Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

listeyi gördükce sinir oluyorumsenağlama

ahh beyaa kilo yüzünden moral bozuldumu ters tepiyo bak o yüzden bende her ne kadar fazla veremicemi düşünsemde artık mmoraliimi bozmuyorum nedennn:
çünkkü artık önemli olan benim bunu kafama koymam ve bu yolda ilerliyor olmam ve elimden geleni yapıyor olmamm elbette yavaş olsun kalıcı ve güç olmasın canımm

olabilir tabi cnm ohh bu ara plav la yogurtu yiyince gözümün önü ışdııkaydirigubbakcemile3

evetsırnaşık şeytahmin edebiliyorum o duyguyu:roflol:ben çok yaşadım.Arkasından gelen bir pişmanlıksenağlamaniye yedim yemeseydim keşke diye. Tabi ben gözüm döndüğünde az yemem çatlayana kadar yerim:CüvCüv::roflol: sanki kimi cezalandırıyosam.kendimi işte:mymeka:

aynen bende varya tokken bile yemek yiyen insnaım yemek konusunda hayırın kelime anlamını bilmiyodum ama şimdi öyle deyilim ayarında yiyorum.. :eek:

bu durumda ben en sonuncu oluyorum senağlama senağlama...

canımcım seni üzmek istememiştim.Hırs yaparak bize getireceği faydaları düşünmüştüm. Herkez bir öncekini hedef almalı diye. Ama siz bilirisiniz.Bunu listeye dökmeye de gerek olmayabilr herkez kilosunu bildiğine göre kendisi de takip edebilir. Üzüldüm bak şimdi. Özür Dilerim canımcıma.s.

ahh beyaa kilo yüzünden moral bozuldumu ters tepiyo bak o yüzden bende her ne kadar fazla veremicemi düşünsemde artık mmoraliimi bozmuyorum nedennn:
çünkkü artık önemli olan benim bunu kafama koymam ve bu yolda ilerliyor olmam ve elimden geleni yapıyor olmamm elbette yavaş olsun kalıcı ve güç olmasın canımm

canim haklisin bende öyle yapiyorumda, iste ne bilyim okadar dikkat edipte kilo veremeyince morelim bozuluyo ben bu hafta 115 olmak istiyorum tami tamina 2,5 kilo vermek istiyorummmm...üff bugün morel sifir bende yemicek balik malikta , ac durcam ac ac ac ac bayilana kadarrrr:a015::a015:

aynen bende varya tokken bile yemek yiyen insnaım yemek konusunda hayırın kelime anlamını bilmiyodum ama şimdi öyle deyilim ayarında yiyorum.. :eek:

işte bende ayarında yemeği bugün öğrenmeye başladım.İnşallahhh irademize sahip olup kurtuluruz bu kilolardan:Saruboceq::Saruboceq:.Bu arada kızlar akşama görüşürüz çıkmam lazım biraz işim varda :a015:

canim haklisin bende öyle yapiyorumda, iste ne bilyim okadar dikkat edipte kilo veremeyince morelim bozuluyo ben bu hafta 115 olmak istiyorum tami tamina 2,5 kilo vermek istiyorummmm...üff bugün morel sifir bende yemicek balik malikta , ac durcam ac ac ac ac bayilana kadarrrr:a015::a015:

ohh ohh çok güzell kal sen aççç kal kalll çoluk çocuk perian olsuun hiç bişeye halin kalmasın sonra bigüzel herifte azarlasın seni başlıcam diyetine diyee sonra sende bii otur gözün dönsünn ne bulursan yee ondan sonra aglıcak omuz arasan bi,z burdayız tmm mııı:eek:klava:

teşekkürler.. Bu listeyi küçükten büyüğe sıralı yapsak sonra herkez bir üst sıraya geçmek için kendini zorlasa daha iyi olmazmı?yerimseniben Öyle daha iyi olur gibime geliyo insan dahada hırslanmazmı.CADIARZU:uhm:

sonuçlar belli olunca birinciye göre düzenliyorum ben listeyi.ama eğer herkes isterse yaparım tabi...

Son düzenleme:

canım benim yemeyip aç kalsan ne olucak mide yeni bişeyler yemediğinde olanı tutuyo sen istediğin kadar aç kal depoluyo metabolizma onu sık ve az olayı bundan yani:) canım benim yağ eritmek önemli yavaş olsun temiz olsun kaslar gitmesin unutmayınki kalptebir kastır onun için sağlıklı yapmalıyız hüzüncüğüm ben verdiysem sende verirsin ben boğazımı tutup hareket yaptıysam herkes yapar::) kardeşimde diyet yapıyo benle önceden olsam ben yemicektim öylemi diyo:) moral bozmak yokkkk moral bizler için önemliiii

liste meselesine katılıyorummm ama beni en sona yazın lütfennnnn eminim hırs yapıcağıma:):)

bide dün gece yatmadan süt yarar demişti biri ama kimdi hatırlamıyorum süt kas güçlendirdiği için çok ii günde 2 bardak light yada yarım yağlı ben içiyorum 1 bardak gündüz 1 bardakta akşam saat 9,5-10 gibi ben bugün dayanamadım tartıldımmmmm:):):) ama kaile almıyorum unuttum bile cuma süprizini beklicem

kızçeler ben geldim.yine ortalıkta in cin yok.burayı bekliyorum .bu akşam yemek yemedim.ama şuan acıkıyo gibiyim.bir elma 1 bardak süt iceyim bari.tv nin karşısınamı gectini, yoksa jimnastikmifisfisfisCADIARZUyada tık işlerimi:jeyyar:sengözlerimebaksanab

selam kizlar,

ben geldiiimmm. hepinize merhaba!

huzunum ne olmus sana oyle. butun mesajlari okuyamadim ama ne o oyle, ac kalicam falan. sakin haaaaaaaaa. biz saglikla zayifliycaz. en ideali haftada 1 kilo vermek unutmayalim.
bazen diyete ilk basladigimiz hafta daha hizli verebiliriz. ya da bazen regl vs. baska sebeplerle daha yavas olabilir. ama onemli olan neeeeeeeeeeee???????? hmmm.

az da olsa geri gitmek. 500 gr da olsa. bir gun de hemen zayiflamayacagimizi biliyoruz, isin sirri devam etmek. 4 ay sonra da yine azimli olmak, 4 ay bir sekilde gececek ve haziran ayina gelmis olucaz. haftada ortalama 1 kilo versek, 15 ile 20 kilo arasi vermis oluruz. az sey mi ya? topla kendini huzun kardes seni nutlu ve umutlu gorelim. hadi canimcim ya. opuldun Şeniz

iyi akşamlar kızlar ben geldimmm yawrum aslında bizim topik en güncel topiklerden biri ama işler bazen uymuyo aynı saatlere denk gelemiyoruzz ama olsun her mesajı tek tek okuyorum ben şimdikinn
akşam eşim kebab getirmiş iki parmak kadar parçaını küçük ekmegi le yedim ( o kadarda olsun yaa hemenn aaa demeyinn)
sonra biraz havuç salatası ile tavuktan biraz yedim baya tok kalktım

biraz öncede 25 dakka yürüdüm aslında fazla yürücem ama hem bacakalrım agrıyo hem spor ayakkabım eskidigi için çorapla bu kadar oluyo( en kısa zamanda alıcam ama ancak sıra gelmiyoki kendimize) hemde ortam soguk üşüdüm beya

çitol afiyet olsunnnn dün benim cnm çok kebap istemişti dün yemedim ama bugün yedim:S
başka bişey yemedim internetten baktım kalori hesabı 475 miş ii dedim akşam cezalısın yemek yok:KK70: bikaç tanede soda içtim şimdide içiyom çabuk sindireyim diye ama 2 aydır hiç kendime ödül vermemiştim o yüzden moralim bozulmayacak nasılsa eriticem ben:):):)

soda içmek daha çabuk açıktırırseni yediklerinin kalorisini yok etmezki tekrar acıkma sonra

iyi akşamlar kızlar ben geldimmm yawrum aslında bizim topik en güncel topiklerden biri ama işler bazen uymuyo aynı saatlere denk gelemiyoruzz ama olsun her mesajı tek tek okuyorum ben şimdikinn
akşam eşim kebab getirmiş iki parmak kadar parçaını küçük ekmegi le yedim ( o kadarda olsun yaa hemenn aaa demeyinn)
sonra biraz havuç salatası ile tavuktan biraz yedim baya tok kalktım

biraz öncede 25 dakka yürüdüm aslında fazla yürücem ama hem bacakalrım agrıyo hem spor ayakkabım eskidigi için çorapla bu kadar oluyo( en kısa zamanda alıcam ama ancak sıra gelmiyoki kendimize) hemde ortam soguk üşüdüm beya

Hey millet ben geldim topiğin delisi kaçılın bakem kimse yokmu? Akşam üzeri ilk defa bir kaçamak yaptım ve bir daha asla yapmayı düşünmüyorum.Vicdan azabından kahroldum attım kendimi koşu bandına. Ne mi yedim 4 tane köfte (avuç içi kadar ama ince) veeeeeeeee en kötüsü 1 küçük kase çerez tabağı yani pudingggggggg yedim çikolatalı. Kalorisine baktım 275 kaloriymiş 1 porsiyonu. Bende 2 tane kadın budu köfteye eşit nasıl olsa yiyeyim dedim.Hem şiştiiimmmm hemde kahrımdan öldüm. Çıktım koşu bandına 65 dk (1 saat 5 dakika yürüdüm ve 426 kalori yaktım. Acısını çıkardım ama bende bittim.O termal sauna şort varya çıkaramadım üstümden sırılsıklam olmuş yapıştı üstüme. Hemen duşaaa ve şimdi burdayım. 1 bardak sütümü ve cigaramı içiyorum.Yazdıklarınızı okudum bende. Şu listede hırslanma işide gayet iyi.
Haaaa bu arada çitolüm sana şeyi soracağım. Koşu bandında çorapla yürüme her yerin ağrır bu bir. İkincisi Yürüyüşte vücut 20 dk'dan sonra kalori yakmaya başlıyormuş yani 20-25 dk boşa yapmış oluyosun bu iki. Üçüncüsüde hızını kaça getiriyosun. Ben 6,5 ile yürüyorum.Bugün son on dakikayı 7 ile yürüdüm.Yani sende tempolu yürüsen oda soğuk bile olsa sen yanarsın zaten.20-25 dakikada hem terlemezsin, hem ısınamazsın bile. Çıkıyon şu meredin üstüne sık dişini yavrum. Birde o ayak ağrısın ben çok çekiyodum ama yürüdükçe açılıyor. 30 dakikadan sonra uyuşuyor hissetmiyosun bile yürüyomuyum uçuyormuyum diye. Hızını söylesene bana. Bu arada yeni gelenler olmuş issimleri tutamıyom aklımda onlarada hoşgeldiniz diyorum.

ewt zaten agrıyo cnm ya spor ayakkabısı kullanmam normalde bi tane vardı koşu bandını ilk aldıgımda almıştım artık yürümekten altı koşunamdına sürte sütr pıtır pıtır dökülüyo alıcam kısa zamanda onun da etkisi var tabi bacakalrımın agrımasında

ya şimdi 20 dakka az diyosun ama ben bu imkanlarda bu kadar yürüyeiliyorum hem uzmanlar ne diyo 15 dkka bile olsa yürüyün

hayatım valla sen 6 yürüyorum diyosun benim koşu bandında 5 i geçeye baladımı koşman lazım onuda ben koşmam koşmaya kalksam bile 2 dakka ömür biçiyorum kendime kendimi zormaıyorum ben öyle çarşı pazar gezer gibi deyil yürümem ama normal hızda bi yere yetişcekmiş gibi öle koştır koştur deyil k
kendimi yormaktan başka bir işe yaramaz

cnm ölee işte

çitolcüğüm acıkmadım tatlım kebabı saat 2,5 gibi yedim bilrek o saatte istedimki akşama kadar en azından hazmederim die valla acıkmadımmmmm 1 saat önce 1 elma yedim o kadar sağlıklımıdır hayır deil 1 kebap uğruna canım istedi die günde 1 öğün yemek yedim sakın siz yapmayın böyle hata ama napıyımm yaaaaa çok istedi cnm hamilede deilimki::):) regli olucam milletin canı tatlı ister benim canım tuzlu istiyo bende anlamdım:)
hepinize ii gecelerrr

çitolcüğüm acıkmadım tatlım kebabı saat 2,5 gibi yedim bilrek o saatte istedimki akşama kadar en azından hazmederim die valla acıkmadımmmmm 1 saat önce 1 elma yedim o kadar sağlıklımıdır hayır deil 1 kebap uğruna canım istedi die günde 1 öğün yemek yedim sakın siz yapmayın böyle hata ama napıyımm yaaaaa çok istedi cnm hamilede deilimki::):) regli olucam milletin canı tatlı ister benim canım tuzlu istiyo bende anlamdım:)
hepinize ii gecelerrr

Çitolüm normalde 5 - 5,5 iyi ama benim bacaklarım uzun olduğu için 6,5'u kaldırıyor.Çok hızlı oluyor ama dediğim gibi alışıyor bir süre sonra. Sen çok zorlama kendini ama 5 dende aşağı inme.15 dk olayına gelince koca bir gün içinde 15 dk değil ara ara sıksık yürüyenler 15 dk yürür.Biz 1 kere yürüyoruz canım ondada sık dişini. Ağrıların geçecek emin ol. Selülitlerimin yok olmaya başladığını görüyorum inanki. Bu arada seçilim noluyo size yaaaa bir kebap muhabbetidir gidiyor. Herkeste kebap yiyeceği tuttu. Yemeyin yaaaw. Ben puding yedim diye kahrımdan ölüyom siz kebap yiyonuz sıkalım dişimizi lütfen.Cumaya 2 gün kaldı.

X