdiden teşekkürler.mirmirmirmir

valla allah kolaylık versin ilk zamanlar öyle oluyo bu sıpalar az büyüyüpte okul vakitleri geldimiydiya sabahları kalkmak istemiyolarr ama c.tesi pazar 6 da ayaktalarr
aksi oluyo bu bebeler beya geçer inşallah 98 kilo çok kritik ya üç rakama ne kalmış kolları sıvamalısın burda birbirimize yardımcı destek olmaya çlışıyoruzz ( kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :roflol:) ama bak başladık veriyoruzda imkansız deyil hiç bişey 90 kilo ile başlayıp şimdi manken gibi arkadaşımız var aşkito bak onu örenek al yazıları felan oku tavsiye ederim

kartanesi ecele etme kızz çoluk çocuk dürekli pc de deyiliz ben her mesajı tek tek okurum cvpda vermişim bak aynı anda yazmışız ama

kızlar günaydın herkese

bende ne yazıkki sadece 200 gr vermişim o yüzden değiştirmicem

ama şu anda reglimin son günü umut ediyorum ki hala şişliğim vardır diye siz ne dersiniz kalmışmıdır hala şişliğim??

vardır kesin elbette ama bence kilo çizelgeni degiştir haksızlık etme 100 gr bile versek izden gidiyor sonuçta ben ona bile sevinirim valla

teşekkür ederim citol.ama artık herkes ayyyyy bu durumun ne nasıl bu kadar kilo alabildin.doğuma ne kadar kaldı diye sormazlar mı.benim yerime başkası olsa depresyona girerdi heralde.ben 10 yıl önce 86 kilodan 64 kiloya düşmüştüm 2,5 ayda.inşallah bu seferde verebilirim.tabi şuan o kadar hızlı kilo vermem mümkün değil.ama en azından daha fazla kilo almamak istiyorum ve sizlerin de dediği gibi hedefimi birden büyük tutumak istemiyorumönce 90 sonra 85 90 lık hedef için sizce ne kadar süre vermeliyim kendime.

kilo çizelgesini nasıl yapıcam arkadaşlar yardım eder misiniz?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wU5o40c/weight.png

kartanesi bu linki al
kullanıcı panaline gir
porfil düzenle ye gir sayfayı aşşagıya dogru kaydır baya bii en altlarda kişiel bilgiler var ordaki
kilo ve taküp çicelgesi yazan yare tukardaki linki kopyala yapıştır hayaım.. istersen bunnun nasıl yapldıgının açıklamalası var ordanda bakarak kendi zevine göre yapabilirsin a.s.

herkes kilo bildirimi ni yapsın cimcime açıklar akşam sanırım valla bende sabah bi karın agrısı ile uyandım kaydirigubbakcemile3 normal karın agrısı deyil ama heyecandan haa :roflol:

bu ara şimdi önüme biraz maydonoz 4 zeytin ve bir dilim kepek ekmegi aldım ara ögün sabah kahvaltımıda bir dilim ekmekle yapmıştım

kızceler günaydın..yeni kalktım.daha kahvaltı yapmadım.hemen tartıldım.....87 olmuşumhihoyyyt2 kilo veririm diyodum ama 1 oldu ...hayırlısı olsun...yanlız arkadaşlar gecen hafta bel,basen,göyüs ölçümü mezro ile ölçüp not etmiştim,bu haftabel 4 cm,kalcada4 cm.göyüsyok incelme cıktı..doğru olabilirmi.yoksa ölçüyü gecen hafta yanlışmı aldımki.yada vücudummu sıkılaşıyofisfisfisbilmiyorum işte durum buCADIARZU

kartanasi hoşgeldin canım....zararın neresinden dönersen kar.bende 2.5 yıl oluyo dogum yapalı.gayret etmeyince gitmiyo bu kilolar....inşlh vericez.üstelik bebegini emziriyosan senin vermen dahada kolay olur.....kaydirigubbakcemile5

zanzu canım sen bi ara 10-15 kilo vermişin yazılarını okudum ,,,sen deneyimlisin tiyolarını bekliyorumyolla püf noktalarını o diyetin neler yapmıştın, hareket olarak.....vs

rubicim moralini bozma regl şişligin gercekten gecmemiş olabilir...200grolsada sonuçta giden bişey var.....bende belki 2 aydır olmuyorum o yüzden cok şişim.pko hastasıtım.gec görüyorum..o yüzden kilo vermemde diger kişilere göre güç oluyo..düşün en son adt tarihim 2 aralık......hala yok...şiştimyinede 1 kilo verebildim

biz annemle birlikte yapmistik o diyeti..ben dogru dürüst hareket spor yapmamistim ozamanlar..cok güzel bir diyetti istedigimizi yiyebiliyorduk her yiyecegin her icecegin ayri bir puani oluyordu benim günlük puanim 22ydi hepsini bitiremiyordum bile mesela 1 bardak kola 1bucuk puan diye hatirliyorum cikolatadan sogumustum cünkü puanina bakiyorsun yüksek onu yiyecegime 1ögün yemek yerim diyordum cok rahatti gercekten..ben ozamanlarda simdi yaptigim gibi hep wcye cikaran seyler yemeye calisiyorum bunuda annemden ögrendim :)))ara ögün falan yapmiyorum icimden gelmiyor pek..sabahlari 1dilim ekmek üstüne diyet salam ve domates...öglende sebze,makarna,tavuk gögsü var bide yagsiz tavada yapiyorum ama herzaman degil iste böyle degisik degisik yiyorum bide bol su :) weight watchers zamaninda daha cok yiyordum o ayri konu nasil kilo veriyordum bende anlamiyordum:)

X