Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 97 kilo falanım herhalde sabah aç karna tartlcam bende zayıflamak istiyorum ama sizlerin yardımına ihtiyacım var neler yiyorsunuz yannda spor veya ilaç kullanıyomusunuz........

hoş geldin cnmm biz burda kardeş gibi olduk ne yersek içersek ne yaparsak yazıyoruzz bu bize motive ediyo , kilo verdigimiz gördükçede daha azimli oluyoruzz , öncelikle hayatımızdaki yanlışları düzeltmeye çalıştık mesela tatlı tuzlu hamur işi azalttık
bazılarını çıkardık cips çikolata... ayrıca daha çok hareket etmeye gayret ediyoruzz kepek ekmegi yiyoruz ,
öle işte en azından istiyoruzz zayıflamayı her zaman için yanında destekçinin olması harika bişey ben 15 gündür diyet yapıyorum ve sanki normal günler gibi geçiyor vaktim hiç sıkıntılı deyilim
aslında yemeden aldıgımız zevkin yalancı ,,,,kilo vermeye başladıgımızda gerçek zevk ve mutluluk oldugunu anlıyorum
ömrümde başarılı oldugum ikinci diyet olacak bu ( aslında diyet ti kaldırdık saglıklı besleniyoruz) kaydirigubbakcemile5

off ben az evvel bozdumm
kendime cok kiziyorum
pizza yedirdi esim film izlerken :KK43:(
ne kadarmi

1
:KK43:

ixsir kuzum sen 88 e düsmüssün .. 16.12.2008 de basladim diyete 90 kg ile.
hesabini sen yap.. yeterki azimli ol gerisi olur. kolay diyecektim :) ama zor gercekten..
daha ben yolun yarisindayim.. evlendigim kiloya dönmek istiyorum.

offfff aman allahım o ne yaa kızım ben seni furirummm manken gibiiisinnnn aman allahım ne kadar sevindim ya 90 kilodan demek bu hale geldin demekki olabiliyormuşş :sm_cool:
:sm_cool:
bende yapabilirim
bende yapabilirim
bende yapabilirimm

Son düzenleme:
selam kizlar,

cumaya az kaldi heee. pek gelemedim topige ama sanmayin ki gormuyorum..

cok iyi gidiyosunuz masallahh.

askito cum o gobek catlaklarini napcaz bende de var. diyorum once zayiflayayim onu da sonra dusunurum.

cimcimos aman hamile kalirsan bol bol badem yagi sur gobegine. ben ablami hic dinlememistim..

kizlar gecen hafta listede sonuncuydum, hehe. bakalim bu haftada koruyabilecem mi ?

citol bu hafta da birincilige mi oynusun hmm soyle bakiim??

yok cnm ya dün tartıldım 400 gr eksik çıktım
bakalım yarına da bi o kadar gitse taş çatlasın bir kilo ya vardır ya yoktur ama bu benim için hiç moral bozucu deyil ,, bu da güzel yanii en azından veriyorum kaydirigubbakcemile5

Bazı uzmanlar lıght ürünlerin diğerlerinden pek farkı olmadığını,insanların sadece kandırıldığını para tuzağı olduğunu,yağsız yoğurt olmayacağını az da olsa olacağını ve diğer ürünler arasında da pek farkı olmadığını söylüyor.Diyetisyene giden varmı arkadaşlar? Diyetisyen neye göre diyet veriyo? Bi arkadaşım diyetisyene gitmiş memnun kalmış ayrıntısını konuşamadım ama nasıl başlıyor tedaviye?Neler soruyor? Tahlil falan istiyomu? Nekadar sürede bir gidiliyo?

canım oyle sey olurmu hıc.ozellıkle sut urunlerının lıght olanlarının tuketılmesını butun uzmanlar onerıyor.evde bıle kaynattıgımız sutun kaymagını alma sansımız varken bunlar teknolojı sayesınde kolayca ayrılıyor.canım dıyetısyene gıttıgınde senden ılk olarak tahlıller ıstıyor aclık kansekerı tsh t3 t4 yanı kılo alımına en cok sebep olan tırodı arasdırıyo.bazal metabolızmanı olcuyorlar.ve kac kalorıye ıhtıyacın oldugunu boy kılo bazal metabolızmana gore ayarlıyor.kılonu ozel tartılarda su yag kas ayrısdırarak olcuyor.sonra dıyetını verıyor.bu dıyet kesınlıkle elıne lıste verdı yolladı seklınde algılanmamalı.cunku gecende bı arkadasımız yazmısdı kım hatırlıyamıyorum.ne guzel degısımle vardı yufkadan borekden tutda lahmacun a kadar.ana hatlarıyla bır lıste verıyor.nedır.sabah 2 dılım esmer ekmek 2porsıyon peynır
ara 1 meyve
ogle 2 ekemek degısımı 1 sebze degısımı 1 et degısımı 1 sut degısımı
ara 1 meyve
ara 1 ekmek degısımı 1 peynır degısımı
aksam oglenın aynısı
ara 1meyve 1sut degısımı
bu degısımlerı verıyor sana ama carsaf lıste seklınde.herseyden olculu yıyebılıyorsun.ac kalmıyosun.gercı bu benım lıstem kılom fazla oldugu ıcın yıyeceklerde ona gore.ama ımkanın varsa mutlaka dıyetısyene gıt

bu ara kızlar her ne hayırsa sabah 6 kalktım ve 10 dakka yürüdümm
bir dilim kepek ekmegine bir haşlanmış yumurta yedim

selam kizalr sonunda burayada ugrayabildim sükür..
elim ayagim tutmuyo .. 2 saat su jimnastigi ve 1 saat yüzdümde geldim. pff
aramiza yeni katilanlar olmuss hosgeldinizz

sabah bir fincan sütlü sekerli kahve
öglen bir kücük tost ( kasar ve pastirmali)
aksam bir bardak multivitamin ictim .

spor yaptigim icin fazla yemedim bugün .. belki yediklerimi deilde yaglarimi yakarim die.

baska bir topikte arkadaslarima bugünki resimlerimi gösterdim ..
tabi sizinlede paylasmadan olmazz hemen alinti yapayim

canım öncelikle süper görünüyorsun.

birde sen ne kadar zamanda verdin bu kiloyu 2 aydamı verdin yoksa ben yanlış mı anladım..

e birde tabi nasıl verdin sebze ağırlıklı beslenerek mi??

cedric ewet cnm haklı olabilirsin ama sonuçta o testleri normal dahiliye uzmanıda yapabiliyor ben mesela troidlerime t3 t4 kan bilmem ne herşeyime baktırdım şükür sorun yok bu kadar kiloya herşey normal çıkıyo
ne biliyim ben hastanenein diyetisyenine gittim listeyi tutuşturdu elime uygula ben yapabilsem zaten sana gelmem uygulayamıyorum dedim hakkatende öle

şimdi bana diyolar çok kila almışın falan bende sürekli şunu diyodum ya napıyım cnm istiyo yiyorum kendimi tutamıyorum

ama işte herşey beyinde bitiyo bizde sizler gibi arkadaşalrı olursaa destekçii herşey tmm zaten çogu şeyi biliyoruz degişim listelerini ne leri yememiz gerektigini neleri hayatımızda kısıtlamara gitmemeiz gerektigini dimiikaydirigubbakcemile2

kızlar benimde yarın doktorda kontrolüm var:) son doktora gittiğimde 117 kilo idim benim kontroller 3 ayda bir bu arada askito ben doğruları söyledim lopez gibisin aman eşin okumasın:):) bende güme gitmiyim çatlak olayını bilmiyom ama yarın doktoruma soram kızlar inşallah fydalı bişey öğrenirim bu arada rüyamda ne gördüm hatırlamıyomm yaaa:):):) duaların için tşk ederim tatlım
çitolcüğüm geçen hafta ben sadece 800 gram verdim artık yavaşlıyo vermemiz vücuttaki toksinler gittiğinde ama az vermemiz yağ eritmemiz demekmiş:KK70:
bunun için geçen hafta ben hiç üzülmemiştim bakalım yarın sabah erkenden hastanede lucam öğlene gelirim malum üni.hastanesii kalabalık oluyor
ben daha bişey yemedim yarım saat oldu kalkalı 1 bardak su içtim canım kahve istedi bide uykumu açmam lazımdı:) şekersiz kahve içiyorummm

off ben az evvel bozdumm
kendime cok kiziyorum
pizza yedirdi esim film izlerken :KK43:(
ne kadarmi

1
:KK43:

bak ne dicem benim kızım düşmüştü ve kaşını yardı dikiş attılar aynı anda görümcemin kızıda kendi ewlerinde düşmüş o da alnını yarmış ikiside dikişli bize doktor dediki bi ilaç var alın kullanın çocuga işte ilaç yara izini yok ediyo 6 ay düzenli kullanın dedi. görümcem almadı biz aldık 2-3 ay felan kullandım şimdi ikisine baktıgım zaman arada bariz fark belli bizim kızda pek i iz kalmadı .. aldıgım eczanede bunu hanımlar hamilelik sonrası çatlaklr için kullanıyor demişti adını veriyorum ... yazıyorumm.. yazıdmmm .. veeee :dilcikar: hıh yazmıcammm :jeyyar:

hadi nesee kızmayın

LİERAC PARİS
PHYTOLASTİL ben geçen sene 51 tl ye almıştım şimdi ne kadar bilmem

bu ara açıktım yaa bir domates ve 4 zeytinle bir dilim kepek ekemgi ara ögün yapıyorum

ooo ben ikinci kez yiyem daha bi çok kişi uyanmadıı :dilcikar:

kızlar herkese günaydın...2 gündür çok tembelim anca kalktım yataktann...sonuçlara az kaldı bakalım kimler neler yapmış:)

askitocum harika görünüyorsun.:nazar:çok az kalmışhedefine kendinle ne kadar gurur duysan az..darısı hepimizin başına inşallah...

citolüm sen ne güzel coşmuşsun öyle bayıldım valla..busem topikimin delisi...sende topikimin hocası...a.s.

günaydın kızlar
yoğun isteklere dayanamadım ben de size geldim
iki gündür daha yeni toparladım yediklerimi sürekli artıştayım bu ara ama neyseki hallettim sanırım kafamdakileri çözdüm ve diyete başlayabildim

günaydın kızlar
yoğun isteklere dayanamadım ben de size geldim
iki gündür daha yeni toparladım yediklerimi sürekli artıştayım bu ara ama neyseki hallettim sanırım kafamdakileri çözdüm ve diyete başlayabildim

emelcim maşşalllah ne güzel kilo vermişsin bacım...hoşgeldin aramıza ne kadar zamanda verdin o kiloları:nazar::nazar:

emelcim şimdi okudum bende nerden hatırlıyorum diyodum ismini daha öncede okumuştum zaten tebrikler valla süpersin canım

inşallah kızlar siz de başaracaksınız istediğiniz kiloya inmeyi
karar vermek-sabırlı olmak-vazgeçmemek
işin şifresi bu ve bunu sadece ve sadece kendiniz için yapmalısınız
başka amaçlardan vazgeçiliyor ama kendin için yaparsan vazgeçtiğin an ölmüşsündür demekki
hayattayken insan kendinden vazgeçmez böyle düşünün

iltifatlarda çok hoşuma gitti teşekkürler

inşallah kızlar siz de başaracaksınız istediğiniz kiloya inmeyi
karar vermek-sabırlı olmak-vazgeçmemek
işin şifresi bu ve bunu sadece ve sadece kendiniz için yapmalısınız
başka amaçlardan vazgeçiliyor ama kendin için yaparsan vazgeçtiğin an ölmüşsündür demekki
hayattayken insan kendinden vazgeçmez böyle düşünün

iltifatlarda çok hoşuma gitti teşekkürler
çok haklısın ..peki uyguladığın özel bişey var mıydı yoksa sadece yediklerine mi dikkat ettin

X