- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
ceco canım sen alemsin ya demek komiserin yeğenisin ha
Ne yapam güzelim arabasının muayenesi eksikti eğer öyle demeseydim 350 tl ceza ödeyecektim daha doğrusu ödeyemiyecektim benimkide başlayacaktı bayramlık ağzını açmaya ne diye arabayla gittin diye zaten bir arkadaşıma eşlik etmek için gitmiştim ona da kızmıştı sen ne karışıyorsun bu dünyayı senmi kurtaracaksın diye
banu ben şöyle yediriyorum, senin kız benimkinden de küçük. ben kuzu gerdan alıyorum hergün bir parçayı pişiriyorum, suyuyla çorba yapıyorum çorbanın içine blendrdan geçmiş eti ekliyorum 1 köfte kadar bir kase çorbaya yediriyorum. çok fark etmiyor ağzına parçacık gelirse cıkarıyor o ayrı. suyuna çorba yap önce sonra minik minik et ekle benim taktik bu.
Dediğin gibi belki ilk önce tadına alışırsa belki kendisini de yer. Çorbada suyunu kullanıyorumda parça eklemiyordum birde öyle deniyeyim bari. Tavsiyen için sağ ol yarın bir deniyeyim bakalım belki öyle yer. Makarna yada pilav yiyor cadı ama çorbaya ekmek bile doğrasam şu bir kaç gündür huyu değişti çıkartıyor ağzından benim ağzıma tıkmaya çalışıyor cadı
Biraz israr ettiğimde de etinden et kopmuş gibi ağlıyor. Daha şimdiden parmağında oynatıyor bizi eşim bile diyor bu ablasından beter olucak diyor dur dedim az büyüsün terlik piskoloğuyla tanıştırırım ben onu düzelir
Bezli kıçına bi dene değdirsem yeter herhalde.
sağol banucum bütün işler üstüste geldi yorucu oluyor ama çoğu gitti gibi
kabızlık için kuru kayısı öneririm ben arada sırada atıyorum ağzıma iyi geliyor bana sabah aç karnına daha iyi olur dene istersen üzerine de ılık su iç
ben yatayım hem yorgunum hem sabah erken kalkacağım usta gelecek
Bir ara bende yapıyordum ama uzun zamandır bıraktım aslında evde de var yarın başlıyayım bari bende hatırlattığın için sağ ol canım