Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydin millettttt :) cumaya cok az kaldi cok heyecanliyim...fazla vermedim tabide diyeti bozmadim bozmayida düsünmüyorum en cok buna seviniyorum eskiden olsa 1hafta yapar dayanamaz bozardim :)kendimi cok iyi cok mutlu hissediyorum keske daha önce katilmmis olsaydim listeye bu ilk haftam:)ama ablalarim benim bir sorunum var pek spor yapamiyorum cünkü sabahin 4ünde kalkip dükkana geliyorum öglen 4gibide dönüyorum eve ama yorgun uykusuz hissediyorum kendimi spor yapasim gelmiyor senağlama evde kosu bandi vs. yok müzigi acip oynuyorum terliyorumda baya sadece bunu yapmak ise yararmi???benim spora cok ihtiyacim var bacaklarim berbat görünüyor senağlama dün tam 50 dk ciktim disariya yürüdüm
günaydın arkadaşlar..a.s. ben dün biraz kaçırdım diye bugün çok dikkat edecem yediklerime... sabah bşir paket orm bisküvi bir fincan çay içtim şekersiz ....
birde kızlar bişey istiyorum sizden ara ögün yada ana ögün yapabilecegimiz kendimize minik alternatifler mesela;
bir havuçu bir tatlı kaşıgı yagda kavurup yogurtlayıp bir dilim ekmekle yemek gibi??
????????????????????
varmıdır yaptıgınız kendinize özel mini tarifler doyurucu ama kalorisi düşük
selam kızlar giremedim daha önce hastayım biraz yatıyodum..nabersiniz...
Farketmez canım nasıl istiyorlarsa öyle yap öpüldün