Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar cümleten bacılar ben aslında öglenden sonraki ara ögünü öyle bi kaçırmışınmki hani şu elimin ayagımın t,tedigi annn akşam yemegine cnm hiç bişi istememişti
ama ilerleyen saatlerde acıkırımda geç olmasın yemek saatim diye bir simit ve zeytin le birlikte çay içtim şimdi de çay döktüm kendime içiyorum bakalım belki ilerleyen saatler biraz spor yaparım tühh sabahta tartı günümüzz

biz zaten bu zorlukları tek başımıza aşmamak için toplandık..tıkandığımız yerde birbirimize destek olabilmek için..eğer sende katılmak istersen seve seve sana da destek oluruz...istedikten sonra yapılmayacak hiçbişey yok..

teşekkür ederim cimcime. bende katılmayı ve devamlılık sağlamayı çok isterim .niş. başarırız..ve aranızdayıma.s.

necroscum ve kalemtraş hoşgeldinizzzzzz çoğalıyoruz ne güzell:):)

cimcime canımcığım ben sabah erken çıkıcam evden nete gelemezsem kilomu öğlen yazarım olurmuuuuu sabah evde tartılıcam bide doktorda tartılıcam acaba doktora kadar süprizmi olsa:):):)
açarsam pc yi yazarım tatlımm

kızlar bende peynir zeytin şu benim dün yaptığım domates çeşnisinden birazda salata yedim ama şiştim yaw:KK70::KK70: önceden olsa tabak tabak makarnaları götürürdüm şimdi bu kadarcık şeylerle şiştim yanında da çay vardı:):):):)

ohh afiyet olsun ben bu hafta kendimi hiç begenmedim yaa cozuttum ben vallaa
şi,mdide maden suyu içtim ama limonlu (meyveli yani) sanırım bu baya şekerli tühhh

arkadaşlar merhaba uzun zamandır sitenin forumlarını okuyorum katılımcıların zayıflama yöntemlerine falan baktım 34 yaşında 168 boyunda ve 85 kiloyum ve 2-3 yılda 15-20 kilo aldım ve acil kilo vermek istiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

arkadaşlar merhaba uzun zamandır sitenin forumlarını okuyorum katılımcıların zayıflama yöntemlerine falan baktım 34 yaşında 168 boyunda ve 85 kiloyum ve 2-3 yılda 15-20 kilo aldım ve acil kilo vermek istiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

cancazım politakamız az ye sık ye , kepekli ekmek kullan , yogurt tüket , asla ara ögün atlama ( ara ögün atlamayarak ana ögünlere açlık kırizi halinde girmemizi ve daha az miktarla sofradan kalmamızı hesefliyoruz)
en güzeli burda kendi aramızda yarışıp hırs yapıyor birbirimize yardımcı oluyoruzz:1hug:

sorun zaten yemeği kesmek özellikle tatlı ve abur cubur beni diyetten caydıran 3 günü aşamadım henüz 10 yıl kadar önce 10 kg yine fazlam vardı 4 ayda gayet güzel diyet ve sporla vermiştim tabi yaşta daha küçüktü şuan o kararlılığı gösteremiyorum hiçbir zaman iştahımda bir azalma olmuyor bakalım hayırlısı buraya yazmaya başlama amacımda motivasyonumu arttırmak ve paylaşım umarım bu sefer bişeyler yapabilirim

sorun zaten yemeği kesmek özellikle tatlı ve abur cubur beni diyetten caydıran 3 günü aşamadım henüz 10 yıl kadar önce 10 kg yine fazlam vardı 4 ayda gayet güzel diyet ve sporla vermiştim tabi yaşta daha küçüktü şuan o kararlılığı gösteremiyorum hiçbir zaman iştahımda bir azalma olmuyor bakalım hayırlısı buraya yazmaya başlama amacımda motivasyonumu arttırmak ve paylaşım umarım bu sefer bişeyler yapabilirim

sende hoşgeldin arwena.s.

hergün yürüyorum bunu yanında da haftanın 4 günü aerobik yapıyorum evde mutlaka..ama 4 gündür yapamıyorum regl lduğumdan..pazartesi gene başlıycam kısmetse..spor çok önemli...diet falanda yapmıyorum ...sadece suyumu içmeye özen gösteriyorum..günde 3 tane yeşilçay içiyorum..beyaz ekmek yemiyorum çavdar tüketiyorum oda öğünlerde en fazla 2 dilim..bi de asla öğün atlamıyorum...

eve koşu bandı aldık birde şu mekik aleti var ya ondan aldık onalrıda inşallah kullanırsam olur inanıyorum sizlerin dayanışması çok hoşuma gidiyordu cesaret edemiyordum bugun bunu aştım yarın kilomu nereye yazacağım prosedür nedir bunu bilmiyorum

evet sporsuz olmayacak.

ben de insallah dun basladim nivea cd im sonunda ulasti.

diyorum 3 gun nivea body, 3 yuruyus, 1 gun yuzme yapayim.

cok mu uctum yoksaa :eek:

yedi gün spor yapmam imkansız sabah 5.30 da kalkıyorum gün çok yoğun geçiyor 3 gün yada en fazla 4 gün düzenli bir spor yaparsam benim için mükemmel olur şimdiden havaya girdim çok güzel ya

iyi akşamlar cümleten bacılar ben aslında öglenden sonraki ara ögünü öyle bi kaçırmışınmki hani şu elimin ayagımın t,tedigi annn akşam yemegine cnm hiç bişi istememişti
ama ilerleyen saatlerde acıkırımda geç olmasın yemek saatim diye bir simit ve zeytin le birlikte çay içtim şimdi de çay döktüm kendime içiyorum bakalım belki ilerleyen saatler biraz spor yaparım tühh sabahta tartı günümüzz

citol bacim haberin olsun,

1 adet simit = 4 dilim ekmek :bbo:

eve koşu bandı aldık birde şu mekik aleti var ya ondan aldık onalrıda inşallah kullanırsam olur inanıyorum sizlerin dayanışması çok hoşuma gidiyordu cesaret edemiyordum bugun bunu aştım yarın kilomu nereye yazacağım prosedür nedir bunu bilmiyorum

listeyi ben tutuyorum canım..sen sabah kilonu yaz ben kaydedicem ondan sonraki her cuma sabahı aç karnına tartıl ..kilonu buraya yaz ..o kadar yapacak başka bişey yok:))))))hadi kolay gelsin...elinin altında yürüyüş bandı olması çok ii bence..bol bol yürürsün..

X