Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin millettttt :) cumaya cok az kaldi cok heyecanliyim...fazla vermedim tabide diyeti bozmadim bozmayida düsünmüyorum en cok buna seviniyorum eskiden olsa 1hafta yapar dayanamaz bozardim :)kendimi cok iyi cok mutlu hissediyorum keske daha önce katilmmis olsaydim listeye bu ilk haftam:)ama ablalarim benim bir sorunum var pek spor yapamiyorum cünkü sabahin 4ünde kalkip dükkana geliyorum öglen 4gibide dönüyorum eve ama yorgun uykusuz hissediyorum kendimi spor yapasim gelmiyor senağlama evde kosu bandi vs. yok müzigi acip oynuyorum terliyorumda baya sadece bunu yapmak ise yararmi???benim spora cok ihtiyacim var bacaklarim berbat görünüyor senağlama dün tam 50 dk ciktim disariya yürüdüm

bacaklarimi kalcami nasil eritcem ben yaaa senağlama önerisi olan varmi evde yapabilecegim sporlar varmi?senağlama

günaydin millettttt :) cumaya cok az kaldi cok heyecanliyim...fazla vermedim tabide diyeti bozmadim bozmayida düsünmüyorum en cok buna seviniyorum eskiden olsa 1hafta yapar dayanamaz bozardim :)kendimi cok iyi cok mutlu hissediyorum keske daha önce katilmmis olsaydim listeye bu ilk haftam:)ama ablalarim benim bir sorunum var pek spor yapamiyorum cünkü sabahin 4ünde kalkip dükkana geliyorum öglen 4gibide dönüyorum eve ama yorgun uykusuz hissediyorum kendimi spor yapasim gelmiyor senağlama evde kosu bandi vs. yok müzigi acip oynuyorum terliyorumda baya sadece bunu yapmak ise yararmi???benim spora cok ihtiyacim var bacaklarim berbat görünüyor senağlama dün tam 50 dk ciktim disariya yürüdüm

ewet cnm şu can istememe olayı bende de aşırı var ama oynamakta çok yararlı sana tavsiyem oynadıktan sonra bi kaç cimlastik hareteti yap mesela
bacaklarını hafif arala, dizleri hafif bük kollarıdı doksan derece yap ve belden yukarını saga sola çevir (50 kere yeterli olur)
duvara dayan bacagıı önce sag sonra sol olmak üzere 20 kere arkayakaldır
aynı şekilde yanlara kaldır
bu hareketleri yaparken bacakların dizlerden kırık olması gerek hafif bükük yani
ve önüne bir sandelye al oturuyomuş gibi yap kalk dene derim çok faydası olacaktırr

bu ara sabah kahvaltımda 2 dilim kepekemegi domates salatalık 6 zeytin ve 2 dilim sucuk ( küçücüklerdi) çay

bu ara tartıldımm :sm_cool: :dance: ama cumayı beklicem bende bildirmek için sölemiyorumm süprizz kaydirigubbakcemile3 ( hadi azcık hırs yapın bakemmm )sengözlerimebaksanab

Selam kızlar,

nasılsınız? ben de herşeyi kesmeye başladım. Ama geçen çarşamba günü düştüğümden bacağım şiş ve spor yapamıyorum. Sadece yediklerimi kıstım. Bacağım geçsin spora da başlıyacağım.

günaydın arkadaşlar..a.s. ben dün biraz kaçırdım diye bugün çok dikkat edecem yediklerime... sabah bşir paket orm bisküvi bir fincan çay içtim şekersiz ....

bu sefer çok kararlıyım ya.. evlendiğim kiloya yani 70 kiloya inecem.. 5 sene oldu evleneli ama eşim hala damatlık pantalonunu giyebiliyor. sinir oluyorum..

canlar bu ara ben 10.30 gibi ara ögün yaptım bir domatesi bir yeşil soganı ve bi kaç zeytini harmanladım ( dogradım aynı tabaga ) ve bir dilim kepek ekmeklee yedim 11.30 gibide bir küçük muz yedim şu ana kadar güzel bende azcık hız vereyim dimi cumaya ne kaldı . bu hafta ben baya saldım kendimi gene rahatım nedeni ise önceki haftaya oranla saldım ; önceki yaşamıma göre hala güzel gidiyor

öglen de dünden kalma prinç plavım var kızlar şöle bi tabak yogurtla birlikte yesem fazlamı olur akşama daha hafif yerim

bu ara yabanvı bir ülkede bayanın biri 30 kilo vermiş bunn sırrıda sabah kahvaltısı ile akşam yemegini yer degişmiş yani sabahları yemek yemiş akşamları kahvaltı yapmış günde bir yada iki diş te sarımsak yutmuş
öle aklıma geldi paylaşayım dedimm

birde kızlar bişey istiyorum sizden ara ögün yada ana ögün yapabilecegimiz kendimize minik alternatifler mesela;
bir havuçu bir tatlı kaşıgı yagda kavurup yogurtlayıp bir dilim ekmekle yemek gibi??
????????????????????
varmıdır yaptıgınız kendinize özel mini tarifler doyurucu ama kalorisi düşük

birde kızlar bişey istiyorum sizden ara ögün yada ana ögün yapabilecegimiz kendimize minik alternatifler mesela;
bir havuçu bir tatlı kaşıgı yagda kavurup yogurtlayıp bir dilim ekmekle yemek gibi??
????????????????????
varmıdır yaptıgınız kendinize özel mini tarifler doyurucu ama kalorisi düşük

ben o havucu buharda hiç yağsız yapıyorum tencereye biraz su koyuyorum üzerinede çelik süzgeçte rendelenmiş havuç koyuyorum buharda haşlanıyo ozaman yağ da istemiyo... aynısını kabak ve kerevizle de yapıyorum onlarda güzel oluyo.. üzerine de bol sarımsaklı yoğurt süper oluyo..ayy canım çekti şimdi valla yapsam mı acaba:uhm:

20 şubat-27 şubat arası

cimcime81:...............100,1

herbal:.......................89,8

BUSE26:………..........86

citol:…………….........110,2

bebelerim:………........106

rubi:……………............96

xhüzünx:………..........117,5

ixir:..............................88

secil00:………….........105,7

askito:…………….........76,9

zanzu02:………….........94

birseda34:………...........94,4

cedric:……………….....109,4

sütlükahve:………….......96,5

elif80:…………...............108

duganelif:……..................90

kızlar hangi listeyi kullanalım kararı size bırakıyorum..bana bildirirseniz ona göre tutucam listeyinurhayat arkadaşımızın talebi üzerine düznledim.. bu normal liste

Son düzenleme:
selam kızlar giremedim daha önce hastayım biraz yatıyodum..nabersiniz...

Geçmiş olsun cimcimecim.Dikkat et kendine havalar malum hemen hasta oluyor insan bu havalarda.Bide diyet olunca insanın vucudu dirençsiz kalabilir.Buarada cimcimecim listeyi düzenleyeceksin sanırım çünkü karışmış biraz. :bbo:Bide ben hayatımda şekeri ve ekmeği sildim daha öncede böyle yamıştım işe yaramıştı.Herkeze tavsiye ederim.sositosositoŞimdilik iyi gidiyo.Desene nasıl iyi gitmesin daha 2. günün :roflol: Bide zayıflama çayı içiyom oda işe yarıyo. Birazdanda şöööyle hareketli bi temizlik yapayım al sana jimlastik hihoyyytÖptüm hepinizi. :1hug::teytey::enbuyukkk:

Farketmez canım nasıl istiyorlarsa öyle yap öpüldün

Buse 91 den 85 e mi düştün? Kilo çizelgende ben öyle gördüm.Öyleyse süppeeerr:1shok: Seninle sıkı bir yarış içinde olacağız şekersengözlerimebaksanab bende 86 kiloyum henüz listeye dahil değilim dün başladım cuma günü bende listedeyimkaydirigubbakcemile5

askito:……………76,9

BUSE26:………...86

ixir:.....................88

herbal:…………....89,8

duganelif:……......90

zanzu02:…………94

birseda34:………..94,4

rubi:…………….....96

sütlükahve:………..96,5

cimcime81:……....100,1

secil00:…………....105,7

bebelerim:………....106

elif80:………….......108

cedric:……………...109,4

citol:……………......110,2

xhüzünx:………......117,5

bu da şimdiki liste..hangisini istiyonuz bacular?????

X